Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Δημοσίευση από Magpies4 »

proedros έγραψε:Αυτά που γίνονται στον ΠΑΟΚ είναι για γέλια για ακόμη μια φορά..Από την ΠΑΕ βγαίνει πως ο Χουλτ είναι βασικός στόχος...Ο ΠΟΙΟΣ????Ο Χουλτ που ο μάνατζερ του ζητάει 500.000 για τις 2 ασίστ που έδωσε σε 2 χρόνια, για τις τρύπες στην άμυνα, για το βρώμικο παιχνίδι, για την ανύπαρκτη βοήθεια στο ψηλό παιχνίδι μιας και είναι κοντός...Ο Γιωργάκης κάνει like στη φώτο με την γυναίκα του...Να γελάει κανείς ή να κλαίει??Ο Σαμπράνο λέει ο Τοσκίτσης στην Sportime που θεωρείται από πολλούς αξιόπιστος πως ίσως θα του δωθεί 2η ευκαιρία...Ξαφνικά δηλ. μας κάνει??Αυτά δηλ. είναι σοβαρά τα πράγματα???Το ξέρω αρδ και ξανά αρδ αλλά δυστυχώς σε πολλά από αυτά η διοίκηση βγαίνει ανακόλουθη, ασόβαρη και χωρίς πλάνο...Εσείς βγείτε και πείτε το αντίθετο...
Μόνο λόγω οικονομικών δεδομένων έχει λογική το σενάριο Χούλτ. Γιατί ακόμα και τώρα πληρώνουμε τις φύρες Λεβέκ και Λέοβατς, και για να φέρεις αριστερό μπάκ πέρα από το συμβόλαιο, χρειάζεσαι και λεφτά για την ομάδα. Η περίπτωση Χούλτ ίσως ενδιαφέρει λόγω του ότι μένει ελεύθερος, και δεν νομίζω να του δώσουν 500 όπως γράφεται. Κάποιος μπορεί να πεί γιατί δεν σπάμε τον δανεισμό του Γιανούλη (50 χιλιάρικα) αφού καί οικονομικά συμφέρει καί σε σύγκριση με Χούλτ μάλλον υπερτερεί ο μικρός, έχει και το DNA μας και θα τα δώσει όλα. Ο Χούλτ μου φαίνεται τυπος Σνάουτσνερ στο πιό γρήγορο, με μέτρια τεχνική.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

DimitrisS έγραψε:Ο Χουλτ την ανεβασε. Στην τελευταια φωτογραφια που εχει ανεβασει. Ειναι και εγκυος η κυρια Χουλτ.
:oops:
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Magpies4 έγραψε:
proedros έγραψε:Αυτά που γίνονται στον ΠΑΟΚ είναι για γέλια για ακόμη μια φορά..Από την ΠΑΕ βγαίνει πως ο Χουλτ είναι βασικός στόχος...Ο ΠΟΙΟΣ????Ο Χουλτ που ο μάνατζερ του ζητάει 500.000 για τις 2 ασίστ που έδωσε σε 2 χρόνια, για τις τρύπες στην άμυνα, για το βρώμικο παιχνίδι, για την ανύπαρκτη βοήθεια στο ψηλό παιχνίδι μιας και είναι κοντός...Ο Γιωργάκης κάνει like στη φώτο με την γυναίκα του...Να γελάει κανείς ή να κλαίει??Ο Σαμπράνο λέει ο Τοσκίτσης στην Sportime που θεωρείται από πολλούς αξιόπιστος πως ίσως θα του δωθεί 2η ευκαιρία...Ξαφνικά δηλ. μας κάνει??Αυτά δηλ. είναι σοβαρά τα πράγματα???Το ξέρω αρδ και ξανά αρδ αλλά δυστυχώς σε πολλά από αυτά η διοίκηση βγαίνει ανακόλουθη, ασόβαρη και χωρίς πλάνο...Εσείς βγείτε και πείτε το αντίθετο...
Μόνο λόγω οικονομικών δεδομένων έχει λογική το σενάριο Χούλτ. Γιατί ακόμα και τώρα πληρώνουμε τις φύρες Λεβέκ και Λέοβατς, και για να φέρεις αριστερό μπάκ πέρα από το συμβόλαιο, χρειάζεσαι και λεφτά για την ομάδα. Η περίπτωση Χούλτ ίσως ενδιαφέρει λόγω του ότι μένει ελεύθερος, και δεν νομίζω να του δώσουν 500 όπως γράφεται. Κάποιος μπορεί να πεί γιατί δεν σπάμε τον δανεισμό του Γιανούλη (50 χιλιάρικα) αφού καί οικονομικά συμφέρει καί σε σύγκριση με Χούλτ μάλλον υπερτερεί ο μικρός, έχει και το DNA μας και θα τα δώσει όλα. Ο Χούλτ μου φαίνεται τυπος Σνάουτσνερ στο πιό γρήγορο, με μέτρια τεχνική.
Φίλε μου έχεις τελείως λάθος άποψη για τον Χουλτ...Ο παίκτης δεν είναι καλός αμυντικά , δεν ξέρω πως σου ήρθε να τον συγκρίνεις με τον Σνάουτσερ, το μόνο προσόν που έχει είναι η ταχύτητα του αλλά όταν ανεβαίνει ξεχνάει να κατέβει και συνήθως την πατάει...Μην πας μακριά, δες το ματς με την Ξάνθη που η τοπική ομάδα στόχευε όλο από την πλευρά του και που τελικά έφαγε το γκολ εξαιτίας του όπως και την έτερη καλή φάση της Ξάνθης...Ο Σνάουτσερ θα μπορούσε να συγκριθεί με τον Τόσκα που ακούστηκε...
proedros

Κάτι ακούστηκε για Κουάντρα της Ρασίγκ...Μακάρι να είναι αλήθεια αλλά δεν νομίζω...Ο παίκτης είναι πολύ καλός, κοντός, πολύ γρήγορος, τρελαμένος, φοβερή τεχνική φτιάχνει και εκτελεί, στα χαρακτηριστικά που τον θέλουμε, ήδη το όνομά του ακούγεται στην Αργεντινή στα 22 του...Η Νιούελς θέλει να τον κάνει δικό της και η ιστορία μας διδάσκει πως ο ΠΑΟΚ έχει πολύ αργά αντανακλαστικά...Κάτι που φάνηκε περίτρανα στην περίπτωση Σολδάνο..
https://www.youtube.com/watch?v=BklAxuZOcnM
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Κυριε Πρόεδρε, εννοώ, δεν είναι φούλ μπάκ, αλλά απλό μπάκ σαν τον Σνάουτσνερ. Νομίζω αυτό που λές ότι εκτίθεται έχει να κάνει με ότι τον υποχρεώνουν (στον παο) να ανεβαίνει σαν φούλ μπακ. Στην εποχή του Σναουτσνερ δεν γινόνταν αυτό, σήμερα τα φούλ μπάκ είναι πιό πολύ εξτρέμ. Τον έχω παρακολουθήσει και νομίζω αν κάτσει πίσω και δεν ανεβεί, τότε δεν εκτίθεται, όπως δηλ και ο Σνάουτσνερ.
proedros

Magpies4 έγραψε:Κυριε Πρόεδρε, εννοώ, δεν είναι φούλ μπάκ, αλλά απλό μπάκ σαν τον Σνάουτσνερ. Νομίζω αυτό που λές ότι εκτίθεται έχει να κάνει με ότι τον υποχρεώνουν (στον παο) να ανεβαίνει σαν φούλ μπακ. Στην εποχή του Σναουτσνερ δεν γινόνταν αυτό, σήμερα τα φούλ μπάκ είναι πιό πολύ εξτρέμ. Τον έχω παρακολουθήσει και νομίζω αν κάτσει πίσω και δεν ανεβεί, τότε δεν εκτίθεται, όπως δηλ και ο Σνάουτσνερ.
Κοίτα να δεις στην Σουηδία έπαιζε όλη την γραμμή γι αυτό και είχε αριθμούς...Στον ΠΑΟ όμως για μένα δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο...Είναι λογικό ότι αν κάτσει πίσω πως θα εκτεθεί λιγότερο ή ίσως και καθόλου...Η ομάδα όμως όπως έχει ήδη αναφερθεί χρειάζεται επιθετικό μπακ σαν τον Μάτος...
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Hermann έγραψε:Για να δούμε, λοιπόν. Η Sportime θεωρείται από τις έγκυρες εφημερίδες. Είχε βγάλει άλλωστε πρώτη και για Σαμπράνο και για Μαουρίσιο.

Όσο για το like του Γιώργη, πλέον θεωρώ σίγουρο ότι έρχεται ο Χουλτ, αλλιώς δεν έχει λογική.

το ζαμπρανο και το μαορισιο πρώτους τους έβγαλε το παοκμανια και με ονόματα ο περαιας και ο άγιος
Άβαταρ μέλους
White Ranger

Δημοσίευση από White Ranger »

proedros έγραψε:Κάτι ακούστηκε για Κουάντρα της Ρασίγκ...Μακάρι να είναι αλήθεια αλλά δεν νομίζω...Ο παίκτης είναι πολύ καλός, κοντός, πολύ γρήγορος, τρελαμένος, φοβερή τεχνική φτιάχνει και εκτελεί, στα χαρακτηριστικά που τον θέλουμε, ήδη το όνομά του ακούγεται στην Αργεντινή στα 22 του...Η Νιούελς θέλει να τον κάνει δικό της και η ιστορία μας διδάσκει πως ο ΠΑΟΚ έχει πολύ αργά αντανακλαστικά...Κάτι που φάνηκε περίτρανα στην περίπτωση Σολδάνο..
https://www.youtube.com/watch?v=BklAxuZOcnM
:pano:
Φίλε είδα το videaki που έβαλες. Μπορώ να πω πως εντυπωσιάστηκα!
proedros

Φίλε ο παίκτης θεωρείται μεγάλο ταλέντο...Μόλις πέρσι έκανε την πρώτη του χρονιά στην μεγάλη κατηγορία και εντυπωσίασε...Φυσικά στην ομάδα του έχει 2 βουνά μπροστά τον Λυσσάνδρο Λόπεζ και τον Λαουτάρο Μαρτίνεθ για τον οποίο ακούγεται πως ενδιαφέρεται η Ατλέτικο...Σαν μέσο όρο πέρσι και φέτος έχει τα 46 λεπτά/ανά παιχνίδι...Διαβάζω πάντως από τους οπαδούς της Ρασίνγκ πως τον πιστεύουν πολύ και δεν θέλουν να φύγει αλλά να του δωθεί μεγαλύτερος χρόνος παιχνιδιού...Ο ΠΑΟΚ αν θέλει να κάνει κίνηση θα πρέπει να την κάνει πολύ γρήγορα, ο παίκτης έχει ακόμα μικρή χρηματιστηριακή αξία (1.5εκ.) αλλά πολύ μεγάλο potential...
Άβαταρ μέλους
White Ranger

proedros έγραψε:Φίλε ο παίκτης θεωρείται μεγάλο ταλέντο...Μόλις πέρσι έκανε την πρώτη του χρονιά στην μεγάλη κατηγορία και εντυπωσίασε...Φυσικά στην ομάδα του έχει 2 βουνά μπροστά τον Λυσσάνδρο Λόπεζ και τον Λαουτάρο Μαρτίνεθ για τον οποίο ακούγεται πως ενδιαφέρεται η Ατλέτικο...Σαν μέσο όρο πέρσι και φέτος έχει τα 46 λεπτά/ανά παιχνίδι...Διαβάζω πάντως από τους οπαδούς της Ρασίνγκ πως τον πιστεύουν πολύ και δεν θέλουν να φύγει αλλά να του δωθεί μεγαλύτερος χρόνος παιχνιδιού...Ο ΠΑΟΚ αν θέλει να κάνει κίνηση θα πρέπει να την κάνει πολύ γρήγορα, ο παίκτης έχει ακόμα μικρή χρηματιστηριακή αξία (1.5εκ.) αλλά πολύ μεγάλο potential...
Όντος να σου πω την αλήθεια δεν τον ήξερα σαν παίχτη αλλά αν έχουμε καλό scouting προς τα εκεί και η φυλλάδα που λέει παρακολουθείται η arena press τον παίρνεις κ με 1-1,5 χαρτί "το ταλέντο"
Άβαταρ μέλους
White Ranger

Το gazzetta ξέφυγε εντελώς λέει μας είπε ο manager του Hajsafi 600.000E να'ρθει σε εμάς.
Όχι ΠΑΟΚ σε αγορά Χατζισαφί για 600.000 ευρώ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο μάνατζερ του Χατζισαφί πρότεινε τον πελάτη του στον ΠΑΟΚ για αγορά έναντι 600.000 ευρώ, με την απάντηση να είναι αρνητική.

To δε sport24 γράφει αυτό:

Σίγουροι για Ολυμπιακό και Χατζισαφί στο Ιράν

Επιμέλεια: Γιώργος Περπερίδης Δημοσίευση: 28 Δεκ. 2017 01:11

Υ.Γ. Άντε βγάλε πορίσματα με τους μ@λκες τους ΑΡΔ.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

DimitrisS έγραψε:Πουλαμε με 3 τον Πελκα; Τι λετε;

Μανιακε τι λες;

Εγώ τον πουλάω κ κρατάω μπις

Επισης κρατάω ζαμπρανο αν ισχυει
Παίρνω χουκτ τζαπα ομως
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Χουλτ ως ελεύθερος; καλώς να ορίσει
Ότι πει ο μανιακ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

1. Δεν πρέπει να πουλήσουμε ΚΑΝΕΝΑ σημαντικό παίκτη μας τώρα που πάμε για πρωτάθλημα. Πέλκας, Cimirot, Bis και Prijovic πρέπει να μείνουν στην ομάδα. Το καλοκαίρι είναι αλλιώς γιατί η ομάδα ξεκινάει από την αρχή με την καθιερωμένη προετοιμασία.
2. Οι χειμερινές μεταγραφές, πρέπει να αφορούν σε πραγματικά καλούς παίκτες. Όχι Χουλτ και Χατζησαφί, που ναι μεν για την Ελλάδα είναι καλοί, αλλά δεν θα μας δώσουν το κάτι παραπάνω που θέλουμε. Αλλιώς έχουμε τον Γιαννούλη.
3. Για Zambrano δεν ξέρω τι παίζει, αν παίζει κάτι. Η απόφαση περί φυγής του πάρθηκε από Σαββίδη μετά από εισήγηση του luce. Για να ανατραπεί το σκηνικό πρέπει να έχουν γίνει σημαντικά πράγματα, που το θεωρώ πολύ δύσκολο. Θα με πεις "είναι τυχαίο που δεν έχουν ακουστεί μεταγραφικά ονόματα για στόπερ"; Θα σε απαντήσω ότι όταν δουλεύεις σωστά δεν ακούγεται τίποτε.
4. Εξακολουθώ να θέλω ένα δεξιό μπακ. Μακάρι αυτός να είναι ο Κίτσιου που δεν θα έχει χρόνο προσαρμογής στην ομάδα, αλλά και γενικά είναι ο ιδανικός αναπληρωματικός.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Δυο σελίδες διάβασα και με έπιασε πονοκέφαλος.

Και μόνο που αναφέρεστε σε φυλλάδες που έχουν να πέσουν μέσα σε μεταγραφή από το 2012, με ξεπερνά.

Μερικοί βέβαια καταδικάσατε κιόλας την ΠΑΕ για κινήσεις που δεν έχουν καν γίνει. Μιλάμε για παράνοια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”