Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Γιατί είναι πιο high το επίπεδο του Βελγικού ποδοσφαίρου, γιατί θα γραφεί στο βιογραφικό του, γιατί θα έχει καλύτερο μισθό και γιατί θα παίξει Ch.L.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

che4 έγραψε:αυτό σ λέω ρε φιλε ότι το όνομα βγήκε από άτομο εδώ μέσα πριν τη σπορταιμ πόσες φορές θα στο γράψω για να σταματήσεις

το όνομα ζαμπρανο το ξέραμε όλοι όσοι παρακολουθούσαμε το φόρουμ και με επιχειρήματα πως και γιατί

τώρα εσυ συνέχιζε να εκθειαζεις τους αρδ της σπρταιμ
Ημαρτον 2 φορες το εγραψες, ελεος χαλαρωσε λιγο.

Να λείπουν οι ειρωνείες.
Mod team
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Metagrafakias έγραψε:Περιμενω απο τον αβερ να μας δωσει διευκρινισεις στην βομβα που πεταξε....
πως μπορει νε εκλεισε ενας παικτης που ανηκει στον μαρινακη;;;;
Εύκολη μου φαίνεται η απάντηση-διευκρίνιση και δεν νομίζω ότι χρειάζεται καν να την δώσει ο aver4...
Σε όλα τα συμβόλαια, νομίζω ότι υπάρχει μια ρήτρα αποδέσμευσης, ασχέτως του σε ποιον ανήκει ο παίχτης...
Την καλύπτει λοιπόν εξ ολοκλήρου μια ομάδα και τα δικαιώματα του παίχτη μεταβιβάζονται πλέον σ αυτήν...
Πάντα και με την συναίνεση του παίχτη φυσικά, τον οποίο ικανοποιεί με το νέο συμβόλαιο που του προσφέρει...

Τόσο απλά είναι τα πράγματα, αν και για τον Π.Α.Ο.Κ., δεκαετίες τώρα, έδειχναν τόσο πολύπλοκα-δύσκολα...
Ελπίζω λοιπόν να πεσε μέσα ο aver4 (όπως και στου Ούτσικοφ) και ο Βέλλιος να είναι αρχικά ο αντιΚουλούρης...

:pano:
Άβαταρ μέλους
axristeas

Δημοσίευση από axristeas »

goran 64 έγραψε:
Metagrafakias έγραψε:Περιμενω απο τον αβερ να μας δωσει διευκρινισεις στην βομβα που πεταξε....
πως μπορει νε εκλεισε ενας παικτης που ανηκει στον μαρινακη;;;;
Εύκολη μου φαίνεται η απάντηση-διευκρίνιση και δεν νομίζω ότι χρειάζεται καν να την δώσει ο aver4...
Σε όλα τα συμβόλαια, νομίζω ότι υπάρχει μια ρήτρα αποδέσμευσης, ασχέτως του σε ποιον ανήκει ο παίχτης...
Την καλύπτει λοιπόν εξ ολοκλήρου μια ομάδα και τα δικαιώματα του παίχτη μεταβιβάζονται πλέον σ αυτήν...
Πάντα και με την συναίνεση του παίχτη φυσικά, τον οποίο ικανοποιεί με το νέο συμβόλαιο που του προσφέρει...

Τόσο απλά είναι τα πράγματα, αν και για τον Π.Α.Ο.Κ., δεκαετίες τώρα, έδειχναν τόσο πολύπλοκα-δύσκολα...
Ελπίζω λοιπόν να πεσε μέσα ο aver4 (όπως και στου Ούτσικοφ) και ο Βέλλιος να είναι αρχικά ο αντιΚουλούρης...

:pano:
Δεν ειναι υποχρεωτικο να υπαρχουν ρητρες στα συμβολαια σε Αγγλια-Ελλαδα.Αλλα και να υπηρχε μια τετοια ρητρα,θα ηταν υπερβολικα υψηλη για την αξια του βελλιου
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Το πρωταθλημα ειναι τοσο κοντα οσο ποτε, νομιζετε οτι παιχτες απο τις ακαδημιες μας οπως ο Πελκας θελουν να φυγουν τωρα;; Καλο ειναι η διαφημιση και ο ντορος γυρο απο τους παιχτες για να πιασουμε μεγαλυτερη τιμη, αλλα αυτη την στιγμη δεν πουλαμε
Άβαταρ μέλους
goran 64

Υποχρεωτικό μπορεί να μην είναι Πάρη, αλλά νομίζω ότι υπάρχουν ρήτρες πλέον στο 99% των συμβολαίων... 8-)
Όσο για την ρήτρα του Βέλλιου, δεν πιστεύω να υποθέτεις το μέγεθος της απ το ποσόν πώλησης του...Ρέτσου! ;)
Το να μπήκε ο Π.Α.Ο.Κ. σε διαπραγμάτευση με τον χοντρέμπορα, το θεωρώ αδιανόητο, για πολλούς λόγους... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

joshua έγραψε:Αν αποκτηθει ο Χουλτ για αλλη μια φορα θα δειξουμε πως δεν λειτουργουμε βαση πλανου αλλα βαση ορεξεων ουτε καν του Ιβαν,αλλα πλεον του Γιωργη...Θα αποκτηθει παικτης μονο και μονο για να πικαρουν τον βαζελο...
AN αποκτηθει ο Χουλτ ισως και να ναι ετσι αλλα απ την αλλη αν σε ρωταγαν Χουλτ ή δε βρισκουμε αυτο που θελουμε/εμπιστευομαστε Λεβεκ :shock: /δεν υπαρχει κατι αξιολογο στην αγορα τι θα λεγες?
Εγω επειδη πολυ το φοβαμαι θα λεγα"Ελα μωρε κατα βαθος δεν ειναι κακο παιδι.Πανω στην ενταση το κανε.Ολοι καναμε μλκιες οταν ειμασταν πιο νεοι.Δεν επαθε και τιποτα ο Κρεσπο" και θα τολεγα γιατι τρεμω στην ιδεα να ξαναζησω τα ιδια που εζησα με Αγγελο.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Hermann έγραψε:
che4 έγραψε:αυτό σ λέω ρε φιλε ότι το όνομα βγήκε από άτομο εδώ μέσα πριν τη σπορταιμ πόσες φορές θα στο γράψω για να σταματήσεις

το όνομα ζαμπρανο το ξέραμε όλοι όσοι παρακολουθούσαμε το φόρουμ και με επιχειρήματα πως και γιατί

τώρα εσυ συνέχιζε να εκθειαζεις τους αρδ της σπρταιμ
Ημαρτον 2 φορες το εγραψες, ελεος χαλαρωσε λιγο. Ειμαι γκρουπι των δημοσιογραφων, yeah.
Απορώ για τον εκνευρισμό σου Hermann, όπως και για το ειρωνικό "είμαι γκρούπι των δημοσιογράφων, yeah"...
Δύο φορές έγραψες κι εσύ το ίδιο, δύο φορές πήρες και την απάντηση...Γιατί ζητάς έλεος και να χαλαρώσει?
Hermann έγραψε:
che4 έγραψε:
Hermann έγραψε:Για να δούμε, λοιπόν. Η Sportime θεωρείται από τις έγκυρες εφημερίδες. Είχε βγάλει άλλωστε πρώτη και για Σαμπράνο και για Μαουρίσιο.

Όσο για το like του Γιώργη, πλέον θεωρώ σίγουρο ότι έρχεται ο Χουλτ, αλλιώς δεν έχει λογική.

το ζαμπρανο και το μαορισιο πρώτους τους έβγαλε το παοκμανια και με ονόματα ο περαιας και ο άγιος
Δεν ισχύει παιδιά. Ο Περαία μας είχε ενημερώσει ότι θα κλείσει σε εμάς ναι αλλά το όνομα Σαμπράνο πρώτη φορά ακούστηκε όταν το έβγαλε η Sportime.
Το θεωρείς υπερβολικότερο να γράφεται δύο φορές η αλήθεια, απ ότι αυτό που ισχυρίζεσαι λανθασμένα εσύ?
Έχει μήπως κάποιο ιδιαίτερο συμφέρον o che4, ή o gamt κι εγώ, που υπενθυμίζουμε πώς έγιναν τα πράγματα?
Θα μπορούσες κάλιστα να γράψεις ότι πιθανά δεν είσαι ενημερωμένος σωστά, όπως π.χ. στην περίπτωση Χουλτ!
tsoupakampra

Δημοσίευση από tsoupakampra »

Χρόνια πολλά παιδιά!! δεν είναι Ρομπέρτο Κάρλος ο χουλτ αλλά με 0 αριστερά μπάκ στο ρόστερ μας εγώ τον θέλω...είναι και τζάμπα , ξέρει και το πρωτάθλημα που είναι το πιο σημαντικό γιατί όποιον άλλον πάρουμε κάνα μήνα θα τον θέλει σίγουρα... άσε που αν τον πάρει η ΑΕΚ θα την εκθειαζουμε πως με λίγα χρήματα έχει πάρει έναν καλό παίχτη
Άβαταρ μέλους
stavrospgr

Δημοσίευση από stavrospgr »

Αλίν Τόσκα για αριστερό μπακ; Στα βίντεο πάντως μάλλον για σέντερ μπακ φαίνεται και γενικώς ολίγο κατσίκι... Νομίζω ότι δεν θέλουμε δεύτερο Κρέσπο, αυτός που έχουμε μας αρκεί για να καλύπτει τρύπες. Αριστερό μπακ θέλουμε high level και πρέπει να ενεργοποιήσουμε και Δεληγιαννίδη και άλλο πιτσιρικά για δεύτερη ή τρίτη λύση. Κατά τα άλλα ελπίζω ο Ιβάν να μη πουλήσει κανένα βασικό και τρελλαθούμε... Πρωτάθλημα πουλώντας βασικό δεν παίρνεις εκτός αν έχει σοβαρό πρόβλημα χαρακτήρα-ψυχολογίας
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Δε καταλαβες γκοραν. Δεν εχω κανενα προβλημα με την αληθεια, με ενοχλησε το "ποσες φορες πρεπει ναντο πω για να το καταλαβεις" και το "εκθειαζεις τους αρδ". Ο τονος του δεν ειναι καθολου ωραιος, τωρα αν τον οποιονδηποτε απο εσας σας αρεσει να σας απευθυνονται ετσι τοσο ευκολα, γιατι εγω ευγενεστατα επεμενα διοτι δεν καταλαβα καλα, δικο σας θεμα. Εμενα δεν μου αρεσει.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

αυτο το δεν υπαρχει κατι αξιολογο στην αγορα ποσες φορες θα το ακουσουμε; :mrgreen: οτι πληρωσεις παιρνεις

μαλλον η σωστη εκφραση ειναι, στα λεφτα που δινουμε δεν υπαρχει κατι αξιολογο

υγ και για να σε προλαβω kat σχολιαζω τις εκφρασεις δημοσιογραφων, οχι αυτα που γραφεις
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Μπορεί να θεωρούν πως στην συνάρτηση κόστους-ποιότητας ο Χούλτ συμφέρει παραπάνω από κάποια άλλη κίνηση. Προφανώς και υπάρχουν καλύτεροι παίκτες από αυτόν , ίσως όμως χρειάζονται αρκετά παραπάνω λεφτά τα οποία δεν θα μεταφραστούν σε μεγάλη διαφορά ποιότητας.

Υ.Γ Φερτε Sidcley και αφήστε τον σουηδό να παει αλλού
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ποσα λιγοτερα μπορει να θελει απο εμας ο Χουλτ οταν στον βαζελο ειχε υπογραψει με 500.000? Τα θεωρουμε λιγα αυτα για αριστερο μπακ?
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Αν θυμάμαι καλά με 450.000 έπαιρνε με την ανανέωση στον βαζελο , άντε θα του δώσουμε κάτι παραπάνω εμείς πες καμια 500-550.000 , πόσοι βασικοί μας παίρνουν λιγότερα από τόσα? Επίσης που αλλού θα βρεις παίκτη που ήταν ενεργός στην ομάδα του , να έρθει χωρίς να πληρώσει λεφτά για μεταγραφή ?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”