Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Συμφωνα με τον ΠΟΡΚΥ αποκλειονται Γιαννουλης, Σταφυλλιδης.
Δεν το λες και μικρη πληροφορια.
Εγω ζω για τη στιγμη που θα αποκτησουμε παικτη με pork στο ονομα. Πχ Porkovic
Δεν το λες και μικρη πληροφορια.
Εγω ζω για τη στιγμη που θα αποκτησουμε παικτη με pork στο ονομα. Πχ Porkovic
Αυτος ο Αθανασιαδης της Μακαμπι που γραφουν για ανταλλαγη με Λεοβατς, τον ξερει κανεις; Καλος;
Απο κατι βιντεακια που ειδα καλος φαινεται.
Λοιπόόόόν...! Οι τελευταίες μου πληροφορίες μιλάνε για κλεισμένο αριστερό μπακ - χαφ που είτε προέρχεται είτε αγωνίζεται σε ευρωπαική χώρα που βρέχεται απ' τη Μεσόγειο Θάλασσα (εκτός Ελλάδας εννοείται). Και μάλιστα ότι θα είναι ο πρώτος που θα προστεθεί στο υφιστάμενο ρόστερ μας...!
Η διαίσθησή μου μιλά για Ίβηρα...!
εχω εναν συναδελφο ψυχιατρο, οποτε μου πεις δεν ειναι κακό να κανεις μια επισκεψη....ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Λοιπόόόόν...! Οι τελευταίες μου πληροφορίες μιλάνε για κλεισμένο αριστερό μπακ - χαφ που είτε προέρχεται είτε αγωνίζεται σε ευρωπαική χώρα που βρέχεται απ' τη Μεσόγειο Θάλασσα (εκτός Ελλάδας εννοείται). Και μάλιστα ότι θα είναι ο πρώτος που θα προστεθεί στο υφιστάμενο ρόστερ μας...!
ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Λοιπόόόόν...! Οι τελευταίες μου πληροφορίες μιλάνε για κλεισμένο αριστερό μπακ - χαφ που είτε προέρχεται είτε αγωνίζεται σε ευρωπαική χώρα που βρέχεται απ' τη Μεσόγειο Θάλασσα (εκτός Ελλάδας εννοείται). Και μάλιστα ότι θα είναι ο πρώτος που θα προστεθεί στο υφιστάμενο ρόστερ μας...!
Δαιμόνιος, σίγουρος, αρτίως γεωγραφημένος, πρωτοποριακός, διαισθαντικός και διορατικός θα συμπληρώσω...giapas έγραψε:Ανυπέρβλητος , αέρινος , μοναδικός.

DimitrisS έγραψε:Αυτος ο Αθανασιαδης της Μακαμπι που γραφουν για ανταλλαγη με Λεοβατς, τον ξερει κανεις; Καλος;

Athens έγραψε:εχω εναν συναδελφο ψυχιατρο, οποτε μου πεις δεν ειναι κακό να κανεις μια επισκεψη....ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Λοιπόόόόν...! Οι τελευταίες μου πληροφορίες μιλάνε για κλεισμένο αριστερό μπακ - χαφ που είτε προέρχεται είτε αγωνίζεται σε ευρωπαική χώρα που βρέχεται απ' τη Μεσόγειο Θάλασσα (εκτός Ελλάδας εννοείται). Και μάλιστα ότι θα είναι ο πρώτος που θα προστεθεί στο υφιστάμενο ρόστερ μας...!

- Petros1988
Μόλις διάβασα για Κλάους ούτε θέλω να ξανανοίξω το ίντερνετ μέχρι τις 31 Ιανουαρίου!
Μέχρι τις 10 Φλεβάρη έχε το κλειστό καλύτερα, που τελειώνει και το extra 10ήμερο των free agents... 

- john4serres
DimitrisS έγραψε:Αυτος ο Αθανασιαδης της Μακαμπι που γραφουν για ανταλλαγη με Λεοβατς, τον ξερει κανεις;
הרחק ή αλλιώς μακριά !
Παπατζα μεγαλη.Ειπαμε η διοικηση δυσλειτουργει,αλλα οχι και ετσι.tzoker έγραψε:Ανταλλαγη Κλαους-Λεοβατς θελουν οι Ισραηλινοι.Το βρηκαμε τον επιθετικο.Μενουν δυο θεσεις ακομα.
μια χαρά ανταλλαγή είναι. Ο Κλαους είναι ο τυπος του επιθετικού που θέλουμε. τώρα αν ξεχνάτε εσείς τί παίχτης είναι , επειδή εκανε μια αθλια σαιζόν, είναι αλλο θέμα.
Και ο Κουδας κανεις δεν ξεχναει τι παιχτης ηταν,δεν σημαινει οτι θα τον φερουμε στην ομαδα. Γιατι ο Κλαους ειναι βετερανος,μην σας ξεγελα η ηλικια του