Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Δημοσίευση από Mīngus »

painkiller4 έγραψε:Στο Png γράψανε ότι σκέφτονται σοβαρά την περίπτωση του Αλμπανη του Απόλλωνα Σμύρνης αλλά υπάρχει ενδιαφέρον και από την αεκ.
Καλός παίκτης που αν ήταν 18-19 χρονών θα τον ήθελα πολύ. Τώρα πατημένα 23 και σε θέση που έχουμε κόσμο, δεν ξέρω...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

desperando έγραψε:Ρε πόσο μαλ@καςειναι αυτός ο κλοκας.
Τι άρθρο είναι αυτό που ανέβασε πάλι?
Τόσο χωσιμο στον μιχελ ούτε την .... να Μαμουσε
Και όχι και τίποτα, αλλά είναι και ψεύτης.
Εδω τον αποκαλουσε μαλακα στο φβ το καλοκαιρι...
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Το πόσο μ@λ@κ@ς είναι αυτός θα μας το πεί ποτέ;;
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Xρειαζεται να μας το πει; Το βλεπουμε.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Το ότι ο Μίχελ είναι υπ᾽ατμόν βγήκε τον Αύγουστο για να σταματήσουν όλοι αυτοί να κράζουν. Τώρα που ξεκινάει η νέα μεταγραφική περίοδος και ο Μίχελ ξεκίνησε τα ταξίδια, άρχισαν να την ψυλλιάζονται ότι ο σκιάς είναι ακόμα ενεργός. Ίσως να διαπραγματεύεται και με την Σαχτάρ για το αριστερό μπάκ, εδώ που τα λέμε, αφού αυτός προσωπικά έφερε τον καλύτερο παίκτη μας. Προσωπικά δεν μπορώ να τον κρίνω, δεν καταλαβαίνω πώς γίνονται αυτές οι δουλειές. Βλέπω μόνο τί φέρνει και όχι τί του φορτώνουν οι συμβουλάτορες... Η σούμα μου φαίνεται θετική.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ειρωνεύεται που γινόμαστε μπουρδελο ενω ταυτόχρονα ειρωνεύεται στελεχος τη μς ομαδας
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Κατ αρχάς συγγνώμη που συνεχίζω την οφ τόπικ συζήτηση περί Μίχελ και Κόλκα.

Κατά δεύτερον συγγνώμη αλλά εν προκειμένω εγώ συμφωνώ με την κριτική στον Μίχελ και το έλεγα το καλοκαίρι.

ΒΕΒΑΙΩΣ πρέπει να αναγνωρίσουμε πως ο ρόλος του Μίχελ ούτε ξεκάθαρος είναι, ούτε "κλασσικός" ως διευθυντής αγωνιστικού τμήματος κάτι στο οποίο πιθανότατα ευθύνη φέρει το μεγάλο αφεντικό.

Αλλά από την άλλη, ούτε τον είδαμε, ούτε μας είδε. Κάνει ραντεβού, ένας θεός ξέρει με ποιον (λογικό) αλλά και πάνω σε ποιο πλάνο ανάπτυξης της ομάδας (παράλογο και επικίνδυνο).

Προφανώς κρίνουμε εκ του αποτελέσματος και με βάση την επιτυχία / αποτυχία στις μεταγραφές, όπου για μένα ΝΑΙ μεν η ομάδα βελτιώνεται αλλά ΟΧΙ δεν με έπεισε ούτε με βάση τα πρόσωπα, ούτε με βάση τις αμοιβές πολλών παικτών.

Κάμπος, Μπίσε, Σάχοφ καλά χρυσά παιδιά, αλλά έπρεπε να παίρνουν τα μισά. Και δεν είναι δυνατόν να λέμε οτι παίκτες από τη ζώνη υποβιβασμού της Τουρκίας δεν δέχονται καν να συζητήσουν με λογικούς μισθούς να έρθουν σε ομάδα υποψήφια πρωταθλήτρια Ελλάδας. Έλεος δηλαδή. Ακόμα κι αν ισχύει κάτι τέτοιο ας μας το αναλύσουν να ξέρουμε τι γίνεται, οχι να κρύβονται κάθε καλοκαίρι. Τι στρατηγική είναι αυτή δηλαδή;

Σε κάθε περίπτωση, όσο και αν υπάρχουν δικαιολογίες, αλλά και επιμέρους επιτυχίες του Μίχελ, η ΕΚΔΙΩΞΗ παικτών όπως ο Κίτσιου (χωρίς λόγο και λογική), η ΠΑΝΤΕΛΗΣ αποτυχία στο αριστερό μπακ, η έλλειψη εναλλακτικού δεξιού μπακ, οι ασυναρτησίες με τον προπονητή και το γεγονός οτι έχουμε κενά που αποτυγχάνουμε να καλύψουμε εδώ και δυο χρόνια, εμένα με οδηγούν στο να βάλω ΚΑΚΟ βαθμό στον Μίχελ.

Άσε που όλες αυτές οι παπαριές περί "προσπάθειας να ανοίξουμε δίοδο με μεγάλο μάνατζερ - άρα φέρνουμε παίκτες μπας και αποδώσουν ενώ σε άλλες θέσεις έχουμε μεγαλύτερα κενά" εμένα πιο πολύ σε χωριό μου φέρνει, παρά σε μεγάλο ΠΑΟΚ.

Για να το φέρω και λίγο πιο ον τόπικ όμως : Αναμένουμε και τη μεταγραφική αυτή περίοδο γιατί προοπτικές ολοκλήρωσης του ρόστερ υπάρχουν και ο στόχος είναι εφικτός!
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Όταν με τον ΜΙΧΕΛ πάρουμε Πρωτάθλημα το Μάιο και μετά φύγει όλοι θα κλαίτε! ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΕΛ ΘΑ ΣΗΚΏΝΟΥΜΕ ΚΟΎΠΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ!
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Άλλο πράγμα η κριτική και άλλο οι κατινιές που κάνει ο κολκας. Αυτός κάθεται και τον βρίζει. Κάθε κείμενο του αναφέρει το όνομα μίχελ. Δηλαδή χειρότεροι του μίχελ δεν υπήρξαν;; Γιατί δεν έκανε ποτέ κριτική σε κάποιους άλλους;; Τα κάναν όλα σωστά;;
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Petros1988 έγραψε:Όταν με τον ΜΙΧΕΛ πάρουμε Πρωτάθλημα το Μάιο και μετά φύγει όλοι θα κλαίτε! ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΕΛ ΘΑ ΣΗΚΏΝΟΥΜΕ ΚΟΎΠΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ!
:roll: :roll: :roll:
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Η κριτικη δεν μπορει να ειναι ποτε αντικειμενικη οταν περιεχει συμφερον.Προφανως και εχει κανει πολλα λαθη ο Μιχελ, που ειναι γνωστα.Αλλα δεν νομιζω να ειναι το βασικο προβλημα του κοκλα αυτο.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Επανερχομαστε για Ντιοπ
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Simba,

γιατί ρε φίλε με στεναχωρείς; Το βιντεάκι με τους 3 εσύ δεν το' φτιαξες (ή το ανέβασες εδώ τεσπα);
Ποιον χαρακτήρισα πάλι; Σε ποιον έριξα αιχμές; Αν μιλάς για εσένα, δεν νομίζω να το έκανα. Αν μιλάς για τρίτους, και πάλι δεν το έκανα, αλλά και να το είχα κάνει, δεν χρειάζεται η παρέμβασή σου. Όποιος θίγεται μπορεί να μιλήσει μόνος του. Με τον vs40 που αναφέρεις έχω συμφωνήσει πάμπολλες φορές σε αναλύσεις του. Ε, υπάρχουν δυο πράγματα που δεν συμφωνώ και το ένα είναι ο εμποκού, τι να κάνουμε. Για τα άλλα που αναφέρεις έχουμε πολύ διαφορετική ανάγνωση του φόρουμ σε σχέση με το θέμα "παίκτες άλλων ομάδων vs δικών μας". Δεν τεντώνω τίποτα, με τον μπεργκ έχει γίνει της πουτ@νας εδώ μέσα, με τον μπακασέτα τα ίδια όταν μας τον "έκλεψε" η κούλα και στην τελική κουτρουμπή έγραψε ο άλλος ρε φίλε, κουτρουμπή! Για όνομα δλδ, πρέπει να το πάρω στα σοβαρά αυτό; Πραγματικά δεν έχω τη διάθεση να ψάχνω και να παραθέτω τι έχει γραφτεί, ανέφερα 3-4 κραυγαλέα παραδείγματα.

Υπάρχουν κάποια πράγματα στα οποία είμαι άτεγκτος. Κι ένα από αυτά είναι να μην γλείφω εκεί που έφτυνα. Εγώ δεν τον έμαθα έτσι τον ΠΑΟΚ, τι να κάνουμε. Και ο μπεργκ που ορέγονται αρκετοί είναι μια τέτοια περίπτωση. Θα σε ρωτήσω αν συμφωνείς να πάρουμε στον ΠΑΟΚ μιλιβόγεβιτς, κασναφέρη, λαμπριάκο και θα με πεις ότι είμαι υπερβολικός και ξεπερνώ τα όρια. Και θε σε ρωτήσω ποιά είναι τα όρια, ποιος τα θέτει και γιατί τα όρια τα δικά σου ή του χ μέλους είναι καλύτερα από τα δικά μου. Να στο πω κι αλλιώς, άλλα τα ηθικά όρια του Παντελάκη άλλα του χάρη σαββίδη, συνεπώς άλλος ο ΠΑΟΚ του Παντελάκη, άλλος του φρουτέμπορα. Για μένα λοιπόν τα όρια είναι πολύ αυστηρά, όπως στις βλαβερές ουσίες. Αλλιώς σε προσβάλλουν και σε δηλητηριάζουν πριν το πάρεις χαμπάρι.

Ας πούμε τέλος για το μολέδο, για τον οποίο φαίνεται ότι συμφωνούν αρκετά μέλη. Ας συμφωνήσουμε για την οικονομία της κουβέντας ότι δεν υπάρχει ηθικό θέμα και ήταν μια φάση μόνο. Θα σε ρωτήσω λοιπόν, ποδοσφαιρικά είναι αυτό που θέλουμε; Είναι στιλ Σαμπράνο (γιατί αυτόν θέλουμε να αντικαταστήσουμε); Προωθεί τη μπάλα στην επίθεση; Βγαίνει πρώτος στη μπάλα; Μπορεί να αντιμετωπίσει γρήγορους επιθετικούς αποτελεσματικά; Όσο τον έχω δει εγώ, δεν έχω δει κάτι από τα παραπάνω. Ο φετινός Βαρέλα είναι δυο κλάσεις καλύτερος, δεν είναι; Αν θέλεις να τον συγκρίνεις με τον Κρέσπο, έχει χαρακτηριστικά που υπερτερεί και χαρακτηριστικά που υστερεί. Κι αν θέλεις να τον συγκρίνεις με τον Μαλεζά, ναι μεν είναι καλύτερος, αλλά τον Στέλιο τον έχουμε και για άλλα πράγματα. Αν και τελικά νομίζω ότι τζάμπα ντόρος γίνεται, γιατί θεωρώ ότι ο παίκτης θα πάει αλλού για πολλούς και διάφορους λόγους.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Ντιοπ?
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Άλλο πράγμα η κριτική και άλλο οι κατινιές που κάνει ο κολκας. Αυτός κάθεται και τον βρίζει. Κάθε κείμενο του αναφέρει το όνομα μίχελ. Δηλαδή χειρότεροι του μίχελ δεν υπήρξαν;; Γιατί δεν έκανε ποτέ κριτική σε κάποιους άλλους;; Τα κάναν όλα σωστά;;
Πραγματικά κατινιες του κολλητού του κουτσολιακου

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”