20.Ευθύμης Κουλούρης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: 20.Ευθύμης Κουλούρης

Δημοσίευση από desperando »

Παικταρα είναι
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Μπραβο ρε παιχταρα. Μπραβο.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

καλη εμφανιση
εδεσε με τα αλλα μοτερακι που ειχε τριγυρω
και τι σουτ ηταν αυτο ρε κουλουρη που εκανες εκει; δεν μας τα ελεγες αυτα! ! :lol:
takis4

Δημοσίευση από takis4 »

η υποδοχή που έκανε στην μπάλα, το ξεμαρκάρισμα και η κίνηση στον χώρο, απλά ήταν ευρωπαϊκού επιπεδου...κατι ειχε δει ο λου στην προπο και σε εβαζε...
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

takis4 έγραψε:η υποδοχή που έκανε στην μπάλα, το ξεμαρκάρισμα και η κίνηση στον χώρο, απλά ήταν ευρωπαϊκού επιπεδου...κατι ειχε δει ο λου στην προπο και σε εβαζε...
Αμαν με αυτες τις υπερβολες. Παιζει χαλια,δεν κανει ουτε για Γ εθνικη,παιζει καλα ειναι ευρωπαικου επιπεδου ελεος

Εγω ειδα εναν Κουλουρη που εδωσε το 110% της μαχητικοτητας του,ετρεχε πρωτος στις μπαλες,ηταν συγκεντρωμενος και γενικα προσπαθησε να αποδειξει πραγματα και εκανε μια πολυ καλη εμφανιση. Μεχρι εκει
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Αυτα συμβαίνουν οταν καποιοι παίκτες παιρνουν συνεχόμενα παιχνιδια κ παιζουν για την ομαδα.Γίνονται μελος μια μηχανης που αναδεικνύει την ομαδα κ όχι το καθένα ξεχωριστά
takis4

Δημοσίευση από takis4 »

Alastor έγραψε:
takis4 έγραψε:η υποδοχή που έκανε στην μπάλα, το ξεμαρκάρισμα και η κίνηση στον χώρο, απλά ήταν ευρωπαϊκού επιπεδου...κατι ειχε δει ο λου στην προπο και σε εβαζε...
Αμαν με αυτες τις υπερβολες. Παιζει χαλια,δεν κανει ουτε για Γ εθνικη,παιζει καλα ειναι ευρωπαικου επιπεδου ελεος

Εγω ειδα εναν Κουλουρη που εδωσε το 110% της μαχητικοτητας του,ετρεχε πρωτος στις μπαλες,ηταν συγκεντρωμενος και γενικα προσπαθησε να αποδειξει πραγματα και εκανε μια πολυ καλη εμφανιση. Μεχρι εκει
τωρα που ξαναβλεπω το ξεμαρκαρισμα με την μπαλα καπου εκει στο 56 λεπτο , ειναι γαλαξιακου επιπεδου οχι απλα ευρωπαικου...με τοσο κραξιμο που εχουν φαει ας ακουσουν και κανα καλο λογο ... :lol:
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Σήμερα έκανε πάρα πολλές δουλειές στο παιχνίδι, κυρίως έδωσε και έφαγε ξύλο με τα αντίπαλα μπακ, πίεσε , έπαιξε με πλάτη, έδωσε στηρίγματα στην επίθεση, μπήκε στις φάσεις. Καταλαβαίνει ότι ο τραυματισμός του Πρίγιο είναι η χρυσή του ευκαιρεία να πάρει συνεχόμενα παιχνίδια, να βρεί ρυθμό και να δείξει πράγματα.
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Πολύ ενέργεια πολυ δυναμη εκανε και ενα δυο καλα σουτ αλλα εγω αυτον τον παικτη δε μπορω να τον βλεπω πολυ άχαρες και χοντροκομμένες κινήσεις. Και επειδη και ο πριγιοβιτς δεν ειναι ο τυπος του φορ που μ αρεσει ελπιζω να παρουμε σύγχρονο φορ επιτελους ανεξαρτητως του αν θα φυγει η μεινει ο πριγιοβιτς .
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

και ο πριγιο και ο κουλουρης μια χαρα ειναι(πριγιο με εξαιρετικα τελειωματα,κουλουρης λογω ενεργειας και ταχυτητας πυο βγαζει για τα κυβικα του)
αλλα να παιζουν μονοι τους στην περιοχη σε ματς που ομαδες παιζουν λεωφορειο ε ετσι τους εκθετει ο προπονητης

ειναι προφανες αυτο
στο στυστημα που παιζει εχουν μια ελπιδα για το γκολ με λεωφορεια
μονο αν εχουν εξτρεμ γυρω τους μπουκαδορους
και χαφ με διαρκη κινηση

για μενα το συστημα που πρεπει να παιζουμε με λεωφορεια ειναι με δυο φορ ενα βαρυ και ενα κινητικο
με εξτρεμ βιερινια λημνιο
και με δυο χαφ πισω απο τα φορ ελ καντουρι πελκας

θες ομως και εναν κοφτη πολυ δυναμικο ετσι,οπως και κεντρικα μπακ οδοστρωτηρες που θα ανεβαζουν και την ομαδα

ευκαιρια η μεταγραφικη του γεναρη να παρεις ενα αριστερ μπακ για να ανεβασεις βιερινια,να παρεις κοφτη και κεντρικο μπακ
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Σήμερα έδωσες όσα έχεις κι αυτό εμένα με φτάνει ρε Θύμιο...Πολλές μάχες, άλλες κερδισμένες άλλες χαμένες...
Αλλά ο "πόλεμος" κερδήθηκε απ την ομάδα, οπότε κατατάσσεσαι σ αυτούς με το θετικό πρόσημο γιατί σε νιώσανε!!!!

:pano:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ο Έλληνας "Ιγουαίν"

Αν και δεν το περίμενα, βλέπω σημάδια εξέλιξης.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

από vs40 » 20 Νοέμ 2017 23:59

Ο Κουλούρης είναι σε πολύ καλή κατάσταση τώρα και μπράβο του για την προσπάθεια.

Αν ήμουν εγώ Κουλούρης, θα ζητούσα να πάω δανεικός σε μικρή ομάδα Σούπερλιγκ για βασικός και την επόμενη σεζόν εξωτερικό σε πρωτάθλημα που η δύναμή του θα είναι προσόν (η πρώην ομάδα του Πέλκα ότι πρέπει). Έχει φτάσει σε επίπεδο που αν δεν παίζει θα μαραζώσει. Αυτήν την στιγμή το ότι δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ, ομάδας των 32 του Ουέφα, δε σημαίνει ότι είναι κακός ποδοσφαιριστής. Έχει μέλλον αν δουλέψει και πάρει αυτοπεποίθηση. Στον ΠΑΟΚ αν πάρει παιχνίδια θα καεί, γιατί δεν έχει το επίπεδο του ΠΑΟΚ. Όχι μόνο η ομάδα θα χάνει, αλλά θα καεί το παλικάρι και η όση αυτοπεποίθηση υπάρχει μέσα του. Το κράξιμο θα είναι δίκαιο, γιατί δεν είμαστε μικρή ομάδα.
vs40 έγραψε:Μπραβο ρε Κουλουρη. Πολύ πάθος σήμερα το παλικάρι. Έχει βετιώσει την ταχύτητά του αρκετά. Αν βελτιώσει λίγο τεχνική, κεφαλιά και ευελιξία κάνει και για βασικός. Είναι σε πολύ καλό δρόμο ο Κουλούρης.
Εγώ τα είπα ήδη. Δεν πρέπει ούτε να αποθρώνουμε ούτε το αντίθετο. Θέλει πολύ δουλειά και φέτος πρέπει να πάει κάπου που να παίζει σχεδόν βασικός, αν όχι σε εμάς. Στον ΠΑΟΚ θέλω τον Σοάρες των φτωχών, ένα παίκτη με κάποια τρίπλα και ταχύτητα, αλλά και όχι χόμπιτ.
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

goran 64 έγραψε:Σήμερα έδωσες όσα έχεις κι αυτό εμένα με φτάνει ρε Θύμιο...Πολλές μάχες, άλλες κερδισμένες άλλες χαμένες...
Αλλά ο "πόλεμος" κερδήθηκε απ την ομάδα, οπότε κατατάσσεσαι σ αυτούς με το θετικό πρόσημο γιατί σε νιώσανε!!!!

:pano:
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Συγνώμη αλλά τα ίδια έκανε και με τον πανιωνιο. Απλά εκεί μειναμε στην ισοπαλία. Τίμιος νέος θα δώσει ότι μπορεί για την ομάδα οπότε ούτε μεγάλα λόγια ούτε ανάθεμα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”