Βόλλεϋ 2017/18

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Γιώργος Μάτζου 4

Re: Βόλλεϋ 2017/18

Δημοσίευση από Γιώργος Μάτζου 4 »

Να κι ένα άρθρο από το Κωστάκη :D

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Δεν έχω πρόταση από τον ΠΑΟΚ, θα ήθέλα να επιστρέψω»
Τι δήλωσε ο Βραζιλιάνος πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ για το ενδεχόμενο επιστροφής του στο δικέφαλο

Ο ΠΑΟΚ είναι σε περίοδο… ανακατατάξεων καθώς αναμένεται να αποχωρήσουν κάποιοι παίκτες και να έρθουν άμεσα οι αντικαταστάτες τους.

Όπως είναι γνωστό ο ΠΑΟΚ ψάχνεται για κεντρικό, με τους δύο επικρατέστερους να είναι οι «γνωστοί» Ρανγκέλ και Λι.

Το metrosport.gr επικοινώνησε τον Βραζιλιάνο Λούκας Βίκτορ Ρανγκέλ, ο οποίος αυτό το διάστημα αγωνίζεται στη Ρουμανική Γκαλάτι η οποία συμμετέχει και στο CEV Cup κάτι που σημαίνει πως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρανγκέλ:

Για το αν έχει υπάρξει επίσημη πρόταση από τον ΠΑΟΚ: O ΠΑΟΚ το προηγούμενο διάστημα είχε επικοινωνήσει με τον μάνατζερ μου, όμως ποτέ δεν κατατέθηκε επίσημη πρόταση. Οπότε η πιθανή μου επιστροφή είναι προς το παρόν παραμένει σε «φιλολογικό» επίπεδο.

Για το αν πιστεύει πως υπάρχει περίπτωση να του προσφέρει ο ΠΑΟΚ συμβόλαιο: Πραγματικά δεν ξέρω. Περίμενα να κατατεθεί επίσημη πρόταση, όμως αυτό δεν έγινε ποτέ.

Για το αν θα ήθελε να γυρίσει στον ΠΑΟΚ: Φυσικά και θα το ήθελα. Στον ΠΑΟΚ πέρασα τις καλύτερες στιγμές μου και αγάπησα τόσο την ομάδα όσο και τον κόσμο της.

Έτσι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ φαίνεται πως εξετάζουν άλλες λύσεις για την ενίσχυση του μπλοκ τους, ενώ επικρατέστερος αυτή τη στιγμή μοιάζει να είναι ο Αμερικανός Ντέιβιντ Λι παρά την αγωνιστική του απραξία το τελευταίο εξάμηνο.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Παλαιολόγος έγραψε:o καλος γκομεζ καλυτερος απο τον βουλγαρο δεν ειναι;

ο αγκαμεζ ηταν παιχταρας,κριμα που δεν ηρθε
Δεν έβλεπα βόλλευ με τον καλό Γκόμεζ αλλά πιστεύω καλύτερος ο Βούλγαρος. Θηρίο είναι.

Η σελίδα PAOK VC έγραψε το πρωί ότι ο Λι δεν είναι ανενεργός, παίζει σε ομάδα στην Αμερική.
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Το PAOKvoice ήρθε σε επικοινωνία με τον Λίμπερο, Δημήτρη Γκαρά ο οποίος ξεκαθάρισε πως δε θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, βάζοντας τέλος στις φήμες περί επιστροφής του στον δικέφαλο.

Απ’ ότι φαίνεται ο πρωταθλητής θα προχωρήσει μέχρι τέλος στη φετινή σεζόν με το δίδυμο Παπαδημητρίου-Κωνσταντινίδη, χωρίς να κάνει κάποια αλλαγή στη θέση του λίμπερο, στη προσεχή μεταγραφική περίοδο.

http://paokvoice.com/148155/kanena-thema-gkara
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Για το παραπάνω σχόλιο-είδηση, έχω να πω, συμπληρώνοντας-συμφωνώντας και με το παρακάτω...
Descartes έγραψε:Kάκιστες οι υποδοχές μας από τους λίμπερο. Πρέπει να σοβαρευτούν.

17-20
Μέχρι τώρα πάντως, ο Παπαδημητρίου δείχνει υποδεέστερος του (περσινού τουλάχιστον) Γκαρά...Δυστυχώς...
Ελπίζω η προσθήκη του Κουμεντάκη να βοηθήσει ώστε αυτό να διορθωθεί, αν δεν αντικατασταθεί τελικά...
Ίδωμεν...Χρόνος υπάρχει και μέχρι τις οριστικές αποφάσεις, από μας, μόνο πίστη, υπομονή και στήριξη σε όλους...

:pano:

Υ.Γ. Το σύστημα του κόουτς να τον έχει μέσα (σαν πιο έμπειρο) όταν οι αντίπαλοι έχουν σερβίς, λέτε να αλλάξει?
Ο Κωνσταντινίδης είναι σαφώς πολύ πιο γυμνασμένος και με πιο "ευαίσθητα" αντανακλαστικά, κατά την άποψη μου!
Άβαταρ μέλους
Γιώργος Μάτζου 4

Κωστάκης vol.2

Γκαράς: «Δε ξέρω κάτι για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, δε νομίζω να γυρίσω»

Τι δήλωσε ο πρώην λίμπερο του ΠΑΟΚ για τις φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει στην παλιά του ομάδα

O ΠΑΟΚ φαίνεται πως ετοιμάζεται για αλλαγές στο ρόστερ του και ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν είναι κι αυτό του Δημήτρη Γκαρά.

Φήμες ήθελαν τον Δικέφαλο να κινείται και για αλλαγή λίμπερο και έτσι το όνομα του «τρις» πρωταθλητή με τον ΠΑΟΚ Δημήτρη Γκαρά ήρθε στο προσκήνιο.

Το metrosport.gr επικοινώνησε με τον πρώην λίμπερο του ΠΑΟΚ και νυν του Παμβοχαϊκού και έμαθε αν ευσταθούν οι φήμες για την πιθανή του επιστροφή στους ασπρόμαυρους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την πιθανή επιστροφή του στον ΠΑΟΚ: Δεν έχω πληροφορίες για την επιστροφή μου στην ομάδα του ΠΑΟΚ όποτε δεν μπορώ να αναφερθώ σε ένα τέτοιο ζήτημα. Αν γινόταν κάτι τέτοιο λογικά θα είχα κάποια ενημέρωση.

Για το αν θα ήθελε να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ: Σίγουρα στον ΠΑΟΚ έζησα πολλές καλές στιγμές με πολλές επιτυχιες αλλά αυτή την στιγμή αγωνίζομαι σε ένα άλλο σωματείο στην ομάδα του Παμβοχαικου και έχω το μυαλό μου στο πως θα κάνουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Για την νέα του ομάδα και την καριέρα του που συνεχίζεται στον Παμβοχαϊκό: H νέα μου ομάδα είναι μια νεανική ομάδα. Δεν είχαμε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα αλλά οι υπεύθυνοι ενισχύουν την ομάδα και πιστεύω πως θα φτάσουμε στο επίπεδο μιας ανταγωνιστικής ομάδας και θα κατατκήσουμε μια υψηλή θεση στη Volley League. Προσωπικός μου στόχος και όνειρο μου είναι να καταφέρω να παίξω κάποια στιγμή σε αλλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ώστε να αποκομίσω και άλλες εμπειρίες.

Για την εικόνα που έχει για το φετινό ΠΑΟΚ και για το αν μπορεί να κατακτήσει και πάλι το πρωτάθλημα: O ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή είναι ένα βήμα πίσω από τον Ολυμπιακό αλλά βλέπω πως θέλει να ενισχυθέι και πιστεύω πως με το σωστο προγραμματισμό ίσως καταφέρει να ξαναπάρει το πρωτάθλημα και αυτή την χρονιά.

Πλέον το ζήτημα είναι αν ο ΠΑΟΚ συνεχίσει με τους Παπαδημητρίου και Κωνσταντινίδη ή εάν προχωρήσει σε αλλαγή και σ’αυτή τη θέση, στην προσπάθειά του για ενίσχυση με σκοπό την κατάκτηση του πρωταθλήματος για τέταρτη συνεχόμενη φορά.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

ο τοσκιτσης στο φουμπου εγραψε οτι κλεινει το πυρηνικο οπλο εκ βουλγαριας...
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

μακαρι να ισχυει..
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Dimitris_L4 έγραψε:ο τοσκιτσης στο φουμπου εγραψε οτι κλεινει το πυρηνικο οπλο εκ βουλγαριας...
ξέρει ο transfermaniac :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Dimitris_L4 έγραψε:ο τοσκιτσης στο φουμπου εγραψε οτι κλεινει το πυρηνικο οπλο εκ βουλγαριας...
Μακάρι. Ο Γκομεζ γέρασε λιγάκι.
Άβαταρ μέλους
Γιώργος Μάτζου 4

Κωστάκης συνέχεια...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Συζητάω με τον ΠΑΟΚ, θέλω να επιστρέψω»
Ο Ντέιβιντ Λι σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο metrosport.gr για το μέλλον του και την πιθανή επιστροφή του στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε μεταγραφικό «πυρετό», ενώ ένα από τα ονόματα που προκρίνονται είναι αυτό του γνώριμου Ντέιβιντ Λι.

Το metrosport.gr επικοινώνησε με τον παίκτη, ο οποίος επιβεβαίωσε πως υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν υπάρχει κρούση από την πλευρά του ΠΑΟΚ: Δεν υπάρχει κάτι επίσημο ακόμα, αλλά είναι αλήθεια πως βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και συζητάμε όλες τις λεπτομέρειες μιάς πιθανής επιστροφή μου. Σύντομα πιστεύω πως θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

Για το αν θέλει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ: Εννοείται πως θέλω να γυρίσω. Αυτή τη στιγμή είμαι απόλυτα διαθέσιμος για τον ΠΑΟΚ. Η εμπειρία μου στην ομάδα ήταν φανταστική. Αυτό που ποτέ δεν θα ξεχάσω είναι οι φανατικοί οπαδοί του ΠΑΟΚ που είναι απίστευτοι. Επίσης η Θεσσαλονίκη είναι μια πολύ όμορφη και φιλόξενη πόλη και όλα αυτά αποτελούν τους λόγους που θέλω να επιστρέψω.

Για το ποια είναι η εικόνα του για τον νέο προπονητή και για την ομάδα: Ο κ. Ρίτσι είναι πραγματικά ένας θρύλος του βόλεϊ και θα ήθελα να δουλέψω μαζί του. Όσο για την ομάδα, είδα το παιχνίδι με την Χάλκμπανκ και μπορώ να πω ότι φέτος ο ΠΑΟΚ διαθέτει μία πολύ δυνατή ομάδα.

Για το αν πιστεύει πως θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του: Όπως είπα και πριν, είμαστε σε επίπεδο διεργασιών και επιθυμία μου είναι να επιστρέψω. Όμως για να είμαι ειλικρινής δεν εξαρτάται μόνο από εμένα, αλλά κυρίως από το πώς θέλουν να χτίσουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ την ομάδα.

Έτσι, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αμερικανού κεντρικού, φαίνεται πως ο Λι είναι ένα εκ των μεγάλων φαβορί για το μπλοκ του ΠΑΟΚ, και μένει να φανεί αν η συγκεκριμένη μεταγραφή ολοκληρωθεί ή εάν έχουμε κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Μπράβο στον Περαία που συνεχίζει την εξαιρετική δουλειά που έκανε και εδώ ως moderator. Μάλιστα. Οπότε δεν έχει ολοκληρωθεί το deal γιατί στο paokvoice λέγανε για οριστική συμφωνία και άφιξη του αρχές Γενάρη.
Άβαταρ μέλους
Descartes

Φαίνεται ότι θα περιμένουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Descartes την Τρί 26 Δεκ 2017, 13:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Gawain1978

Δημοσίευση από Gawain1978 »

Aver κανενα νεο εχουμε η μετα τις γιορτες?
Καλα χριστουγεννα σε ολους παιδια
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Το ποστ μόλις εγκρίθηκε και ζητώ συγγνώμη.

Καλές γιορτές.
Άβαταρ μέλους
Descartes

Χρόνια Πολλά σε όλους!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”