Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Βασικος περυσι στη LaLiga απο τον Γεναρη που τον πηραν και με 7 συμμετοχες φετος.
Παίχτη, που το όνομα του επαναλαμβανόμενο πολλές φορές και γρήγορα...βρωμάει, εγώ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ...
Υ.Γ. ΤόσκαΤόσκαΤόσκατόΣκατόΣκατόΣκατό.....................................

Υ.Γ. ΤόσκαΤόσκαΤόσκατόΣκατόΣκατόΣκατό.....................................

- SplashBro22
Κατ΄εμέ βασικός στην πρωταθλήτρια Ρουμανίας είναι καλύτερο από βασικός σε ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία στην ΕλλάδαDemir έγραψε:Και για κάποιον λόγο υπάρχει κόσμος που πιστεύει ότι ο στόπερ μπακ Τόσκα Κ δανεικος με καριέρα στην στεαουα Κ 2 συμ στην Μπέτις είναι καλύτερος από χουλτ..
Και εγω απο οσους εχουν ακουστει τον προτιμω. Αν και ποστευω θα ταν καλυτερα να ερθει ο Γκανεα
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018
το μόνο καλό του τόσκα είναι ότι ήταν συμπαίκτης με βαρέλα όποτε θα δέσει γρήγορα στην άμυνα
κατά τα αλλά τζαβελοφερνει όποτε πάει καρφί για μβπ
κατά τα αλλά τζαβελοφερνει όποτε πάει καρφί για μβπ
2 συμμετοχες στην μπετις ο τοσκα? ειπαμε να παραποιουμε την πραγματικοτητα αλλα οχι κι ετσι. Βασικος κι αναντικαταστατος ηταν απο τον γεναρη μεχρι τον σεπτεμβριο που τραυματιστηκεDemir έγραψε:Και για κάποιον λόγο υπάρχει κόσμος που πιστεύει ότι ο στόπερ μπακ Τόσκα Κ δανεικος με καριέρα στην στεαουα Κ 2 συμ στην Μπέτις είναι καλύτερος από χουλτ..
Νομίζω αυτό το τουίτ στο βάθος, άν κάνει κάποιος κλικ το λίνκ, επικαλείται τον Βλακωτό. Αρα ...
Και μόνο που είχε Τόσκα αριστερό μπακ και η κούλα, την δεκαετία του '70...ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ... 

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.......................... 

Εγώ πάλι από όσους έχω διαβάσει-και-ακούσει μέχρι τώρα θεωρώ καλύτερο για δανεισμό τον Σταφυλλίδη και αν είναι για αγορά τον Ganea.
Εγώ πάλι δεν ακούω τίποτα για τον "κλεισμένο" στόπερ και σκιάζομαι μην τυχόν έρθει κατά τις 31 Γενάρη... 

- White Ranger
Επείγει όμως το θέμα αριστερού μπακ να παίζει μέχρι να έρθει κεντρικός αμυντικός ο Crespo στη θέση του.tzoker έγραψε:Kαλιο αργα παρα ποτε.
Ο οποίος Κρέσπο όμως, μπήκε ήδη στην 11άδα στην θέση του Ζαμπράνο και χρειαζόμαστε καλύτερο του θαρρώ...
Υπάρχουν όμως και οι τιμωρίες και οι τραυματισμοί στο παιχνίδι του Πρωταθλήματος, ας μην ξεχνιόμαστε...
Στόπερ και αριστερό μπακ πρέπει να προπονούνται στην Μεσήμβρια απ τις 31/12 αν είναι δυνατόν...
Όχι όπως πέρσι, που κάναμε μεταγραφές με βάση το παλιό ημερολόγιο...
Αν ισχύει βέβαια η περιβόητη "λύσσα για το Πρωτάθλημα"...
Υ.Γ. Εντελώς υποθετικά...Ο Βέλλιος, σαν σκέτος αντιΠρίγιοβιτς, μας κάνει για το υπόλοιπο της σεζόν?

Υπάρχουν όμως και οι τιμωρίες και οι τραυματισμοί στο παιχνίδι του Πρωταθλήματος, ας μην ξεχνιόμαστε...
Στόπερ και αριστερό μπακ πρέπει να προπονούνται στην Μεσήμβρια απ τις 31/12 αν είναι δυνατόν...
Όχι όπως πέρσι, που κάναμε μεταγραφές με βάση το παλιό ημερολόγιο...
Αν ισχύει βέβαια η περιβόητη "λύσσα για το Πρωτάθλημα"...
Υ.Γ. Εντελώς υποθετικά...Ο Βέλλιος, σαν σκέτος αντιΠρίγιοβιτς, μας κάνει για το υπόλοιπο της σεζόν?

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 26 Δεκ 2017, 20:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.