9.Aleksandar Prijovic

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Paoki-nrw

Re: 9.Aleksandar Prijovic

Δημοσίευση από Paoki-nrw »

συμφωνώ απόλυτα.
μια οργανωμένη ομάδα τα προβλέπει όλα αυτά που αναφέρεις και βρίσκει τις πιο συμφέρουσες λύσεις με τις λιγότερες απωλειες.
Παρόλα αυτά όταν έχεις σκοπό να χτίσεις μια μεγάλη ομάδα και σου πέφτει στον δρόμο σου ένα Κίλερ τον κρατάς και δεν τον πουλάς για να κάνεις έναν κορμό.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

kos έγραψε:εγω δεν μπορω να καταλαβω ποιος ο λογος να ενημερωθει η κοινη γνωμη και ο παικτης απο οκτωβρη μηνα οτι το αργοτερο το καλοκαιρι θα γινει ταληρα. τους ζητησε ο παικτης πριν κλεισει χρονο στην ομαδα να παει παρακατω? δεν τον καλυπτει η ομαδα που διαλεξε πριν απο 6 μηνες? ειναι θεμα φιλοδοξιων?
και οταν θα εχει παρει φωτια το πρωταθλημα και αυτος θα φυλαει τα ποδια του για το μουντιαλ και την μεταγραφη εγω θα πρεπει να κραζω το παλτο και να ζηταω τον κουλουρη βασικο?
δηλαδη βρηκαμε ενα κιλλερ και αντι να του πουμε "παικταρα μου εδω μεχρι τα 33 σου", του λεμε να παρει ενα καλο πριμ και να υπογραψει αυξηση ρητρας γιατι μας επεσε το λαχειο και πρεπει να το εξαργυρωσουμε?
και περιμενουμε απο αυτον τον παικτη να τα δωσει ολα για την ομαδα και το πρωταθλημα?
δεν ειμαστε καλα...
Και πάλι, πολύ σωστός.
Όταν βρίσκουμε έναν παικταρά, θα πρέπει να τον κάνουμε να νιώθει ότι είναι η Εδέμ του εδώ, αλλά ταυτόχρονα να του καθιστούμε σαφές ότι δεν θα σταθούμε εμπόδιο στην καριέρα του.
Όχι να διαλαλούμε ότι "και τώρα θα σε σουτάραμε κακήν κακώς, αλλά ευτυχώς έρχεται το μουντιαλικό καλοκαίρι και θα σε πουλήσουμε τότε".
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Εγω παντως εχω μια προταση.
Εκτος εδρας βασικος ο Κουλουρης και αλλαγη ο Πριγιοβιτς,κοντα στο 60΄ με 70΄λεπτο και μεσα στο πενταλεπτο που θα μπαινει ως αλλαγη ξεκουραστος,ειναι σιγουρο το γκολακι(αφου τα μισα σχεδον γκολ του τα εχει βαλει ετσι και περσι),ειτε ημαστε μπροστα στο σκορ,ειτε οχι.
Στα εντος εδρας βασικοτατος ο Πριγιοβιτς και μονο αν τα εχει φτυσει,να μπαινει αλλαγη ο Κουλουρης.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

λογικα, καπως ετσι το εχει σκεφτει κ ο ρουμανος..
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Aureliano Buendia έγραψε:Πραγματικά, αρχίζω να διαολίζομαι σιγά σιγά.
Ειλικρινά ελπίζω να επικρατήσει η λογική.
Ο Πρίγιοβιτς είναι ο αποτελεσματικότερος επιθετικός που έχει δει η ομάδα εδώ και πάρα μα πάρα πολλά χρόνια.
Είναι, παράλληλα, το σπουδαιότερο περιουσιακό της στοιχείο, αν θέλετε να το εξετάσουμε λογιστικά.
Δεν μπορώ να ακούω ότι "ναι, αλλά ο Κουλούρης κάνει άλλες δουλειές στο γήπεδο".
Δεν μπορώ να ακούω ότι "ο Πρίγιοβιτς δεν ταιριάζει στο σύστημα". Εκτός φυσικά, αν γενικά στο σύστημά μας δεν ταιριάζει κάποιος που παστελώνει τεμάχια, τότε πάσο.
Δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος ανατάραξης της ομάδας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για αναζήτηση νέου παίκτη, για αναμονή και αγωνία για το αν θα προσαρμοστεί.
Και θυμηθείτε το, όσοι κάνουν λαλίστατη αβάντα στον Κουλούρη θα είναι οι πρώτοι που θα κράξουν όταν έρθει ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα και θα πούν "ε βέβαια, όταν αφήνεις τον παικταρά έξω, αυτά παθαίνεις".
Ο ΠΑΟΚ έχει σέντερ φορ και μάλιστα παικταρά κι αν τον αξιοποιήσει, στο τέλος της χρονιάς, αν θέλει, θα βγάλει στο σφύρι έναν παίκτη που θα είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και θα έχει παίξει και στο Μουντιάλ.
Περιμένω να τον δω βασικαρά στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος.
Επειδη τρεφω μεγαλο respect οταν γραφεις, ολο το ζουμι βρισκεται στην ατακα που μαυρισα. Ο ΠΑΟΚ αποδεδειγμενα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ με αυτον τον προπονητη να προσαρμοσει μερικα επιθετικα πλανα για να εκμεταλευτει αυτο το πολυβολο που λεγεται Πριγιοβιτς οποτε αντιθετως τον παροπλισε και τον εχει μετατρεψει σε 2ο φορ πισω απο τον Κουλουρη. Η επισημη δικαιολογια ειναι πως δεν ειναι συμμετοχικος, δεν πιεζει και στα εκτος δεν αποδιδει.
Δηλαδη οι επιθεσεις και οι καθετες εβγαιναν κατα ρυπας και ο Πριγιοβιτς τις σπαταλουσε. Αλλα επειδη αυτο δε βολευει, βγαλαμε προς τα εξω το οτι δεν βοηθαει. Οποτε σταδιακα το νερο μπηκε στο αυλακι, ο παραγκωνισμος του αντι να μας φρικαρει, μας φαινεται λογικος αφου "δεν βοηθαει και δεν πιεζει".
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

theo-drama έγραψε:Εγω παντως εχω μια προταση.
Εκτος εδρας βασικος ο Κουλουρης και αλλαγη ο Πριγιοβιτς,κοντα στο 60΄ με 70΄λεπτο και μεσα στο πενταλεπτο που θα μπαινει ως αλλαγη ξεκουραστος,ειναι σιγουρο το γκολακι(αφου τα μισα σχεδον γκολ του τα εχει βαλει ετσι και περσι),ειτε ημαστε μπροστα στο σκορ,ειτε οχι.
Στα εντος εδρας βασικοτατος ο Πριγιοβιτς και μονο αν τα εχει φτυσει,να μπαινει αλλαγη ο Κουλουρης.
Ρε παιδιά, αλήθεια τώρα; Θα με αποτρελάνετε στο τέλος (φίλε theo, από τη Δράμα, δεν πηγαίνει σε σένα, προσωπικά)
Δηλαδή ειλικρινά ο Πρίγιοβιτς έχει στα σοβαρά πρόβλημα με τα εκτός έδρας; Αυτό αγγίζει τα όρια του μεταφυσικού, όχι του λογικού.
Σε όλη του την καριέρα έβαζε αβέρτα γκολ εκτός έδρας και τώρα ξάφνου με το που παίζει εκτός έδρας νοσταλγεί την πόλη και δεν μπορεί να σκοράρει;
Το ότι φέτος δεν σκοράρει εκτός έδρας είναι μία συνιστώσα σύμπτωσης, τύχης και του ότι στα εκτός έδρας παιχνίδια μας (εκτός αυτού της Ξάνθης) έχουμε κάνει ελάχιστες κλασικές ευκαιρίες συνολικά και στα περισσότερα εξ αυτών ήταν σαν να μην είμαστε στο γήπεδο.
Μπορώ να δεχτώ μία συζήτηση του τύπου με την ΑΕΚ, στο αχανές ΟΑΚΑ, που θα (έπρεπε να) παίξουμε με αντεπιθέσεις, να ξεκινήσει βασικό φορ ένα false 9 τύπου Μακ, αλλά δεν μπορώ να ακούω ότι ο Πρίγιοβιτς έχει θέμα με τα εκτός έδρας σαν να επρόκειτο για κάποιο τραυματισμό ή ασθένεια.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

kos έγραψε:εγω δεν μπορω να καταλαβω ποιος ο λογος να ενημερωθει η κοινη γνωμη και ο παικτης απο οκτωβρη μηνα οτι το αργοτερο το καλοκαιρι θα γινει ταληρα. τους ζητησε ο παικτης πριν κλεισει χρονο στην ομαδα να παει παρακατω? δεν τον καλυπτει η ομαδα που διαλεξε πριν απο 6 μηνες? ειναι θεμα φιλοδοξιων?
και οταν θα εχει παρει φωτια το πρωταθλημα και αυτος θα φυλαει τα ποδια του για το μουντιαλ και την μεταγραφη εγω θα πρεπει να κραζω το παλτο και να ζηταω τον κουλουρη βασικο?
δηλαδη βρηκαμε ενα κιλλερ και αντι να του πουμε "παικταρα μου εδω μεχρι τα 33 σου", του λεμε να παρει ενα καλο πριμ και να υπογραψει αυξηση ρητρας γιατι μας επεσε το λαχειο και πρεπει να το εξαργυρωσουμε?
και περιμενουμε απο αυτον τον παικτη να τα δωσει ολα για την ομαδα και το πρωταθλημα?
δεν ειμαστε καλα...
Ελα ντε, ο αλλος δημοσια εβαλε και ημερομηνια πωλησης :lol:
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Επειδη απαντας κατω απο μενα,να σου υπενθυμισω οτι και περσι δεν σκοραρε,εκτος εδρας και με αλλον προπονητη και το οποιο το εγραψα πιο πανω.
Αλλο τι εκανε εξω οταν επαιζε,εγω λεω τι κανει σε εμας που παιζει.
Και με ποιον να τον ταιζει τον κανεναν αριστερο μπακ που εχουμε πλεον και κατ αναγκη παιζει και ο Κρεσπο,εδω και τρεις αγωνες.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Και δηλαδή θα πρέπει να παίζει ο Κουλούρης αντί του Πρίγιοβιτς, λες και είναι κανένας εξειδικευμένος μπόμπερ των εκτός έδρας;
Ας παίξουμε λίγο μπαλίτσα εκτός έδρας, ας κάνουμε φάσεις και μια χαρά θα σκοράρει κι ο Πρίγιο.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Μπομπερ μπορει να μην ειναι ακομα,αλλα ισως να χρειαζεται για καποια παιχνιδια και ο Κουλουρης,για βασικος εκτος εδρας παντα μιλαμε.
Και μιας και μιλαμε για Πριγιοβιτς και με την ποιοτητα που εχει,υποτιθεται οτι τον πηραμε για να βγαζει γκολ,ακομη και στη 1 ευκαιρια που θα του δοθει (εκεινη μες την κ@@λ@,δεν του το συγχωρω ακομη,μονο οταν θα την ριξει 2 στην Τουμπα θα του το συγχωρεσω) ειδικα στα ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ-ΝΤΕΡΜΠΙ και ειδικα στα εκτος.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δεν διαφωνώ στο ότι ο πρωτοκλασάτος επιθετικός σου πρέπει να κρίνει αυτά τα ματς.
Για την ευκαιρία στο ΟΑΚΑ, δεν είμαι σίγουρος αν μπορώ να την κατατάξω σε αυτές που "πρέπει" να βάλει ο σέντερ φορ, αλλά καταλαβαίνω τι εννοείς.
Παραμονές του ματς με την ΑΕΚ στην Τούμπα, να μου θυμίσεις να παίξω 2 γκολ Πρίγιοβιτς στο στοίχημα έτσι για το γούρι :)
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Τί συζητάμε, ρε παιδιά;
Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδαμε τέτοιον επιθετικό στον ΠΑΟΚ;
Μην παίζετε το παιχνίδι των αρδ.
Ο Πρίγιοβιτς εδώ θα πάρει σύνταξη.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ενταξει το 1 στα 1 ουτε ο κριστιανο ρε φιλε.. να του στρωσουμε 3-4 ευκαιριες και σ λεω αν δεν κανει εστω 1 γκολ
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Ale έγραψε:Τί συζητάμε, ρε παιδιά;
Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδαμε τέτοιον επιθετικό στον ΠΑΟΚ;
Μην παίζετε το παιχνίδι των αρδ.
Ο Πρίγιοβιτς εδώ θα πάρει σύνταξη.
Αυτο εννοειται οτιειναι πολυ καλος παικτης ,δεν ειπε κανανας το αντιθετο.
Την διαφωνια μου την εξηγησα παραπανω.

Αουρελιο και σκορ 3-0 και 2 γκολ ο Πριγιοβιτς.
Αλλα μεχρι τοτε να εχουμε καλη χρονια με υγεια και τα καλυτερα να μας ερθουν τα ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Dimg4 έγραψε:Ενταξει το 1 στα 1 ουτε ο κριστιανο ρε φιλε.. να του στρωσουμε 3-4 ευκαιριες και σ λεω αν δεν κανει εστω 1 γκολ
Λεω το 1 στα 1 σε ΝΤΕΡΜΠΙ ΕΚΤΟΣ .
Εκει τους τελειωνεις και γινεσαι ΙΝΔΑΛΜΑ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”