2.Carlos Zambrano

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Re: 2.Carlos Zambrano

Δημοσίευση από Sekeris4 »

6μηνίτικος κι εσυ,κλασικα :roll:
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Στο καλό Ινδιάνε!Ηρθες με μεγάλες προσδοκίες αλλα...!
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

Ακομη μια φορα φαινεται οτι δεν μπορουμε να διαχειριστουμε παιχτες αυτου το επιπεδου.. Αλλα να μου πεις ποιος να τους διαχειριστει; ο Λουτσεσκου; Μονο ο Σαντος ειχε καταφερει να εχει παιχτες οπως Κοντρερας, Κονσεισαο, Γκαρσια και να τους διαχειριζεται οπως πρεπει
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Μάλιστα, ορισμένοι εδώ μέσα θέλετε να μας πείτε ότι ΠΑΙΧΤΙΚΑ, ο παίχτης που με το καλημέρα πήρε τη φανέλα του βασικού σπίτι του, δεν κάνει; Ότι, όπως αναφέρει και ένα αρδσάιτ από αυτά που βρίσκονται στη στήλη "Τι λένε τα ΜΜΕ", ο παίχτης τελειώνει επειδή δεν κάνει δα και τη διαφορά στην άμυνα του ΠΑΟΚ, δεν προσφέρει το κάτι παραπάνω; Για την παιχτική ικανότητα του παίχτη θεωρώ πως είναι αστείο να συζητάμε. Αστείο πραγματικά.

Για το αν τώρα με το ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, τη ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ και τη ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ του δημιουργεί πρόβλημα στην ομάδα και κάνει περισσότερο κακό παρά καλό, αυτό μπορεί να συζητηθεί. Αλλά όσο βιαστικό είναι το συμπέρασμα ότι φταίει η ομάδα, άλλο τόσο είναι κι ότι φταίει ο παίχτης. Εμένα όμως δε με ενδιαφέρει ο παίχτης. Με ενδιαφέρει πρώτιστα η ομάδα. Και περιμένω από τον οργανισμό ΠΑΟΚ να καταφέρνει να χαλιναγωγεί και να εσνωματώνει ακόμα και τους πιο δύστροπους παίχτες. Έχουμε δει πολλές ομάδες να το κάνουν, έχουμε δει στο παρελθόν και τον ΠΑΟΚ να το κάνει, με παίχτες...έντονης προσωπικότητας και ταμπεραμέντου. Όλοι μας λέμε ότι χρειάζεται η ομάδα ΚΑΙ παίχτες με έντονη προσωπικότητα.
Κατά τη γνώμη μου, είναι πρώτα και κύρια θέμα ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ να εμπνεύσει και να κερδίσει τον παίχτη, να τον αγκαλιάσει και να τον κάνει να παίζει για εκείνον, να πολεμά και να αγωνίζεται για εκείνον. Θυμηθείτε τους προπονητές σας σε ομάδες, θυμηθείτε τους ανωτέρους σας στο στρατό, θυμηθείτε τους δασκάλους και τους καθηγητές σας. Κάποιοι το είχαν, κάποιοι δεν το είχαν, έτσι δεν είναι; Προσωπικά, στο σχολείο, το μεγαλύτερο στοίχημα που βάζω με τον εαυτό μου είναι να προσπαθώ να κερδίσω ακριβώς τα "δύσκολα" παιδιά, όχι τα έτοιμα, τα "στρωμένα". Κι όταν το πετυχαίνω, μετατρέπονται στους καλύτερούς μου "στρατιώτες", σχεδόν "σωματοφύλακες"! Είναι κι αυτή μια ικανότητα που οφείλει να έχει ένας προπονητής που καλείται να διαχειριστεί πολλές και διαφορετικές προσωπικότητες, και συνήθως, όχι πάντα βέβαια, όσο πιο καλός ο παίχτης, τόσο πιο έντονη η προσωπικότητά του.
Τέλος, είναι θέμα και της διοίκησης και των στελεχών της να φροντίσουν για τη διαχείριση του παίχτη, ειδικά αν τον θεωρούν σημαντικό και πολύτιμο.
Αν φτάσουμε όμως στο σημείο να απαξιώσουμε παίχτες σαν τον Ζαμπράνο και παιχτικά ώστε να κρύψουμε την αδυναμία μας να τον κοντρολάρουμε και να τον ενσωματώσουμε, είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
"Ποιός Ζαμπράνο μωρέ τώρα, πάικτης που έρχεται στον ΠΑΟΚ και σε ένα μήνα δεν έχει κάνει τατού τον δικέφαλο στην καρδιά, και δε μιλάει για τον ΠΑΟΚ όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ. Άσε που δεν είναι και τίποτα σπουδαίο..."
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alex ntepo την Σάβ 02 Δεκ 2017, 16:59, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
tsoupakampra

Δημοσίευση από tsoupakampra »

Ο Γκαρσία της πρώτης χρονιάς, με την σημερινή κατάσταση θα είχε φύγει τον πρώτο μήνα
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

requiem78 έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:σαφως και τους βαραινει..αλλα δεν ειναι και ευκολο να βρεις παικτη μεγαλων προδιαγραφων που να κολησει στην ομαδα. και τα λεφτα δεν φερνουν παντα την ευτυχια. εδω ολοκληρη μπαρτσα με 250 εκ στην τσεπη και δεν μπορει να βρει αντικαταστατη του νειμαρ.
Συμφωνώ, αλλά τα χρόνια του Σαββίδη έχουμε αλλάξει 6 προπονητές 4 τεχνικούς διευθυντές 3 προέδρους αυτό είναι που πρέπει να απασχολήσει σοβαρά τον Ιβάν και τι μεγάλο ερώτημα που πρέπει να θέσει στον εαυτό του είναι τι δεν κάνω σωστά.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτο ακριβως που ειπες ειναι το μονο που δεν κανει σωστα. οτι αλλαζει προπονητες και ΤΔ. οταν αποφασισουμε οτι ο προπονητης και ο ΤΔ θελουν περισσοτερο απο 1 χρονο για να φερουν αποτελεσματα τοτε θα φτιαξουμε και ομαδα που θα παιρνει πρωταθληματα. και βεβαια σε αυτες τις αλλαγες φταιμε κι εμεις. εχουμε φαγωθει πχ να φυγει ο ρουμανος ενω ειναι σιγουρο οτι περισσοτερες πιθανοτητες εχουμε με αυτον παροτι ειναι μετριος παρα αν φυγει τωρα και ερθει καποιος αλλος ο οποιος θα θελει να ανακατεψει παλι ολη την τραπουλα κι αντε παλι απο την αρχη.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

o zambrano ειναι παικταρας ..ο λογος που φευγει ειναι ξεκαθαρα οικονομικος γιατι μαλλον πρεπει να καταβαλουμε μεγαλο ποσο ,κοντα στα 2 με εφορια για το δευτερο μισο και κρινανε οτι δεν αξιζει το συγκεκριμενο ποσο.. λογικα ειναι συνδιασμος οικονομικων απολαβων και προσφορας... σε εναν ΠΑΟΚ του ιβαν ,που οι συμπεριφορες και τα πλανα ειναι βραχυπροθεσμα ετσι και οι κρισεις της προσφορας των παικτων γινονται αναλογα με την δεδομενη χρονικη στιγμη προσφορα και αποδοση του εκαστοτε παικτη..
τωρα κρινανε οτι παικτης που κοστιζει 2 εκ ευρω επρεπε στα ντερμπυ να ειναι κορυφαιος και να παρει την ομαδα πανω του αμυντικα.. ο ζαμπρανο ουσιαστικα πουλησε την ομαδα με ενα στιγμιαιο λαθος με γαβρο και ενα εγκλημα κατα της αεκ ..οποτε επειδη ουσιαστικα σε αυτα τα 2 ματς περιμενανε πολλα απο αυτον ..κρινανε οτι δεν αξιζει τα χρηματα που περνει...στα ματς της τουμπας με παναιτωλικους και αστερας δεν χρειαζομαστε ζαμπρανο και καθε ζαμπρανο...
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

sourmenetes έγραψε:Δεν μπορουμε να διαχειριστουμε κανεναν παικτη.η λεξη πειθαρχια ειναι αγνωστη.

Εδω το καθε παικτακι της σειρας εβγαινε,επινε,μεθαγε και κανεις δεν του εβαζε χερι.
Θα χειριστεις δυσκολες περιπτωσεις;;;

Γενικα μιλαω

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
White Ranger

Δημοσίευση από White Ranger »

Pablito έγραψε:Ακομη μια φορα φαινεται οτι δεν μπορουμε να διαχειριστουμε παιχτες αυτου το επιπεδου.. Αλλα να μου πεις ποιος να τους διαχειριστει; ο Λουτσεσκου; Μονο ο Σαντος ειχε καταφερει να εχει παιχτες οπως Κοντρερας, Κονσεισαο, Γκαρσια και να τους διαχειριζεται οπως πρεπει

Συμφωνώ και επαυξάνω!
takis4

Δημοσίευση από takis4 »

εδώ και πολλές αγωνιστικές δεν έχει παίξει ο ζαμπράνο και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα αμυντικά , η ομάδα εμφανίστηκε όπως πάντα συμπαγής και σοβαρή ,και αυτο ειναι στα θετικα του λου, δηλ δεν κρίνετε η αμυντική μας ικανότητα από πρόσωπα, η ομάδα μας αμύνεται ομαδικά και σωστά με τις γραμμες ψηλα... στο καλο ο ζαμπράνο και ελπίζω να φέρουν πίσω τον χατζι που είναι παιχταράς και τον κάψαμε χωρίς λόγο ...
requiem78

Δημοσίευση από requiem78 »

alex ntepo έγραψε:Μάλιστα, ορισμένοι εδώ μέσα θέλετε να μας πείτε ότι ΠΑΙΧΤΙΚΑ, ο παίχτης που με το καλημέρα πήρε τη φανέλα του βασικού σπίτι του, δεν κάνει; Ότι, όπως αναφέρει και ένα αρδσάιτ από αυτά που βρίσκονται στη στήλη "Τι λένε τα ΜΜΕ", ο παίχτης τελειώνει επειδή δεν κάνει δα και τη διαφορά στην άμυνα του ΠΑΟΚ, δεν προσφέρει το κάτι παραπάνω; Για την παιχτική ικανότητα του παίχτη θεωρώ πως είναι αστείο να συζητάμε. Αστείο πραγματικά.

Για το αν τώρα με το ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, τη ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ και τη ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ του δημιουργεί πρόβλημα στην ομάδα και κάνει περισσότερο κακό παρά καλό, αυτό μπορεί να συζητηθεί. Αλλά όσο βιαστικό είναι το συμπέρασμα ότι φταίει η ομάδα, άλλο τόσο είναι κι ότι φταίει ο παίχτης. Εμένα όμως δε με ενδιαφέρει ο παίχτης. Με ενδιαφέρει πρώτιστα η ομάδα. Και περιμένω από τον οργανισμό ΠΑΟΚ να καταφέρνει να χαλιναγωγεί και να εσνωματώνει ακόμα και τους πιο δύστροπους παίχτες. Έχουμε δει πολλές ομάδες να το κάνουν, έχουμε δει στο παρελθόν και τον ΠΑΟΚ να το κάνει, με παίχτες...έντονης προσωπικότητας και ταμπεραμέντου. Όλοι μας λέμε ότι χρειάζεται η ομάδα ΚΑΙ παίχτες με έντονη προσωπικότητα.
Κατά τη γνώμη μου, είναι πρώτα και κύρια θέμα ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ να εμπνεύσει και να κερδίσει τον παίχτη, να τον αγκαλιάσει και να τον κάνει να παίζει για εκείνον, να πολεμά και να αγωνίζεται για εκείνον. Θυμηθείτε τους προπονητές σας σε ομάδες, θυμηθείτε τους ανωτέρους σας στο στρατό, θυμηθείτε τους δασκάλους και τους καθηγητές σας. Κάποιοι το είχαν, κάποιοι δεν το είχαν, έτσι δεν είναι; Προσωπικά, στο σχολείο, το μεγαλύτερο στοίχημα που βάζω με τον εαυτό μου είναι να προσπαθώ να κερδίσω ακριβώς τα "δύσκολα" παιδιά, όχι τα έτοιμα, τα "στρωμένα". Κι όταν το πετυχαίνω, μετατρέπονται στους καλύτερούς μου "στρατιώτες", σχεδόν "σωματοφύλακες"! Είναι κι αυτή μια ικανότητα που οφείλει να έχει ένας προπονητής που καλείται να διαχειριστεί πολλές και διαφορετικές προσωπικότητες, και συνήθως, όχι πάντα βέβαια, όσο πιο καλός ο παίχτης, τόσο πιο έντονη η προσωπικότητά του.
Τέλος, είναι θέμα και της διοίκησης και των στελεχών της να φροντίσουν για τη διαχείριση του παίχτη, ειδικά αν τον θεωρούν σημαντικό και πολύτιμο.
Αν φτάσουμε όμως στο σημείο να απαξιώσουμε παίχτες σαν τον Ζαμπράνο και παιχτικά ώστε να κρύψουμε την αδυναμία μας να τον κοντρολάρουμε και να τον ενσωματώσουμε, είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
"Ποιός Ζαμπράνο μωρέ τώρα, πάικτης που έρχεται στον ΠΑΟΚ και σε ένα μήνα δεν έχει κάνει τατού τον δικέφαλο στην καρδιά, και δε μιλάει για τον ΠΑΟΚ όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ. Άσε που δεν είναι και τίποτα σπουδαίο..."
1000++

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Εγώ σας τα είπα αλλά με κάνατε μπαν. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να απαντήσω γιατί έλειπα εκείνη τη στιγμή
Ο παίκτης φεύγει γιατί ήταν τελείως αδιάφορος.
Και καλά κάνουμε
Επίσης γιατί είναι τόσο παικταρας που λετε? Στα 28 του είναι εκτός της αστειας εθνικής του, πήγε στα βάθη της Ρωσίας από Μπουντεσλίγκα και ήταν εκτός ομάδας ουσιαστικά. Ας κοιτάξουν να πάρουν κανέναν κανονικό παίκτη που θέλει να ματώσει για να ανέβει και όχι παίκτες παρηκμασμενους.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Πάντως στο γήπεδο δεν φάνηκε τελειωμένος ο παίκτης. Πιό πολύ φάνηκε αδύναμη η διοίκηση κ προπονητής να διαχειριστούν την περίπτωσή του. Και μου φαίνεται το ίδιο γίνεται με τον Μπίσεσβαρ και ας μήν δίνεται η ανάλογη σημασία. Το βρίσκω δύσκολο να μην χωράνε στην 11άδα του σημερινού ΠΑΟΚ τόσο ποιοτικές μονάδες με ιδιαίτερο χαρακτήρα ο καθένας τους. Νομίζω άν είχαμε Σάντος η κάποιον με κάποια βαρύτητα στο τιμόνι, θα παίρναμε το μάξιμουμ απο αυτούς τους παίχτες. Το πιό εύκολο είναι να τους πετάς έξω σαν τελειωμένους, η απροπόνητους, ή μπεκρήδες κλπ.
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Pablito έγραψε:Ακομη μια φορα φαινεται οτι δεν μπορουμε να διαχειριστουμε παιχτες αυτου το επιπεδου.. Αλλα να μου πεις ποιος να τους διαχειριστει; ο Λουτσεσκου; Μονο ο Σαντος ειχε καταφερει να εχει παιχτες οπως Κοντρερας, Κονσεισαο, Γκαρσια και να τους διαχειριζεται οπως πρεπει
ή δεν μπορουμε ή δεν θελουμε,δηλαδη τους φερνουμε για εξι μηνες να παψουν να γαβγιζουν τα ΠΑΟΚοσκυλα και οταν τελειωσει το εξαμηνο,τους βγαζουμε αχρηστους-τουριστες-προβληματικους.Αλλο ενα σεναριο συνομοσιολογιας.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Τι σημαινει "να διαχειριστουν την περιπτωση του"?
Ερχεται ενας παικτης με 1,5μυριο τους λες οτι θα ειναι ηγετης κτλ κτλ τι αλλο δηλαδη πρεπει να κανεις?
Καποια στιγμη να μην βγαζουμε μονοι μας τα ματια μας. Ο ορισμος του τουριστα ειναι
Ειδε κοροιδα και μπηκε. Ξαναλεω στην αστεια εθνικη περου και στην μετρια καζαν ουτε στον παγκο δεν ειναι
Παρ ολα αυτα του δωσαμε εμεις 1,5 μυριο για την πιθανοτητα να γυρισει στις παλιες εμφανισεις.
Αυτο συγγνωμη αλλα δεν ειναι ποδοσφαιρικη λογικη.
Πανε παρε παικτες που διψανε οχι ξεπεσμενους
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”