8. Χάρης Χαρίσης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
aquila
Δημοσιεύσεις: 1343
Εγγραφή: Δευ 27 Ιούλ 2015, 19:54
Τοποθεσία: Κορυδαλλός

Re: 8. Χάρης Χαρίσης

Δημοσίευση από aquila »

Οταν ενας παικτης αποδίδει στο γηπεδο δε βλεπω το λογο να ασχολούμαστε με το τι κανει εξω απο αυτο. Επιπλέον το να κανει καποιες βραδινές εξόδους ενας παικτης δε το θεωρω σοβαρό ατόπημα. Πολυ αμφιβαλλω οτι αυτος οπως και οι περισσοτεροι για τους οποίους εχουν ακουστεί διαφορα εκαναν τοσο κακη εξωγηπεδική ζωη σε σημειο που να επηρεάζεται σοβαρα η απόδοση τους.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
Δημοσιεύσεις: 28947
Εγγραφή: Δευ 21 Σεπ 2009, 21:39
Τοποθεσία: sourmena

Re: 8. Χάρης Χαρίσης

Δημοσίευση από sourmenetes »

Περυσι δεν πηρε πολλα ματς ωστε να κριθει.
Αυτα που ακουστηκαν δεν ηταν για εξοδους απλες.
Μακαρι να ειδε τη διαφορα και πλεον να ειναι αριστος επαγγελματιας.
Ειναι εξαιρετικος παικτης και με δουλεια μπορει να παει πολυ ψηλα.
Άβαταρ μέλους
Notorious4
Δημοσιεύσεις: 993
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2015, 21:38

Re: 8. Χάρης Χαρίσης

Δημοσίευση από Notorious4 »

Έχω μιλήσει προσωπικά με τον Χαρίση και μου επιβεβαίωσε ότι μονάχα τον πρώτο καιρό έκανε αυτά τα ατοπήματα και πλέον έχει μάθει και οτιδήποτε άλλο είναι αναληθές.
Άβαταρ μέλους
tolis01
Δημοσιεύσεις: 6219
Εγγραφή: Δευ 05 Οκτ 2015, 14:22
Τοποθεσία: Franconia

Re: 8. Χάρης Χαρίσης

Δημοσίευση από tolis01 »

Λογικά θα τον αγοράσει η βέλγικη για να τον ξαναπουλήσει αμέσως.
Κρίμα αφενός, απ΄οτην άλλη δείχνει το σωστό δρόμο δανεισμών.
Ksenitemenos4
Δημοσιεύσεις: 2954
Εγγραφή: Πέμ 07 Αύγ 2014, 23:21

Re: 8. Χάρης Χαρίσης

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

Notorious4 έγραψε:Έχω μιλήσει προσωπικά με τον Χαρίση και μου επιβεβαίωσε ότι μονάχα τον πρώτο καιρό έκανε αυτά τα ατοπήματα και πλέον έχει μάθει και οτιδήποτε άλλο είναι αναληθές.
περα απο το γεγονος οτι επειδη το ειπε δεν ειναι απαραιτητα αληθεια, ποσο ηταν 'ο πρωτος καιρος' ?
tzoker
Δημοσιεύσεις: 3049
Εγγραφή: Τρί 28 Ιουν 2016, 19:23

Re: 8. Χάρης Χαρίσης

Δημοσίευση από tzoker »

Εμενα ο παικτης δεν με ενθουσιαζει.
Παρολ'αυτα ολοι δικαιουνται δευτερη ευκαιρια.
Γνωριζει κανεις αν η ομαδα μπορει να παρει το παικτη καλυπτοντας τη ρητρα χωρις να εχει τη συγκαταθεση του?
Άβαταρ μέλους
buffalobill4
Δημοσιεύσεις: 7360
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 09:37

Re: 8. Χάρης Χαρίσης

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Δεν γίνεται να παρεις παικτη χωρις τη συγκατάθεση του. Η Ρήτρα ειναι συμφωνία ανάμεσα στις δυο ομαδες. Αν θέλει ο παικτης κ οι βελγοι δωσουν τη ρητρα τον παίρνουν χωρις διαπραγματευση με την παε
Άβαταρ μέλους
The_Stalker
Δημοσιεύσεις: 2243
Εγγραφή: Κυρ 08 Δεκ 2013, 00:20

Re: 8. Χάρης Χαρίσης

Δημοσίευση από The_Stalker »

Πρώτα πρώτα ας αξιολογήσουμε τον Χαρίση αγωνιστικά και μόνο. Είναι παίκτης που αξίζει να βρίσκεται στον σημερινό ΠΑΟΚ; Λέω σημερινό, γιατί πάντα υπάρχει η γενική εικόνα της ποιότητας του ρόστερ. Αν η απάντηση από τον αρμόδιο να τον αξιολογήσει είναι θετική, μπαίνουμε στη διαδικασία να εξετάσουμε τη διαχείρισή του. Αλλιώς μπαίνουμε στη διαδικασία να έχουμε το μέγιατο δυνατό κέρδος από πώλησή του.

Ένα μεγάλο πρόβλημα στον ΠΑΟΚ από τη φυγή Ίβιτς και μετά, είναι ότι ΔΕΝ υπάρχει κατάλληλος αρμόδιος ούτε για την αξιολόγηση, ούτε για τη διαχείριση των παικτών. Ακόμα και στις πωλήσεις βάζουμε αυτογκόλ (βλ. Leovac αλλά και Warda).

Πάμε και στα ξενύχτια. Ξενύχτι με ξενύχτι έχει διαφορά (και πιστέψτε με είμαι ειδικός σ' αυτό!). Άλλο αν κάποιος παραβίασε κατά μία ώρα ή δύο ώρες το ωράριο χωρίς να έχει πιεί ή καπνίσει τα άντερά του, άλλο να τον μαζεύεις τύφλα ξημερώματα. Αυτά που ακούστηκαν για το Χαρίση ανήκουν στη 2η περίπτωση και μάλιστα επαναλαμβανόμενα. Δεν ξέρω σε ποιό ποσοστό αληθεύουν, αλλά μούφα ΔΕΝ ήταν. Μακάρι το παιδί να τα έκοψε και για το δικό του το καλό κυρίως, αλλά και για το καλό της ομάδας του.

Τέλος κάτι για εμάς τους οπαδούς. Το Χαρίση τον έχουμε θάψει 1000 φορές για αγωνιστικούς λόγους. "Ποιός Χαρίσης" και "ποιός Κίτσιου" και "δεν υπάρχει παίκτης Κουλούρης", έχουν ακουστεί κατά κόρον. Όχι λοιπόν κροκοδείλια δάκρυα για παίκτες που μόνοι μας τους μειώσαμε ή μας έγιναν αντιπαθείς επειδή τους στήριξαν-στηρίζουν διάφοροι αρδ.
Για δε τα εξωγηπεδικά, φτάσαμε στο σημείο να απαιτούμε να καθορίζουμε εμείς πότε θα βγει ο ποδασφαιριστής, πού θα πάει διακοπές, με ποιούς θα κάνει παρέα, πόσες μέρες επιβάλλεται να μένει κλεισμένος σπίτι μετά από ήττα και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Για όνομα... Ο παίκτης ή μου κάνει ή δεν μου κάνει και δεν χρειάζεται ρεπορτάζ lifestyle για να το δω αυτό.
Άβαταρ μέλους
wickerman
Δημοσιεύσεις: 3858
Εγγραφή: Κυρ 27 Μάιος 2018, 20:34
Τοποθεσία: 111 χλμ από Τούμπα

Re: 8. Χάρης Χαρίσης

Δημοσίευση από wickerman »

Από τα παιχνίδια που τον είδα φέτος στo Βέλγιο(μεσολάβησε κι ένα αρκετά μεγάλο διάστημα τραυματισμού), μου φάνηκε πως ο προπονητής του τον χρησιμοποίησε τόσο σε κεντρικό ρόλο όσο και στη δεξιά πτέρυγα κάτι που δεν περίμενα καθώς δεν θυμάμαι να είχε παίξει ποτέ στον ΠΑΟΚ δεξιά. Καλός στο κουβάλημα μπάλας και στην πάσα, πολύ δυνατός στα μαρκαρίσματα για ανάκτηση μπάλας, δοκίμασε και κάποιες φορές το πόδι του. Επιθετικά πάντως δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες κυρίως γιατί σε στημένες φάσεις τόσο αυτός όσο κι ο Κίτσιου ήταν αυτοί που έμεναν πίσω κι η ομάδα τους κέρδιζε γενικά αρκετές στημένες μπάλες τις οποίες εκτελούσε ο Bezus. Δεν μπορεί να βγει ολοκληρωμένο συμπέρασμα εκτός αν κάποιος παρακολούθησε όλα τα παιχνίδια του. Θα αξιολογηθεί στην προετοιμασία κι αυτός από τον προπονητή που είναι αρμόδιος.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS
Δημοσιεύσεις: 33766
Εγγραφή: Τετ 25 Ιουν 2008, 21:34

Re: 8. Χάρης Χαρίσης

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αν έβαλε μυαλό θα παιξει
Άβαταρ μέλους
goran 64
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: 8. Χάρης Χαρίσης

Δημοσίευση από goran 64 »

Απ όσα έχουμε δει παλιότερα, προσωπικά, αυτό το έχω σίγουρο...Τα προσόντα τα έχεις και με το παραπάνω...
Αφού αυτά έκαναν ήδη κλικ και στον Λου, θα ήταν τέλειο να κοντρολάρεις κάπως τα μυαλά σου, αγωνιστικά με την βοήθεια του και εξωαγωνιστικά με την βοήθεια της παρέας σου, ώστε να γίνεις ο 3ος βασικός Έλληνας της 11άδας...
Ο Πέλκας, που το έκανε, ήταν πιο μάγκας από σένα δηλαδή? Μην χάσεις και αυτήν την δεύτερη-τεράστια ευκαιρία...
Πολλή, ασταμάτητη δουλειά και κομμένες πλέον οι μαλακίες και θα το πετύχεις...Άιντε μπακαλούμ, τζιέρι μου...
Άβαταρ μέλους
john4serres
Δημοσιεύσεις: 32117
Εγγραφή: Σάβ 07 Φεβ 2009, 12:00

Re: 8. Χάρης Χαρίσης

Δημοσίευση από john4serres »

Ειναι πολυ τυχερος ο Χαρίσης που κανει προετοιμασία στον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου.
Αν δεν συμμορφωθεί αγωνιστικά και μη τώρα... τότε στο καλο.
Άβαταρ μέλους
desperando
Δημοσιεύσεις: 11915
Εγγραφή: Τρί 12 Μάιος 2009, 13:20
Τοποθεσία: κάπου εκεί έξω
Επικοινωνία:

Re: 8. Χάρης Χαρίσης

Δημοσίευση από desperando »

Αυτό το παιδί αν δεν παίξει στον ΠΑΟΚ θα έχει εγκληματισει κατά του εαυτού του
Άβαταρ μέλους
back in black
Δημοσιεύσεις: 2200
Εγγραφή: Πέμ 18 Δεκ 2014, 20:14

Re: 8. Χάρης Χαρίσης

Δημοσίευση από back in black »

Παρότι το δείγμα απο το σημερινό φιλικό δεν μπορεί να είναι αξιόπιστο, έδειξε καλός αμυντικά, συγκεντρωμένος, με γρήγορ κουβάλημα και μοίρασμα της μπάλας.
Άβαταρ μέλους
Napoli4
Δημοσιεύσεις: 8013
Εγγραφή: Δευ 15 Φεβ 2010, 21:15

Re: 8. Χάρης Χαρίσης

Δημοσίευση από Napoli4 »

Θυμιζε κροος

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”