Αυτα σαν αποψη μου. Παρεθεσα το δικο σου ποστ γιατι υπαρχουν σημεια που συμφωνω.Aureliano Buendia έγραψε:Μετά από τα άπειρα τουίτς προσωπικού υποστηρικτικού τόνου, τους παραγκωνισμούς παικτών και το μόνιμο σταδίσι του Μιρτσέα Λουτσέσκου στις σουίτες της Τούμπας, είμαι βέβαιος ότι ο Ράζβαν θα καθήσει στον πάγκο για ολόκληρο το πρωτάθλημα, εκτός αν εκτροχιαστούμε τελείως από τη μάχη του τίτλου.
Οι 3 σερί νίκες έχουν φέρει ευφορία, αλλά εγώ εξακολουθώ να έχω σοβαρά ζητήματα:
- με το ότι η ομάδα θα έπρεπε, ενόψει του γεγονότος είναι εκτός Ευρώπης, να είναι πρώτη, έστω κ μικρή διαφορά, αλλά αντ' αυτού είναι τρίτη Συμφωνουμε απολυτα. Θα επρεπε αυτη η ομαδα με τοσους παικτες και χωρις ευρωπη να ειναι ετοιμη πολυ νωριτερα απο τωρα που ηρθε και η διακοπη μαλιστα
- με το ότι δεν βγάζουμε ακόμη μία αίσθηση στιβαρότητας και φαβορί Και εδω συμφωνουμε. Πρεπει να μπουμε στον δευτερο τουλαχιστον γυρο με την ψυχολογια παμε να το παρουμε το γαμημενο. Ηρθε η ωρα. Μονο ετσι θα εχουμε ελπιδες
- με τους παραγκωνισμούς παικτών, με πρώτο και καλύτερο αυτόν του Πρίγιοβιτς Εδω διαφωνουμε. Ο Λουτσεσκου κληθηκε να σηκωσει το πρωταθλημα τον Μαιο. Δεν εχει καμια υποδειξη να κανει ομαδα, να αφησει κορμο πρωταθλητισμου. Να στο πω απλα. Στα παπαρια του λουτσεσκου αν σηκωσει πρωταθλημα και ολοι οι παικτες του ΠΑΟΚ εχουν πεσει σε χρηματιστηριακη αξια ή ακομα και ταλεντα μεινουν ελευθεροι. Δεν τον νοιαζει και ορθως δεν τον νοιαζει. Σε αυτο ευθυνη εχει η διοικηση που καθεται κατω τον Μαιο και λεει "το πηρες? επιτυχημενος. το εχασες? επομενος". Ο λουτσεσκου θα βαζει αυτους που μπορουν να του φερουν τα βραχυπροθεσμα αποτελεσματα.
- με το ότι χάθηκαν κάποιοι βαθμοί λόγω της φοβικής προσωπικότητας του coach, όπως οι 2 βαθμοί στη Λάρισα Μεσα στη λαρισα ηταν το μεγαλυτερο λαθος του λουτσεσκου ως τωρα. Η λαρισα που επαιξε απεναντι μας ηταν ομαδα επιπεδου γ εθνικης. Μακραν η χειροτερη αντιπαλος μας ως τωρα. Στα αλλα ματς, η λεβαδια ηταν καλυτερη μας, πηραμε το χ. Με τον απολλωνα, δεν γυρισαμε πισω, δεν ημασταν καθολου καλοι, ημασταν ομως ατυχοι. Μεσα στον γαβρο ημασταν καλυτεροι αδικουμαστε απο το αποτελεσμα. Μεσα στην αεκ ημασταν καλυτεροι ως 11 εναντιον 11 και 10 εναντιον 10 και χειροτεροι με παικτη παραπανω. Ειναι να τρελαινεσαι. Μεσα στον νιωνιο δεν κλειστηκαμε ποτε πισω, σε ενα ημιχρονο τους πατησαμε, βγηκαμε στο β ημιχρονο και ενοσω πιεζαμε για δευτερο γκολ φαγαμε εμεις δυο. Εδω και αν ειναι να τρελαινεσαι. Το γκολ της ισοφαρισης παντως ηρθε κοντρα στη ροη του αγωνα εκεινη τη στιγμη. Μαλλον δικαιο το αποτελεσμα.Μεσα στην ξανθη ημασταν καλοι ενω στον πλατανια θα ελεγα αναιμικοι με καποια ξεσπασματα μικρα σε διαρκεια.
- με ότι δεν παίζουμε καμιά ιδιαίτερη μπάλα, δεν έχω τρελό πρόβλημα, προβλημα έχω με το ότι δεν παίζουμε μπάλα που να μας καθιστά αφεντικό του ματς Αφεντικα του ματς ειμαστε με τα ποσοστα κατοχης α λα Κούβα που εχουμε. Εχουμε ομως ξεκαθαρα θεματα στην τελικη πασα οπου μπορουμε επ απειρον πολλες φορες να γυρναμε γυρω γυρω την μπαλα χωρις να σκεφτομαστε καν τι θελουμε να κανουμε. Εχουμε θεμα επιβολης ρυθμου που να μας βολευει και οχι αυτο το αεναο αργο τεμπο που βολευει τον αντιπαλο. Εννοω οτι δηλαδη ακομα και σε εκτος εδρας ματς που ειμαστε πισω στο σκορ πρεπει να κατηφοριζει το γηπεδο και αυτοι να ξερουν οτι το αρπαζουν οσονουπω. Εχουμε επισης θεμα στα τελιεωματα καθοτι δεν γινεται να απαιτουνται 13 τελικες για 1 ρημαδι γκολ.
Είναι απίστευτα κρίσιμη η αρχή του 2ου γύρου, ελπίζω να πάρουμε κεφάλι και να μεταδώσουμε το άγχος του κυνηγιού στους αντιπάλους μας.
Επισης να μην ξεχασω να πω ενα μπραβο για την βελτιωση σε επιθετικα και αμυντικα στημενα γιατι ως τωρα ηταν απο τους κυριους λογους αμφισβητησης του λουτσεσκου απο εμενα.