ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 19:30 10/12 (PAOKmania Web Radio-PAOKTV-NS1)
Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 19:30 10/12 (PAOKmania Web Radio-PAOKTV-NS1)
Φανερά εκτός ρυθμού ο Μαουρισιο. Φαίνεται πολυ αργός στη σκεψη και δεν ταιριάζει καθόλου με Κανιας Πρέπει να μπει ο Τσιμιροτ γρήγορα . Τζαλμα αντί Λημνιου Μπισε αντι Κουλουρη και Μακ κορυφή. Δε μας εχουν απειλεισει καθόλου αλλα εχουμε χάσει το κέντρο και ειναι κρίμα γιατί θα μπορούσε να ειναι ηδη 2-0
Ε βέβαια....δεν θυμάσαι φίλε το εμφσνισαρα έκανε ο γάβρος;;; Τιιιιιι;; Έχασε;;;
Πολυ κακος κανίας και κρεσπο κοιμισμένος. Ο πελκας έβαλε γκολ και βοηθαει παντου με κλεψίματα και αμυνα. Ο Λημνιος ειναι πολυ καλος παρα το ξυλο που τρωει. Με κουλουρη φορ δυσκολα τα πραγματα αν κ με Πριγιοβιτς θα ήμασταν χειροτερα απο αποψη κυκλοφορίας, θελουμε φορ.
Γι αυτους που κράζουν λουτςεςκου οτι κραταει την ομαδα πισω ας τον ακούσουν που τους φωνάζει συνεχεια ν ανεβαίνουν πιο ψηλα.
Γι αυτους που κράζουν λουτςεςκου οτι κραταει την ομαδα πισω ας τον ακούσουν που τους φωνάζει συνεχεια ν ανεβαίνουν πιο ψηλα.
- ΑποστόληςΑ
Ευτυχώς Varela και Μαλε είναι καλοί. Χωρίς κέντρο δεν μπορεί να ανέβει η δεξιά πλευρά.
Αν δεν βάλει χάφ που να κρατάει μπάλα προβλέπω κηδεία. Αστοχη η επιλογή του να μείνει εκτός ο Τσίμιροτ. Υπάρχει και ο Μπίσε. Εύχομαι να μη μας βγάλουν την ψυχή...
Και γιατί και οι δυο μαζί έβαλαν όσα ήδη έχουμε βάλει;;;ioanmits έγραψε:Έκτρωμα η ομάδα.... αεκ και οσφπ θα είχαν βάλει 3 γκολ σε αυτό το πράγμα που λέγεται παο... αριστερή μεριά απλά δεν έχουμε...
ε καλα τους ειδαμε και αυτους με τον βαζελο τι εκαναν.....θα μου πεις εκτος επαιζαν αλλα οκ....αν κανιας και μαουριτσιο εκαναν καλυτερο παιχνιδι θα
ηταν για πλακα 3-0 αλλα τι να πεις....ο Τσιμι εξω χωρις
λογο λες και κανιας πεταει φωτιες....
ηταν για πλακα 3-0 αλλα τι να πεις....ο Τσιμι εξω χωρις
λογο λες και κανιας πεταει φωτιες....
Περα απ την γκολαρα, δεν εχουμε κανει τιποτα αλλο σωστα.. Κανιας πρεπει να βγει.
Εγώ που είμαι πανυγηρτζης είδα οπως και εσύ τη διάθεση και την προσπάθειαgpaok έγραψε:Μερικοί είστε για τα πανηγύρια. Εντελώς τοξικό εδώ μέσα το περιβάλλον εν ώρα αγώνα. Δεν κρατάτε ούτε τα προσχήματα .
Εγώ ο αμπαλος είδα διάθεση για πίεση ψηλα στο μεγαλύτερο μέρος του ημιχρόνου. Είδα την ομάδα να περνει τη μπάλα αμέσως τις φορές που την εχανε . Είδα το βαζελο να μην κάνει ΟΥΤΕ ΜΙΑ σοβαρή επίθεση. Είδα γενικά μια ομάδα να προσπαθεί να παίξει και αυτή ήταν ο ΠΑΟΚ. Φυσικά και μπορεί καλύτερα....πάμε στο β ημίχρονο πιο γερά.
Για πες μας εσύ πιο είναι το αποτέλεσμα αν δεν έμπαινε αυτό το τέλειο γκολ ?
πότε έχεις επισκεφτεί τελευταία φορά οφθαλμίατρο ?
Η ομαδα μπηκε πολυ δυνατα στο πρωτο τεταρτο,αλλα απο κει και μετα τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου.Αν δε βαλουμε και δευτερο γκολ,κινδυνευουμε να φαμε ανα πασα στιγμη και μετα θα μιλανε καποιοι για 60-40 κατοχη και ατυχιες
- ΑποστόληςΑ
Γιατί από κει και μετά άρχισα να βλέπω εγώ το live streaming.
- potamda
- Bet Guru 2023
Άντε να μπούμε δυνατά και να βάλουμε ένα γκολ μέχρι το 50΄-55΄.
Αυτο που παιζει ο ΠΑΟΚ ειναι ποδοσφαιρο αλανας. Οποιος παρει την μπαλα κανει οτι τον φωτισει ο θεος. Ευτυχως ο αντιπαλος ειναι τραγικος.
Εγω θα εβγαζα τον κιτρινισμενο Πελκα. Με Μπισεσβαρ
Ξεκάθαρα πρέπει να κυριαρχήσουμε στο κέντρο γιατί όσο περνάει η ώρα ο βαζελος θα βγαίνει μπροστά για την ισοφάριση . Τον Κουλούρη δεν βλέπω να τον νιώθει ιδιαίτερα η άμυνα τους οπότε καλύτερα με Μακ μπροστά για να μπει και ο Κάμπος που τακτικά παίζει πολύ καλά με τον Μάτος
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk