Συναντήσεις μελών

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Re: Συναντήσεις μελών

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Δεν θα μπορέσω σήμερα αλλά λογικά από το επόμενο εντός θα είμαι ετοιμοπόλεμος.
Φέρτε τη νίκη γιατί χανόμαστε.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Έγινε αδερφέ...Θα φωνάξουμε και για πάρτη σου σήμερα και θα την φέρουμε (ελπίζω) όλοι μαζί την νίκη!!!! :opaokara:

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Μιας και συναντήσεις κάτω των 6 ατόμων έχουμε πάψει να τις αναφέρουμε καν, σήμερα είναι αξιοσημείωτο ότι, παρά την γρίπη που σέρνεται στην πόλη μας, σε αγώνα μπάσκετ μάλιστα, στο PAOK Sports Arena, μαζευτήκαμε λίγοι παραπάνω, ενισχύοντας με τις φωνές μας τον Π.Α.Ο.Κ. να φτάσει, έστω και ζόρικα, στην 1η φετινή επίσημη νίκη του!

:pano:

Kostas_Peraia4, slidar, BigBaby, Chuck Norris, sotos4m, Xaris4, Γιώργος Μάτζου4, Ζαντός, Odi και ο (υπο)γράφων ήμασταν όλοι μαζί, μια δυναμική παρέα στην σημερινή συνάντηση, όπως και μετέπειτα στον νικητήριο αγώνα της αγαπημένης μας Π.Α.Ο.Κ.άρας φυσικά, παρακολουθώντας από κοντά και την αναμετάδοση των Ζαντού-Σώτου!!!!

Άβαταρ μέλους
goran 64

Άιντε να ξεκινάνε σιγά σιγά και "οι δικές μας οι ομορφιές" ρε Π.Α.Ο.Κ.τσάκια μου!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Μετά από σχεδόν 4 ολόκληρους μήνες μακριά απ το δεύτερο σπίτι μας, ήρθε επιτέλους η ώρα για "φιλοξενία" του... β@ζελου...

Κυριακή 10 Δεκέμβρη στις 15:30, ΘΥΡΑ7, φάτσα στην είσοδο των γραφείων του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Παν-PAOKmania-κή Πανστρατιά Μελών και Φίλων!!!!
.... :pano: ....... :pano: ........ :nairepaok: ........ :pano: ....... :pano: ....

Αναμένεται αθρόα προσέλευση μελών, από Θεσ/νίκη, Καστοριά, Βέροια, Κοζάνη, Σέρρες, Ξάνθη, ίσως και Αθήνα...
ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ να συστρατευτούν μαζί μας, ΣΕ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΙΜΑ πριν τον αγώνα, ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ !!!!

.............................. :nairepaok: ..............................
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Μην πάτε ειναι Αχωνευτοι
Άβαταρ μέλους
goran 64

Άιντε να ξεκινάνε σιγά σιγά και "οι δικές μας οι ομορφιές" ρε Π.Α.Ο.Κ.τσάκια μου!!!! :opaokara:
Μετά από σχεδόν 4 ολόκληρους μήνες μακριά απ το δεύτερο σπίτι μας, ήρθε επιτέλους η ώρα για "φιλοξενία" του... β@ζελου...

Κυριακή 10 Δεκέμβρη στις 15:30,
ΘΥΡΑ7, φάτσα στην είσοδο των γραφείων του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ.!!!!

.... :pano: ....... :pano: ........ :nairepaok: ........ :pano: ....... :pano: ....

Αναμένεται αθρόα προσέλευση μελών, από Θεσσαλονίκη, Καστοριά, Βέροια, Γιαννιτσά, Χαλκιδική, Κοζάνη, Σέρρες, Δράμα, Ξάνθη, ίσως και από Αθήνα μεριά...
ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ να συστρατευτούν μαζί μας, ΣΕ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΙΜΑ πριν τον αγώνα, ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ !!!!

Για τους ξενύχτηδες του forum...

MANIAKOS έγραψε:Μην πάτε ειναι Αχωνευτοι
:lol:
Για όσους πάντως έρθουν και δεν μας χωνέψουν, κερνάμε.....................................Σ Ο Υ Ρ Ω Τ Η ... :D :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 05 Δεκ 2017, 01:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

ΑΒΟΛΕΥΤΟΙ δεν ήταν;;;;
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

goran 64 έγραψε:
Άιντε να ξεκινάνε σιγά σιγά και "οι δικές μας οι ομορφιές" ρε Π.Α.Ο.Κ.τσάκια μου!!!! :opaokara:

Κυριακή 10 Δεκέμβρη στις 15:30,
ΘΥΡΑ7, φάτσα στην είσοδο των γραφείων του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Αναμένεται αθρόα προσέλευση μελών, από Θεσ/νίκη, Καστοριά, Βέροια, Κοζάνη, Σέρρες, Ξάνθη, ίσως και Αθήνα...

Για τους ξενύχτηδες του forum...

:lol:
Για όσους πάντως έρθουν και δεν μας χωνέψουν, κερνάμε.....................................Σ Ο Υ Ρ Ω Τ Η ... :D :opaokara:
Ζηλεύω... πείτε ρε ότι θα σας λείψω!!!... Μπας και μου γλυκάνετε το χάπι!!!!
Φωνάξτε και για μένα ρεεεε!!!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Αχ ρε Νικόλα, να ερχόταν λίγο πιο βολικά τα πράγματα και να ήσουν κι εσύ μαζί μας... ;) :pano:
Ναι ρε, φυσικά και θα πιούμε αλλά και θα φωνάξουμε ΚΑΙ για σένα ρε συντεκνοκάρντασο... :D :opaokara: :opaokara:

Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Ποιος άλλος θα είναι από Κοζάνη? :o
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ένας απ το Δρέπανο.........................δεν τον ξέρεις... :D :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Άιντε να ξεκινάνε σιγά σιγά και "οι δικές μας οι ομορφιές" ρε Π.Α.Ο.Κ.τσάκια μου!!!! :opaokara: :opaokara:

Κυριακή 10 Δεκέμβρη στις 15:30, ΘΥΡΑ7, φάτσα στην είσοδο των γραφείων του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Αναμένεται αθρόα προσέλευση μελών, από Θεσ/νίκη, Καστοριά, Βέροια, Κοζάνη, Χαλκιδική, Δράμα, Γιαννιτσά, Σέρρες, Ξάνθη, ίσως και Αθήνα...
Ελπίζουμε να μας τιμήσει με την παρουσία του και το τρελαμένο Π.Α.Ο.Κ.τσάκι του Αρκτικού, ο VAGGT... :opaokara:
Βαγγέλη σε περιμένουμε...Κερνάμε και..........................λαγό στιφάδο... ;)

Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Αντε να μαζευόμαστε σιγα σιγά !
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εγώ δεν ξέρω αν έρθω στα προεόρτια, λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων αδερφού (Στίβος Π.Α.Ο.Κ.)...
Άβαταρ μέλους
Γιώργος Μάτζου 4

Δημοσίευση από Γιώργος Μάτζου 4 »

Ζαντός έγραψε:Εγώ δεν ξέρω αν έρθω στα προεόρτια, λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων αδερφού (Στίβος Π.Α.Ο.Κ.)...
Καλημέρα Ζαντέ Έρθεις δεν έρθεις Καλή επιτυχία στο μικρό! Θα σκίσει
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”