Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
pavire

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από pavire »

Αρχικά θα ήθελα να συμφωνήσω με τον φίλο που λέει ότι εμείς για να χαρούμε μια Νίκη πρέπει να πατήσουμε τον άλλον.. Θυμάμαι σχετικά σαιτς που ακόμα και με το αήττητο του Σάντος και το 0-1 είχαν πρόβλημα.. Το θέμα είναι κύριοι η ομάδα να κερδίζει και στα άσχημα της... Έτσι πας για πρωτάθλημα.. Ο ΠΑΟΚ ναι δεν έπαιζε θελκτικο ποδόσφαιρο εκτός έδρας όμως δεν μπορούσε να φύγει με βαθμούς από λειβαδια Λάρισα και Σμύρνη;; ειδικά στην Λάρισα και Σμύρνη ο αντίπαλος κατέβηκε 3 φορές το κεντρο και φάγε 3 γκολ...έτσι είναι η μπάλα ας το δεχτούμε.. Εγώ δεν το λέω τύχη αλλά ικανότητα. Και οι 3 ομάδες το ήθελαν περισσότερο από εμάς και γιαυτό μας έκοψαν βαθμούς. Προχθές λοιπόν για μένα αυτό άλλαξε..ειδα παιδιά με όρεξη με ταχύτητα με τεχνική και κοινό παρονομαστή τους τον ΠΑΟΚ!! Που γουστάρουν να φορούν την φανέλα.. Αυτήν την φανέλα που το μπακ που το ταιζουμε 2μιση χρόνια τωρα από την Κροατία την υποτιμά.. Ετσι λοιπόν δεν ονομάζω τύχη το ότι πήραμε όλες τις κεφαλιές πηγαίναμε πρώτοι στα τρεξίματα και πήραμε όλες τις κόντρες.. Από κόντρες μπαίνουν τα γκολ όπως και έγινε.. Μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα για τον ΠΑΟΚ έγινε αλάνα για τα πιτσιρίκια μας και ας είναι αυτό μια αρχή για να καταλάβουμε το τι παίχτες χρειάζεται η ομάδα μας..
kos

Δημοσίευση από kos »

abg12d34 έγραψε:
kos έγραψε:
για να καταλαβω. χαρηκες για τον λουτσεσκου ή για την ομαδα?
γιατι εγω που κραζω τον λουτσεσκου, χαρηκα για την ομαδα.
και στην τελικη αφου ειναι ο πρωτος προπονητης στην ιστορια του ΠΑΟΚ που εφερε διπλο απο την ξανθη να τον προτινεις για επεκταση συμβολαιου
για να καταλαβεις τι λεω πρεπει να απαντησεις στο εξης....

ποσος χρονος....πιστευεις...οτι χρειαζεται ενας προπονητης για να μονταρει μια ομαδα με τις συνθηκες που ξεκινησε ο τωρινος ΠΑΟΚ

ποσο χρονο χρειαζεται μετα το ....κατα την αποψη του.....μονταρισνμα να περιμενει για να βρει η ομαδα ρυθμο

μεσα απο διακοπες λογο εθνικης λογο απλων ή συνθετων αγωνων φορμαρισματος ή ντεφορμαρισματος καποιοων

παικτων τραυματισμων και διαφορων αλλων συγκυριων που δεν τα ξερουμε

εγω θεωρω οτι ο καιρος αυτης της στιγμης ειναι μετα τον ιανουαριο οποτε και θα ειμαι σε θεση να πω για αυτον τον προπονητη εαν κανει η δεν κανει την δουλεια .

εαν αυτη η στιγμη ειναι τωρα θεωρω οτι ειναι γατα

να σου πω τι πιστευω δεδομενου οτι η ομαδα δινει εναν αγωνα την εβδομαδα σε σχεση με τον χανουμογαυρο ο οποιος με τους 2 αγωνες την εβδομαδα νομοτελιακα θα βρει ρυθμο ποιο γρηγορα απο εμας

πιστευω οτι η ομαδα αυτον τον καιρο ειναι σαν μια μηχανη η οποια εχει καιρο να δουλεψει και οταν πας να την βαλεις μπρος σκαει....μπραααμ μρουυμ πατ πατ,,,,ξεκαπνιζει μεχρι να ανοιξει καλα το καρμπυλατερ και οι αεραγωγοι και να παρει μπρος

εαν ο λουτσεσκου το εχει με την εναρξη του β γυρου η ομαδα θα παει τραινο
εαν οχι τοτε θα εχει ο καθενας το δικαιωμα να κανει την οποια κριτική με μετρο και οχι αυτες οι αρλουμπες που ακουγοντε

τα δεδομενα ειναι πολλα και οποιος τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ τον ξερει ...απο εξω...η κριτικη του ειναι για τον πεο

κος

θελω να μου πεις πραγματικα

ποιο λογο εχει καποιος να αποκαλεσει τον...οποιο...προπονητη του ΠΑΟΚ με τα απιστευτα επιθετα που εχουν ακουστει μερι τωρα εδω μεσα...

για αυτο χαιρομε πραγματικα γιατι πιστευω οτι.....του πουστη...καποιος θα δει τα πραγματα αλλιως

θα το παρει αλλιως θα ενημερωθει καλυτερα για το τι ειναι το ποδοσφαιρο ο προπονητης οι παικτες το συνολο

τι δουλεια χρειαζοντε ολα αυτα μαζι για να γινουν ομαδα και μετα θα δεις οτι η κριτικη την οποια θα ασκισει ΕΑΝ το αποφασισει θα ειναι κοσμια με μετρο χωρις να προσβαλει την νοημοσύνη των αλλων

με λιγα λογια θα ειναι κριτικη ΠΑΟΚ γιατι ΠΑΟΚ εισαι

ετσι ουτε ο πτολεμαιδας :lol: :lol: θα σου τα ελεγε
καλημερα και καλη εβδομαδα.
πραγματι μου τα ειπες ωραια. τοσο ωραια που θεωρω οτι θα ηταν λαθος μου να μη σου απαντησω.
ποσο καιρο θελει λοιπον για να μονταριστει μια ομαδα?
νομιζω οτι αυτο εχει να κανει με αρκετους παραγοντες. ενας απο αυτους ειναι και ο ιδιος ο προπονητης. καποιος μπορει να το κανει σε ενα μηνα, καποιος σε 3 μηνες και καποιος μπορει να μην το καταφερει ποτε.
το μονο σιγουρο ειναι οτι το μονταρισμα ειναι μια εν εξελιξη διαδικασια. εαν εσυ περιμενεις τωρα να παει 12 γεναρη και να βγει με διαγγελμα ο ρουμανος να ανακοινωση την επιτυχη ολοκληρωση του μονταρισματος....
προσωπικα λοιπον δεν βλεπω κανενα αποτελεσμα αυτης της εν εξελιξη διαδικασιας. ειδικα στην επιθετικη λειτουργια της ομαδας.

βεβαια περα απο τους ποδοσφαιρικους αυτοματισμους, υπαρχουν και αλλα θεματακια που κατα την γνωμη μου απαιτουν λιγοτερο χρονο για να τα εφαρμοσεις, εαν φυσικα γνωριζεις να το κανεις...
η ψυχολογια της ομαδας ας πουμε. θεωρω οτι εχει να κανει και με την τελικη διαρκεια του μονταρισματος μιας ομαδας. αλλο ειναι μια καλυτερη ομαδα, που για χ ψ λογους δεν δουλευτηκε σωστα να κερδιζει γιατι ο προπονητης εχει περασει στην ομαδα πνευμα νικητη, ανωτερωτητας (που στην περιπτωση μας υπαρχει), αγωνιστικοτητας και αλλο μια ομαδα δεν μπορει να κερδισει την λαρισα. εκει λοιπον πεφτεις, λες τι συμβαινει ρε γαμωτο, παλι ρομπα θα γινουμε, εχουμε και αυτους τους μαμελουκους που περιμενουν πρωταθλημα.
αυτα λοιπον που δεν εχουν σχεση με το αγωνιστικο δεσιμο της ομαδας, οσο τα ειδες εσυ τα ειδα και εγω.

θεωρω καπως περιττο να αναφερθω στα κατα καιρουν λεγομενα του λουτσεσκου, που οποτε ανοιγει το στομα του αναφορικα με το μελλον και τους στοχους της ομαδας μου επιβεβαιωνει την ελλειψη πιστης στις δυνατοτητες του.

το τελευταιο που θελω να σου πω ειναι το εξης. εχει τετοια ποιοτητα η ομαδα που ειναι δεδομενο οτι θα δεσει και οτι θα αποδωσει. ειναι παραπανω απο δεδομενο με την διαφορα επιπεδου που υπαρχει μεταξυ του ΠΑΟΚ και των μικρων ομαδων οτι θα ερθουν και αλλα αποτελεσματα σαν το προχθεσινο. τον λουτσεσκου δεν τον θελω γιατι δεν πιστευω οτι μπορει να βοηθησει την ομαδα οταν αυτη με το φορμαρισμα θα κανει κοιλια. οπως δεν την βοηθησε μεχρι στιγμης. και εκει ειναι που θα κριθει το πρωταθλημα. στο αν παρα το ντεφορμαρισμα θα συνεχισεις να παιρνεις αποτελεσματα.
αυτα.
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Με λίγα λόγια, και μια διάθεση απλούστευσης γιατί προφανώς είναι άπειροι παράγοντες που παίζουν ρόλο, αλλά σε γενικές γραμμές, ένα ρόστερ στα χέρια ενός κακού προπονητή αποδίδει λιγότερο από όσο μπορεί, με έναν μετριο-καλό προπονητή αποδίδει πάνω κάτω αυτά που μπορεί, ενώ με ένα πραγματικά καλό προπονητή το ρόστερ εξελίσσεται, βελτιώνεται και πουσάρει τα όρια της απόδοσής του προς τα πάνω. Ο καλός προπονητής δημιουργεί σύνολα που αποδίδουν περισσότερο από το άθροισμα του δυναμικού των μονάδων τους. Το θέμα μας προφανώς δεν είναι αν ο ΠΑΟΚ έχει καλό ρόστερ. Είναι μέχρι πού μπορεί να φτάσει αυτό το ρόστερ ο Λουτσέσκου, και μέχρι πού θα μπορούσε ενδεχομένως να το πάει κάποιος άλλος. Αν πιστεύεις ότι ο Λου μπορεί να πάρει το max των παιχτών του, προφανώς τον κρατάς. Μπορεί όμως;
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Το θεμα δεν ειναι αν ειναι ο Λουτσεσκου ειναι καλος η κακος. Ουτε αν υπαρχουν καλυτεροι απο αυτον, σαφως και υπαρχουν. Το θεμα ειναι υπαρχει αυτη την στιγμη καταλληλοτερος απο αυτον για να παει οσο πιο καλα γινεται η ομαδα φετος? εγω λεω οχι. Ο Ιβιτς που τον εχουμε κανει λαικο ηρωα πηρε προπερσι την ομαδα του τουντορ απλα εβαλε τους παικτες στη θεση τους και η ομαδα στα πρπερσινα πλει οφ ακομα και με 10 παικτες επαιζε 2 ταχυτητες πανω απο τους αντιπαλους της. Αυτο ηταν εργο Ιβιτς? εγω λεω οτι οφειλεται στη προετοιμασια του κροατη. περσι που την ειχε ο Ιβιτς ολη την χρονια στα πλει οφ σερνοταν η ομαδα. Αυτο δεν οφειλεται σε κακη προετοιμασια και στο οτι 7-8 παικτες τους ειχε στα κοκκινα ολη την χρονια? και γιατι ηταν καλος ο Ιβιτς που ειχε την ομαδα 9η στον πρωτο γυρο και ειναι κακος ο ρουμανος που μας εχει τριτους? περσι εφταιγαν οι παικτες και φετος ο προπονητης? ποιο ειναι το καλυτερο ροστερ που εχουμε φετος? Ο περουβιανος που με τις γκελες του χασαμε τα 2 ντερμπι? ο Μακ που ηταν σκια του εαυτου μεχρι και πριν την ξανθη? ο καντουρι? ο μαουριτσιο που μολις πηρε ρυθμο τραυματιστηκε? ο Βιερινια τα ιδια? ο Ρει ειναι καλυτερος του Γλυκου? Στη θεωρια ναι εχουμε καλυτερο ροστερ. στην πραξη ομως? Φταιει ο ρουμανος για αυτα? ποιος θα τα εκανε καλυτερα αυτη την στιγμη? Θεωρητικα πολλοι..
Στην πραξη ομως ακομα και ο Μουρινιο και ο Γκουαρντιολα μεχρι να αρχισουν να παιρνουν αποτελεσματα με τις 2 μαντσεστερ περασαν πολλοι μηνες
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πλέον το πρωτάθλημα μπαίνει σε πολύ οριακή φάση και από την στιγμή που δεν έγινε κίνηση αντικαταστασησ μέχρι τώρα πλέον δεν έχει και νόημα να γίνει.Ο Θεός να τους φωτίσει τον Γενάρη να γίνει ότι πρέπει να γίνει σεβόμενοι και τις επιθυμίες του προπονητή που εμπιστεύονται και εμείς πλέον απλά να στηρίξουμε.Δεν υπάρχει άλλη επιλογή.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ακριβώς.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Πάντως ο Αλέ είπε καλά λόγια για Ράζβαν, ενώ απομυθοποίησε τον Ουζουνίδη:

spordog
Δεν τους άρεσε ο Λουτσέσκου και ήθελαν να τον φάνε. Άσχετοι χτύπαγαν τον Λουτσέσκου λες και είχαν καλύτερο από αυτόν τα τελευταία χρόνια. Μέχρι και τον Ουζουνίδη έλεγαν κάποιοι ότι θα πάρουν. Ρε τον Αλέφαντο να ακούτε. Η προπονητική διαφήμιση που έχει γίνει στον Ουζουνίδη είναι άνευ προηγουμένου.

Ο Λουτσέσκου δεν είναι άσχημος προπονητής, παίζει το 4-4-2 καλά, την είχε κάνει ομάδα την Ξάνθη, αφού έφυγε εκείνος έπεσε.

Θα διώξετε τον Λουτσέσκου για να πάρετε τον Ουζουνίδη, έχετε τρελαθεί; Τι ήταν αυτά που διάβαζα;

Και τι θα έκανε δηλαδή ο Ουζουνίδης στον ΠΑΟΚ; 4-4-2 θα έπαιζε και αυτός, όπως ο Λουτσέσκου! Αυτό που έχει παίξει σε όλες τις ομάδες του ο Ουζουνίδης.

Δηλαδή άλλος προπονητής που θα παραλάμβανε τον ΠΑΟΚ στην κατάσταση που τον βρήκε ο Λουτσέσκου όταν ανέλαβε, θα τα είχε πάει καλύτερα; Με αυτό το σέντερ φορ τον Πρίγιοβιτς που δεν μπορεί να κουνηθεί; Με τον Βιερίνια 35 χρονών;

Ο ΠΑΟΚ μου άρεσε προχθές, έκανε το πιο ουσιαστικό παιχνίδι του. Μου άρεσε όχι μόνο επειδή νίκησε, αλλά και ως εικόνα. Ταχύτητα, τσαγανό, μέτρησε και ότι έβαλε νέα παιδιά μέσα. Πρώτη φορά μου άρεσε και ο Κουλούρης που εγώ δεν τον πάω. Και ο Πέλκας έπαιξε στη θέση που πρέπει να παίζει, δεκάρι.

Τον δε Λημνιό όταν τον είχα δει στον Ατρόμητο είχα βγει και είχα πει ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να τον πάρει διότι έχει ταχύτητα και πάει στο ένας με έναν. Και έχει κορμί που μπορεί να δουλευτεί, παίρνει δουλειά. Οι αναγνώστες θα το θυμούνται, είχα πει ότι ο Λημνιός θα αφήσει εποχή. Και πολύ νέος ο μπαγάσας.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ρε Αποστόλη φτάνει πια με το sportdog.Ήμαρτον.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

:mrgreen: :opaokara:

Ο μάστορας ελάλησε! Πάσα γκρίνια παυσάτω!! Τι να λέμε τώρα ...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Γ@μώ και τον ελέφα και τον κλαρίνο και το σπορτόσκυλο παρέα, που, ω του θαύματος, διαβάζουμε εδώ μέσα... :twisted:
Ε Λ Ε Ο Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Είναι πολύ αστείο να παρατίθεται ως επιχείρημα η κατοχή και οι πάσες, όταν τα ίδια ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΡΟΣΤΕΡ τα είχε ο γιδώνης. Η επιμονή σε κατοχή και πάσες μου προκαλεί τον ίδιο γέλωτα που μου προκαλούσαν και οι 12 διαφορετικοί τρόποι ανάπτυξης του γιδιού. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Σ' ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ του ρουμανου. Η διαφορά στο ρόστερ με κάθε άλλο αντίπαλο, μικρό ή μεγάλο, κρύβεται μονίμως κάτω απ' το χαλάκι. Όπως πολύ επιτυχημένα είπε ένας συνοπαδός, η σημερινή ομάδα είναι ο πιο ντεγκαβλέ ΠΑΟΚ που έχουμε δει (εγώ βάζω και του γιδιού μέσα για τα τελευταία χρόνια).

Την Κυριακή ο βάζελος έρχεται με έναν τόνο προβλήματα και πάνω απ' όλα με παίκτες που φοβούνται να ρισκάρουν γιατί θέλουν το Γενάρη να την κοπανήσουν και να πάνε κάπου που θα πληρώνονται. Ο ίδιος ο προπονητής τους το είπε. Οτιδήποτε λιγότερο από διασυρμο της ζέλας (που το χρωστάμε πολυυυυυυυυυύ), θα είναι αποτυχία.

ΥΓ Γέλασα ρε Αποστόλη :D Επιστρατεύτηκε και ο ημίτρελος νο2 μπας και κρατήσουμε το ρουμάνο και πάρει το πρωτάθλημα ο gay :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Odi έγραψε:Ρε Αποστόλη φτάνει πια με το sportdog.Ήμαρτον.
Odi...Απορώ, γιατί, παρ ότι δεν είναι η πρώτη φορά, το αφήνεις και δεν το........... ΣΒΟΥ...
Υπάρχει κανόνας που λέει να μην ανεβάζουμε συγκεκριμένα σκουπίδια ή όχι? Τηρείται ή όχι?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

:mrgreen:
Το αστείο είναι ότι θα το πάρουμε με τον Ρουμάνο. Μάλιστα εξ αιτίας αυτού θα είναι ο προπονητής και της επόμενης σεζόν (2018-19).
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Βρε ας το παρουμε μετα απο 35 χρονια και ας τον κανουν και προεδρο
Άβαταρ μέλους
goran 64

Αν δεν το πάρουμε το 2018, μετά από 33, στα 35 θα είναι ήδη ασπρόμαυρη..................αστρόσκονη... :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”