Γιώργος Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Re: Γιώργος Σαββίδης

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Δεν με αφορά,αλλά το τελειώνω εγώ.

Έχω ακούσει εγώ προσωπικά από διάφορες πλευρές, πως η πλευρά του ΠΑΟΚ θα ήταν πολύ ζεστή (αν δεν το εχει επιδιωξει) για τον επαναπατρισμο του Σάντος. Είναι για τώρα? Είναι για το καλοκαίρι? Είναι για 5 χρόνια αργότερα? Δεν το ξερω αυτό,μπορω ομως να επιβεβαιωσω ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ

Δεν είμαι μοντ πλέον για να πω τελειώστε εδώ,αλλά καλό θα είναι να μην υπάρξει συνέχεια
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Φήμες που τις περνουμε σαν ειδήσεις..... Και λέμε ξέρουμε αλλά δεν μιλάμε..... Άλλα λέμε μισόλογα.... Ότι ναναι..... Και μπορεί μετά από 5 χρόνια να δικαιωθούμε.....
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δεν μίλησα για ειδηση.Μιλησα για φημες.Δεν θα μπω σ'αυτο το γαιτανακι.Ειναι και δυσκολη η θεση μου
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Δεν με αφορά,αλλά το τελειώνω εγώ.

Έχω ακούσει εγώ προσωπικά από διάφορες πλευρές, πως η πλευρά του ΠΑΟΚ θα ήταν πολύ ζεστή (αν δεν το εχει επιδιωξει) για τον επαναπατρισμο του Σάντος. Είναι για τώρα? Είναι για το καλοκαίρι? Είναι για 5 χρόνια αργότερα? Δεν το ξερω αυτό,μπορω ομως να επιβεβαιωσω ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ

Δεν είμαι μοντ πλέον για να πω τελειώστε εδώ,αλλά καλό θα είναι να μην υπάρξει συνέχεια

Ναι,οταν διωξουν τον Σαντος απτην Πορτογαλια,τοτε ΜΠΟΡΕΙ να θελησει να γυρισει.Και σιγουρα θα θελουμε και εμεις Μεχρι τοτε,δεν καταλαβαινω για ποιον λογο να θελει να προπονει Κουλουρη αντι για Ροναλντο
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

καλα το οτι θα θελαμε σαντος δεν ειναι κατι συνταρακτικο....ο γκοραν κατι ειπε για βλανταν ομως και για το κατα ποσο εχει σχεση αυτο με το οτι εφυγε....τεσπα, ακρη δεν θα βγει παλι, δεν εχει νοημα ολο αυτο....
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Ρε παιδια μαλλον εχει καποιο προβλημα η γραφη μου και δεν γινομαι κατανοητος.Δεν μιλησα για κλεισμενο Σαντος.Προς θεου!!!! Ειπα οτι υπαρχουν ανθρωποι μεσα στην ΠΑΕ που θα τον ηθελαν. Η χρονικες περιοδοι δεν εννοουν το ποτε θα ερθει,αλλα το ποτε θα μπορουσαν να τον προσεγγισουν.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Ksenitemenos4 έγραψε:καλα το οτι θα θελαμε σαντος δεν ειναι κατι συνταρακτικο....ο γκοραν κατι ειπε για βλανταν ομως και για το κατα ποσο εχει σχεση αυτο με το οτι εφυγε....τεσπα, ακρη δεν θα βγει παλι, δεν εχει νοημα ολο αυτο....
Αυτο δεν το γνωριζω
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Ρε παιδια μαλλον εχει καποιο προβλημα η γραφη μου και δεν γινομαι κατανοητος.Δεν μιλησα για κλεισμενο Σαντος.Προς θεου!!!! Ειπα οτι υπαρχουν ανθρωποι μεσα στην ΠΑΕ που θα τον ηθελαν. Η χρονικες περιοδοι δεν εννοουν το ποτε θα ερθει,αλλα το ποτε θα μπορουσαν να τον προσεγγισουν.
Φιλε Κωστα,αυτο ομως δεν ειναι ειδηση κατα την αποψη μου. Ειδηση θα ηταν να χουν γινει πραγματικες συζητησεις για την επιστροφη του Σαντος στον ΠΑΟΚ και απτις δυο πλευρες.Το οτι θα θελαμε να γυρισει,νομιζω δεν χρειαζοταν καποια επιβεβαιωση
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Κλεινω ξαναλεγοντας πως δεν μιλησα για ειδηση,αλλα για φημες.Λιγο πιο πανω το εχω γραψει παιδια
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

ναι αλλα η επιβεβαιωση μιας φημης λεγεται ειδηση. Π.χ επιβεβαιωνεται η φημη οτι ο ΠΑΟΚ θελει τον ταδε παικτη,αρα η ειδηση ειναι πως "ο ΠΑΟΚ θελει τον ταδε παικτη". Με τις λεξεις θα παιζουμε τωρα?
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

To οτι επιβεβαιωνω πως εχουν φτασει απο τριτους στα αφτια μου αυτες οι φημες καθιστουν το θεμα ειδηση?
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Δηλαδη επιβεβαιωσες οτι υπαρχει η φημη της οποιας την υπαρξη γνωριζαμε ηδη? Τελος παντων,μπορει να καταλαβαινω και εγω λαθος βραδιατικα,πολυ το κουρασαμε. Καλο βραδυ Κωστη
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Επιβεβαιωνω πως το εχω ακουσει κι εγω.Τοσο απλα
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Να'σαι καλα Κωστα!

Τωρα, πώς ΣΤΟΝ ΠΕΟΥΛΑ συνδεεται αυτο που γραφει ο Κωστας (που ειναι απολυτως ευλογο, ειτε ως φημη ειτε ως γεγονος) με ολα τα παραπανω που καυτηριασα, ειναι ακριβως αυτο που λεω:

Η διαθεση για εντυπωσεις και ξερολισμο, η αναγκη καποιων να "ταιριαξουν" αυτα που εχουν στο μυαλο τους και να ενωσουν τελειες ατακτως εριμμενες, ικανοποιωντας παραλληλα το παθος για συνωμοσιολογιες,
ιδιως οταν συνδυαζεται με εμμονικη εμπαθεια προς προσωπα,
πολλες φορες δημιουργει παραλογες συνδεσεις, εικασιες κ αστηρικτα σεναρια..

nuff said
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Simba...Είναι τόσο απλό που δεν πάει καν ο νους σου...ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΚΑΝ...Ω του θαύματος...
Χρησιμοποιώντας δε λέξεις που σ αρέσουν, θα πω ότι εκτιμώ πως είναι είναι ΤΑΚΤΙΚΩΣ ΕΡΙΜΜΕΝΑ...
Κάνε το κομμάτι σου όπως καταλαβαίνεις, δεν μ ενδιαφέρει καθόλου, να το ξέρεις, ξεκάθαρα κιόλας πλέον...
Όπως δεν μ ενδιαφέρει ούτε και να πάρω μαθήματα καθωσπρεπισμού, από κάποιους συγκεκριμένους εδώ μέσα...
Να τελειώνει πια αυτό, παρακαλώ πολύ...Δεν θέλω να επανέλθω και δεν θα το κάνω, όσοι κι αν με κατηγορείτε!!!!

OFF...

Υ.Γ. Κωστή, παρεμπιπτόντως σ ευχαριστώ κι εγώ...Πολύ μάλιστα...Να σαι καλά αδερφέ...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”