Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
- White Ranger
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Σιγά ΜΗΝ κλείσαμε Βέλλιο από την ομάδα του χοντρού. Για την ομάδα του χοντρού τον Σκ@τοΓΑΥΡΟ μπορεί!
Στο Βολλευ δεν ξέρω τι κάνει στο ποδόσφαιρο σίγουρα ψάχνουμε άλλο στυλ με άλλα χαρακτηριστικά.
*Ο καθένας λεεί 1002 ονόματα ας λεεί από που πήρε την πληροφορία και όχι να πεταέι κάτι χωρίς να στο στηρίζει. Περιμένουμε εδώ κ@υλομένοι πόσοι και πόσοι να ακούσουμε καμιά είδηση για την ομάδα μας που μας καίει τι παίχτες θα έρθουν με τι χαρακρηριστικά και να τα σχολιάζουμε.
Στο Βολλευ δεν ξέρω τι κάνει στο ποδόσφαιρο σίγουρα ψάχνουμε άλλο στυλ με άλλα χαρακτηριστικά.
*Ο καθένας λεεί 1002 ονόματα ας λεεί από που πήρε την πληροφορία και όχι να πεταέι κάτι χωρίς να στο στηρίζει. Περιμένουμε εδώ κ@υλομένοι πόσοι και πόσοι να ακούσουμε καμιά είδηση για την ομάδα μας που μας καίει τι παίχτες θα έρθουν με τι χαρακρηριστικά και να τα σχολιάζουμε.
- desperando
- Επικοινωνία:
Λίγος σεβασμός μαγκακο.
Ο αβερ δεν είναι κάποιο τυχαίο μέλος.
Έχεις κάθε δικαίωμα να πιστεύεις ότι θέλεις, αλλά ειδικά για παιδιά που έχουν δώσει πολλά στο φόρουμ θα προσέχεις πως εκφράζεσαι.
Και σιγά μην σου πει και από πού το εμαθε
Κάτι εξυπνακιδες σαν και σένα κάναν πολλά άτομα να σταματήσουν να γράφουν εδώ μέσα και να μοιράζονται τις πληροφορίες τους
Έχεις κάθε δικαίωμα να πιστεύεις ότι θέλεις, αλλά ειδικά για παιδιά που έχουν δώσει πολλά στο φόρουμ θα προσέχεις πως εκφράζεσαι.
Κάτι εξυπνακιδες σαν και σένα κάναν πολλά άτομα να σταματήσουν να γράφουν εδώ μέσα και να μοιράζονται τις πληροφορίες τους
- White Ranger
desperando έγραψε:Λίγος σεβασμός μαγκακο.

Σέβομαι εδώ τον καθέναν και ας μην τον γνωρίζω φόρουμ είναι έγραψα την γνώμη μου άποψη δέχομαι μόνο από τους moderators που εκτιμώ που παρακολουθώ το φόρουμ απο το 2011. Εξυπνάκιας δεν είμαι ούτε το παίζω κοίτα την πάρτυ σου και μην με ξαναπιάσεις στο στόμα σου ή κάνεμε η θα σε κανω και γω να μην βλέπω δημοσιευσεις σου γιατι δεν με ενδιαφέρουν και οι δικιές σου γνώμες! Γιατί με σένα αυτοί που ξέρω και προσωπικά έξω που έγραφες 4 άτομα παράτησαν το προφίλ τους!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος White Ranger την Κυρ 24 Δεκ 2017, 23:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και οι δύο λάθος είστε.
Προφανώς και κάθε μέλος όσο νέο κι αν είναι έχει δικαίωμα να ζητά να περιγράφονται καλύτερα οι πληροφορίες π δημοσιευονται.
Από την άλλη βεβαίως μέλη που έχουν δείξει σοβαρότητα και αξιοπιστία δε μπορεί να δέχονται κράξιμο επειδή ανέφεραν κάτι, ενώ στο παρελθόν έχουν πιθανώς επιβεβαιωθεί.
Συνεπώς λίγο προσοχη στις εκφράσεις δε βλαπτει, ούτε όμως επιτρέπεται εδώ μέσα να αναπαράγονται συμπεριφορές Θεσσαλονίκης του 2000 ("εγώ έχω κονέ και ξέρω και θα δε δέχομαι ερωτήσεις").
Αυτά είναι προφανή.
Προφανώς και κάθε μέλος όσο νέο κι αν είναι έχει δικαίωμα να ζητά να περιγράφονται καλύτερα οι πληροφορίες π δημοσιευονται.
Από την άλλη βεβαίως μέλη που έχουν δείξει σοβαρότητα και αξιοπιστία δε μπορεί να δέχονται κράξιμο επειδή ανέφεραν κάτι, ενώ στο παρελθόν έχουν πιθανώς επιβεβαιωθεί.
Συνεπώς λίγο προσοχη στις εκφράσεις δε βλαπτει, ούτε όμως επιτρέπεται εδώ μέσα να αναπαράγονται συμπεριφορές Θεσσαλονίκης του 2000 ("εγώ έχω κονέ και ξέρω και θα δε δέχομαι ερωτήσεις").
Αυτά είναι προφανή.
Στα του Βέλλιου ώρα, προσωπικά τον θεωρώ καλό παίκτη, δεν ξέρω όμως αν θα αποδώσει σε ομάδα πρωταθλητισμού και κυρίως δεν ξέρω αν πιθανή έλευση του σημάνει την άμεση αποχώρηση του Πρίγιοβιτς.
Το θέμα είναι να βρούμε λίγη παραπάνω έκρηξη, ενέργεια, κινητικότητα και τριπλα στην επίθεση ώστε να δούμε νέες ιδέες
Το θέμα είναι να βρούμε λίγη παραπάνω έκρηξη, ενέργεια, κινητικότητα και τριπλα στην επίθεση ώστε να δούμε νέες ιδέες
- White Ranger
rainmaker έγραψε:Στα του Βέλλιου ώρα, προσωπικά τον θεωρώ καλό παίκτη, δεν ξέρω όμως αν θα αποδώσει σε ομάδα πρωταθλητισμού και κυρίως δεν ξέρω αν πιθανή έλευση του σημάνει την άμεση αποχώρηση του Πρίγιοβιτς.

Αυτό πιστεύω και εγώ φίλε είναι ψηλός σαν τον Prijovic αλλά "αν" που δεν νομίζω να φύγει ο Πρίγιοβιτς είναι και ο Κουλούρης και πιστεύω πως κοιτάμε άλλα χαρακτηριστικά παίχτη στην θέση 9.
Πάντος στις μεταγραφές μπορώ να πέτυχε από όσο είναι ο Μίχελ και θα ανακοινωθούν μετά την 1οΧΡΟΝΙΑ.
Ο aver είναι απόλυτα αξιόπιστος μέχρι τώραWhite Ranger έγραψε:Σιγά ΜΗΝ κλείσαμε Βέλλιο από την ομάδα του χοντρού. Για την ομάδα του χοντρού τον Σκ@τοΓΑΥΡΟ μπορεί!
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- White Ranger
eorptol1 έγραψε:Ο aver είναι απόλυτα αξιόπιστος μέχρι τώραWhite Ranger έγραψε:Σιγά ΜΗΝ κλείσαμε Βέλλιο από την ομάδα του χοντρού. Για την ομάδα του χοντρού τον Σκ@τοΓΑΥΡΟ μπορεί!
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι να πω μακάρι να βγει αληθινός αν και έχω την άποψη άλλο στυλ επιθετικού με διαφορετικά χαρακτηριστικά ψάχνουμε, εκτός και αν φύγει ο Prijovic.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος White Ranger την Δευ 25 Δεκ 2017, 01:57, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Δεν ξέρω πως μπορεί να μείνει ελεύθερος ο Βέλιος και μάλιστα για να έρθει σε εμάς αλλά και μόνο στο άκουσμα ο εφιάλτης της άνευ όρων Ελληνοποίησης γίνεται απειλητικός...
Καλά Χριστούγεννα !aver4a έγραψε:Γατάκια αρδ όπως σας είχα πει για ουαρντα το καλοκαίρι κ πάθατε την πλάκα σας, ας σας δώσω καμία ειδησουλα.
Κλείσαμε βελλιο
Καλά χριστούγεννα σε όλους
Να πω την αμαρτία μου , δεν μου αρέσει ο Βέλλιος.
Και από την ομάδα του πρεζέμπορα έρχεται σε μας?
Εγώ διαφωνώ με τον rain, φίλε ranger αν παρακολουθείς το φόρουμ από το 11 όπως λες, οφειλες να ξέρεις τον aver και την προσφορά του. Σιχαίνομαι τους παλαίουρες αλλά δε γίνεται ένα μήνα μέλος να δείχνεις εντύπωση ότι μπούχτησες επειδή αραδιάζονται ονόματα. Σιγά.
Και ο despe κλασσικός despe. Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να διαφωνεί με κάποιον και να μην είναι εριστικός.
Τώρα τι σας πρήζω κ γω, απλά περιμένω τη δικιά μου που με έστησε κ βαριέμαι.
Χρόνια πολλά κ υγεία σε όλους ρε αλάνια
Και ο despe κλασσικός despe. Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να διαφωνεί με κάποιον και να μην είναι εριστικός.
- The_Stalker
Ούτε εμένα μ' αρέσει ο Βέλλιος. Δεν βλέπω τίποτε αξιόλογο (για επίπεδο ΠΑΟΚ) στον παίκτη.
simba, να χαρείς, μην μιλάς για τρίτους. Είναι εκνευριστικό (και προκλητικό από ορισμένα άτομα). Την άποψή μου για σένα την ξέρεις, όπως την ξέρει κι ο Μανιακός και ο Τζος πχ. Μην τους αναφέρεις σε μεταξύ μας κουβέντα.
Όπως είπα έχουμε διαφορετική ανάγνωση σε ποστ που γράφτηκαν εδώ, ας μην το κουράσουμε παραπάνω. Καλές γιορτές να έχουμε όλοι.
[youtube]4Y5GtaTrPHM[/youtube]
simba, να χαρείς, μην μιλάς για τρίτους. Είναι εκνευριστικό (και προκλητικό από ορισμένα άτομα). Την άποψή μου για σένα την ξέρεις, όπως την ξέρει κι ο Μανιακός και ο Τζος πχ. Μην τους αναφέρεις σε μεταξύ μας κουβέντα.
Όπως είπα έχουμε διαφορετική ανάγνωση σε ποστ που γράφτηκαν εδώ, ας μην το κουράσουμε παραπάνω. Καλές γιορτές να έχουμε όλοι.
[youtube]4Y5GtaTrPHM[/youtube]
- White Ranger
Tolaros έγραψε:Εγώ διαφωνώ με τον rain, φίλε ranger αν παρακολουθείς το φόρουμ από το 11 όπως λες, οφειλες να ξέρεις τον aver και την προσφορά του. Σιχαίνομαι τους παλαίουρες αλλά δε γίνεται ένα μήνα μέλος να δείχνεις εντύπωση ότι μπούχτησες επειδή αραδιάζονται ονόματα. Σιγά.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος White Ranger την Δευ 25 Δεκ 2017, 01:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Μπαστα λιγο φιλαρακι.ο ανθρωπος ποτε δεν πουλησε παπα.White Ranger έγραψε:Σιγά ΜΗΝ κλείσαμε Βέλλιο από την ομάδα του χοντρού. Για την ομάδα του χοντρού τον Σκ@τοΓΑΥΡΟ μπορεί!
Τι επιθεση ειναι αυτη;;;
Λιγο ηρεμα..