Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
- kataramenos5
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Μες στην καλτσα βρηκα 2 αδεια μπουκαλια μαλαματινα κι ενα σημειωμα που ελεγε "Λεβεκ και πολυ σου ειναι ,κακο παιδι"

χρόνια πολλά και όμορφα!!! Σήμερα διακόπτω τσαμπουκά την αντιβίωση για τα ..περεταίρω!
Να είστε καλά όλοι , να είμαστε καλά όλοι και πρωτάθλημα στην Τούμπα!
Να είστε καλά όλοι , να είμαστε καλά όλοι και πρωτάθλημα στην Τούμπα!
Την καλησπέρα μου, τα χρόνια μου πολλά και τις ευχές μου
και καλή βδομάδα στα αγαπητά και σεβαστά μέλη του καφενείου μας...

...ένας απ αυτούς...................

Καλά σε είχα καταλάβει ότι είσαι......................kataramenos5 έγραψε:Μες στην καλτσα βρηκα 2 αδεια μπουκαλια μαλαματινα κι ενα σημειωμα που ελεγε "Λεβεκ και πολυ σου ειναι, κακο παιδι"
![]()
...ένας απ αυτούς...................
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Ερώτηση τώρα που το φέρνει η συζήτηση, το GoodFellas τι λέει σαν ταινία;goran 64 έγραψε:Την καλησπέρα μου, τα χρόνια μου πολλά και τις ευχές μου
Καλά σε είχα καταλάβει ότι είσαι......................kataramenos5 έγραψε:Μες στην καλτσα βρηκα 2 αδεια μπουκαλια μαλαματινα κι ενα σημειωμα που ελεγε "Λεβεκ και πολυ σου ειναι, κακο παιδι"
![]()
...ένας απ αυτούς...................![]()
![]()
Αν δεν το είδες ήδη...τρέξε...
Ό,τι καλύτερο σε "μαφιόζικο" υπάρχει, μετά τον Νονό, πάντα κατά την δική μου άποψη φυσικά...
Ό,τι καλύτερο σε "μαφιόζικο" υπάρχει, μετά τον Νονό, πάντα κατά την δική μου άποψη φυσικά...
Εγώ αντί για κάλτσα, άφησα σκούφο για να πάρει ο Άγιος το μήνυμα.MANIAKOS έγραψε:Εγω βρήκα ξύδι στην Καλτσα μου
Θα το βαλω αυριο!!! Τον Νονο ποτε δε καταφερα να τον δω ολοgoran 64 έγραψε:Αν δεν το είδες ήδη...τρέξε...![]()
- kataramenos5
Ταινιαρα.Hermann έγραψε: Ερώτηση τώρα που το φέρνει η συζήτηση, το GoodFellas τι λέει σαν ταινία;
Odi έγραψε:Εγώ αντί για κάλτσα, άφησα σκούφο για να πάρει ο Άγιος το μήνυμα.MANIAKOS έγραψε:Εγω βρήκα ξύδι στην Καλτσα μου
Αύριο-μεθαύριο θα την δω!kataramenos5 έγραψε:Ταινιαρα.Hermann έγραψε: Ερώτηση τώρα που το φέρνει η συζήτηση, το GoodFellas τι λέει σαν ταινία;
- john4serres