δουλειες στον κοσμο,υγεια,χαρα και υπομονη!
παμε στην μιρλα της ημερας

παιδια μην μου λετε για παιχτες χωρις συμμετοχες στα 32 τους και χωρις εμπειρια απο ελληνικο πρωταθλημα πως ειναι καλη επιλογη για τον ΠΑΟΚ του δευτερου μισου που καιγεται για τιτλο!
εδω απο τον σεπτεμβρη πηραμε καποιους παχταραδες(ΜΕ συμμετοχες) και τι εχουν δωσει; τριχες κατσαρες εχουν δωσει,ακομα προσαρμοζονται
και θα υπαρχουν σοβαρες ελπιδες καποιος με μηδενικες σχεδον συμμετοχες απο την ανατολη να προσαρμοστει αμεσα και να προσφερει για την κατακτηση του τιτλου;
η λογικη αυτη ειναι ξεκαθαρα αντιποδοσφαιρικη
δεν λεω πως δεν εχει ελπιδες να εχω λαθος,σαφως.δεν εχω το αλαθητο
αλλα μιλωντας με ρεαλισμο τετοιες ελπιδες δεν ειναι πολλες.
εκει στην ΠΑΕ το καταλαβαινουν αυτο αραγε; που πηγαν και μου κουβαλησαν ενα σωρο παιχτες τελευταια μερα(εγραφα και τοτε με τον δικαιολογημενο ενθουσιασμο πως αναμενονται γκελες και απο χωρια,οπως και ηρθαν)
φερτε σταφυ εναλλακτικα χουλτ στην χειροτερη περιπτωση γιαννουλη,αν και το τελευταιο δεν το βρισκω ηθικο να γινει.
εναν φορ τυπου λιβαγια,αν βλεπουν πως ο μπεργκ απο αραβια δεν γινεται να ρθει ή εχει σχολασει ποδοσφαιρικα και θα παρει χρονο η επαναφορα του.
τον κιτσιου για μπακ απ του ματος,
εγω εγραφα και μασουντ,το πουλακι ομως πεταξε,επαναφερετε εστω χαριση
τον ενρικε για παιχνιδια που βαλτωνουμε
και τελικα εναν κοφτη ολκης,που τετοιος δεν βλεπω ναυπαρχει στο ελληνικο πρωταθλημα
τπτ αλλο,αν δενμπορειτε ουτε αυτα μην φερετε κανεναν....γιατι απο το καλοκαιρι με ενα κοντεινερ μεταγραφες μονο βιερινια και λημνιος (θελαν να τον δωσουν δανεικο)ουσιαστικα εχουν αποδωσει σοβαρα,αντε και ο πασχαλακης και ενα επιπεδο πιο κατω απο αυτους ο μακ.ποιος αλλος;
τυχαιο που μιλαμε και εδω για παιχτες (με καλα χαρακτηριστικα ασφαλως,τετοια ομως ειχαν και αλλοι αλλα και)με γνωση του ελληνικου πρωταθληματος(τους δυο μαλιστα ουτε τους υπολογιζαν για κατι καλο);