Ιβάν Σαββίδης ΙV
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV
Σημερα ζουν τουλαχιστον 170 οικογενειες στη σεκαπ. Ε δεν ειναι σωστο να λεμε...ανετιλικι να κλεισει! Αυτοι ειναι οι μονοι που δε φταινε για τα πολιτικα παιχνιδια κουλη σαμαρα αλεξη. Φυσικα να πληρωσουν το προστιμο κ οτι αλλο αναλογει οι υπευθυνοι του 2008 και οποτε εγινε η φοροδιαφυγη. Αλλα σε καμια περιπτωση να μην κλεισει το εργοστασιο κ μεινουν στο δρομο αλλες 170 οικογενειες. Αυτα.
-
Καλα με ναζλιδη θα κονομησει ο γιαννακοπουλος απ τα κολλυρια και....οι πρεζεμποροι απ τα ναρκωτικα που θα παιρνουμε. Χοσαδας προεδρος με....ναζλιδη σεντερ φορ...ελεος! Χαχαχα
Ιβαν Σαββιδης:
"Δεν υπαρχει καμια δυναμη στην Ελλαδα που μπορει να αντισταθει στον ΠΑΟΚ.
Αλλο πραγμα,αν θελω να χρησιμοποιησω ολη μου τη δυναμη ή οχι.
Προς το παρον δεν θελω.Θελω ολα να κυλανε ομαλα, ηρεμα, κανονικα.
Αυτοι που καταλαβαινουν θα καταλαβουν και αυτοι που δε μπορουν να καταλαβουν, καλυτερα να μη ζοριστουν σε αυτη την κατευθυνση."
Καλες γιορτες Ιβαν, με υγεια για να αντεξεις!!!
"Δεν υπαρχει καμια δυναμη στην Ελλαδα που μπορει να αντισταθει στον ΠΑΟΚ.
Αλλο πραγμα,αν θελω να χρησιμοποιησω ολη μου τη δυναμη ή οχι.
Προς το παρον δεν θελω.Θελω ολα να κυλανε ομαλα, ηρεμα, κανονικα.
Αυτοι που καταλαβαινουν θα καταλαβουν και αυτοι που δε μπορουν να καταλαβουν, καλυτερα να μη ζοριστουν σε αυτη την κατευθυνση."
Καλες γιορτες Ιβαν, με υγεια για να αντεξεις!!!
Τα είπε όλα δεν χρειάζεται να διαβάσεις τίποτε άλλο.... Ο ποιο ισχυρός πρόεδρος στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο που είχαμε ποτέ, και μάλιστα τόσο ισχυρός και ανέξαρτητος από το αθηναϊκό κράτος που τους προκαλεί φόβο σε αυτούς .... Εύχομαι όπως ο Παντελακη γράφτηκε με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ΠΑΟΚ, το ίδιο να συμβεί και με τον Ιβάν......
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εδώ ολόκληρη η συνέντευξη του Προέδρου μας, με φόντο το γραφείο του στο Ροστόφ και τις φετινές γιορτές...
http://www.paokmania.gr/podosfairo/diaf ... o-tou-ivan
Υ.Γ. Δηλαδή καλά τα λεγε, κατά καιρούς και πολλές φορές ο kat κι εμείς όλοι τον περνούσαμε στο ντούκου...
http://www.paokmania.gr/podosfairo/diaf ... o-tou-ivan
Τώρα, άμα του λόγου μου πω ότι, όταν το διάβασα νόμιζα ότι είναι post του MANIAKOS, θα χω δίκαιο ή άδικο? :ugeek:Ιβάν Σαββίδης:
"Δεν υπάρχει καμιά δύναμη στην Ελλάδα που μπορεί να αντισταθεί στον Π.Α.Ο.Κ.!!!
Άλλο πράγμα αν θέλω να χρησιμοποιήσω όλη μου τη δύναμη ή όχι.
Προς το παρόν δεν θέλω.
Θέλω όλα να κυλάνε ομαλά, ήρεμα, κανονικά.
Αυτοί που καταλαβαίνουν θα καταλάβουν
και αυτοί που δεν μπορούν να καταλάβουν,
καλύτερα να μη ζοριστούν σε αυτή την κατεύθυνση."
Υ.Γ. Δηλαδή καλά τα λεγε, κατά καιρούς και πολλές φορές ο kat κι εμείς όλοι τον περνούσαμε στο ντούκου...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 27 Δεκ 2017, 16:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το οτι σου πληρωσε τα χρεη και σε γλυτωσε απο διαλυση δεν αρκουν για να εχει γραφτει ηδη με χρυσα γραμματα? Μονο με τιτλους θα ικανοποιηθειτε?eorptol1 έγραψε:Τα είπε όλα δεν χρειάζεται να διαβάσεις τίποτε άλλο.... Ο ποιο ισχυρός πρόεδρος στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο που είχαμε ποτέ, και μάλιστα τόσο ισχυρός και ανέξαρτητος από το αθηναϊκό κράτος που τους προκαλεί φόβο σε αυτούς .... Εύχομαι όπως ο Παντελακη γράφτηκε με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ΠΑΟΚ, το ίδιο να συμβεί και με τον Ιβάν......
Το ότι γκρέμισε το σάπιο καθεστώς της ΕΠΟ και αυτό τεράστιο έργο.... Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα δούμε πολλά ωραία και στο μέλλον....
Λυπάμαι πολύ ότι λόγω των τελευταίων γεγονότων έρχομαι όλο και πιο σπάνια και παρακαλώ το Θεό να με κρατήσει μακριά από σκέψεις που με απασχολούν το τελευταίο καιρό. Το πιο δύσκολο πράγμα για έναν άνθρωπο είναι μάλλον το στοιχείο της απογοήτευσης. Δεν θα ήθελα να απογοητευτώ από την Ελληνική πραγματικότητα.
Το πιο σημαντικο ειναι αυτο. Και λεει ευθεως οτι εχει απογοητευτικες σκεψεις. εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει κανεις τιτλος το μονο που θελω ειναι να μεινει αυτος ο ανθρωπος στην ομαδα κι ας μην παρω τιτλο ποτε. Αν κανει πως απομακρυνεται θα αφανιστει οχι μονο η ποδοσφαιρικη ομαδα αλλα ολος ο συλλογος
Το πιο σημαντικο ειναι αυτο. Και λεει ευθεως οτι εχει απογοητευτικες σκεψεις. εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει κανεις τιτλος το μονο που θελω ειναι να μεινει αυτος ο ανθρωπος στην ομαδα κι ας μην παρω τιτλο ποτε. Αν κανει πως απομακρυνεται θα αφανιστει οχι μονο η ποδοσφαιρικη ομαδα αλλα ολος ο συλλογος
Το ότι σκέφτηκε και αποφάσισε να βάλει τελικά δεκάδες ή και ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ για την νέα Τούμπα (όπως λέει λίγο πριν), μόνο του εγγυάται ότι δεν υπάρχει καμία απογοήτευση από την Ελληνική πραγματικότητα...
Οπότε δεν φαίνεται πουθενά, ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΒΟΣ για να "κουνηθεί" ο Ιβάν Σαββίδης απ τα διοικητικά του Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Γι αυτό φυσικά ΖΗΤΑΩ ΤΙΤΛΟΥΣ και όχι μόνο 1 τίτλο, πριν την ολοκλήρωση του project της Νέας Τούμπας μάλιστα!!!!
Ιώβιο υπομονή δεν έχω, όπως ούτε και φαντασματοφοβίες βέβαια...
ήμουν, είμαι και θα είμαι-παραμείνω!!!!

Οπότε δεν φαίνεται πουθενά, ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΒΟΣ για να "κουνηθεί" ο Ιβάν Σαββίδης απ τα διοικητικά του Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Γι αυτό φυσικά ΖΗΤΑΩ ΤΙΤΛΟΥΣ και όχι μόνο 1 τίτλο, πριν την ολοκλήρωση του project της Νέας Τούμπας μάλιστα!!!!
Ιώβιο υπομονή δεν έχω, όπως ούτε και φαντασματοφοβίες βέβαια...