Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
- john4serres
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
3η συνεχόμενη μεταγραφική περίοδο γράφουν για τον Ιρανό, Μεχντί Ταρέμι 

- Pastor_of_Muppets
Εγώ για δεύτερο φορ θα έδινα μια ευκαιρία στον Ιρανό.Δηλαδη πρέπει να περάσει από τον Πανιώνιο για να ενδιαφερθούμε πραγματικά;
The_Stalker έγραψε:Simba,
γιατί ρε φίλε με στεναχωρείς; Το βιντεάκι με τους 3 εσύ δεν το' φτιαξες (ή το ανέβασες εδώ τεσπα);
Ποιον χαρακτήρισα πάλι; Σε ποιον έριξα αιχμές; Αν μιλάς για εσένα, δεν νομίζω να το έκανα. Αν μιλάς για τρίτους, και πάλι δεν το έκανα, αλλά και να το είχα κάνει, δεν χρειάζεται η παρέμβασή σου. Όποιος θίγεται μπορεί να μιλήσει μόνος του. Με τον vs40 που αναφέρεις έχω συμφωνήσει πάμπολλες φορές σε αναλύσεις του. Ε, υπάρχουν δυο πράγματα που δεν συμφωνώ και το ένα είναι ο εμποκού, τι να κάνουμε. Για τα άλλα που αναφέρεις έχουμε πολύ διαφορετική ανάγνωση του φόρουμ σε σχέση με το θέμα "παίκτες άλλων ομάδων vs δικών μας". Δεν τεντώνω τίποτα, με τον μπεργκ έχει γίνει της πουτ@νας εδώ μέσα, με τον μπακασέτα τα ίδια όταν μας τον "έκλεψε" η κούλα και στην τελική κουτρουμπή έγραψε ο άλλος ρε φίλε, κουτρουμπή! Για όνομα δλδ, πρέπει να το πάρω στα σοβαρά αυτό; Πραγματικά δεν έχω τη διάθεση να ψάχνω και να παραθέτω τι έχει γραφτεί, ανέφερα 3-4 κραυγαλέα παραδείγματα.
Υπάρχουν κάποια πράγματα στα οποία είμαι άτεγκτος. Κι ένα από αυτά είναι να μην γλείφω εκεί που έφτυνα. Εγώ δεν τον έμαθα έτσι τον ΠΑΟΚ, τι να κάνουμε. Και ο μπεργκ που ορέγονται αρκετοί είναι μια τέτοια περίπτωση. Θα σε ρωτήσω αν συμφωνείς να πάρουμε στον ΠΑΟΚ μιλιβόγεβιτς, κασναφέρη, λαμπριάκο και θα με πεις ότι είμαι υπερβολικός και ξεπερνώ τα όρια. Και θε σε ρωτήσω ποιά είναι τα όρια, ποιος τα θέτει και γιατί τα όρια τα δικά σου ή του χ μέλους είναι καλύτερα από τα δικά μου. Να στο πω κι αλλιώς, άλλα τα ηθικά όρια του Παντελάκη άλλα του χάρη σαββίδη, συνεπώς άλλος ο ΠΑΟΚ του Παντελάκη, άλλος του φρουτέμπορα. Για μένα λοιπόν τα όρια είναι πολύ αυστηρά, όπως στις βλαβερές ουσίες. Αλλιώς σε προσβάλλουν και σε δηλητηριάζουν πριν το πάρεις χαμπάρι.
Αδερφε, στα της φασης, στο ξαναπα (επειδη εγω το'κανα), δεν ειναι ο μολεδο (φοραει κιτρινα nike) αυτος που δινει την κλωτσια (πρασινα adidas) οπως νομιζα τοτε κ εγραψα στη φωτο, αλλα ο Ρέις..simba έγραψε:σιγουρα, η ξανθια πουτανιτσα, εκανε πολλα ασχημα στο σκηνικο..
αλλα επιμενω, ο μολεδο δε μπαινει στην ιδια εξισωση με τους αλλους 2, δν την επεσε σε πεσμενους

Τωρα στα υπολοιπα (χωρις διαθεση κοντρας, απλα για να εξηγησω τι εννοουσα)
Εχεις γραψει προσφατα
Συν τις αιχμες για περηφανιες και ΠΑΟΚτσηδιλικια, χθεςΕγώ θεωρώ όποιον θέλει να δει να φορά την ασπρόμαυρη φανέλα οποιοσδήποτε από τα δύο αυτά παπάρια και το διαλαλεί κιόλας, ΠΑΟΚτσή γιαλαντζί.
Μας έχετε πρήξει με τον Μολέδο και το κάθε πεταμένο της ζέλας. Μπροστά στο Σαμπράνο ο Μολέδο είναι πουθενάς. Υποβαθμίζετε μέχρι εκεί που δεν πάει τον ΠΑΟΚ.
Δεν είναι μόνο αυτό, είναι και τα λατρευτικά ποστ δύο και πλέον ετών για μπεργκ, εμποκού, χουλτ, μολέδο, κλαρίνο, αναστασίου, μπακασέτα, μάνταλο, αραούχο, τσιγκρίνσκι, οικοδόμο κλπ
Δεν ειμαι μονο εγω ο θιγομενος (ακομα κ αν δεν το ειχες σκοπο), αλλα και πολλοι αλλοι..Αλλα αδικεις και τον εαυτο σου..ΕΠΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΡΟΝΙΑ, απαξίωση δικών μας παικτών και στην παράλληλη αποθέωση βάζελων. Αν θέλω αυτά τα ακατανόμαστα στην ομάδα, σε τι διαφέρω ΕΓΩ, ο "περήφανος" ΠΑΟΚτσής; Με τι μούτρα προβάλλω τη διαφορετικότητά μου;
Και δεν εχει να κανει με δικηγοριες ρε συ, αλλα με το ειναι σωστο στα πλαισια ενος φορουμ..
Αλλωστε αυτο σου ειχαν πει και τα παιδια παρακατω..
Δε μπορει να στεκεται ως αποψη πως οποιος πιστευει οτι η ξανθια λουγκρα θα μπορουσε να'ναι μια λυση, ειναι γιαλαντζι ΠΑΟΚτσης..Ο Μανι, ο τζος, ο φουφουτος..black attack & despe έγραψε:Μπορει για εσενα να μη κανει αλλα νομιζω οτι εχουμε δικαιωμα να λεμε την αποψη μας και να μη μπαινουμε στα ΠΑΟΚμετρα οτι ΕΜΕΙΣ υποβαθμιζουμε τον ΠΑΟΚ και ΕΣΕΙΣ τον εχετε στα ουρανια..Ακου, θα μας δουλευουν οι ΠΟΚιτες γιατι θελουμε ενα καλο παικτη τους...
Γράψε τις απόψεις σου και άφησε και εμάς να γράφουμε τις δικές μας.
Ή ακομη περισσοτερο, δε γινεται οποιος θελει τον Μολεδο (το 95% ξερωγω) να χαρακτηριζεται με ολα τα παραπανω, να κατηγορειται οτι τον "λατρευει". Πως να το κανουμε δλδ. Νομιζω ειναι ευλογο αυτο που λεω.
ΓΙ'αυτο εγραψα οτι δε χρειαζεται τετοια απολυτοτητα, λες και κανεις αλλος δεν ξερει ή νιωθει ΠΑΟΚ..
Ο καθενας μπορει να καταθετει την οποια (εντονη) διαφωνια του (πχ οπως λες για εμποκου), χωρις αιχμες κ υπερβολες για συνοπαδους που απλα εχουν διαφορετικη αποψη ή τα γραφομενα τους εχουν παρερμηνευθει τελειως..
Γιατι τα περι "λατρειας" ή "αποθεωσης" ειναι μεγαλη παρερμηνεια κ τελειως αστοχοι χαρακτηρισμοι..
Ειναι σα να σε κατηγορει καποιος ρε μαν οτι λατρευεις τον κλαρινο επειδη εχεις γραψει 2 φορες οτι ειναι 100 φορες καλυτερος του σκουφ..
Ειναι παραλογο να μεταφραζεται ετσι επειδη καποιοι εχουν γραψει την εκτιμηση τους για τα χαρακτηριστικα των μανταλο, λιβαγια, αραουχο πχ, ενας-δυο για εμποκου, 5-6 για χουλτ, 50 για μολεδο..
Ακομα και για μπεργκ θα σου πω εγω, που μπορει να επεσε μεγαλη επαναληψη στο ονομα του (οπως εγινε απ'το 99% των οπαδων, ανεξαρτητως χρωματος), αλλα του πουστη, σε ποδοσφαιρικες συζητησεις για αναζητηση επιθετικου ή συγκριση με κλαους, δεν ειναι ευλογο να αναφερεται το ονομα και τα χαρακτηριστικα ενος παικτη που ειναι ενα κοντινο παραδειγμα?
Γενικα, το να παρερμηνευεται και να δαιμονοποιειται ετσι η εκτιμηση σε 2-3 καλους παικτες αντιπαλων, λογω διαφορετικης αποψης ή κολληματων, δε νομιζω οτι βοηθαει στα πλαισια ενος φορουμ (στο οποιο δε βρισκομαστε για να κρινουμε ο ενας τον αλλον, ποσο μαλλον με ανυπαρκτες αφορμες). Χρειαζεται περισσοτερη μετριοπαθεια.
Τωρα, οσον αφορα στα ορια του καθενος..
Καταρχας, θα ηταν καλο να συνειδητοποιησουμε οτι το ποδοσφαιρο ειναι επαγγελματικο, και οπως δεχθηκαμε βιτολο και τσιριλο, θα μπορουσαμε να το κανουμε και με μολεδο..
Γενικα, ειναι καπως λεπτα τα ορια του πώς οριζεται η ηθικη στο ποδοσφαιρο και κατα περιπτωση (πχ αηδιαζα με τις γελοιοτητες του τσιχλα, και με τρελαινουν οι αγκωνιες του ματος)
Ομως συμφωνω, οτι σε περιπτωσεις οπως του μπεργκ ή του μιλιβογεβιτς, εννοειται πως και εγω τραβαω γραμμη..
Το ιδιο και με την ξανθια λουγκρα (χουλτ), αλλα ισως, στην αναγκη πανω, για κανα 6μηνο, με βαρια καρδια να εκανα τα στραβα ματια..
Για Οφοε τι λεμε? Γιατι κι αυτος ειναι μεγαλο @ (πολλες βρισιες κ προκλησεις στο μεταξυ μας, φτυνει παγκο στο αγρινιο κλπ)
Σιγουρα, αρκετοι παικταραδες ειναι κωλοπαιδα, αλλα πρεπει να σκεφτουμε οτι αρκετοι ισως προσαρμοζονται στην "ηθικη" του συλλογου στον οποιο βρισκονται..
Υ.Γ. Για μολεδο, τα λεμε κ αλλη φορα

- desperando
- Επικοινωνία:
Ρε τι λέμε τώρα εντός των τεσσάρων γραμμών οι απέναντι είναι εχθροί.
Εδώ με αδέρφια πάμε για 5 Χ 5 και παίζουμε μπουνιές
Εδώ με αδέρφια πάμε για 5 Χ 5 και παίζουμε μπουνιές
- SplashBro22
Άλλο είναι ο Βιτόλο που είναι αλήτης και σκατόπαιδο (με την καλή ή κακή έννοια) με οποιαδήποτε φανέλα/απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα και άλλο ο Χουλτ που έχει εμπάθεια με τον ΠΑΟΚ. Μακριά
- Παλαιολόγος
Γατάκια αρδ όπως σας είχα πει για ουαρντα το καλοκαίρι κ πάθατε την πλάκα σας, ας σας δώσω καμία ειδησουλα.
Κλείσαμε βελλιο
Καλά χριστούγεννα σε όλους
Κλείσαμε βελλιο
Ε; καλά Χριστούγεννα όπως και να έχει
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
εννοειται. Απο τον πατερα του στη σουηδια εμαθε να ειναι αντιΠΑΟΚτσηςΠαλαιολόγος έγραψε:εχει εμπαθεια σουηδος με τον ΠΑΟΚ?

- desperando
- Επικοινωνία:
Σπουδαία κίνηση αλλά δεν βάζουμε διαφορετικα χαρακτηριστικά στην ομάδαaver4a έγραψε:Γατάκια αρδ όπως σας είχα πει για ουαρντα το καλοκαίρι κ πάθατε την πλάκα σας, ας σας δώσω καμία ειδησουλα.
Κλείσαμε βελλιο
δε μαρέσει αυτού του τύπου το φορ
θα ήθελα έναν με ατομικές ενέργειες, τρίπλα, τεχνική, ταχύτητα
φαντάζομαι για αναπληρωματικός έρχεται..
θα ήθελα έναν με ατομικές ενέργειες, τρίπλα, τεχνική, ταχύτητα
φαντάζομαι για αναπληρωματικός έρχεται..
- potamda
- Bet Guru 2023
Για όσους τυχόν δεν τον γνωρίζετε, ο aver στα θέματα του βόλεϊ ξέρει πολλά και είναι απόλυτα αξιόπιστος. Για να δούμε και στο ποδόσφαιρο...