Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Χωρίς να θέλω να γίνω κουραστικός αλλα με santos προπονητή δύσκολο να δεις ωραίο ποδόσφαιρο,δε λέω έχει κάνει μια ομάδα που δύσκολα δέχεται γκολ και αμύνεται γενικά σωστά αλλα το επιθετικό κομμάτι μάλλον δε τον ενδιαφέρει πολύ όπως και πολλούς προπονητές στη σημερινή ποδοσφαιρική πραγματικότητα που το πιο βασικό είναι το θετικό αποτέλεσμα και όχι η καλή εμφάνιση.Ας μη γελιόμαστε,η ομάδα κέρδισε αρκετά mats παίζοντας πολύ μέτρια όπως με πανθρακικό στο πρώτο γύρο αλλα δε μας πείραζε τόσο πολύ απλά επειδή ήρθε το αποτέλεσμα.Αυτοί είμαστε δυστυχώς και έχουμε και εμείς μερίδιο στην όλη κατάσταση γενικά ως φίλαθλοι μιλάω όχι συγκεκριμένα ως PAOKia.freeman4 έγραψε:Οχι καμια σχεση..Βεβαια ειμαι υπερευχαριστημενος με τν 2η θεση κ ευγνομονω διοικηση-Σαντος-παιχτες για αυτο..Το μονο που ζηταω ειναι να δω λιγο παραπανω καλο ποδοσφαιρο με εναν θεωρητικα ευκολο αντιπαλο..Ζηταω πολλα?trel@menos έγραψε:απο τι ακριβως πονανε τα μυαλα σου φιλε, απο τη δευτερη θεση η μηπως απο το οτι επιτελους εχουμε κανονικη ομαδα. μην ειμαστε αχαριστοι τελειως. να το λεγες περσι να πω νταξει, αλλα φετος.freeman4 έγραψε:(':P').ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΟΥ ΠΟΝΑΝΕ.