2.Carlos Zambrano
Re: 2.Carlos Zambrano
Αμα ξερετε κατι παιδια πειτε το και σε μας. Αμα παλι δεν ξερετε τιποτα, καλο ειναι να μη δημιουργειτε εντυπωσεις. Οποιος ξερει γιατι φευγει ας μας πει. Γιατι σ αυτο το τοπικ τελευταια γραφονται αρκετα "ξερω αλλα δε λεω".
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Μα έχει ειπωθεί από δημοσιογράφο πως ο βοσπορος ήταν λιγος και πώς ζούσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Δεν πειθαρχία στις συστάσεις και απομακρύνεται με τυπικές διαδικασίες.
- Petros1988
Εγώ νομίζω ότι η απομάκρυνση του ειναι καθαρά για το οικονομικό κομμάτι δηλαδή πολλά λεφτά χωρίς να προσφέρει τίποτα έτσι κρίνανε έτσι κάνανε! Τα άλλα όλα ειναι περιττά!
- desperando
- Επικοινωνία:
Εγώ πιστεύω ότι απλά βρέθηκε παίκτης ο οποίος μπορεί να δώσει αυτά που έδωσε ο ζαμπρανο αλλά πολύ πιο προσιτός οικονομικά.
Και το κυριότερο ότι θα είναι δικός μας παίκτης και όχι δανεικός που δεν ξέρεις αν θα τον έχεις του χρόνου, ή ακόμα και να τον πάρεις θα πρέπει να καταβάλεις μεγάλο ποσό.
Βέβαια κάτι πήρε το αφτί μου ως φήμη ότι μιλούσε με ισπανική ομάδα για του χρόνου, αλλά αυτό δεν επιβεβαιώνεται.
Αν ισχύει πάντως λογική η απομάκρυνση του
Και το κυριότερο ότι θα είναι δικός μας παίκτης και όχι δανεικός που δεν ξέρεις αν θα τον έχεις του χρόνου, ή ακόμα και να τον πάρεις θα πρέπει να καταβάλεις μεγάλο ποσό.
Βέβαια κάτι πήρε το αφτί μου ως φήμη ότι μιλούσε με ισπανική ομάδα για του χρόνου, αλλά αυτό δεν επιβεβαιώνεται.
Αν ισχύει πάντως λογική η απομάκρυνση του
Ο ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ ΕΒΓΑΖΕ ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ
Ο ΣΑΜΠΡΑΝΟ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ
Ο ΠΕΛΚΑΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΙ
Ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Αν παρουμε αυτο το πρωταθλημα ουτε του παπα να μην το πουμε....
Ο ΣΑΜΠΡΑΝΟ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ
Ο ΠΕΛΚΑΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΙ
Ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Αν παρουμε αυτο το πρωταθλημα ουτε του παπα να μην το πουμε....
- john4serres
Για το θεμα μιας κα αποκλείεται να μάθουμε την αληθεια
Θα αναφερθώ Μοκις δω τον αντικαταστάτη του
Θα αναφερθώ Μοκις δω τον αντικαταστάτη του
- buffalobill4
εγω αδερφε ας πουμε ακομα και αν οι σαμπρανο και βαρελα επαιρναν τα ιδια λεφτα θα προτιμουσα τον δευτερο.ΑΜΠΑΛΑ έγραψε: Ο ΣΑΜΠΡΑΝΟ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ
στα δε λεφτα που παιρνει ο περουβιανος (με δεδομενο οτι θα επρεπε να τον πληρωσουμε για μεταγραφη και ολοκληρο το συμβολαιο) και τα λεφτα που παιρνει ο κρεσπο, προτιμω τον ισπανο.
Ολα αυτα με τα πολυ λιγα οντως που ειδα απο τον σαμπρανο.
- Παλαιολόγος
απο που προκυπτει οτι ο ζαμπρανο εκανε τρομερα παιχνιδια;
αυτο που μου χει μεινει ειναι το σουτ μεσα στην αναμπουμπουλα(με τον ρει να τον φωναζει αστο) που γινε γκολ με ολυμπιακο,αλλα οκ αυτα υσμβαινουν
και η κιτρινη->κοκκινη με ΑΕΚ οταν ενα ολοκληρο γηπεδο και η ομαδα τους εκβιαζαν την καρτα,αυτο δεν γινεται!
τι αλλο ειδατε εσεις που εκανε την διαφορα;
χωρις να λεω πως ειναι κακος
αλλα επειδη μου λετε ειναι παιχταρας και αξιζει τοσα λεφτα,προσπαθω να δω τι εκανε που δεν το βλεπω!
αυτα για τον πλεκα παλιωσαν το 15-16 ειχε 9 γκολ και 8 ασιστ
περσι ειχε 7 γκολ και μια ασιστ σε λιγοτερα λεπτα
και φετος ηδη γραφει 4 γκολ και μια ασιστ
ναδουμε τωρα συμβολαια υπερδιπλασια του δικου του;
ο μπισε οταν μπαινει με μπλαζε υφος σε ματς που καιγομαστε για τιτλο,ισως και να δικαιολογει τον προπονητη του και να διαψευδει ολους εμας
ισως και οχι ομως.ειναι οκ για καποια ματς
αυτο που μου χει μεινει ειναι το σουτ μεσα στην αναμπουμπουλα(με τον ρει να τον φωναζει αστο) που γινε γκολ με ολυμπιακο,αλλα οκ αυτα υσμβαινουν
και η κιτρινη->κοκκινη με ΑΕΚ οταν ενα ολοκληρο γηπεδο και η ομαδα τους εκβιαζαν την καρτα,αυτο δεν γινεται!
τι αλλο ειδατε εσεις που εκανε την διαφορα;
χωρις να λεω πως ειναι κακος
αλλα επειδη μου λετε ειναι παιχταρας και αξιζει τοσα λεφτα,προσπαθω να δω τι εκανε που δεν το βλεπω!
αυτα για τον πλεκα παλιωσαν το 15-16 ειχε 9 γκολ και 8 ασιστ
περσι ειχε 7 γκολ και μια ασιστ σε λιγοτερα λεπτα
και φετος ηδη γραφει 4 γκολ και μια ασιστ
ναδουμε τωρα συμβολαια υπερδιπλασια του δικου του;
ο μπισε οταν μπαινει με μπλαζε υφος σε ματς που καιγομαστε για τιτλο,ισως και να δικαιολογει τον προπονητη του και να διαψευδει ολους εμας
ισως και οχι ομως.ειναι οκ για καποια ματς
ΜίχελςΑυτή είναι μια άλλη ιστορία... Ίσως και ο ίδιος ο Σαμπράνο να μην είχε το κατάλληλο κίνητρο για να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ. Δεν θέλει πάντως να συνεχίσει να αγωνίζεται και στην Ρούμπιν και να ζει στο Καζάν, που είναι δύσκολη πόλη και πολύ μακρινή.
Ισως να ψάχνει μια νέα ευκαιρία σε ένα καλό πρωτάθλημα στη Γερμανία ή στην Ισπανία και αναζητά εκεί προτάσεις. Δεν προσαρμόστηκε πάντως στον ΠΑΟΚ και δεν έδειξε να είναι αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του με την ομάδα.
Εγώ νομίζω μια χαρά μπορεί να γραφτεί εδώ μέσα, φόρουμ είναι όχι πρακτορείο ειδήσεων. Δε σημαίνει ότι γράφει κάποιος ότι θα πρέπει να είναι κ διασταυρωμένα απαραίτητα ούτε να πει τις πηγές του αν δε το θέλει.
Ο καθένας ας κρίνει μόνος του πόσο αξιόπιστη θεωρεί μια φήμη ή όχι.
Ο καθένας ας κρίνει μόνος του πόσο αξιόπιστη θεωρεί μια φήμη ή όχι.
- sourmenetes
- Moderator
Το ποστ θα σβηστει.
Και γω βγαινω και λεω οτι και ο λουτσεσκου κερναγε σφηνακια στην προπονηση τα ελληνοπουλα.
Πρεπει να ειναι διασταυρωμενο;;;
Τι λεμε τωρα ρε παιδια;;;
Και γω βγαινω και λεω οτι και ο λουτσεσκου κερναγε σφηνακια στην προπονηση τα ελληνοπουλα.
Πρεπει να ειναι διασταυρωμενο;;;
Τι λεμε τωρα ρε παιδια;;;
- buffalobill4
sourmenetes έγραψε:Και γω βγαινω και λεω οτι και ο λουτσεσκου κερναγε σφηνακια στην προπονηση τα ελληνοπουλα.