Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Ρε παιδιά πραγματικά τι βλέπετε στον παίκτη Χουλτ και τον θέλετε??Είναι ένας ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟΣ παικτης...2 χρόνια στον ΠΑΟ σε 56 παιχνίδια με μόλις μία ασίστ...Να πω ότι είναι καλός αμυντικά??Με την καμμία..!!Να πω ότι είναι καλός ψηλά?1,73 είναι...Να πω πως έχει σουτ??Ούτε καν σουτάρει...Γι αυτό και δεν είναι ούτε στις τρίτες επιλογές της εθνικής του για το Mundial...Το μόνο που έχει είναι ταχύτητα, αλλά ταχύτητα είχε και ο Λέοβατς..!!Χατζισαφί, Σταφυλίδης ,Γκανέα 3 επίπεδα πάνω...
- Παλαιολόγος
ισως να χεις δικιο ναι,ας φερουν καποιον τελος παντων με στοιχεια
και κατα προτιμηση απο το ελληνικο πρωταθλημα ή που να ξερουν πως θα ενταχθει γρηγορα
και κατα προτιμηση απο το ελληνικο πρωταθλημα ή που να ξερουν πως θα ενταχθει γρηγορα
Ο Κρεσπο στα τελευταια δυο ματς, εχει περισσοτερες ασιστ απ τον Χουλτ τα τελευταια δυο χρονια.
ειτε μιλαμε για επιστροφη δανεικων ειτε για μεταγραφες η ομαδα θελει το πολυ μεχρι 2 παικτες σε καμμια περιπτωση παραπανω εκτος αν πουληθει καποιος βασικος. Το σε ποιες θεσεις θα ειναι αυτοι οι 2 αυτο θα το κρινει ο προπονητης
- Παλαιολόγος
με αριστερο μπακ κερδιζουμε παντως δυο παιχτες
πρωτον τον βιερινια στην φυσικη του θεση(και ενα εξτρεμ με μπουκα που λειπει)
και τον παιχτη που φεραμε
θελουμε και φορ ομως τυπου λιβαγια(νομιζω ο μπεργκ δεν ειναι τετοιος οποτε ακυρον,οχι οτι θα μας κακοφανει!),εκτος και ανα ποφασισουν πως μυστακ μακ μπορουν εκει
αλλα και κεντρικο στοπερ ισως ή κοφτη ακομα περισσοτερο;
θελουμε και φορ ομως τυπου λιβαγια(νομιζω ο μπεργκ δεν ειναι τετοιος οποτε ακυρον,οχι οτι θα μας κακοφανει!),εκτος και ανα ποφασισουν πως μυστακ μακ μπορουν εκει
Ρε συ Γκουερίνο κάνει μπαμ πως θα πάει για απόκτηση αριστερού μπακ και 2ου επιθετικού...Σίγουρα θα πάει και για στόπερ..Γκουερινο έγραψε:ειτε μιλαμε για επιστροφη δανεικων ειτε για μεταγραφες η ομαδα θελει το πολυ μεχρι 2 παικτες σε καμμια περιπτωση παραπανω εκτος αν πουληθει καποιος βασικος. Το σε ποιες θεσεις θα ειναι αυτοι οι 2 αυτο θα το κρινει ο προπονητης
- White Ranger
Η ομάδα θέλει 4 καλές μεταγραφές και να φύγουν τα σαπάκια.
1 βασικό αριστερό μπακ, 1 βασικό Επιθετικό"χωρίς πώληση Ιανουάριο Prijovic", 1 βασικό σέντερ μπακ αντικαταστάτη Zambrano και 1 βασικό 8αρο10άρι style Natkho DM/AMC που λέμε.
1 βασικό αριστερό μπακ, 1 βασικό Επιθετικό"χωρίς πώληση Ιανουάριο Prijovic", 1 βασικό σέντερ μπακ αντικαταστάτη Zambrano και 1 βασικό 8αρο10άρι style Natkho DM/AMC που λέμε.
Φίλε συμφωνώ για παίκτη τύπου Λιβάγια...Ένας που μου αρέσει πολύ είναι ο Γκόντος και δεν το λέω επειδή μας το κάρφωσε αλλά συνδιάζει εξαιρετικά στοιχεία και σίγουρα η αξία του ανεβαίνει και θα ανέβει πολύ...Είναι συμμετοχικός παίζει με την ίδια ευκολία και μπροστά μόνος του αλλα μπορεί να τραβηχτεί και στα εξτρέμ και σαν 10άρι με χαρακτηριστική άνεση...Είναι πολύ δημιουργικός , έχει ασίστ και τρομερό σουτ...Το πιο δυνατό του σημείο είναι η έκρηξή του...Είμαι σίγουρος πως θα βοηθούσε πολύ ειδικά με Πρίγιο μέσα ή με Μπέργκ...Πλέον παίζει και στην εθνική του το Ιράν που πραγματικά μπροστά έχει πολύ υποσχόμενους παίκτες...Παλαιολόγος έγραψε:με αριστερο μπακ κερδιζουμε παντως δυο παιχτες
https://www.youtube.com/watch?v=QeyPqCbJ7QA
Αυτη την στιγμη ο πριγιο ειναι 2ος επιθετικος πισω απο τον κουλουρη. Να παρουμε κι αλλον για να παει 3ος? Αν πουληθει ναι αλλιως δεν νομιζωproedros έγραψε:Ρε συ Γκουερίνο κάνει μπαμ πως θα πάει για απόκτηση αριστερού μπακ και 2ου επιθετικού...Σίγουρα θα πάει και για στόπερ..Γκουερινο έγραψε:ειτε μιλαμε για επιστροφη δανεικων ειτε για μεταγραφες η ομαδα θελει το πολυ μεχρι 2 παικτες σε καμμια περιπτωση παραπανω εκτος αν πουληθει καποιος βασικος. Το σε ποιες θεσεις θα ειναι αυτοι οι 2 αυτο θα το κρινει ο προπονητης
8αρο10αρι κι αλλο? καντουρι πελκας μαουριτσιο μπισεσβαρ που θα παιξουν?White Ranger έγραψε:Η ομάδα θέλει 4 καλές μεταγραφές και να φύγουν τα σαπάκια.
επιθετικο οτι εγραψα απο πανω. μονο αν πουληθει ο πριγιο αλλιως δεν βλεπω που θα χωρεσουν ολοι
Σε καθε περιπτωση οπου κι αν ειναι οι μεταγραφες να προστεθουν πανω απο 2 βασικοι τωρα θα ειναι μεγαλο λαθος νομιζω εκτος λεω παλι αν πουλησουμε καποιον
- White Ranger
Με βάση αυτές τις μλκιες που ακούω με ΠΑΟΚια γνωστούς την μοιράζομαι μαζί σας
<λέω τι ακούω, όχι τι άποψη έχω εγώ> εγώ την γνώμη μου την είπα σε πάνω post τι παίχτες θέλουμε.
Leovac πουλημένος στην ομάδα του Tudorα Galatasaray
Cimirot πουλημένος στην ομάδα της Atalanta
Kace δανεικός στον ΑΠΟΕΛ στον Δώνη Κύπρο
Κωνσταντινίδης δανεικός σε Βέλγική ομάδα με όψιον
Πούγγουρας δανεικός σε ομάδα της Superleague
Brkic ελεύθερος και Prijovic (no transfer μένει)
Τώρα θα μου πείτε ο καθένας λεεί το κοντό του και το μακρύ του θα φανεί και μετά το ματς των Τρικάλων τι-πως-γιατί
<λέω τι ακούω, όχι τι άποψη έχω εγώ> εγώ την γνώμη μου την είπα σε πάνω post τι παίχτες θέλουμε.
Leovac πουλημένος στην ομάδα του Tudorα Galatasaray
Cimirot πουλημένος στην ομάδα της Atalanta
Kace δανεικός στον ΑΠΟΕΛ στον Δώνη Κύπρο
Κωνσταντινίδης δανεικός σε Βέλγική ομάδα με όψιον
Πούγγουρας δανεικός σε ομάδα της Superleague
Brkic ελεύθερος και Prijovic (no transfer μένει)
Τώρα θα μου πείτε ο καθένας λεεί το κοντό του και το μακρύ του θα φανεί και μετά το ματς των Τρικάλων τι-πως-γιατί
Θα προτιμούσα 6-8 παρά 8-10...Εκεί έχεις πολλές επιλογές...Στο 6άρι πονάς...Και τα ονόματα για μένα είναι 2...White Ranger έγραψε:Η ομάδα θέλει 4 καλές μεταγραφές και να φύγουν τα σαπάκια.
Ρίτσαρντ Αλμέυδα https://www.transfermarkt.com/richard/p ... ler/144781 και Χολσχάουζερ https://www.transfermarkt.com/raphael-h ... ler/104414 ...Παίκτες πολυσύνθετοι που παίζουν και 6 και 8 και υπό συνθήκες μέχρι και 10 (κυρίως ο Χολσχάουζερ)...Πάικτες μηχανάκια με καντάρια μπάλα πατάνε περοχή έχοντας αριθμούς σε ασίστ και γκολ και το κυριότερο τα συμβόλαια τους τελειώνουν το καλοκαίρι...
- ΑποστόληςΑ
Ρωτάει κάποιος στο sdna, που έχει Live τον αγώνα Αστέρας - Παναιτωλικός, εκεί γύρω στο 80΄: O Rocha πώς παίζει;
Απαντάει το sdna: Είχε κάποια αμυντικά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο, επιθετικά λίγα πράγματα.
Απαντάει το sdna: Είχε κάποια αμυντικά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο, επιθετικά λίγα πράγματα.
Η Live Sport γράφει πως κλείσαμε αριστερό μπακ..Αν ισχύει κάτι τέτοιο θεωρώ πως αναφέρεται στον Χατζισαφί...
Συμφωνω και για τους δυο. Ειδικα για τον Ριτσαρντ εχω πει πολλες φορες οτι πρεπει να τον κλεισουμε. Ας τον κλεισουν για καλοκαιρι, ληγει το συμβολαιο του.proedros έγραψε:Θα προτιμούσα 6-8 παρά 8-10...Εκεί έχεις πολλές επιλογές...Στο 6άρι πονάς...Και τα ονόματα για μένα είναι 2...White Ranger έγραψε:Η ομάδα θέλει 4 καλές μεταγραφές και να φύγουν τα σαπάκια.
Ρίτσαρντ Αλμέυδα https://www.transfermarkt.com/richard/p ... ler/144781 και Χολσχάουζερ https://www.transfermarkt.com/raphael-h ... ler/104414 ...Παίκτες πολυσύνθετοι που παίζουν και 6 και 8 και υπό συνθήκες μέχρι και 10 (κυρίως ο Χολσχάουζερ)...Πάικτες μηχανάκια με καντάρια μπάλα πατάνε περοχή έχοντας αριθμούς σε ασίστ και γκολ και το κυριότερο τα συμβόλαια τους τελειώνουν το καλοκαίρι...
Χατζησαφί, Μολέντο και Μπέργκ (δανεικός), και είμαστε μιά χαρά. Η ισοδύναμους με αυτούς, άν μπορούν να βρούν.
Πρέπει οπωσδήποτε να μείνουν Τσίμιροτ και Πρίγιο.
Πρέπει οπωσδήποτε να μείνουν Τσίμιροτ και Πρίγιο.