Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
- ΑποστόληςΑ
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Η μεγάλη απειλή για τον Παναθηναϊκό - Αφαίρεση βαθμών για 50 χιλ. ευρώ λόγω Αμβούργου
filathlos.gr
Μπορεί να είναι πολλά ανοιχτά μέτωπα στον Παναθηναϊκό σχετικά με τις προσφυγές των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι ζητάνε τα χρήματά τους, ωστόσο αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το Αμβούργο.
Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών από την προσφυγή της γερμανικής ομάδας, η οποία εκτός από τα χρήματα της πώλησης του Μπεργκ στην Αλ Αΐν ζητάει και 50.000 ευρώ για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2013.
Ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός απειλείται για 50.000 ευρώ, καθώς αν έδινε αυτό το ποσό στο Αμβούργο τότε η γερμανική ομάδα θα μπορούσε να κάνει ένα βήμα πίσω και να δοθεί παράταση στους «πράσινους».
filathlos.gr
Μπορεί να είναι πολλά ανοιχτά μέτωπα στον Παναθηναϊκό σχετικά με τις προσφυγές των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι ζητάνε τα χρήματά τους, ωστόσο αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το Αμβούργο.
Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών από την προσφυγή της γερμανικής ομάδας, η οποία εκτός από τα χρήματα της πώλησης του Μπεργκ στην Αλ Αΐν ζητάει και 50.000 ευρώ για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2013.
Ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός απειλείται για 50.000 ευρώ, καθώς αν έδινε αυτό το ποσό στο Αμβούργο τότε η γερμανική ομάδα θα μπορούσε να κάνει ένα βήμα πίσω και να δοθεί παράταση στους «πράσινους».
Κι εσύ πως βγήκες ΠΑΟΚι αν επιτρέπεται;Rizla έγραψε:Παρολο που ο γερος μου ο συγχωρεμενος ηταν βαζελος, η μανα μου η συγχωρεμενη σκουληκι κι η αδερφη μου ειναι χανουμι απεχθάνομαι εξισου και τους 4 συλλογους...

Κι εγώ αυτό λέω, αλλά μετά ξεκαρδίζομαι στα γέλιαgiapas έγραψε:Και εγώ τον συμπαθώ το βάζελο. Η ιστορική ομάδα των Αθηνών πρέπει να είναι δυνατή για να έχουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα

- ΑποστόληςΑ
δεν γινεται ο γαυρος σε μια μεταγραφικη περιοδο να μην παρει παιχτη απο νιονιο, απλα δεν υπαρχει
ΠΑΟΚτσης γεννιέσαι δεν γίνεσαι...τωρα το γιατι θα το μαθουμε οταν αποκρυπτογραφησουμε πληρωςtolis01 έγραψε:Κι εσύ πως βγήκες ΠΑΟΚι αν επιτρέπεται;Rizla έγραψε:Παρολο που ο γερος μου ο συγχωρεμενος ηταν βαζελος, η μανα μου η συγχωρεμενη σκουληκι κι η αδερφη μου ειναι χανουμι απεχθάνομαι εξισου και τους 4 συλλογους...
το dna μας...

ΥΓ: και μεγαλωσα στην Λεβεντογεννα...κι ομως αμα γεννηθεις ΠΑΟΚ και στην Μοζαμβικη ΠΑΟΚ θα είσαι.
- kataramenos5
Λεβεντογεννοαναθρεμένος Τεξανός...
Άντε βγάλε άκρη εσύ μετά...
Ούτε η Πυθία δεν θα βγαζε τέτοιον...........χρησμό...
Μόνο με την βοήθεια εκείνης της.........................μυρωδάτης ρίγανης που λέγαμε...

Άντε βγάλε άκρη εσύ μετά...

Ούτε η Πυθία δεν θα βγαζε τέτοιον...........χρησμό...

Μόνο με την βοήθεια εκείνης της.........................μυρωδάτης ρίγανης που λέγαμε...

- navigator11
Ο ... 4ος σύλλογος ποιός είναι; Θα μας τρελάνεις ρε;tolis01 έγραψε:Κι εσύ πως βγήκες ΠΑΟΚι αν επιτρέπεται;Rizla έγραψε:Παρολο που ο γερος μου ο συγχωρεμενος ηταν βαζελος, η μανα μου η συγχωρεμενη σκουληκι κι η αδερφη μου ειναι χανουμι απεχθάνομαι εξισου και τους 4 συλλογους...

ο γαύρος.
Το γαμιέται ο θρύλος κι ο πειραιάς πάει με όλα.
Εννοείται .
Εξυπακούεται .
Το γαμιέται ο θρύλος κι ο πειραιάς πάει με όλα.
Εννοείται .
Εξυπακούεται .
- navigator11
Έπρεπε να το είχες καταλάβει πλοηγε...
Νοτος βορράς γαμιεται ο πειραιας...και τώρα που είπα πειραιας θυμηθηκα τον μαυρόπετρα...

Νοτος βορράς γαμιεται ο πειραιας...και τώρα που είπα πειραιας θυμηθηκα τον μαυρόπετρα...

Κι εμεις κλαους...ΑποστόληςΑ έγραψε:Και η ΑΕΚ Masoud Shojaei.