Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Καλημέρα!
Πάω να πάρω το φασκόμηλό μου, με μέλι και κανέλλα. Εμείς που έχουμε περάσει τα 40 πρέπει να αρχίσουμε να προσέχουμε τη διατροφή μας...
Πάω να πάρω το φασκόμηλό μου, με μέλι και κανέλλα. Εμείς που έχουμε περάσει τα 40 πρέπει να αρχίσουμε να προσέχουμε τη διατροφή μας...
Καλημέρα σε όλα τα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια απανταχού στον πλανήτη Γη...
Με υγεία, δύναμη, επιμονή και αισιοδοξία, στον καθημερινό αγώνα της ζωής!!!!

Με υγεία, δύναμη, επιμονή και αισιοδοξία, στον καθημερινό αγώνα της ζωής!!!!
-
john4serres
δεν λες τί είδους είναι το κρέας όμως! πώς θα παρεις απάντηση;;kataramenos5 έγραψε:Καλημερα.
Σομελιε αν μπορεις να μου λυσεις μια απορια.Εχω ενα κρεας με λευκη ,γλυκοξινη ας πουμε σαλτσα (μελι μουσταρδα και βοτανα) το κρασι προς τα που θα παει?Προς το πιο "γλυκο" , με σωμα πχ chard. ή αναζηταμε οξυτητα .Γενικα η μουσταρδα ξερω δε πολυ καθεται λογω ξυδιου αλλα αν δεν ειναι εντονη η γευση προς τα που παμε?
- kataramenos5
Γιατι θεωρω (με τα λιγα που ξερω)οτι δεν εχει τοση σημασια οσο η σαλτσα,η κυριαρχη γευση δηλαδη.Υπαρχουν ψαρια που συνδιαζονται αριστα με κοκκινο κρασι αν πχ μαγειρευτουν στο φουρνο με κοκκινη σαλτσα και φυσικα λευκα κρεατα(πχ χοιρινο λεμονατο) που πανε καλυτερα με λευκο κρασι.
Αλλα μας σνομπαρει ο σομελιε.Αλλοτριωθηκε εκει στην Αλβιωνα.Τα καλυτερα παιδια εχουν χαλασει οι ατιμοι.
Αλλα μας σνομπαρει ο σομελιε.Αλλοτριωθηκε εκει στην Αλβιωνα.Τα καλυτερα παιδια εχουν χαλασει οι ατιμοι.
- White Ranger
- ΑποστόληςΑ
-
john4serres