ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 19:30 10/12 (PAOKmania Web Radio-PAOKTV-NS1)
- Sick Bastard
Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 19:30 10/12 (PAOKmania Web Radio-PAOKTV-NS1)
Σωστός κι ο Ale κι ο tsou.
Αλλά δεν μπορείς να βάλεις χαλινάρι στα θέλω σου, ειδικά αν δεν εξαρτώνται από σένα.
Αν, λέω αν, κερδίζουμε κανα 3-0 στο 1ο ημίχρονο και βγούμε και παίζουμε πασούλες στο 2ο
ε θα εκνευριστώ.
Αλλά δεν μπορείς να βάλεις χαλινάρι στα θέλω σου, ειδικά αν δεν εξαρτώνται από σένα.
Αν, λέω αν, κερδίζουμε κανα 3-0 στο 1ο ημίχρονο και βγούμε και παίζουμε πασούλες στο 2ο
ε θα εκνευριστώ.
Και ποιος να παει;joshua έγραψε:Ειναι μεγαλο λαθος παντως να παει ο Κρεσπο αριστερα απεναντι στον μονο ισως εναπομειναντα ποιοτικο παικτη του βαζελου,τον Βιγιαφανες.Το πληρωσαμε περσι απεναντι στους κοντους της αεκ στο πρωταθλημα ΟΑΚΑ ειναι κριμα να το πληρωσουμε και φετος.
- ΑποστόληςΑ
Ή Crespo ή Δεληγιαννίδης.
(ή ταν ή επι τας...)
(ή ταν ή επι τας...)
Ε ναι αλλά ο μητσος λέει οτι είναι μεγάλο λαθος ο κρεσπο. Άρα υποχρεωτικα δελη ;; Μετρημενα κουκια είναι
Να δείτε που τελικά θα παίξει ο Αντρε και τζαμπα συζητάμε
Ale έγραψε:Το κοντέρ πρέπει να γράψει ιστορικό υψηλό.
Να μην έχουν μούτρα να ξανακοιτάξουν ΠΑΟΚτσή για δέκα χρόνια.
Να κολλάει η καταπιόνα τους από τα φλόκια.
Να αποσύρουν την συμμετοχή τους από το πρωκτάθλημα το πρωί της Δευτέρας.
Γενικά, να την πλερώσουν για όλη την αγανάκτηση τόσων δεκαετιών μέσα σε 90'.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ο Μολινς ανέβασε στο ινσταγκραμ μια φωτογραφία γράφοντας εκδίκηση. Έννοια σου αγόρι μου Κυριακή κοντή γιορτή...
Γίνεται και Μάτος αριστερά και Δεληγιαννίδης δεξιά αλλά...giapas έγραψε:Ε ναι αλλά ο μητσος λέει οτι είναι μεγάλο λαθος ο κρεσπο. Άρα υποχρεωτικα δελη ;; Μετρημενα κουκια είναι
sn0ufel4 έγραψε:Να δείτε που τελικά θα παίξει ο Αντρε και τζαμπα συζητάμε

Ο λουτσε έχει δείξει ως τωρα οτι είναι αρκετά συντηρητικος με παίκτες που χανουν προπονήσεις πριν απο τους αγωνες. Μακαρι να ειχαμε διαθεσιμο το Βιερινια , έστω ως αλλαγη για λιγα λεπτά.
Αν ειχα εστω τον Ζαμπρανο θα το καταπινα καπως αλλα Βαρελα,Μαλεζας,Κρεσπο και τον βαζελο να μην εχει καν βαρυ φορ, φοβαμαι πως ακομα και ετσι οπως ειναι θα μας δημιουργησει προβληματα πισω.Ρε τον Λεβεκ...Παντως αυτο που μονο ο ΠΑΟΚ δεν μπορει να δοκιμαζει νεους παικτες,ουτε καν εναν, λες και παιζουμε με την μπαρτσα δεν το καταλαβαινω.
giapas έγραψε:Ε ναι αλλά ο μητσος λέει οτι είναι μεγάλο λαθος ο κρεσπο. Άρα υποχρεωτικα δελη ;; Μετρημενα κουκια είναι
Sorry, not possible yet...joshua έγραψε:...Ρε τον Λεβεκ...

- john4serres
O βάζελος έρχεται χωρίς Κουρμπέλη (λενε δυσκολα να προλαβει), Σιλά, Κουλιμπαλί, Μουνιέ, Λουτσιάνο και Τσάβεζ
Καπως ετσι ειχε ερθει και περσι και χασαμε 2-3 απτον Πισπα.
Ο βαζελος ειναι βαζελος οπως και να ρθει. Αν μπουν με μενταλιτυ οτι αντιμετωπιζουν την 11η ομαδα της σουπερ λιγκ,τοτε η γκελα παραμονευει. Κανονικα θελει προβολη βιντεο των περσινων 3-0 και 4-0 για να πιασουν το νοημα οι παικτες
Ο βαζελος ειναι βαζελος οπως και να ρθει. Αν μπουν με μενταλιτυ οτι αντιμετωπιζουν την 11η ομαδα της σουπερ λιγκ,τοτε η γκελα παραμονευει. Κανονικα θελει προβολη βιντεο των περσινων 3-0 και 4-0 για να πιασουν το νοημα οι παικτες
- john4serres
Ξεχνάς ότι στα πλειοφ περιμέναμε τιμωρία από τελικό κυπέλλου.
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγω πιστεύω οι παίκτες ήξεραν για το μείον στην βαθμολογία των πλειοφ.
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγω πιστεύω οι παίκτες ήξεραν για το μείον στην βαθμολογία των πλειοφ.
Sick Bastard έγραψε:Σωστός κι ο Ale κι ο tsou.
ε θα εκνευριστώ.
Ayτό είναι καθαρά θέμα κερκίδας.