Βόλλεϋ 2017/18

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Re: Βόλλεϋ 2017/18

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

στενοχωρεθηκα για γκομεζ
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

πιο πολυ στενοχωριομουν που ηθελε να βοηθησει αλλα δν μπορουσε..τεραστια προσωπικοτητα τεραστιος αθλητης που προδοθηκε απο τον ωμο του..σιγουρα αυτος μαζι με τον σαφρα αξιζουν να μνημονευονται και να ειναι στο πανθεον της ιστοριας ολοκληρου του οργανισμου του ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
Stelios Bagios

Δημοσίευση από Stelios Bagios »

Ο Uchikov μου φαίνεται να είναι μία πολύ καλή επιλογή με βάση το βιογραφικό του και τα βιντεάκια που είδα.

Από πλευράς χαρακτηριστικών είδα ένα ψηλό παίκτη, όχι ιδιαίτερα αλτικό, βαρύ κορμί (νομίζω στα βίντεο του 2017 έχει βάλει κιλά σε σχέση με παλιότερα βίντεο), με πολύ καλή επίθεση και σερβίς, κακή άμυνα, ενώ δεν είμαι σίγουρος αν είναι καλός μπλοκέρ. Συνολικά μου άρεσε αυτό που είδα.

Αυτό που θεωρώ εξαιρετικά σημαντικό είναι ότι γνωρίζει τι σημαίνει να κάνεις πρωταθλητισμό και να είσαι ο καλύτερος παίκτης μίας ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό. Αυτός είναι ο λόγος που τον προτιμώ από τον Αγκάμεζ και που αισιοδοξώ ότι θα προσφέρει περισσότερο από το Στάροβιτς.

Εφόσον έρθει, ελπίζω να έχει διάθεση, να είναι σε καλή κατάσταση και να ταιριάξει με το Βάλκιερς.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Σχετικά με το παλικάρι από πάνω που δεν τον ενθουσίασε η επιλογή Ουτσίκοφ, απλά να πω πως το στυλ του Ουτσίκοφ είναι αυτό..Φαίνεται βαρύς αλλά δεν είναι...Έχει απίστευτο καρφί στην ευθεία αλλά και στην διαγώνιο και δεν μπλοκάρεται εύκολα...σαυτό τον βοηθάει και το ύψος του...Επίσης το ύψος του θα μας βοηθήσει και στο μπλοκ..Το σερβίς του όντως δεν είναι υπερηχητικό όπως ήταν του Γκόμεζ ή του Αγκάμεζ αλλά στο παιχνίδι μέσα είναι καταιγιστικός...Είμαι σίγουρος πως θα πιάσει επειδή οι μπαλιές που θα παίρνει από τον πασαδόρο θα είναι σχεδόν άριστες....Είναι τεράστιο θέμα να βελτιωθεί η υποδοχή μας στην κόντρα μπάλα...Το μόνο που περιμένω και ελπίζω είναι να Γουστάρει την ομάδα και τον κόσμο και θα δούμε μεγάλα πράγματα φίλοι μου...Τεράστιο θέμα που έχουμε έναν παγκοσμίου φήμης προπονητή στον πάγκο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος proedros την Πέμ 28 Δεκ 2017, 18:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

και αυτος υπερβαρος;
δεν ειμαστε συλλογος εμεις ινστιτουτο αδυνατισματος ειμαστε :lol:

κοιταξτε απο περσι που το σηκωσαμε χωρις βασικο διαγωνιο καλυτερος θα ειναι :)
καλος δειχνει,τωρα τι και πως,στο ταραφλεξ
Gawain1978

Δημοσίευση από Gawain1978 »

Αν θεωρειται υπερβαρος ο Ουτσικοφ τοτε τι να πουμε για τον Αλεξιεφ του γαυρου.
Παιδια ο παικτης εχει τεραστια εμπειρια και γνωση της θεσης.Αυτο που πρεπει να μας απασχολει ειναι το ποσο γρηγορα θα πιασει ρυθμο.
Παρεπιπτοντως το πρωταθλημα της Αργεντινης θα το χαρακτηριζα υπερηχητικο μπροστα στο δικο μας.
Ευελπιστω συντομα και σε αποκτηση κεντρικου παικταρα μπας και προλαβουμε το τραινο της Ευρωπης.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Μπορει να φανει καπως αυτο που θα πω, αλλα αθλητες οπως ο Κουρνετας και ο Γκομεζ εδωσαν πολλα περισσοτερα στον ΠΑΟΚ απ' οτι πηραν. Και οταν λεω ΠΑΟΚ εννοω συγκεκριμενα το τμημα βολλευ του ΠΑΟΚ προφανως.

Αναφερομαι ειδικα σε αυτους τους δυο πανω στους οποιους χτιστηκε η ομαδα που εκανε τον κοσμο να ασχοληθει με το αθλημα, να παει στο γηπεδο να πανηγυρισει τιτλους!

Καλως ή κακως αυτοι οι αθλητες (παρεα εννοειται με ολους οσους εχουν περασει αυτα τα τελευταια χρονια απο την ομαδα και τις διοικησεις) μεγαλωσαν τον ΠΑΟΚ στο βολλευ, μια ομαδα χωρις τιτλους και διακρισεις πριν.

Ειναι τεραστιο το ευχαριστω που πρεπει να πουμε ολοι μας στον Γκομεζ, οπως και στον Κουρνετα, στον Σαφρανοβιτς, στον Λι, στον τεραστιο Παντακιδη, σε ολα τα παιδια.

Ευχαριστουμε για ολα ρε τεραστιε Γκομεζ!
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

Stelios Bagios έγραψε:Ο Uchikov μου φαίνεται να είναι μία πολύ καλή επιλογή με βάση το βιογραφικό του και τα βιντεάκια που είδα.

Από πλευράς χαρακτηριστικών είδα ένα ψηλό παίκτη, όχι ιδιαίτερα αλτικό, βαρύ κορμί (νομίζω στα βίντεο του 2017 έχει βάλει κιλά σε σχέση με παλιότερα βίντεο), με πολύ καλή επίθεση και σερβίς, κακή άμυνα, ενώ δεν είμαι σίγουρος αν είναι καλός μπλοκέρ. Συνολικά μου άρεσε αυτό που είδα.

Αυτό που θεωρώ εξαιρετικά σημαντικό είναι ότι γνωρίζει τι σημαίνει να κάνεις πρωταθλητισμό και να είσαι ο καλύτερος παίκτης μίας ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό. Αυτός είναι ο λόγος που τον προτιμώ από τον Αγκάμεζ και που αισιοδοξώ ότι θα προσφέρει περισσότερο από το Στάροβιτς.

Εφόσον έρθει, ελπίζω να έχει διάθεση, να είναι σε καλή κατάσταση και να ταιριάξει με το Βάλκιερς.
Προσφερε κατι ο Σταροβιτς?
Για τον Γκομεζ εγω αυτο που ευχομαι ειναι να μην τα παρατησει και να βρει μια ομαδα,ωστε να παιξει σε καλο επιπεδο 1-2 χρονια ακομα!!!Αυτο που μου αρεσε πολυ στον Γκομεζ ηταν η ηρεμια του στα καρφια,εβλεπε το μπλοκ και επαιρνε με μεγαλη ευκολια τα μπλοκ-αουτ!!Αυτο μου εκανε μεγαλη εντυπωση προπερσι που τον ειδα!!!
Τον Βουλγαρο ουτε σαν ονομα δεν τον εχω ακουστα,ελπιζω να μην δουμε τα καραγκιωζιλικια του Σταροβιτς,να δουμε εναν διαγωνιο επιπεδου,που εχουμε να δουμε απο τον Σεεεεεεεεπεδα!!!
Φυσικα χωρις εναν καλο κεντρικο και για εμενα υπαρχει τεραστιο θεμα και στον λιμπερο,δε νομιζω να πηγαινουμε καπου....2 παιχνιδια εχω δει,αλλα παιδικη χαρα ειναι η υποδοχη μας...
Οι βολλευκοι θα ξερετε καλυτερα,στο τελος του επομενου μηνα, αν με τις αλλαγες που θα γινουν θα μπορουμε να διεκδικησουμε πρωταθλημα,κυπελλο και μια καλη πορεια στην ευρωπη....
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Stelios Bagios

Δημοσίευση από Stelios Bagios »

Φίλε pyrgioth μπορεί ο Στάροβιτς να μην προσέφερε τα αναμενόμενα, αλλά κάτι προσέφερε και αυτός. Για παράδειγμα, στις 2 από τις 3 νίκες μας στον τελικό έπαιζε κανονικά. Είναι καλός παίκτης ο Στάροβιτς και έκανε καλές ως και πολύ καλές εμφανίσεις με μας, αλλά όχι εξαιρετικές.

Ωστόσο, δεν ήθελα να εστιάσω στην προσφορά του Στάροβιτς, αλλά στο ότι ο Ουσίκοφ (σε σχέση με το Στάροβιτς) ίσως είναι πιο κοντά σε αυτό που χρειαζόμαστε λόγω εμπειρίας σε πρωταθλητισμό ως ηγέτης. Για αυτό και προτιμούσα τον Ουσίκοφ από τον Αγκάμεζ αλλά και από οποιοδήποτε άλλο όνομα ακούστηκε.

Σε κάθε περίπτωση όλα θα φανούν στο ταραφλέξ.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

DimitrisS έγραψε:Μπορει να φανει καπως αυτο που θα πω, αλλα αθλητες οπως ο Κουρνετας και ο Γκομεζ εδωσαν πολλα περισσοτερα στον ΠΑΟΚ απ' οτι πηραν. Και οταν λεω ΠΑΟΚ εννοω συγκεκριμενα το τμημα βολλευ του ΠΑΟΚ προφανως.

Αναφερομαι ειδικα σε αυτους τους δυο πανω στους οποιους χτιστηκε η ομαδα που εκανε τον κοσμο να ασχοληθει με το αθλημα, να παει στο γηπεδο να πανηγυρισει τιτλους!

Καλως ή κακως αυτοι οι αθλητες (παρεα εννοειται με ολους οσους εχουν περασει αυτα τα τελευταια χρονια απο την ομαδα και τις διοικησεις) μεγαλωσαν τον ΠΑΟΚ στο βολλευ, μια ομαδα χωρις τιτλους και διακρισεις πριν.

Ειναι τεραστιο το ευχαριστω που πρεπει να πουμε ολοι μας στον Γκομεζ, οπως και στον Κουρνετα, στον Σαφρανοβιτς, στον Λι, στον τεραστιο Παντακιδη, σε ολα τα παιδια.

Ευχαριστουμε για ολα ρε τεραστιε Γκομεζ!
Με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ΠΑΟΚ στο βόλεϊ ο Γκόμεζ

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

HOOL4IGAN έγραψε:Τέλος ο Γκόμεζ από Π.Α.Ο.Κ.!

«Σήμερα ολοκληρώθηκε ακόμα ένα κεφάλαιο της καριέρας μου. Πέρασα πολύ όμορφα και χαίρομαι που μοιράστηκα τον χρόνο μου με πολλούς καλούς ανθρώπους που θα τους έχω πάντα στην καρδιά μου.

Ευχαριστώ τον Π.Α.Ο.Κ. και κυρίως τους συμπαίκτες μου αυτά τα 2,5 χρόνια...Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα!»
Εικόνα
Ελπίζοντας ότι η "εποχή" που βοήθησες κι εσύ να ξεκινήσει ο Π.Α.Ο.Κ., θα εξελιχθεί σε "Χρυσό :pano: Αιώνα"...

:nairepaok:
PAOK VC

Δημοσίευση από PAOK VC »

Καλησπέρα παλικάρια,διατηρώ την ανεπίσημη σελίδα και μπλογκ του PAOK V.C. και παρακολουθώ συχνά πυκνά τις συζητήσεις σας στο forum οι οποίες είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και πήρα την απόφαση να εγγραφώ και γω ώστε να συμμετέχω σ'αυτές.Καλή αρχή να χουμε,ότι απορίες για βολεικά θέματα έχετε ρωτήστε ελεύθερα,ελπίζω να είμαι διαθέσιμος να σας βοηθήσω!
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

Stelios Bagios έγραψε:Φίλε pyrgioth μπορεί ο Στάροβιτς να μην προσέφερε τα αναμενόμενα, αλλά κάτι προσέφερε και αυτός. Για παράδειγμα, στις 2 από τις 3 νίκες μας στον τελικό έπαιζε κανονικά. Είναι καλός παίκτης ο Στάροβιτς και έκανε καλές ως και πολύ καλές εμφανίσεις με μας, αλλά όχι εξαιρετικές.

Ωστόσο, δεν ήθελα να εστιάσω στην προσφορά του Στάροβιτς, αλλά στο ότι ο Ουσίκοφ (σε σχέση με το Στάροβιτς) ίσως είναι πιο κοντά σε αυτό που χρειαζόμαστε λόγω εμπειρίας σε πρωταθλητισμό ως ηγέτης. Για αυτό και προτιμούσα τον Ουσίκοφ από τον Αγκάμεζ αλλά και από οποιοδήποτε άλλο όνομα ακούστηκε.

Σε κάθε περίπτωση όλα θα φανούν στο ταραφλέξ.
Και στο παιχνιδι που τραυματιστηκε πιθανοτατα αν δεν τραυματιζοταν να το ειχαμε παρει....
Νομιζω με βαση και αυτα που γραφονταν γι'αυτον προσφερε ελαχιστα....
Μακαρι να μην εχουμε ξανα τα ιδια με κανεναν παιχτη!!!!Εγω προσωπικα δεν ηθελα ουτε σαν σκεψη τον αγκαμεζ....Δεν ειμαι προληπτικος γενικα,αλλα στον αθλητισμο καποιες παραδοσεις δεν σπανε με τιποτα....Ετσι πιστευω πως ο Αγκαμεζ αφου δεν πηρε πρωταθλημα ουτε περσι με ενα ροστερ αρκετα καλυτερο απο εμας,δεν θα παρει ποτε!
Gawain1978

Δημοσίευση από Gawain1978 »

PAOK VC έγραψε:Καλησπέρα παλικάρια,διατηρώ την ανεπίσημη σελίδα και μπλογκ του PAOK V.C. και παρακολουθώ συχνά πυκνά τις συζητήσεις σας στο forum οι οποίες είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και πήρα την απόφαση να εγγραφώ και γω ώστε να συμμετέχω σ'αυτές.Καλή αρχή να χουμε,ότι απορίες για βολεικά θέματα έχετε ρωτήστε ελεύθερα,ελπίζω να είμαι διαθέσιμος να σας βοηθήσω!
Καλως ηρθες PAOK VC.Ειμαι ενας απο τους ακολουθους σου στο FB.
Εχεις κανενα νεο?Η αποκτηση του Βουλγαρου οριστικοποιηθηκε?
Ο "μπαμπας" των γαυρων Ντεϊβιντ Λι ειναι κοντα?
PAOK VC

Δημοσίευση από PAOK VC »

Gawain1978 έγραψε:
PAOK VC έγραψε:Καλησπέρα παλικάρια,διατηρώ την ανεπίσημη σελίδα και μπλογκ του PAOK V.C. και παρακολουθώ συχνά πυκνά τις συζητήσεις σας στο forum οι οποίες είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και πήρα την απόφαση να εγγραφώ και γω ώστε να συμμετέχω σ'αυτές.Καλή αρχή να χουμε,ότι απορίες για βολεικά θέματα έχετε ρωτήστε ελεύθερα,ελπίζω να είμαι διαθέσιμος να σας βοηθήσω!
Καλως ηρθες PAOK VC.Ειμαι ενας απο τους ακολουθους σου στο FB.
Εχεις κανενα νεο?Η αποκτηση του Βουλγαρου οριστικοποιηθηκε?
Ο "μπαμπας" των γαυρων Ντεϊβιντ Λι ειναι κοντα?
O Βούλγαρος έχει στείλει υπογεγραμενο συμβόλαιο οπότε η υπόθεση εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θεωρείται τελειωμένη.Ο Λι κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει,κάνει νερά η ομάδα του από την αμερική αλλά θα αναγκαστεί να τον αφήσει.

Στάλθηκε από το U008 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”