Πτνα ζωη τοσους μηνες περιμεναμε ρε γμτ.
Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
- kataramenos5
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Ταβλιαστηκε η γυναικα,ψηνεται ο μικρος στον πυρετο κι ενω εμεις παλευουμε να κρατηθουμε στα ποδια μας με τα δεκατα ερχονται ο Παπ ο Κατσιβελης και τ αλλα παιδια να μας αποτελειωσουν.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- ΑποστόληςΑ
Μπες στο chat να σε πει ο ΜΑΝΙ το γιατρικό...kataramenos5 έγραψε:Ταβλιαστηκε η γυναικα,ψηνεται ο μικρος στον πυρετο κι ενω εμεις παλευουμε να κρατηθουμε στα ποδια μας με τα δεκατα ερχονται ο Παπ ο Κατσιβελης και τ αλλα παιδια να μας αποτελειωσουν.![]()
- kataramenos5
Ασε μη κολλησετε κι εσεις.Καποια ιωση ή γαστρεντεριτιδα μαλλον γιατι ο μικρος αρχισε τις "ρουκετες" Προβλεπεται μακρια η νυχτα.Εγω βασταω ακομα στο οριο.Εδω γλιτωσαμε απο καρδια και εγκεφαλικο απ τον Κολοσσο στην ιωση θα κολλησουμε?
Κουράγιο Κατ ... περαστικά στον μικρό!kataramenos5 έγραψε:Ασε μη κολλησετε κι εσεις.Καποια ιωση ή γαστρεντεριτιδα μαλλον γιατι ο μικρος αρχισε τις "ρουκετες" Προβλεπεται μακρια η νυχτα.Εγω βασταω ακομα στο οριο.Εδω γλιτωσαμε απο καρδια και εγκεφαλικο απ τον Κολοσσο στην ιωση θα κολλησουμε?
-
Μπαρκαρούτσος
kataramenos5 έγραψε:Ασε μη κολλησετε κι εσεις.Καποια ιωση ή γαστρεντεριτιδα μαλλον γιατι ο μικρος αρχισε τις "ρουκετες" Προβλεπεται μακρια η νυχτα.Εγω βασταω ακομα στο οριο.Εδω γλιτωσαμε απο καρδια και εγκεφαλικο απ τον Κολοσσο στην ιωση θα κολλησουμε?
Περαστικά! Ένα βράδυ είναι τα ζόρια συνήθως, μετά ηρεμεί...
Καλημέρα σε όλα τα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια απανταχού στον πλανήτη Γη...
Όχι στις 7...
Περαστικά και γρήγορα στον μικρό και την κυρά και μακριά από σένα...

Kat γερά........................... και έλα ΣΤΗΝ 7 (εφτά)...kataramenos5 έγραψε:Ασε μη κολλησετε κι εσεις.Καποια ιωση ή γαστρεντεριτιδα μαλλον γιατι ο μικρος αρχισε τις "ρουκετες" Προβλεπεται μακρια η νυχτα.Εγω βασταω ακομα στο οριο.Εδω γλιτωσαμε απο καρδια και εγκεφαλικο απ τον Κολοσσο στην ιωση θα κολλησουμε?
Περαστικά και γρήγορα στον μικρό και την κυρά και μακριά από σένα...
- PAOK_Antarctica
- kataramenos5
Καλυτερα ξημερωσαμε αλλα ειμαστε κομματια απ τη κουραση (6 το πρωι κοιμηθηκαμε) .Ο μικρος καλυτερα επεσε ο πολυς πυρετος αλλα μας γμησε η ολη φαση.Για γιορτη πηγαιναμε και....Μας χαλασε τη διαθεση εντελως
- kataramenos5
- kataramenos5
- kataramenos5