Μπιλ "έγραψες"...

Μάλλον δεν θυμόμαστε καλά τον βιτορ και τον συγκρίνουμε με κρεσπο... Καμμια σχέση πολύ καλλιτερος ο κρεσποOdi έγραψε:Ντροπή και αίσχος να συγκρίνεται ο Βίτορ με τον Κρέσπο.
Αυτοnickgg έγραψε:να τη και η περσινή κρεσπούρα .
Αυτο.
Αγωνιστικός ρυθμος του λειπει του ισπανου
Και αυτο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Εάν κατεβάσει τη σύνθεση της Ξάνθης, κάτι που θεωρώ πολύ πιθανό, αυτός θα είναι το αριστερό μπακ. Σιγά μην βάλει Δεληγιαννίδη, που τον έχει μόνο για καμιά Καλαμαριά η Αιγίνιο.
Μια έκφραση χρησιμοποίησα, δεν χρειάζεται να αρπάζεστε με το παραμικρό.giapas έγραψε:odi εγώ έκανα τη σύγκριση.
Σορυ κιόλας για τη ντροπή και το αίσχος.
Αλλά ο άνευρος - παθητικός Κρέσπο και φέτος ( κι από πέρυσι ) έχει εμφανιστεί αρκετές φορές έτσι , μου φαντάζει Βιτορ.
Τόσα ξέρω , τόσα λέω.
Ξαναμανά σορυ για το αίσχος.
Tolaros έγραψε: και ο Βιγιαφάνες προβλέπεται να κάνει πιο πολλές βουτιές από όσες έκανα εγώ το καλοκαίρι. Θα είναι ζόρικα.
Δεν ξέρω με τι διάθεση το έγραψες αυτό, πάντως, προσωπικά δεν το ερμηνεύω ως αρνητικό. Μια χαρά παίχτης είναι. Δε θα τον εξισώσω με τον Περουβιανό, ο οποίος υπερέχει ξεκάθαρα. Δε θα τον πω όμως και αδιάφορο. Αν βρει αγωνιστικά λεπτά, πιστεύω ότι μπορεί να προσφέρει αρκετά, όπως και πέρυσι. Για βασικό δεν τον προτιμώ. Για λύση από τον πάγκο είναι αξιοπρεπέστατη επιλογή.kos έγραψε:ο κρεσπο ειναι ο καλυτερος μαλεζας που εχει περασει απο τον ΠΑΟΚ.
Dakos4 έγραψε:Tolaros έγραψε: και ο Βιγιαφάνες προβλέπεται να κάνει πιο πολλές βουτιές από όσες έκανα εγώ το καλοκαίρι. Θα είναι ζόρικα.![]()
![]()
![]()
![]()
Το ..ξερω..αλλα ελπιζω να πεσουμε εξω στις προβλεψεις μας..τον θυμαμαι σε αλλα ματς ως αριστερο μπακ κ τρεμει το φυλλοκαρδι μου.ΑποστόληςΑ έγραψε:Αριστερά θα παίξει.