ΑΟ Τρίκαλα-ΠΑΟΚ 1-5,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΡΕΥ
2
3%
ΜΑΤΟΣ
19
29%
ΒΑΡΕΛΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΑΛΕΖΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ
2
3%
ΤΣΙΜΙΡΟΤ
1
2%
ΣΑΚΧΟΦ
4
6%
ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ
13
20%
ΛΗΜΝΙΟΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΠΕΛΚΑΣ
3
5%
ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ
8
12%
ΚΑΜΠΟΣ
2
3%
ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ
1
2%
ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ
10
15%

Σύνολο ψήφων: 65

Άβαταρ μέλους
chrisg4

Re: ΑΟ Τρίκαλα-ΠΑΟΚ 1-5,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από chrisg4 »

Ρε καταλαβαίνετε ότι το πρόβλημα δεν είναι το ποσο ηλίθιος είναι ο νομος? Ο νομος είναι ηλίθιος εντελώς, καμια διαφωνία. Αλλα υπάρχει και εφαρμόζεται. Το να πας κόντρα σε έναν τόσο ηλίθιο νομο που όμως μπορεί να κάνει τεραστια ζημια στην ομάδα μας και να τον προκαλείς με βλαχομαγκιες τύπου "δεν τον κρατήσαμε τον πυρσό αλλα τον πετάξαμε" σε μια χρονια που διεκδικούμε πρωτάθλημα μετά από 30 χρονια είναι εξίσου ηλίθιο και ανεύθυνο.

Ο νομος το καλοκαίρι κατά πασα πιθανότητα θα καταργηθεί και θα μείνουν μονο τα κορόιδα που θα την έχουν πληρώσει μέσα στη χρονια. Δεν γίνετε πάλι ο ΠΑΟΚ να είναι το κορόιδο στην υπόθεση. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε 7 παιχνίδια χωρίς κόσμο. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ σε χρονια πρωταθλητισμού στερήθηκε το γήπεδο 7 φορες, κι εσείς θέλετε να κάνετε την επανάσταση σας για τους πυρσούς ? Για τους πυρσούς γ@μω την τρελα μου? Μια φορα βάλτε ρε τον ΠΑΟΚ πάνω από το οπαδικο εγώ σας και μάθετε να διαλέγετε μάχες.
Paoki-nrw

Δημοσίευση από Paoki-nrw »

Προσωπική μου γνώμη είναι ότι με αυτά που γράφεις Odi εκτιθεσαι.
Υπάρχει γενική κατακραυγή για την στάση των συγκεκριμενων οπαδών σχετικά με τους πυρσούς.
Οι οποίοι αδιαφορούν εντελώς για τα επιπτώσεις των πράξεων τους.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Συγνώμη,αλλά σε αυτή την περίπτωση ο οπαδός προστατεύει την ομάδα του πετώντας μέσα τον πυρσό και ο παρατηρητής δεν κάνει καλά την δουλειά του. Δεν φταίει ο οπαδός γι αυτό.

Με την ίδια λογική μπορεί να γράψει οτιδήποτε ο παρατηρητής το οποίο δεν ισχύει. Πάλι οι οπαδοί θα φταίνε;

Για πολλοστή φορά:

Το άναμμα πυρσού τιμωρείται με πρόστιμο, όπως τόσα χρόνια. Το να πεταχτούν στο ταρτάν δεν αποτελεί παράβαση του νόμου.Δεν έγινε τίποτα που να δικαιολογεί τιμωρία έδρας βάσει νόμου!

Το αν ο παρατηρητής έγραψε ψεύδη, είναι λάθος του παρατηρητή! Όχι των οπαδών!

Paoki-nrw:

Το οτι υπάρχει γενική κατακραυγή δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Έχω την δική μου γνώμη και πάντα θα έχω την δική μου γνώμη βάσει νόμων και γεγονότων ασχέτως με το τι λέει η μάζα. Ας μου δώσεις επιχείρημα να μιλήσουμε. Δεν ανήκω σε κοπάδι για να κράξω, απλά επειδή κράζει όλο το κοπάδι.

Το οτι αδιαφορούν δεν προκύπτει απο πουθενά. Όπως έγραψα και πριν, οι οπαδοί συμμορφώθηκαν με τον νόμο πετώντας τους πυρσούς στο ταρτάν. Από πού προκύπτει η αδιαφορία;
Άβαταρ μέλους
zaffodb

Δημοσίευση από zaffodb »

Odi έγραψε:
rouki έγραψε: Τους καταδίκαζα και τους καταδικάζω, δεν τους γουστάρω. Όποιος κάηκε μια φορά ξέρει, τί εννοώ... :evil:
Κ εμένα έπεσε μια φορά ένας σοβάς στο κεφάλι μου ρε αδερφέ, αλλά δεν άρχισα να καταδικάζω τους τοίχους. Αν είναι δυνατόν.
Δεν σου είπε κανείς να καταδίκασες τον τοίχο, όπως και εμείς που δεν γουστάρουμε το άναμα πυρσών στα γήπεδα δεν τα βάζουμε με τους πυρσούς. Καταδικάζουμε αυτούς που τους ανάβουν για την πράξη τους όπως θα έπρεπε κι εσύ να απαιτήσεις την τιμωρία του ιδιοκτήτη του κτηρίου που δεν το συντήρησε. Εσύ ήσουν τυχερός και το κεφάλι σου άντεξε. Αν περνούσε ένας γονιός με το μωρό του στο καροτσάκι θα είχες την ίδια άποψη;
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Φυσικά και δεν θα είχα την ίδια άποψη. Αυτό είναι και το Point Μου. Ο rouki έγραψε:
rouki έγραψε: Τους καταδίκαζα και τους καταδικάζω, δεν τους γουστάρω. Όποιος κάηκε μια φορά ξέρει, τί εννοώ... :evil:
Λες και φταίει ο ίδιος ο πυρσός και οχι ο βλάκας που τον έκαψε.

Ο πυρσός από μόνος του είναι όμορφο θέαμα, όπως ο τοίχος από μόνος του είναι ακίνδυνος. Το αν ο άνθρωπος είναι βλάκας, είναι άλλο θέμα.
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

ακομα και 1000% σιγουροι να ειναι για το παραθυρακι του νομου και αν παραβλεψουμε και το ρισκο του τι μπορει να εγραψε ο παρατηρητης, ειναι τραγικο να μιλαμε για 'ενα απλο προστιμο' επειδη θα το πληρωσει ο ιβαν, ως συνηθως....
george188

Δημοσίευση από george188 »

Λόγω ενός βλάκα παρατηρητή που έγραψε λάθος ώρα για τα επεισόδια εμείς φάγαμε 7 και η ΑΕΚ 2 αγωνιστικές. Φέτος που διεκδικείς πρωτάθλημα γιατί να συνεχίσεις να είσαι στις ορέξεις του κάθε παρατηρητή? Τι θα κερδίσουμε δηλαδή, μονο να χάσεις εχεις..4 μήνες μακριά απο την τουμπα ήταν πολλοί. Εννοείται πως θα φταίει και ο οπαδός επειδη ρισκάρει να ανάψει το πυρσό , ακομα και αν τον πετάξει μεσα
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Και αυτό είναι λάθος του νομοθέτη. Αυτό τώρα το θυμηθήκαμε όμως; Γιατί τόσα χρόνια δεν ένοιαζε κανέναν.

Μήπως ψάχνουμε αφορμή για να κατηγορήσουμε κόσμο; Σε λίγο που θα έρθει αυτό:

Εικόνα

Εμείς θα ασχολούμαστε με τις παπαριές, ενώ όλοι αυτοί που χρόνια λυμαίνονται το ποδόσφαιρο θα συνεχίζουν να αλωνίζουν.

Εν ολίγοις κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Ως είθισται σε αυτή τη χώρα βέβαια.
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Odi έγραψε:Φυσικά και δεν θα είχα την ίδια άποψη. Αυτό είναι και το Point Μου. Ο rouki έγραψε:
Λες και φταίει ο ίδιος ο πυρσός και οχι ο βλάκας που τον έκαψε.

Ο πυρσός από μόνος του είναι όμορφο θέαμα, όπως ο τοίχος από μόνος του είναι ακίνδυνος. Το αν ο άνθρωπος είναι βλάκας, είναι άλλο θέμα.
Μα αλλοίμονο, αν καταδίκαζα τους πυρσούς ρε Odi, πλάκα με κάνεις;
Και φυσικά τους βλάκες καταδικάζω.
Το όπλο φταίει ή ο δολοφόνος, που το χρησιμοποιεί;
Και αφού μιλάς για σουβάδες που πέφτουν, το σταματώ εδώ, διότι μάλλον προσπαθείς ή εμένα να γελοιοποιήσεις ή το όλο θέμα, που μόνο γελοίο δεν είναι.
Εγώ είμαι εναντίον των πύρος, ΠΑΝΤΕΛΩΣ.
Όταν ο Ιβάν πληρώνει τα (τυχόν) πρόστιμα και οι ΠΑΟΚτσήδες εξ αιτίας τιμωρίας δεν βλέπουν μέσα στο γήπεδο την ομάδα, εγώ πάω πάσσο. :cry:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Κανένα θέμα δεν προσπαθώ να γελοιοποιήσω. Εφόσον συμφωνούμε για το τι φταίει, όλα οκ.Έφερα ένα ακραίο παράδειγμα, για να εκθέσω την λογική της σκέψης.

Εφόσον δεν σου αρέσει το Pyro Γενικά, δικαίωμα σου εννοείται. Δεν διαφωνούμε.
Paoki-nrw

Δημοσίευση από Paoki-nrw »

Το pyro show μέχρι κάποιο σημείο είναι δεκτο
Ό σταρχιδισμος για ενδεχόμενη τιμωρία είναι που ενοχλεί
george188

Δημοσίευση από george188 »

O νόμος αυτός δεν αλλάζει φέτος, μας αρέσει δεν μας αρέσει.. Δεν καταλαβαίνω το λόγο να ρισκάρεις, πραγματικά δεν το καταλαβαίνω
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τελικά τα σχόλια και τα παραλειπόμενα του αγώνα εξαντλούνται στο θέμα των πυρσών.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Προβλέπω ότι, αν συνεχίσουμε έτσι όπως πάμε, δεν θα αργήσει η ώρα που μετά απ αυτό...
Εικόνα
...κοντά είναι η ώρα και για κάτι πολύ απλούστερο του, ώστε να εκλείψουν τελείως πλέον, όλοι οι "ενοχλητικοί"...
Εικόνα... :twisted:
Τα συστήματα και τα καθεστώτα άλλωστε, έχουν αποδείξει ότι σέβονται περισσότερο τους καλούς "πελάτες"... :ugeek:

:pano:
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

ειναι να αναπολεις τις ηττες, που τουλαχιστον μιλαμε για μπαλα, και οχι για πυρσους και νομους
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”