ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 4-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

Mvp

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ
2
1%
ΒΑΡΕΛΑ
25
17%
ΜΑΛΕΖΑΣ
2
1%
ΚΡΕΣΠΟ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΑΤΟΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΑΝΙΑΣ
2
1%
ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ
3
2%
ΠΕΛΚΑΣ
106
73%
ΜΑΚ
1
1%
ΛΗΜΝΙΟΣ
4
3%
ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ
1
1%
ΤΣΙΜΙΡΟΤ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΑΜΠΟΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 146

Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 4-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από eorptol1 »

gpaok έγραψε:Μπράβο στην ομάδα, βελτιώνεται σταθερά. Μπράβο στον προπονητή που βρίσκει τα πατήματα του , κατάλαβε που βρίσκεται και έχει μοιράσει ρόλους. Δεν ειναι άδικος, επιβραβεύει την προσπάθεια κ για αυτό σήμερα έβαλαε κανιας και κουλούρη.. Δεν το βρίσκω λάθος. Μόνη παραφωνία το ποσό λίγο παίζει ο Μπισεσβαρ, διαβάζοντας δηλώσεις του όμως και βλέποντας την εικόνα του σήμερα στον πάγκο, δεν τον βλέπω ξενερωμενο. Θεωρώ πιθανό να του έχει εξηγηθεί κ Λουτσεσκου και να τα έχουν βρει.

Στα του ματς...μου άρεσε η πίεση ψηλά. Η φυσική μας κατάσταση είναι πλέον καλή. Παναθηναϊκός δεν υπήρχε στο γήπεδο, δεν έκανε ΟΎΤΕ ΦΆΣΗ. Αυτό εν πολύς εμείς το προκάλεσα με. Έχω δει παιχνίδια του βαζελου, δεν είναι όσο κακή ομάδα φάνηκε σήμερα. Κρίμα που δεν μπορούμε να χαρούμε ούτε ένα 4-0 Χωρίς να γκρινιάζουμε. Κρίμα επίσης που η Τούμπα θα ξανακλείσει, μόλις άνοιξε ΕΠΕΙΔΉ κάποιοι....απλα θέλουν να δείξουν ότι αυτοί κάνουν κουμάντο.
συμφωνω σε ολα
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

eorptol1 έγραψε:αλλη μια πολυ ομορφη βραδυα στην τουμπα ........συνεχιζουμε...... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Καλό Φλεβάρη πάλι....
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

rainmaker έγραψε:Εγώ λέω να ξαναδείτε το πρώτο μέρος και να δείτε ότι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5/10 περιπτώσεις που διωχναμε τη μπάλα μακριά, όλοι σχεδόν οι παίκτες μας ήταν πίσω απ τη σέντρα.

Επίσης αν το αμφισβητείτε κάντε ένα κόπο να μετρήσετε πόσες φορές γυρίσαμε τη μπάλα στο τέρμα επειδή αδυνατούσαμε ν την προωθήσουμε σωστά.

Και τέλος, πόσες ακριβώς φάσεις κάναμε στο πρώτο 60 λεπτο;

Δύο; Τρεις;
Ειναι λογικο οταν τα χαφ σου δεν τραβανε καθολου μα καθολου, οταν ο ματος ειναι σε κακη μερα και οταν για αριστερο μπακ παιζει ο κρεσπο.

Ενας πελκας υπηρχε, ενας μακ που ειχε διαθεση και ενας λημνιος επιθετικα και ο κουλουρης σε καλο επιπεδο.
Δε λεω οτι καλως ηταν ετσι αλλα οτι ηταν λογικο να ειναι ετσι.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Να ρωτησω κατι οφ τοπικ.

Ξερουμε αν θα ειναι ετοιμος ο Αντελινο να παιξει με Πλατανια ή δεν προκειται λογω και της επεμβασης;
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Συμφωνώ ο Μακ, με τα λεφτά που παίρνει, θέλει πρόστιμο. Είσαι στο 4-0.. Βλέπω ότι μόλις πέσανε τα πρώτα πρόστιμα, σε συνδιασμό με την έξοδο Καντουρί η ομάδα απογειώθηκε σε διάθεση. Η νοοτροπία Ιβάν με τα πριμ χαλούσε το κλίμα τόσα χρόνια και εφυσήχαζε τους παίκτες, που νιώθανε επιτυχημένοι, χωρίς να έχουν κάνει τίποτα για το σωματείο. Τίποτα. Επιτέλους βλέπω κάτι να κάνουμε στο κομμάτι αυτό. Δεν πρέπει να μας τυφλώσει η 4άρα. Απολαμβάνουμε σήμερα τη μέρα, αλλά δε θέλει τώρα πριμ και χαζά. Το αντίθετο. Η ομάδα μας δεν είναι μικρή και έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ. Οφείλει να είναι ομαδάρα. Όχι να πριμοδοτείται το αυτονόητο. Όταν και ΑΝ το Μάϊο μας φέρουν το πρωτάθλημα, ας πάρουν τότε ΔΙΠΛΟ το πριμ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Δευ 11 Δεκ 2017, 00:31, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
denyparxeisalio

Δημοσίευση από denyparxeisalio »

Επιτέλους γήπεδο μετά από καιρόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Πρώτη φορά που έχουμε κερδίσει 4-0 και φεύγω ξενερωμένος....
Κακή εμφάνιση σήμερα με έναν τραγικό βάζελο ....
Η ομάδα κομμένη στην μέση με αυτό το κέντρο που κατέβασε ο Λούτσο.
Κάνιας δεν μπορούσε να βρει παίκτη ούτε στο 1 μέτρο, Μαουρίτσιο μου φάνηκε αρκετά ανέτοιμος-κουρασμένος, οπότε νο κέντρο νο πάρτυ....
Μακ είσαι να μην πω τι είσαι και κάνεις και την λαλακία ... Μάτος πάλι φλερτ με κόκκινη (πάλι θα κλαίγοντε η ζέλες)
Γενικά η ομάδα δεν μου άρεσε καθόλου γιατί δεν έπαιξε σαν ομάδα, μόνο με προσωπικές ενέργειες.
Αυτά από μένα και 2 πράγματα για την κερκίδα:
Το ένα οι πυρσοί , εδώ φταίει η ΠΑΕ με τους ελέγχους που υποτίθετε κάνει
Και ένα δεύτερο αυτός ο Λακαμάς με το λέιζερ δεν έχω λόγια απλά ΕΛΕΟΣ........
ΠΑΟΚΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

Aν και σε εχω κραξει πολλες φορες ρε Δημητρακη φετος πραγματικα εισαι ΑΠΙΘΑΝΟΣ!!!

Μπραβο ρε
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Εντάξει αδερφέ denyparxeisalio ..., σε βρίσκω υπερβολικό να λες ότι είσαι ξενερωμένος μετά το 4-0!
Με τον βάζελο έπαιζες και όχι με την Κέρκυρα ρε συ. Και διαλυμένη η ζέλα, και μισή και με τα δεύτερα (θυμάσαι πέρσι) και δεν ξέρω και γω τι άλλο, ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ!
Έτσι όπως το θέτεις είναι λες και παίξαμε το χειρότερο παιχνίδι της ζωή μας.
Τι να πω ρε παιδιά, πραγματικά δεν ξέρω! :|
(Αδερφέ, δεν αντιλέγω στην άποψή σου, εννοείτε ο καθένας με την γνώμη του. Απλά την σχολιάζω τελείως φιλικά)
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

DimitrisS έγραψε:Να ρωτησω κατι οφ τοπικ.

Ξερουμε αν θα ειναι ετοιμος ο Αντελινο να παιξει με Πλατανια ή δεν προκειται λογω και της επεμβασης;
με το νέο έτος με το καλό
Άβαταρ μέλους
denyparxeisalio

Δημοσίευση από denyparxeisalio »

hasio_john έγραψε:Εντάξει αδερφέ denyparxeisalio ..., σε βρίσκω υπερβολικό να λες ότι είσαι ξενερωμένος μετά το 4-0!
Με τον βάζελο έπαιζες και όχι με την Κέρκυρα ρε συ. Και διαλυμένη η ζέλα, και μισή και με τα δεύτερα (θυμάσαι πέρσι) και δεν ξέρω και γω τι άλλο, ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ!
Έτσι όπως το θέτεις είναι λες και παίξαμε το χειρότερο παιχνίδι της ζωή μας.
Τι να πω ρε παιδιά, πραγματικά δεν ξέρω! :|
(Αδερφέ, δεν αντιλέγω στην άποψή σου, εννοείτε ο καθένας με την γνώμη του. Απλά την σχολιάζω τελείως φιλικά)
Και όμως με την παρέα μου αυτήν την αίσθηση είχαμε :(
Μπορεί να είναι υπερβολή αλλά σήμερα δεν μου άρεσε η ομάδα (το αποτέλεσμα ναι απλά φοβάμε μην μας αποπροσανατολίσει)
Εννοείτε φιλικά ρε συ δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι, όλοι το καλό του ΠΑΟΚ θέλουμε :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Μπράβο στην ομάδα.
Το σκορ και η έκτασή του, δεν πρέπει να μας ξεγελάει όμως, με την έννοια, ότι δεν παίξαμε τόσο καλά όσο το σκορ δείχνει. Στην Ξάνθη παίξαμε καλύτερα (μετά τον τραυματισμό του Ελ).

Τρίτη θέση ήμαστε, πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο νικηφόρα.
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Τωρα για να πουμε και την αλήθεια, πέρα απο την ευρεία νίκη, μπορούμε και καλύτερα. Απλά παίξαμε μέτρια στο πρωτο και κάπως πιο υποφερτά στον δεύτερο όπου βγηκαμε μπροστά και είχαμε ορθολογικότερη ανάπτυξη. Ανασταλτικά ήμασταν καλοί, αλλά δημιουργικά έλειπε ο ρυθμός, οι εναλλαγές και γενικά μια μεγαλύτερη φαντασία στο παιχνίδι.
Καλύτεροι ο αρχοντικός Βαρέλα και ο Πέλκας. Περιμένα περισσότερα απο Μακ και Μαουρίτσιο.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

H προπονητάρα ο Μαρίνος 13-3 έχει στην Τούμπα με βάζελο. Εύγε.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

[youtube]wcaFyOnHSkY[/youtube]

[youtube]koXq02qmkIw[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Χωρικός έγραψε:
DimitrisS έγραψε:Να ρωτησω κατι οφ τοπικ.

με το νέο έτος με το καλό
ευτυχως ειναι και η διακοπη,
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”