Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Ομολογουμένως, άμα είσαι πρότυπο επιτυχημένων προβλέψεων, όλοι σε διαβάζουν... 

- kataramenos5
Ντροπη σας.Ουτε εμεις ενημερωθηκαμε οτι ποσταρε ο ΠΟΡΚαρος.ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΧΟΛΩΜΕΝΟΣ! ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ!
ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΝΑ ΜΕΙΛ...?

goran 64 έγραψε: Μετά απ αυτά, σε έναν "πτωχό πλην τίμιο" διαχειριστή, θαρρώ δεν μένει να σκεφτεί άλλη λύση απ την ακόλουθη:
«Σεπούκου» ή «Χαρακίρι»...![]()
![]()
![]()
![]()

Καντε Σεπουκου,καντε Σεπουκου
Αν λειπει ο ΠΟΡΚυ αλλο δε μας κανει κουκου
- john4serres
Η sport time (δεν ξέρω αν υπογράφει κάποιος) λέει για Μπέργκ. Σε περίπτωση που πωληθεί ο Πριγιο.
- ΑποστόληςΑ
Αποκλείεται να αγοράσουμε παίκτες γεννηθέντες το 1986. Μόνον ο Βιερι ήταν τέτοιος, αλλά αυτός ήταν δικός μας.
- ΑποστόληςΑ
Να φύγουν πρώτα οι
1. Brkic
2. Κων/νιδης
3. Leovac
4. Leveque (πλήρης αποτυχία με τα "L")
5. Kace
To PNG γράφει ότι θα έρθουν και προτάσεις για Bise, Prigo και Cimirot, που θα κριθούν αν είναι συμφέρουσες.
1. Brkic
2. Κων/νιδης
3. Leovac
5. Kace
To PNG γράφει ότι θα έρθουν και προτάσεις για Bise, Prigo και Cimirot, που θα κριθούν αν είναι συμφέρουσες.
- GiorgosAtha
Προσωπικά "θέλω" σε σχέση με αυτά που γράφονται...
Out
1. Brkic
2. Κων/νιδης
3. Leovac
5. Kace
6. Zambrano
7. Bise
Out υπο προυποθέσεις
8. Djalma (μόνο σε συνδιασμό με επιστροφή Henrique, Λάμπρου)
Να μείνουν τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι
1. Prijo
2. Cimirot
In
1. DL
2. DR
3. DC
4. FW
Αν γίνουν τα παραπάνω...
11αδα
----------------------- Rey/Πάσχα ------------
--------- Matos -- Varela -- Crespo -- Vieri -
----------------- Cimi ------ Mauricio --------
- Λημνιός/Λάμπρου -- Πέλκας/Kadduri -- Mak/Henrique -
----------------------------- Prijo -------------------------
Out
1. Brkic
2. Κων/νιδης
3. Leovac
5. Kace
6. Zambrano
7. Bise
Out υπο προυποθέσεις
8. Djalma (μόνο σε συνδιασμό με επιστροφή Henrique, Λάμπρου)
Να μείνουν τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι
1. Prijo
2. Cimirot
In
1. DL
2. DR
3. DC
4. FW
Αν γίνουν τα παραπάνω...
11αδα
----------------------- Rey/Πάσχα ------------
--------- Matos -- Varela -- Crespo -- Vieri -
----------------- Cimi ------ Mauricio --------
- Λημνιός/Λάμπρου -- Πέλκας/Kadduri -- Mak/Henrique -
----------------------------- Prijo -------------------------
- paoki_sweden
Bise tha mini kai tha prosferi. Den exis pio texniti paikti afti tin stigmi.
Theloume centerback pou tha goustari na pezi stin PAOKARA mas, aristero back (Gianoulis + metagrafi). Forward tipou Miecel (20-30 goalakia).
Theloume centerback pou tha goustari na pezi stin PAOKARA mas, aristero back (Gianoulis + metagrafi). Forward tipou Miecel (20-30 goalakia).
- GiorgosAtha
Αδερφέ εκ Σουηδίας... συμφωνώ σε αυτά που λες για Bise αλλά αν δεν τον βάζουν (δεν με νοιάζει ο λόγος) καλύτερα να φύγει. Πολύ βαρύ συμβόλαιο για εναλλακτική -και μάλιστα 3η μετά τους Πελκinho και Κατουρεί-.
Για Vieri το έχω ξαναπει... αν γυρίσει Henrique ή/και Λάμπρου, με Mak και τον Πέλκα να παίζει και στα άκρα (ακόμα και να φύγει ο Djalma)... θα είναι το βασικό αριστερο μπακ. Μη τρέφουμε αυταπάτες και υπερβάλουμε... μια χαρά μπορεί να ηγηθεί της ομάδας από εκεί... και να σκοράρει μπορεί, και να βγάλει ασσίστ μπορεί, και να σουτάρει μπορεί, και να κάνει μπούκες δημιουργόντας υπεραριθμίες μπορεί... όπως ο Matos. Αρκεί να βοηθηθεί από τον Mak -ή όποιον βρίσκετε μπροστά του-.
Για Vieri το έχω ξαναπει... αν γυρίσει Henrique ή/και Λάμπρου, με Mak και τον Πέλκα να παίζει και στα άκρα (ακόμα και να φύγει ο Djalma)... θα είναι το βασικό αριστερο μπακ. Μη τρέφουμε αυταπάτες και υπερβάλουμε... μια χαρά μπορεί να ηγηθεί της ομάδας από εκεί... και να σκοράρει μπορεί, και να βγάλει ασσίστ μπορεί, και να σουτάρει μπορεί, και να κάνει μπούκες δημιουργόντας υπεραριθμίες μπορεί... όπως ο Matos. Αρκεί να βοηθηθεί από τον Mak -ή όποιον βρίσκετε μπροστά του-.
- kataramenos5
Φερτε αριστερο μπακ που οργωνει κι ενα CF με τριπλα και αντε γεια.
- White Ranger
Εγώ πάλι που θα φύγουν και με αυτά που γράφονται:
Κωνσταντινίδης
Brkic
Kace
Zambrano
Leovac
Leveque (με το καλό και να μας γράφει)
* Για Henrique(μόνο που ΔΕΝ το κόβω"αν λήξουν τον δανεισμό ΜΑΚ") να ξαναγυρίσει δε το βλέπω που γράφουν εδώ μερικοί φίλοι εφόσον ΔΕΝ φύγουν Ιανουάριο(τα βαριά συμβόλαια (800χιλ) οι: Djalma Biseswar(να ελαφρύνει το roster)μια που δεν παίζουμε και Ευρώπη η ο Λάμπρου(να ξανα'ρθει Ιαν) για εναλλακτικές.
Για Prijovic(αν φύγει πιστεύω μόνο αν έρθει στην ρήτρα κοντά πρόταση) και έρθει κανένας Berg(που έψαχνε η γυναίκα του σπίτι στη Θεσσ/νικη)
Cimirot(δεν με τίποτα δεν βλέπω"προσωπική μου γνώμη για ΙΑΝουάριο)αν που θα πάρει πόδι και Kace
Πάντος σίγουρα θα'ρθουν Ιανουάριο: αρ.μπακ3άρι/6αρο8αρι/9άρι/5άρι(αν δεν γυρίσει κανένας Χ"σαίας)και πάει Πουγγουράς(δανεικός να πάρει παιχνίδια+γυρίσει Γιαννούλης για εναλλακτική(αφού με το καλό και να μας γράφει ο Leveque)
Αυτό βλέπω πάντος.
Κωνσταντινίδης
Brkic
Kace
Zambrano
Leovac
Leveque (με το καλό και να μας γράφει)
* Για Henrique(μόνο που ΔΕΝ το κόβω"αν λήξουν τον δανεισμό ΜΑΚ") να ξαναγυρίσει δε το βλέπω που γράφουν εδώ μερικοί φίλοι εφόσον ΔΕΝ φύγουν Ιανουάριο(τα βαριά συμβόλαια (800χιλ) οι: Djalma Biseswar(να ελαφρύνει το roster)μια που δεν παίζουμε και Ευρώπη η ο Λάμπρου(να ξανα'ρθει Ιαν) για εναλλακτικές.
Για Prijovic(αν φύγει πιστεύω μόνο αν έρθει στην ρήτρα κοντά πρόταση) και έρθει κανένας Berg(που έψαχνε η γυναίκα του σπίτι στη Θεσσ/νικη)
Cimirot(δεν με τίποτα δεν βλέπω"προσωπική μου γνώμη για ΙΑΝουάριο)αν που θα πάρει πόδι και Kace
Πάντος σίγουρα θα'ρθουν Ιανουάριο: αρ.μπακ3άρι/6αρο8αρι/9άρι/5άρι(αν δεν γυρίσει κανένας Χ"σαίας)και πάει Πουγγουράς(δανεικός να πάρει παιχνίδια+γυρίσει Γιαννούλης για εναλλακτική(αφού με το καλό και να μας γράφει ο Leveque)
Αυτό βλέπω πάντος.