2.Carlos Zambrano
- sourmenetes
- Moderator
Re: 2.Carlos Zambrano
Θα σας παρακαλεσω να σταματησει η αναλυση για τον καθε αντιπαλο παικτη και το τι κανει μεσα στο γηπεδο σε ασχετα τοπικ.
σβηστηκαν ολα τα σχολια περι αντιπαλων. αν θελετε να πειτε για το ζαμπρανο πειτε.
Και ηρεμα με τις αντιπαραθεσεις.
σβηστηκαν ολα τα σχολια περι αντιπαλων. αν θελετε να πειτε για το ζαμπρανο πειτε.
Και ηρεμα με τις αντιπαραθεσεις.
- The_Stalker
Ένας τρόπος να πέσουν οι τόνοι είναι να μη θεωρεί ο καθένας ότι το ποστ που γίνεται από κάποιο μέλος αφορά ειδικά αυτόν.
Ένας δεύτερος, πριν απαντήσει κάποιο μέλος σε κάποιο άλλο σε προσωπικό τόνο, να υπολογίζεται η εικόνα που έχει σχηματίσει για το άλλο μέλος όσο καιρό βρίσκεται στο φόρουμ. Mέλη όπως ο Αποστόλης, ο obanebane, o despe, o simba, o navi, έχουν το σεβασμό μου κι ας διαφωνούμε από εδώ μέχρι την Κίνα. Και για τους οποίους (παραδείγματα οι αναφερόμενοι), είμαι πρόθυμος να δεχτώ ότι μια άστοχη λέξη ή έκφραση που μπορεί να χρησιμοποιήσουν οφείλεται σε παρανόηση και όχι κάπου αλλού.
Ένας τρίτος να κοπούν οι δικηγορίες.
Δεν είχα δει τη σύσταση, είμαι σίγουρος πώς έγινε προς όλους όσους έπρεπε.
Σόρι για το οφτόπικ, τέλος από μένα.
Ένας δεύτερος, πριν απαντήσει κάποιο μέλος σε κάποιο άλλο σε προσωπικό τόνο, να υπολογίζεται η εικόνα που έχει σχηματίσει για το άλλο μέλος όσο καιρό βρίσκεται στο φόρουμ. Mέλη όπως ο Αποστόλης, ο obanebane, o despe, o simba, o navi, έχουν το σεβασμό μου κι ας διαφωνούμε από εδώ μέχρι την Κίνα. Και για τους οποίους (παραδείγματα οι αναφερόμενοι), είμαι πρόθυμος να δεχτώ ότι μια άστοχη λέξη ή έκφραση που μπορεί να χρησιμοποιήσουν οφείλεται σε παρανόηση και όχι κάπου αλλού.
- desperando
- Επικοινωνία:
Τώρα είδα το ματς για το κύπελλο... απλά τραγικός.
Εγώ προσωπικά θα σε έβγαζα από το ημίχρονο.
Δεν ξέρω γιατί κοροϊδεύεις αλλά δεν είναι τυχαίο ότι όλες οι ομάδες σου είχαν θέματα μαζί σου.
Ακόμα και η αγαπημένη σου εθνική.
Αν δεν γουστάρεις στο καλό και να μας γράφεις.
Εγώ προσωπικά θα σε έβγαζα από το ημίχρονο.
Δεν ξέρω γιατί κοροϊδεύεις αλλά δεν είναι τυχαίο ότι όλες οι ομάδες σου είχαν θέματα μαζί σου.
Ακόμα και η αγαπημένη σου εθνική.
Αν δεν γουστάρεις στο καλό και να μας γράφεις.
- navigator11
Εγώ τέτοιο μεγαλείο ψυχής σαν του Ντεσπε να κάτσω να δω τον αγώνα με αιγινιακο δε διαθέτω. Είμαι ειλικρινής. Στιγμιότυπα μόνο είδα. Μου φάνηκε επιεικώς αδιάφορος. Μιλάμε όμως τώρα για μεμονωμένα καρέ λίγων δευτερολέπτων. Οκ, μπορεί να μη σημαίνει και τίποτα. Δεν ξέρω αν έχει ξενερώσει, βολευτεί ή ο,τι άλλο. Πάντως, είναι, θεωρητικά, επαγγελματίας. Κι αυτός κι όλοι οι άλλοι. Και είναι κάτω από την ομάδα. Στα φρύδια μας αν είναι "χαλασμένοι" με τον προπονητή ή με ο,τι άλλο.
- Παλαιολόγος
δεν ξερω απο τοτε που τον ειδα να παιρνει ποδια και να δινει δωρο κοκκινη σε εναν αντιπαλο που εκβιαζε την καρτα ποση ωρα με εχει χαλασει
ηταν σαν να ηρθε ουρανοκατεβατος εκεινη την στιγμη και να μην εχει παρει χαμπαρι περι τινος προκειται,την ατμοσφαιρα κ.λπ!
δεν γινονται αυτα
κατα τα αλλα δεν μπορω να τον κρινω,δεν ξερω πραγματικα αν συνεισφερει θετικα ή οχι στον αγωνα,δεν εχω ιδεα!οκ δειχνει πιο κοντρολαρισμενος,να γνωριζει μπαλα
αλλα τωρα ποση πραγματικα συνεισφορα εχει στο ματς,δεν ξερω.
ηταν σαν να ηρθε ουρανοκατεβατος εκεινη την στιγμη και να μην εχει παρει χαμπαρι περι τινος προκειται,την ατμοσφαιρα κ.λπ!
δεν γινονται αυτα
κατα τα αλλα δεν μπορω να τον κρινω,δεν ξερω πραγματικα αν συνεισφερει θετικα ή οχι στον αγωνα,δεν εχω ιδεα!οκ δειχνει πιο κοντρολαρισμενος,να γνωριζει μπαλα
αλλα τωρα ποση πραγματικα συνεισφορα εχει στο ματς,δεν ξερω.
Απλά ΘΕΟΣΑποστόληςΑ έγραψε:Σιγά τον παίκτη ο Πικέ!
Και μόνο το ότι παντρεύτηκε μια γυναίκα 10 χρόνια μεγαλύτερή του η οποία έλεγε σε δηλώσεις της, πριν το ειδύλλιο, ότι είναι παρθένα, αρκεί για να καταλάβεις το iq του παίκτη.
(και πήρε και κόκκινη κάρτα με τον γαύρο)

Οτι ικανοτητες και να χει,μαλλον προκειται και για λοκωπαιδιο και εκτος αγωνιστικου χωρου. Δεν με στεναχωρει που φευγει ο συγκεκριμενος,αλλα με στεναχωρει πως επιστρεφει βασικο CB o Κρεσπο. Μονο αυτο.Ευελπιστω τον χειμωνα σε CB που θα στεριωσει επιτελους μαζι με Βαρελα.
Να με συγχωρεσετε,αλλα δυστυχως μας βγηκε μεγαλος μ$%#κας ο Ζαμπρανο.
Η εχουμε καλους παικτες με καλο στον εγκεφαλο,η κακους παικτες με εξαιρετικη συμπεριφορα.Πολυ λιγοι να τα χουν και τα 2 δυστυχως
Να με συγχωρεσετε,αλλα δυστυχως μας βγηκε μεγαλος μ$%#κας ο Ζαμπρανο.
Η εχουμε καλους παικτες με καλο στον εγκεφαλο,η κακους παικτες με εξαιρετικη συμπεριφορα.Πολυ λιγοι να τα χουν και τα 2 δυστυχως
Αν και τα ρεπορτάζ συνηθως στις αποχωρησεις πεφτουν μεσα, στις αφίξεις τα βρισκουν σκουρα καλο είναι να περιμένουμε.Τι θα πει τελος.Αυτο με τους δανεισμούς να τους κόβεις στη μεση πως γίνεται,δεν υπάρχει συμβόλαιο;
Και η βικτορια πλζεν ειχε διακοψει τον δανεισμο του Κατσε εσπευσμενα,οποτε γινεται. Δεν ξερω υπο τι ορους,παντως γινεται. Και νομιζω πως ο ιδιος ο Ζαμπρανο θα επισπευσει να φυγει τον Γεναρη,καθως με μιση σεζον απραξιας τον βλεπω να τον διωχνουν μια και καλη απο Ρωσια του χρονου
Αν και εγω δεν τους εμπιστευομαι καθολου τους αρδ,ειδικα στις αποχωρησεις η αποκλεισμους ποδοσφαιριστων νομιζω πεφτουν παντα μεσα. Για αυτο το θεωρησα δεδομενο,οχι τιποτα αλλο
Αν και εγω δεν τους εμπιστευομαι καθολου τους αρδ,ειδικα στις αποχωρησεις η αποκλεισμους ποδοσφαιριστων νομιζω πεφτουν παντα μεσα. Για αυτο το θεωρησα δεδομενο,οχι τιποτα αλλο
Κριμα για αυτον παντως....με ενθουσιασε πολυ περισσοτερο απο οτι ο Βαρελα οταν ειχε ερθει....θα ειχαμε φοβερο διδυμο για χρονια....
είναι πολύ καλός παίκτης αλλά αυτόκαταστροφικός και δεν θα μας ένοιαζε αν δεν έκανε πολύ κακό στην ομάδα, αλλά δυστυχώς κάνει.....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Ενας τροπος για να πεφτουν οι τονοι ειναι να μην ανεβαινουν πρωτα...The_Stalker έγραψε:Ένας τρόπος να πέσουν οι τόνοι είναι να μη θεωρεί ο καθένας ότι το ποστ που γίνεται από κάποιο μέλος αφορά ειδικά αυτόν.

τελικα ξερουμε τι εκανε τοσο φοβερο που τον διωχνουμε αρον αρον..? γιατι παικτικα ειναι ενα επιπεδο πανω απο τους αλλους και εκανε ενα λαθος με αεκ...
Ατο κυπελλο φασεις που δα εδειξε αδιάφορος
Οποτε αυτο πληρώνει για μενα
Ειναι θεμα ποιος εχει τ πανω χερι η οτι εγινε κ κατι αλλο που θα φανει
Οποτε αυτο πληρώνει για μενα
Ειναι θεμα ποιος εχει τ πανω χερι η οτι εγινε κ κατι αλλο που θα φανει
Μεταξυ μας παντως και εγω που δεν ημουν και προτυπο πειθαρχημενου αθλητη αν με ειχαν εκτος αποστολης σε σημαντικο παιχνιδι και μετα με εβαζαν βασικο σε αδιαφορο παιχνιδι με ομαδα β εθνικης,νευρα θα ειχα,χωρις να λεω οτι θα ηταν και σωστο.Το σιγουρο ειναι πως οταν θες να φτιαξεις μια ομαδα που θα περιλαμβανει ποικιλια εθνικοτητων,αμοιβων,προσωπηκοτητων τοτε πρεπει αυτος που θα την διαχειριζεται να εχει και τις αναλογες ικανοτητες.Ομαδα στοχων με μονο καλα παιδια απλα ΔΕΝ.