Ε βεβαια κριτικη στην διοικηση να μην γινεται ποτε.....Κατσε τωρα και απολαυσε την ανυπαρξια της διοικησης...Απο που θα βγαλεις συμπερασματα φιλαρακι;;;;Απο το Ροστοφ που βρισκονται η απο το οτι δεν ειναι κανεις εδω να εξηγησει τα ανεξηγητα....;;;; Το μονο που δειχνει οτι υπαρχει ζωη ειναι το Ινσταγκραμ....Και αυτο με αρνητικο τροπο....Ksenitemenos4 έγραψε:και μονο που μου αναφερεις το ινσταγκραμ δεν υπαρχει λογος να συνεχισω την συζητηση....σορρυ αλλα συμπερασματα και μαλιστα 'ξεκαθαρα' δεν θα βγαλω απο το ινσταγκραμ...
Γιώργος Σαββίδης
- PaokPatraG4
Re: Γιώργος Σαββίδης
-
καλα τωρα σοβαρα? μην μου βαζεις λογια που δεν ειπα ποτε....αλλο κανω κριτικη και αλλο βγαζω συμπερασματα (απολυτα μαλιστα) απο το ινσταγκραμ...και τι θα πει ειναι στο ροστοφ και δεν ειναι κανεις εδω να εξηγησει? το τι κανει η διοικηση και τι δεν κανει, εγω και εσυ δεν μπορουμε να το ξερουμε και ουτε ποτε καμια διοικηση δεν διοικει παρεα με τους οπαδους....
- PaokPatraG4
Καλα σου ειπε κανεις οτι θελω να διοικει μαζι με τους οπαδους;;;;;6 χρονια φιλε μου γινονται τα ιδια λαθη....Διοικητικα λαθη....Κατσε και ζησε την ημερα της Μαρμοτας λοιπον και ασε τα απολυτα συμπερασματα για εμας τους τρελους της παρεας....Ειπα απολυτα ναι....Μεσω Ινσταγκραμ ναι....Βλεπεις εσυ κατι αλλο;;;;Υπαρχει Τεχνικος Διευθυντης ας πουμε;;;;Γενικος αρχηγος;;;;Κατι που να δειχνει οτι υπαρχει οργανωση στην ομαδα;;;;Στην επομενη στραβη θα φυγει κ αυτος ο προπονητης και θα ερθει ο επομενος αναλωσιμος....Πες μου λοιπον εαν βλεπεις κατι καινουριο εδω και 6 χρονια....Ksenitemenos4 έγραψε:καλα τωρα σοβαρα? μην μου βαζεις λογια που δεν ειπα ποτε....αλλο κανω κριτικη και αλλο βγαζω συμπερασματα (απολυτα μαλιστα) απο το ινσταγκραμ...και τι θα πει ειναι στο ροστοφ και δεν ειναι κανεις εδω να εξηγησει? το τι κανει η διοικηση και τι δεν κανει, εγω και εσυ δεν μπορουμε να το ξερουμε και ουτε ποτε καμια διοικηση δεν διοικει παρεα με τους οπαδους....
-
καταλαβαινεις οτι ειπες οτι ξεκαθαρα ο γιωργος μεσω ινσταγκραμ προκαλει πιεση στην ομαδα? τι σχεση εχει αυτο με ολα αυτα που μου λες? τα λαθη υπαρχουν φυσικα, ολοι τα βλεπουμε, με τα υπερβολικα συμπερασματα ειναι που διαφωνω....α και επειδη ειπες οτι ο προπονητης θα φυγει στην επομενη στραβη, τελικα επειδη εχω μπερδευτει, θελουμε να τον κρατησει η διοικηση και να τον στηριξει η οχι? γιατι εγω αχρηστο βλεπω οτι τον εχουμε βγαλει και κοροιδευουμε τα 'ραζβαν γερα'... καλη η κριτικη στην διοικηση, αλλα νομιζω και εμεις ειμαστε οτι ναναι λιγο, οπου φυσαει ο ανεμος οι αποψεις μας....
- PaokPatraG4
Αυτο το υποτιθεμενο που λεμε διοικηση ασκει πιεση στην ομαδα με τις δημοσιευσεις περι στηριξης μεν του προπονητη αλλα καποιοι θα αλλοι θα φυγουν,κατι τικ τακ τικ τακ κτλ.....Εγω προσωπικα παντως και το λεω με ολη την εγωιστικη σημασια της λεξης δεν φταιω για τα λαθη της διοικησης ειτε αυτη ασκει πιεση ειτε οχι....Θελω να πιστευω ουτε κ ο κοσμος....Τα εχουμε ξαναδει αυτα....Στηριξη μεν αλλα αντε γεια....Εμεις ειμαστε οπου φυσαει ο ανεμος η υποτιθεμενη διοικηση της ομαδας;;;;
-
ε ναι ασκει πιεση στην ομαδα το τικτακτικτακ ασχετα εαν πηγαινε στον λεοβατς πχ που παραδεχτηκε μονος του οτι μας γραφει στα @@ του και εχει το μυαλο του αλλου...η αντιστοιχα στον ζαμπρανο...τι ηθελες να κανει δηλαδη μια 'υπαρκτη' διοικηση ακριβως? ειχε δικιο η οχι οτι καποιοι παικτες ειχαν το μυαλο τους αλλου? τεσπα δεν εχει νοημα να το συνεχισουμε, βλεπουμε τα πραγματα διαφορετικα
Πολύ σωστόςKsenitemenos4 έγραψε:και μονο που μου αναφερεις το ινσταγκραμ δεν υπαρχει λογος να συνεχισω την συζητηση....σορρυ αλλα συμπερασματα και μαλιστα 'ξεκαθαρα' δεν θα βγαλω απο το ινσταγκραμ...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kataramenos5
Μια απ τα ιδια Γιωργη. cant wait.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Δευ 04 Δεκ 2017, 01:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ανυπομονει για το ντερμπι αεκ-κερκυρα μαλλον,γιατι καναν αλλον αμφιρροπο αγωνα δεν βλεπω στο κυκλακι
- sourmenetes
- Moderator
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Σιγά να μην....εδώ ο μόλινς έγραψε ¨εκδίκηση¨ και το εκλάβαν σαν αρχηγική κίνηση. Άν το έγραφε ο Γίωργης θα δυναμίτιζε το κλίμα...
- kataramenos5
Κοβονται κι οι πυρσοι για να μη χεζονται πανω τους οι γαυροι και οι λοιποι αλλοθρησκοι, σιγα σιγα θα κοπει και η φωνη και τα χαρτακια και θα το κανουν κανονικο θεατρο.Αλλαζει ο κοσμος γυρω μας μπαρμπα Γρηγορη.goran 64 έγραψε:
Συμφωνώ απόλυτα...Μόνο ηχητική βίατην Κυριακή... Μπράβο ρε Γιώργη...
![]()
![]()
![]()