Γενικά νέα για το βόλλεϋ

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
paokdl
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: Τρί 30 Σεπ 2008, 01:26

Δημοσίευση από paokdl »

Αναβολή της 14ης αγωνιστικής λόγω κωλύματος των διαιτητών

Την απόφαση να αναβάλει τα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών, που επρόκειτο να γίνουν την Παρασκευή (16/01) και το Σάββατο (17/01), πήρε η ΕΣΑΠ. Αυτό μετά από έγγραφο της ΚΕΔ/ΕΟΠΕ για την αδυναμία ορισμού διαιτητών λόγω κωλύματος που δήλωσαν όλοι οι ρέφερι της λίστας του πρωταθλήματος για το διάστημα 16-21 του μήνα.

απο www.contra.gr
Άβαταρ μέλους
toubaliban
Δημοσιεύσεις: 25
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 19:10
Τοποθεσία: Goudi

Δημοσίευση από toubaliban »

Δεν έχουν πληρωθεί τα κοράκια ρε παίδες. Και όταν λείπει το μπικουτί, ενώνονται όλα τα μουνιά της λάσπης.
Άβαταρ μέλους
free4
Δημοσιεύσεις: 15162
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Εγκρίθηκε το συμβόλαιο του Πάτακ

"Παίκτης του ΠΑΟΚ θα είναι και επίσημα από σήμερα έως το καλοκαίρι ο Αμερικανός Ίβαν Πάτακ, που υπέγραψε εξάμηνο συμβόλαιο. Ο Πάτακ αντικατέστησε στον “Δικέφαλο” τον Γερμανό Ρολφ Μπέργκμαν, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με την μακεδονική ομάδα κοινή συναινέσει."

O προπονητής της ομάδας, Γιοάννης Μέλκας, από τη στιγμή που έμαθε ότι το παιχνίδι με τον Μίλωνα δε θα διεξαχθεί την Παρασκευή συνέχισε την προετοιμασία της ομάδας με την ίδια ένταση.

Στην ομάδα του ΠΑΟΚ επικρατεί ευφορία, από τις 2 συνεχόμενες νίκες με την έναρξη του β' γύρου κι αυτό είναι κάτι που θα προσπαθήσουν όλοι μέσα στην ομάδα να το κρατήσουν και να συνεχίσουν με την ίδια διάθεση και στη συνέχεια.
Το γεγονός της διακοπής του πρωταθλήματος, άλλωστε, βοηθά και τον Αποστόλη Αρμενάκη να ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει με το χέρι, καθώς έτσι παρατείνεται ο χρόνος όπου θα το ξεκουράσει..

Αναφορικά με τη διακοπή του πρωταθλήματος, δηλώσεις σε τοπικά μέσα έκανε ο διεθνής πασαδόρος του ΠΑΟΚ, Κώστας Προύσαλης:
"Σίγουρα η διακοπή δε μας χαροποίησε ιδιαίτερα κι ελπίζουμε να μη μας βγάλει από το ρυθμό μας. Προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα για τον αγώνα με το Μίλωνα και περιμέναμε πως και πως αυτό το παιχνίδι για να "τριτώσουμε" το καλό. Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμούμε τον αντίπαλο μας, είναι ένας δύσκολος αγώνας, για να έχουν όμως αντίκρισμα οι δύο προηγούμενες νίκες, πρέπει να κερδίσουμε κι αυτό το παιχνίδι έτσι ώστε να μπορούμε να πούμε πως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Συνεχίζουμε με σοβαρότητα τη δουλειά μας.."
paok87
Δημοσιεύσεις: 6943
Εγγραφή: Δευ 19 Μάιος 2008, 18:31

Δημοσίευση από paok87 »

Τέλος ο Αρμενάκης από τον ΠΑΟΚ

Με μια λιτή ανακοίνωση το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Απόστολο Αρμενάκη. Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη λυση της συνεργασίας με τον αθλητή Απόστολο Αρμενάκη. Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ τον ευχαριστεί και του ευχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του”.



:roll:
Άβαταρ μέλους
free4
Δημοσιεύσεις: 15162
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Κεραυνός εν αιθρία, παρότι κάτι ψιθυρίζονταν...
Για εμένα, ο καλύτερος παίκτης μας μέχρι σήμερα αλλά με σκαμπανεβάσματα..

Καλή συνέχεια στην πορεία του!
Άβαταρ μέλους
free4
Δημοσιεύσεις: 15162
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

ΣΑΒΒΑΤΟ 24.01.2009

-16.00 Γηπ. Αλεξ/λης Εθνικός Αλ.-ΠΑΟΚ
(Καραμπέτσος, Βουδούρης-Novasports 1)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 13 αγώνες)

1. Παναθηναϊκός 36-11 34
2. Ολυμπιακός 34-12 32
3. Ε.Α. Πατρών 31-10 30
4. Ηρακλής 28-17 24
5. Λαμία 26-24 21
6. Άρης 22-23 17
7. Μίλων 18-24 17
8. Φοίνικας Σύρου 21-29 15
9. ΠΑΟΚ 20-30 14
10. Απόλλων Καλ. 16-33 10
11. Κηφισιά 17-30 8
12. Εθνικός Αλεξ. 9-35 3
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.
Δημοσιεύσεις: 2685
Εγγραφή: Κυρ 31 Αύγ 2008, 23:04

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

plato6 έγραψε:Αυτοί που γνωρίζουν από βόλλευ γιατί πιστεύω είναι μετρημένοι στα δάχτυλα ενός χεριού αυτοί πιστεύετε ότι υπάρχει πιθανότητα να γλιτώσουμε τα play out? Γιατί όπως τα βλέπω τα πράγματα είναι ένα πρωτάθλημα καρμπόν του περσινού μας...είδα ότι πήραμε και έναν ακόμα παίχτη...θα το παλέψουμε να γλυτώσουμε ή είναι δύσκολα τα πράγματα?


Να εισαι σιγουρος..Η πορεια ειναι δυσαναλογη του υλικου..Ο Πατακ ο οποιος ηρθε στη θεση του Αρμενακη ειναι καλος..Ο Αρμενακης δεν ειχε ουτε λιγο την απαιτουμενη σταθεροτητα την οποια πρεπει να εχει ενας ακραιος...Αυτη η θεση ειναι βασικη αφου περνει τις περισσοτερες επιθεσεις και δυστυχως ο Τολης στα περισσοτερα ματσ δεν ηταν καλος
teacher

«Γάλλος» ο Αρμενάκης

Δημοσίευση από teacher »

Παίκτης των Καννών είναι από χθες το βράδυ ο Απόστολος Αρμενάκης. Ο διεθνής διαγώνιος υπέγραψε συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν με δικαίωμα ανανέωσης. Να σημειωθεί ότι το περασμένο καλοκαίρι η γαλλική ομάδα είχε κάνει πρόταση 95.000 ευρώ στον Αρμενάκη, αλλά ο παίκτης ζήτησε 120.000 ευρώ. Μετά το «διαζύγιό» του με τον ΠΑΟΚ ο Αρμενάκης έχει μια μεγάλη ευκαιρία όχι τόσο για να βγάλει χρήματα, αλλά για να κερδίσει ένα προσωπικό στοίχημα με όσους τον αμφισβήτησαν και φυσικά να ανοίξει τη γαλλική αγορά και σε άλλους Ελληνες βολεϊμπολίστες.

Πηγή: goalday
Άβαταρ μέλους
free4
Δημοσιεύσεις: 15162
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Nέα νίκη για τον ΠΑΟΚ στο βόλλευ.
Αυτή τη φορά στην σκληροτράχηλη Αλεξανδρούπολη κόντρα στον τοπικό Εθνικό με 2-3 σετ..

Με το αποτέλεσμα αυτό, ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε και το Φοίνικα Σύρου που ηττήθηκε με 3-0 σετ από την ΕΑ Πατρών και βρίσκεται πλέον, πάνω από τη ζώνη των πλέι άουτ!

Σύντομα περισσότερα!
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 σετ από τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη, ο ΠΑΟΚ πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή και πανηγύρισε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα με 3-2 (21-25, 22-25, 25-21, 25-18, 15-8). Έτσι, ο δικέφαλος απομακρύνθηκε κι άλλο από τη ζώνη των πλέι άουτ.

Αντίθετα, όλο πιο κοντά στον υποβιβασμό στην Α2 βρίσκεται η ομάδα της Αλεξανδρούπολης. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι, με νέα πρόσωπα τους Νάρανσιτς και Τέσιτς, ξεκίνησαν εντυπωσιακά και έδειξαν ικανοί να κατακτήσουν το τρίποντο-οξυγόνο, όμως η απώλεια του τρίτου ήταν η απαρχή της αντεπίθεσης του ΠΑΟΚ, με τον Παντακίδη (αντικατέστησε τον Ντίνα) να δίνει τρομερή ώθηση στο μπλοκ των φιλοξεούμενων.

ΠΑΟΚ (Μέλκας): Προύσαλης 3.33 (7 αμ.), Πάτακ 20.5 (14/29 επ., 3 άσοι, 3.5 μπλοκ), Λότμαν 20 (19/29 επ., 63% υπ.), Γούλφεντεν 13.83 (12/14 επ., 69% υπ.), Ντίνας 1.5 (1/4 επ.), Μπρούνερ 15.33 (13/15 επ., 2.33 μπλοκ) [Βλασακίδης-λ 41% υπ. υπ., 4 αμ.) , Χατζηηλιάδης, Παντακίδης 7.5 (4/7 επ., 3.5 μπλοκ), Αλμαλής, Μαρούλης]

Πηγή: goalday
paok87
Δημοσιεύσεις: 6943
Εγγραφή: Δευ 19 Μάιος 2008, 18:31

Δημοσίευση από paok87 »

ενα μεγαλο μπραβο στην ομαδαρα και χωρις τον αρμενακη μπορει και νικαει τοσο δυσκολους αγωνες.
Άβαταρ μέλους
free4
Δημοσιεύσεις: 15162
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Πολλά μπράβο στον Γιάννη Μέλκα για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και στο Πάτακ (κυρίως γιατί ήταν η πρώτη του εμφάνιση στη θέση του Αρμενάκη) και του Λότμαν, τους 2 από τους ξένους μας που τράβηξαν στα δύσκολα και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της νίκης στην Αλεξανδρούπολη!
Άβαταρ μέλους
scorpio4
Δημοσιεύσεις: 235
Εγγραφή: Πέμ 11 Σεπ 2008, 15:30
Τοποθεσία: thessaloniki

Δημοσίευση από scorpio4 »

παιδια επειδη ετυχε να δω τα τελευταια 2,5 σετ κ η ομαδα ηταν καταπληκτικη...ολοι οι παικτες ανεξερετως τα δωσαν ολα (αν κ στα πρωτα σετ μαλλον δε βλεπομασταν).συγχαρητηρια σε ολους!!
Άβαταρ μέλους
free4
Δημοσιεύσεις: 15162
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Re: Γενικά νέα για το Βόλλευ

Δημοσίευση από free4 »

Ο Λότμαν MVP της 13ης αγωνιστικής

Ο Πολ Λότμαν του ΠΑΟΚ έγραψε το όνομα του στη λίστα των MVP του πρωταθλήματος, κερδίζοντας τις εντυπώσεις στην 13η αγωνιστική, η οποία ολοκληρώθηκε το Σάββατο (31/01) με καθυστέρηση ενός μηνός.

Στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί του Άρη με 3-2 σετ, ο Αμερικανός ακραίος είχε 23 πόντους με 20/34 επιθέσεις, 1 άσο, 2 μπλοκ, 4 άμυνες και 58% στην υποδοχή.

Καλύτερος αθλητής της εν λόγω «στροφής», σύμφωνα με τον συντελεστή αξιολόγησης «index» της επίσημης στατιστικής υπηρεσίας της Α1 ανδρών ήταν ο Πέτρος Πέτρογλου. Ο Θρακιώτης ακραίος στην εντός έδρας νίκη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης επί της Κηφισιάς με 3-0 σετ, είχε 17.5 πόντους με 11/22 επιθέσεις, 1.5 μπλοκ, 5 άσους, 5 άμυνες και 52% στην υποδοχή.

Οι καλύτερες επιδόσεις της αγωνιστικής

Ατομικά Στατιστικά
Πόντοι: Απόστολος Αρμενάκης (ΠΑΟΚ) 31
Μπλοκ: Θίοντορ Άλαν Μπρούνερ (ΠΑΟΚ) 6
Άσοι: Πέτρος Πέτρογλου (Εθνικός Αλεξανδρούπολης) 5
Άμυνες: Αργύρης Ψάρρας (Φοίνικας Σύρου) 10 - Λάμπης Μπαμπαλιούτας (Άρης) 10
Άριστες/Συνολικές Υποδοχές: Χοσέ Ριβέρα (Ολυμπιακός) 85%
Επίθεση: Μίνας Βιαφάρα (Λαμία) 80%
Αξιολόγηση (Index): Πέτρος Πέτρογλου (Εθνικός Αλεξανδρούπολης) 0.50

Ομαδικά Στατιστικά
Περισσότεροι Άσοι: Φοίνικας Σύρου 9
Άριστες/Συνολικές Υποδοχές: Λαμία 72%
Καλύτερη Επίθεση: Άρης 56%
Περισσότερες Άμυνες: Άρης 35
Περισσότερα Μπλοκ: ΠΑΟΚ 14

Η αγωνιστική με αριθμούς
Μεγαλύτερη διάρκεια αγώνα: 146' (Άρης – ΠΑΟΚ)
Μικρότερη διάρκεια αγώνα: 74' (Απόλλων Καλαμαριάς – Παναθηναϊκός, Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Κηφισιά)
Περισσότεροι πόντοι σε αγώνα: 223 (Άρης – ΠΑΟΚ)
Λιγότεροι πόντοι σε αγώνα: 133 (Απόλλων Καλαμαριάς - Παναθηναϊκός)
Μεγαλύτερη διάρκεια σετ: 49' (3ο Άρης – ΠΑΟΚ)
Μικρότερη διάρκεια σετ: 20' (2ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Κηφισιά)
Περισσότεροι πόντοι σε ένα σετ: 29-27 (3ο (Άρης – ΠΑΟΚ)
Λιγότεροι πόντοι σε ένα σετ: 16-25 (1ο (Άρης – ΠΑΟΚ)

http://www.contra.gr/Volleyball/Hellas/ ... 29544.html

* Ο Λότμαν στον συγκεκριμένο αγώνα αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
mastoras
Δημοσιεύσεις: 56
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 10:13
Τοποθεσία: mpotsari

Re: Γενικά νέα για το Βόλλευ

Δημοσίευση από mastoras »

ειχε παιξει και αλλα παιχνιδια ο λοτμαν στον ΠΑΟΚ....δεν ηταν το πρωτο του παιχνιδι...απομενο παιχνιδι στο βολευ με ποιον ειναι ?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”