Βγες και απο πανω τωρα... δεν θα ασχοληθω μαζι σου οποτε σταματα να τρεχεις πισω απο τα ποστ μeorptol1 έγραψε:Συνέχισε την ειρωνεία καλά το πας....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Σχολίασα το livesport εσένα ποιο είναι το πρόβλημα σου; μια ζωή τα ίδια κάποτε κυνηγούσες τον γκοραν..... Καμμια απολύτως όρεξη δεν έχω να σε κυνηγάω.....
Οτι ναναι. Συνεχιζουμε σε κατι πιο ουσιαστικο απο το να λεμε yes σε καθε ποστ
Εγώ πάντως θέλω επανεκτίμηση Κάτσε. Μεταγραφική περίοδος χωρίς επανεκτίμηση Κάτσε είναι φαγητό χωρίς αλάτι.
Άλλες 5-6 τις έχει ακόμα
Άλλες 5-6 τις έχει ακόμα

παντως περα απ΄την πλακα, αν ειχε το υψος κ το σωματοτυπο του κανιας,
με λιγες εμπειριες, για μεσημεριανο τον ειχε τον ισπανο..
- Aureliano Buendia
και τώρα, εμένα προσωπικά, δεν μου φαίνεται χειρότερος από την ισπανική απάτη, όχι φυσικά ότι τον θέλω στην ομάδα.
τον εφαγε ο σωματοτυπος του, που'ναι κατηγοριας φτερου..
λογικο, που κλεινει ο κυκλος του.
λογικο, που κλεινει ο κυκλος του.
Σε Κανιας και Κατσε, θελεις πολυ χρονο μεχρι να βρεις ποιο ειναι το δυνατο τους σημειο.
Και το χειροτερο ειναι οτι ο Κατσε οσο ηταν μικρος επαιζε δεκαρι, αλλα μια πασα στα 2 μετρα προς τα μπροστα δεν μπορει να δωσει.
Και το χειροτερο ειναι οτι ο Κατσε οσο ηταν μικρος επαιζε δεκαρι, αλλα μια πασα στα 2 μετρα προς τα μπροστα δεν μπορει να δωσει.
Ακριβώς.Dimg4 έγραψε:Ο κατσε θα μεινει στις μνημες ως "θα μπορουσε να"
Ο Βασιλακάκης λόγου χάριν, σαν παίκτης (κ δεν το λέω για φέτος που κάνει παπάδες), ειναι παίκτης που θα μπορούσε να βάζει τον Κάτσε στην τσέπη του. Αλλά ο Κατσε ειχε την ευχή για αυτόν κ την κατάρα για εμάς να πρέπει να στηριχθεί γιατι προερχόταν απο τις υποδομές μας.
Το θέμα είναι αν κάνουμε αποδεσμεύσεις να μην χαθεί το βάθος στον πάγκο.
Με φουλ νίκες εντός καί τέσσερα διπλά στον β' γύρο είμαστε πρωταθλητές.
Με φουλ νίκες εντός καί τέσσερα διπλά στον β' γύρο είμαστε πρωταθλητές.
Και να ονομαστει νεος βιτολο απο τοτεnorthend4 έγραψε:Ακριβώς.Dimg4 έγραψε:Ο κατσε θα μεινει στις μνημες ως "θα μπορουσε να"
Ο Βασιλακάκης λόγου χάριν, σαν παίκτης (κ δεν το λέω για φέτος που κάνει παπάδες), ειναι παίκτης που θα μπορούσε να βάζει τον Κάτσε στην τσέπη του. Αλλά ο Κατσε ειχε την ευχή για αυτόν κ την κατάρα για εμάς να πρέπει να στηριχθεί γιατι προερχόταν απο τις υποδομές μας.
το θεμα ειναι οτι αυτα τα 4 διπλα πρεπει να τα εχουμε κανει μεχρι το πρωτο ντερμπι στην Τουμπα με τον γαυρο
παιζουμε σε Κερκυρα, Αγρινιο, Ιωαννινα, Λαμια
αν παρουμε αυτα τα 4 διπλα, μαζι και με τα εντος εδρας που ειναι κομποτιακος, απολλων, κουγιας τοτε θα παιξουμε ντερμπι με τον γαυρο τουλαχιστον στο -5 απο εμας, με ευκαιρια να παμε την διαφορα στους 8
ο γαυρος εχει δυσκολο προγραμμα μεχρι την Τουμπα, μπορει να σκασει και κανενα δικαστικο μετα τις γιορτες
και η κουλα εχει δυσκολο προγραμμα αλλα και ευρωπη, οποτε και αυτοι θα εχουν γκελες μεχρι το ντερμπι στην Τουμπα
Γι'αυτο ελπιζουμε ολοι να κινηθουμε γρηγορα στις μεταγραφες και να κλεισουμε τα κενα που υπαρχουν στο ροστερ
αριστερο μπακ, στοπερ, επιθετικος(?)
δεν εχουν ακουστει τιποτα φοβερα ονοματα, μονο μανατζεροδουλειες εως τωρα
το ποσο γρηγορα θα κινηθουμε θα κρινει και το πρωταθλημα, αν κανουμε το 7 στα 7 στην αρχη του δευτερου γυρου, δεν το χανουμε. Το κακο μας ξεκινημα στο πρωταθλημα μας εχει οπου μας εχει, το 7 στα 7 που δεν καναμε. Ελπιζω στην διοικηση να εβαλαν μυαλο
παιζουμε σε Κερκυρα, Αγρινιο, Ιωαννινα, Λαμια
αν παρουμε αυτα τα 4 διπλα, μαζι και με τα εντος εδρας που ειναι κομποτιακος, απολλων, κουγιας τοτε θα παιξουμε ντερμπι με τον γαυρο τουλαχιστον στο -5 απο εμας, με ευκαιρια να παμε την διαφορα στους 8
ο γαυρος εχει δυσκολο προγραμμα μεχρι την Τουμπα, μπορει να σκασει και κανενα δικαστικο μετα τις γιορτες
και η κουλα εχει δυσκολο προγραμμα αλλα και ευρωπη, οποτε και αυτοι θα εχουν γκελες μεχρι το ντερμπι στην Τουμπα
Γι'αυτο ελπιζουμε ολοι να κινηθουμε γρηγορα στις μεταγραφες και να κλεισουμε τα κενα που υπαρχουν στο ροστερ
αριστερο μπακ, στοπερ, επιθετικος(?)
δεν εχουν ακουστει τιποτα φοβερα ονοματα, μονο μανατζεροδουλειες εως τωρα
το ποσο γρηγορα θα κινηθουμε θα κρινει και το πρωταθλημα, αν κανουμε το 7 στα 7 στην αρχη του δευτερου γυρου, δεν το χανουμε. Το κακο μας ξεκινημα στο πρωταθλημα μας εχει οπου μας εχει, το 7 στα 7 που δεν καναμε. Ελπιζω στην διοικηση να εβαλαν μυαλο
Η διοίκηση άν έχει βάλει μυαλό, θα φέρει 2 έτοιμους παίκτες αρχές Γενάρη. Μην πώ τρείς. Αλλά ποιός το πιστεύει αυτό, όταν σε κάθε μετ περίοδο βλέπουμε αφίξεις τελευταίας στιγμής; Μετά θα σου πούνε ότι είναι δύσκολο να βρεθεί ο κατάλληλος κλπ κλπ. Αριστερό μπάκ και σέντερ μπάκ έπρεπε να ξέρουν ήδη ποιόν θα πάρουν. Μακάρι να είναι έτσι.
Δεν πιστεύω πως χρειαζόμαστε στόπερ για την λίγδα.
Επείγουν τα εξής:
Αρ. μπακ βασικούρα τύπου Μάτος
Δε. μπακ αναπληρωματικό - φέρτε πίσω τον Κίτσιου
Εξάρρρρρ
Σεντρεφόρ τύπου Βίγια, Αγουέρο, Φορλάν, να ξέρει μπάλα, να σπριντάρει, να πασάρει και να σκοράρει αλύπητα.
Πωκήσεις:
Μπρίκι
Λεβιέκ (χοντρά λεφτά εδώ)
Κάτσε στην Γαλλία
To Bis or not to Bis?
Τζάλμα στην Λάρσα επειδή Κάμπος αφού
Κουλούρης δανεικός στον Νιώνιο
Εγώ λέω κρατήστε Κάνιας, μπορεί να βοηθήσει.
Επείγουν τα εξής:
Αρ. μπακ βασικούρα τύπου Μάτος
Δε. μπακ αναπληρωματικό - φέρτε πίσω τον Κίτσιου
Εξάρρρρρ
Σεντρεφόρ τύπου Βίγια, Αγουέρο, Φορλάν, να ξέρει μπάλα, να σπριντάρει, να πασάρει και να σκοράρει αλύπητα.
Πωκήσεις:
Μπρίκι
Λεβιέκ (χοντρά λεφτά εδώ)
Κάτσε στην Γαλλία
To Bis or not to Bis?
Τζάλμα στην Λάρσα επειδή Κάμπος αφού
Κουλούρης δανεικός στον Νιώνιο
Εγώ λέω κρατήστε Κάνιας, μπορεί να βοηθήσει.