5.Fernando Lopes dos Santos Varela
- PAOK_Antarctica

Re: 5.Fernando Lopes dos Santos Varela
Δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε έναν παίκτη που ο κόσμος δεν θεωρούσε καλό τα τελευταία χρόνια, που έφυγε από τον ΠΑΟΚ και μας έκανε ρόμπες με την μετέπειτα απόδοσή του.

- Παλαιολόγος

μια χαρα αλλα με ανησυχει η εντολη που εχει να ανεβαινει
δεν νομιζω πως εχουμε ωφεληθει απο αυτο τις αγωνιστικες
αντιθετως απωλεσαμε δυο βαθμους με πανιωνιο
ειναι αργος στις επιστροφες,δεν πρεπει να ανεβαινει
αλλωστε ηδη ανεβαινουν ματος,βιερινια,εχουμεε δυο εξτρεμ,τον χαφ
αν θες να ρισκαρεις και δεν εχεις σκορ,βαλε και αλλο φορ,βαλε και αλλο χαφ
μην μου λες να ανεβαινει και ο καλυτερος αμυντικος σου,που φυσιολογικα δεν ειναι και σφαιρα

δεν νομιζω πως εχουμε ωφεληθει απο αυτο τις αγωνιστικες
αντιθετως απωλεσαμε δυο βαθμους με πανιωνιο
ειναι αργος στις επιστροφες,δεν πρεπει να ανεβαινει
αλλωστε ηδη ανεβαινουν ματος,βιερινια,εχουμεε δυο εξτρεμ,τον χαφ
αν θες να ρισκαρεις και δεν εχεις σκορ,βαλε και αλλο φορ,βαλε και αλλο χαφ
μην μου λες να ανεβαινει και ο καλυτερος αμυντικος σου,που φυσιολογικα δεν ειναι και σφαιρα
- aspromaura ioannina

Αν θυμαστε, την περυσινη χρονια ειχε υποπεσει σε αρκετα λαθη(αυτογκολ με γαυρο, χαζο πεναλτι νομιζω με Τριπολη, κανα δυο πασες σε αντιπαλους επιθετικους κλπ) απο τις πρωτες κιολας αγωνιστικες, με αποτελεσμα στο υπολοιπο της χρονιας να προσπαθει κυριως να μη κανει λαθη παρα να αποδιδει συμφωνα με τις δυνατοτητες του. Φετος, με ανεβασμενη ψυχολογια και μπολικη αυτοπεποιθηση κραταει περισσοτερο την μπαλα, ψαχνει αντιπαλους, αποφευγει τα τυφλα διωξιματα κλπ. Χαρτακτηριστικα, θυμαμαι οτι περυσι, καθε φορα που πιεζοταν απο αντιπαλους πετουτσε την μπαλα πλαγιο.BIacky έγραψε:Ε αν καποιοι ακουν τον φαλακρο μου ακουγεται φυσικο
οτι δεν τους αρεσε περσι ο Βαρελα λολ....Ακομη και περσι ηταν ενα λεβελ πανω απο τους αλλους που ειχαμε....
Οπως και να εχει ηταν εξοφθαλμο οτι του ελειπε η ψυχολογια κι οχι τα προσοντα, πραγμα που φετος επαληθευεται με τον καλυτερο τροπο.
- denyparxeisalio

ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ! ! !
Για μένα ο πιο σταθερός μας παίκτης φέτος

Για μένα ο πιο σταθερός μας παίκτης φέτος
Ωριμότητα μεσα στο γηπεδο δεν τα χανει ακομη και με πιεση χωρις ομως να εχει άγνοια κινδύνου. Εμενα μ αρεσει που ανεβαίνει οταν εχει χωρο δίνει επιπλεον επιλογες στην ομαδα αρκεί να τον καλύπτουν οι υπολοιποι.

- Sick Bastard

- denyparxeisalio

Ο Βαρελα περσι δεν ειχε κανει προετοιμασια με την ομαδα,οποτε μην σας κανει εντυπωση οτι δεν ηταν τοσο εντυπωσιακος οσο φετος.Το καλυτερο στοπερ στον ΠΑΟΚ και στην Ελλαδα γενικοτερα.Περιβραχιονιο αρχηγου μαζι με Βιειρινια και ανανεωση συμβολαιου ΑΜΕΣΑ!

Όχι μόνο παικτικα αλλά έκανε νόημα στον κόσμο συνέχεια για πανυγηρισμους και στήριξη το καταευχαριστηθηκε 
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λούκας Πέρεθ- Τόμας Νέτσιντ- Χάρης Χαρίσης-Δημήτρης Πέλκας(ω ναι πριν παει στην Πορτογαλία)-Δημήτρης Χατζηισαίας- Ζήσης Βρύζας κ.αPAOK_Antarctica έγραψε:Δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε έναν παίκτη που ο κόσμος δεν θεωρούσε καλό τα τελευταία χρόνια, που έφυγε από τον ΠΑΟΚ και μας έκανε ρόμπες με την μετέπειτα απόδοσή του.