Χαλάς το κλίμα, αλλά πόσο δίκαιο έχεις.....hasio_john έγραψε:Λοιπόν, επειδή ο έζησα το ματσάκι από μέσα και όπως σας είχα υποσχεθεί ΔΕΝ υπήρχε περίπτωση να επιτρέψω να χάσουμε. Στο τσακ ήμουν να πηδήξω μέσα, αλλά μπήκε το γκολ και έκατσα πάλι. :p
Να πω μια δυο κουβέντες (δεν μπορώ και παραπάνω γιατί είμαι λίγο πιωμένος). Σήμερα πήραμε μια επαγγελματική νίκη απέναντι σε έναν ΚΑΛΟ αντίπαλο και έναν τερματά που κατέβασε ρολά! Μπορεί ο Πλατανιάς να είναι τελευταίος, αλλά σήμερα έπαιξε έξυπνο ταμπούρι, ήταν απειλητικός, έκανε μερικές πανέμορφα τεχνικές συνεργασίες και θα μπορούσε άνετα να είχε βάλει και αυτός ένα γκολ. ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΥΛ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ παίζουν για την ομάδα τους πλέον, αλλά ξεσκίζονται μπας και πάρουν καμιά μεταγραφή και σηκωθούν να φύγουν. Είναι με λίγα λόγια επικίνδυνες για οποιοδήποτε αντίπαλο. ΚΑΛΑ έκανε η ομάδα και ψιλοτραβήχτηκε μετά το γκολ, γιατί από την μια ήμασταν λίγο κουρασμένοι (άνθρωποι είναι οι παίχτες και δικαιούται και μια μέτρια μέρα), ήμασταν ΆΤΥΧΟΙ, είχαμε έναν τερματά απέναντι που είχε μαγνήτη στα χέρια και φυσικά είχαμε μια ομάδα που ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ και αυτό το ένιωθαν οι παίχτες μας από την αρχή. Βάλε και την γκέλα της αεκ στο σπίτι της μέσα, στην φιέστα της για το πρωτάθλημα χειμώνα, εεεεε δεν θέλει και πολύ να σκεφτείς και συ .... ρε λες και μεις???
Αγαπήστε την ομάδα, παίζει καλά, παίζει ορθολογικά, αρχίζει και ρολάρει, αρχίζουν οι μικροί να ριζώνουν στους βασικούς, αρχίζει ο προπονητής και πιάνει το νόημα, αρχίζει η φουτάνα η τύχη και μας αγαπάει!
ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk