10.Djalma Campos
- john4serres
Re: 10.Djalma Campos
Άσκοπο κράτημα της μπάλας στα δεξιά και να προσέχει να μην ανέβει το αριστερό μπακ του αντιπάλου, ως συνήθως.
- john4serres
- back in black
Αυτό που στο πρώτο ημίχρονο σήμερα δεν έκανε ούτε ένα κοντρόλ της προκοπής, αλήθεια με εξέπληξε... 
Μάλλον θα φταίει η έλλειψη παιχνιδιών, άρα και ρυθμού, τι να πω?

Μάλλον θα φταίει η έλλειψη παιχνιδιών, άρα και ρυθμού, τι να πω?

- Παλαιολόγος
εινα συμπαθης ομως ο ατιμος ε;
δεν ειναι κακος παιχτης,αλλα ελπιζουμε να ιγνει ουσιαστικοτερος
δεν ειναι κακος παιχτης,αλλα ελπιζουμε να ιγνει ουσιαστικοτερος
Καλος, φιλοτιμος, χρυσος κλπ κλπ αλλα φτανει, ομαδα ειμαστε, δεν ειμαστε η UNICEF. Επιβαλλεται να φυγει τον Γεναρη
- Παλαιολόγος
Επεστρεψε ο Μυστακιδης, υπαρχουν παικτες να καλυψουν το κενο. Μη ξεχναμε οτι ενδεχεται να επιστρεψει ο Ενρικε. Σημερα ξεχειλισε το ποτηρι για μενα, δε γινεται ο ανθρωπος να πληρωνεται με τοσα χρηματα και να τον βλεπουμε να κανει οτι κανει.
Enough for me
Enough for me
- White Ranger
Όταν ήρθε έλεγα καλή προσθήκη για δεξιά που είχαμε αριστερό εξτρέμ Garry Rodrigues αλλά η φιλοσοφία της ομάδος άλλαξε να καταλάβουν που βρίσκονται και δεν είναι όπως λεεί ένας φίλος UNICEF η ομάδα.
800χιλΕ παίρνει αν όχι Ιανουάριο τότε Καλοκαίρι να φύγει να δούμε δεξί εξτρέμ τον Λημνιό με Μυστακίδη 2 Έλληνες παιδιά και με πάθος και καλή ηλικία.
Προσωπικά για εμένα είναι η έλλειψη αγώνων δεν ξέρω αλλά δεν κάνει για εμάς στο dna ΠΑΟΚτσίδων.
800χιλΕ παίρνει αν όχι Ιανουάριο τότε Καλοκαίρι να φύγει να δούμε δεξί εξτρέμ τον Λημνιό με Μυστακίδη 2 Έλληνες παιδιά και με πάθος και καλή ηλικία.
Προσωπικά για εμένα είναι η έλλειψη αγώνων δεν ξέρω αλλά δεν κάνει για εμάς στο dna ΠΑΟΚτσίδων.
- Παλαιολόγος
μυστακιδη καραγουσταρω
ελπιζω να ειναι το ιδιο σπιρτο!ιδια εκρηξη και ταχυτητα
θα γλεντησει κοσμο
ελπιζω να ειναι το ιδιο σπιρτο!ιδια εκρηξη και ταχυτητα
θα γλεντησει κοσμο
- Sick Bastard
Δεν είδαμε κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί. Δυστυχώς.john4serres έγραψε:Τα ρεπορτάζ λένε βασικός ο Τζάλμα σήμερα. Αντε να δουμε τι θα δουμε..
Ελπίζω σε καμιά πώληση τον Γενάρη.
Το παλικάρι όταν ακουμπάει τη μπάλα είναι λες και πέφτει ασφάλεια και πλέον δεν λειτουργεί το μυαλό. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο κώλυμα σε άλλο παίχτη. Τουλάχιστον όχι σε επίπεδο Superleague. Πραγματικά ένα τεράστιο μπράβο στον μανατζερ του που κατάφερε έναν τέτοιο παίχτη να τον πάει Porto, να κάνει καλά συμβόλαια Τουρκια και να παίξει και ΠΑΟΚ. Αλλα ρε μεγάλε οποιος και να είσαι κανε μας τη χάρη βρες του ένα τελευταιο κορόιδο γιατί δεν παλεύετε ακόμα 1,5 χρόνο

- ΑποστόληςΑ
Από τις πλέον αποτυχημένες μεταγραφές του ΠΑΟΚ, μαζί με Brkic. Παίκτης που και στην Τουρκία δεν είχε νούμερα, πράγμα που κάνει την επιλογή του ολέθρια. Και το χειρότερο: Από τους πλέον ακριβά αμειβόμενους.