Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
DAAT

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από DAAT »

Despe καταλαβαινω τι μου λες,βασικα συμφωνω κιολας.

Απλα ειναι τοσο μεγαλος ο πανικος μου οτι ο τυπος θα χασει τη χρονια και ταυτοχρονα που θα διαλυσει το ροστερ που φοβαμαι καποιος πρεπει να ξυπνησει το Γιωργο ,ακομα και αν η λογικη"φωναζει ο κοσμος,ακουει η διοικηση "ειναι λαθος..

Εδω εχει πονεσει το κεφαλι μας απο τα εγκληματα που κανει και την απολυτη αδρανεια τν υπευθυνων
Άβαταρ μέλους
marauder

Δημοσίευση από marauder »

@ sic-4 : έχεις δίκαιο σε όσα λες αλλά μην περιμένεις να σε καταλάβουν αρκετοί , άλλοι δεν μπορούν και άλλοι δεν θέλουν
Τον Π.Α.Ο.Κ. τον αγαπώ, μου θυμίζει τον συγχωρημένο τον πατέρα μου που με έκανε Π.Α.Ο.Κ.
Τώρα που ζω μακριά από την χώρα μου, μου θυμίζει και την πατρίδα μου, την πόλη μου, την γειτονιά μου, τους φίλους που άφησα πίσω.
Π.Α.Ο.Κ. είναι ότι φοράει το σήμα με τον δικέφαλο και τιμάει αυτό το σήμα με την προσπάθειά του και το ήθος του.
Δεν με πειράζει το αποτέλεσμα, ας μην είναι ο καταλληλότερος προπονητής ο Λου για τον Π.Α.Ο.Κ. ,ή ο Αναστασιάδης για παράδειγμα, μου αρκεί που προσπαθούν να κάνουν αυτά που μπορούν με τον τρόπο τους τις γνώσεις τους και την προσωπικότητά τους.
Δεν θα τους διαπομπεύω επειδή πιστεύω ότι δεν είναι οι κατάλληλοι και δεν θα μου φέρουν το πολυπόθητο πρωτάθλημα.
Μου μοιάζει αυτό σαν να έχω ένα παιδί που επειδή δεν μπορεί να έρθει πρώτο στα μαθήματα στο σχολείο παρότι προσπαθεί πολύ , όταν έρχεται σπίτι το βρίζω, το χτυπώ, το προπηλακίζω επειδή δεν μπορεί να με κάνει υπερήφανο να είμαι ο γονιός του καλύτερου μαθητή.
Θα στεναχωρηθώ που δεν τα καταφέρνει αλλά θα το στηρίξω όπως μπορώ,θα προσπαθήσω να το βοηθήσω και όταν τελειώσει η χρονιά θα το ευχαριστήσω για τον αγώνα του και θα του πω πως με έκανε περήφανο με την προσπάθειά του
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

:lol:

Εγω παντως αποφάσισα οτι θελω να μεινει φετος
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

DAAT έγραψε:Despe καταλαβαινω τι μου λες,βασικα συμφωνω κιολας.

Απλα ειναι τοσο μεγαλος ο πανικος μου οτι ο τυπος θα χασει τη χρονια και ταυτοχρονα που θα διαλυσει το ροστερ που φοβαμαι καποιος πρεπει να ξυπνησει το Γιωργο ,ακομα και αν η λογικη"φωναζει ο κοσμος,ακουει η διοικηση "ειναι λαθος..

Εδω εχει πονεσει το κεφαλι μας απο τα εγκληματα που κανει και την απολυτη αδρανεια τν υπευθυνων

φιλε συγνωμη κιολας για την παρεμβαση....μια προσωπικη ερωτηση....

η σχεση σου με το ποδοσφαιρο σε ποιο επιπεδο ειναι???

ποδοσφαιριστης ,προπονητης,φιλαθλος,οπαδος??
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

joshua έγραψε:
σελιδες σχολιων and still counting για ενα ποστ που κατα πασα πιθανοτητα δεν θα θυμοταν κανεις...
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Η Ξάνθη το Σάββατο θα είναι Τούμπα! Αν δεν κερδίσετε καλύτερα ελάτε μετά από καμιά βδομάδα πίσω!
Paoki-nrw

Δημοσίευση από Paoki-nrw »

sic-4 έγραψε:
DAAT έγραψε:Βρε να με κραξει οσο θελει.Το θεμα ειναι οτι εγω (ευτυχως) δεν προπονω τον ΠΑΟΚ.
Μπορεις να πιστευεις οτι με θετικη ενεργεια θα παρουμε το πρωταθλημα. Σεβαστοτατο.
Μπορω ομως και εγω να πιστευω οτι καθε λεπτο που μενει ο τυπος στον παγκο ειναι χαμενος χρονος.Επομενως με την φατσα μου ,εχω δικαιωμα να τον γιουχαρω.Οπως εχεις δικαιωμα να διαφωνεις μαζι μου.
Το θεμα ειναι πως ουτε εγω ,ουτε εσυ θα παρουμε ή θα χασουμε το πρωταθλημα οποτε δε εχει σημασια. Θα το παρουν ή θα το χασουν αυτοι που προπονουν και διοικουν.εμενα παντως δεν με.πειραζει αν θες δωστου μια ανθοδεσμη και μετα γιουχαρε εμενα.Αν ετσι παρουμε διπλο καπου ,μεσα ειμαι
Αδερφε, αν το διπλο κρινοταν απο την ανθοδεσμη ή την γιουχα, τοτε σιγουρα η ανθοδεσμη θα ειχε περισσοτερες πιθανοτητες. Δηλαδη λεμε το ιδιο πραγμα. Ουτε το μεν, ουτε το δε θα διαμορφωσουν το αποτελεσμα. Ομως το προβλημα ειναι στο οτι η γιουχα δημιουργει εντασεις και προβληματα που δεν δημιουργει η ανθοδεσμη. Και θα προσπαθησω να το εξηγησω:

Πες οτι ερχεται ενας γαυρος και σου λεει ο παπαρας ο Λουτσεσκου, ο αρχιδας ο Βιερινια, ο αμπαλος ο Πελκας και ο γελοιος ο Μακ. Θα χαλαστεις ετσι δεν ειναι; Αντιθετα, δεν νομιζω να χαλαστεις οταν σου πει: "ρε συ εκεινος ο Μαουρισιο που εχετε, τι παιχτουρα ειναι". Βλεπεις λοιπον αμεσως πως η γιουχα ειναι αιτια χαλασματος ενω η επευφημια οχι. Τωρα, οταν αυτη η γιουχα προερχεται απο τους ιδιους μας τους οπαδους, ειναι διπλα ενοχλητικη. Σεβαστειτε αυτο τουλαχιστον ρε γμτ. Οτι ειμαστε σε ΟΠΑΔΙΚΟ φορυμ. Δηλαδη το να πεις "γαμω τον ταδε παικτη" ειναι σαν να μπεις μεσα σε μια εκκλησια και να φωναξεις: "μαμω την Π... ", αντε να μην το πω. Τοσο παραλογο ειναι αυτο που λεω;
Δεν ειναι μακρυα η μερα που θα δουμε ανθοπωλες εξω απο την τουμπα να διαθετουν προς πωληση τριανταφυλλα, γαρυφαλλα, και αλλα αγαπησιαρικα λουλουδια.
Ετσι ωστε να μπορουμε πετωντας τα στον αγωνιστικο χωρο, να εκφραζουμε την αμεριστη και απεριοριστη αγαπη μας, προς παικτες, προπονητη, διοικηση, ακομα και οταν αυτοι δεν αποδιδουν αυτα για τα οποια ειναι υπευθυνοι.

Ειναι η δευτερη προσπαθεια να το στειλω, γιατι την πρωτη αποριφθηκε γιατι περιειχε λεει κακοβουλο λογισμικο το μηνυμα μου.
Εχει τυχει και σε καποιον αλλον ?
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Μα τι πάει και σε ρωτάει ο αρδ, "ο Γκαρσία σας μίλησε για τον Βρακά;", κι εσύ του ξεγλίστρησες μαεστρικά μιλώντας για το καμάρι της Ακαδημίας που όλοι μιλούν για αυτόν.

Τελικά τα ορόσημα θα κάνουν τη δουλειά τους, κάνεις την πρώτη σου εκτός έδρας νίκη ενάντια στην ομάδα που προπονούσες 3 χρόνια και θα είναι νίκη κομβική που θα εκκινήσει την πορεία πρωταθλητισμού. Από μένα ολόψυχα οι ευχές μου για το καλύτερο!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Να πω ότι όσο καλή εντύπωση μου έκαναν οι δηλώσεις Μάτος , τόσο ανησυχητικό μου φάνηκε αυτό που είπε ο Πρίγιο

Ψιλοτζόγαρες που τον άφησες εκτός , ελπίζω αυτό να έχει πεισμώσει το παίκτη για να σου δείξει την αξία του... Κι όχι να τον κάνει να τα γράψει όλα στα φρύδια του.

Έδειξε θιγμένος στις δηλώσεις του , βάλτον στην Ξάνθη για να δείξει και μέσα στο γήπεδο πόσο έχει θιχτεί.

Δεν έχει λογική να τον αφήσεις εκτός ενδεκάδας.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Φοβάμαι ότι θα κατέβει πάλι με σύνθεση Πανιωνίου.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Κι εγώ !!
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Θεωρω οτι θα τον ξεκινησει βασικο κι οσο αντεξει,στον αγωνα(λογω του βασικου σε ολο το παιχνιδι του Κυπελλου και μολις 3 μερες μετα αγωνα) μα την Ξανθη.
Επισης ειναι το μοναδικο παιχνιδι που σκοραρε εκτος Θεσσαλονικης.
Επισης εδειξε και χθες,μαζευοντας την μπαλα 2 φορες απο τα δυχτια πηγαινοντας την στην σεντρα,ποσο πολυ θελει να παιξει,οποτε τον βλεπω να ξεκιναει,ασχετως αν επαιξε βασικος στο Κυπελλο.
Παντως στα ψηλα εκτος περιοχης εχει ενα θεμα(για το οτι του περνουν κεφαλιες εννοω).
Επισης πιστευω οτι θα σκοραρει επιτελους εκτος(Θεσσαλονικης)ξορκιζοντας το κακο.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Νομιζω οτι ακομα πιο σημαντικο ειναι να αλλαξει τη νοοτροπια δηλαδη βαζουμε ενα γκολ, παλευουμε να το κρατησουμε, αν το φαμε τελος ζωη, και μετα η οποια ενδεκαδα.Απο εκει και περα πρεπει να κανει σωστη διαχειριση για να μην χασει και αλλους παικτες.
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

giapas έγραψε:Να πω ότι όσο καλή εντύπωση μου έκαναν οι δηλώσεις Μάτος , τόσο ανησυχητικό μου φάνηκε αυτό που είπε ο Πρίγιο

Ψιλοτζόγαρες που τον άφησες εκτός , ελπίζω αυτό να έχει πεισμώσει το παίκτη για να σου δείξει την αξία του... Κι όχι να τον κάνει να τα γράψει όλα στα φρύδια του.

Έδειξε θιγμένος στις δηλώσεις του , βάλτον στην Ξάνθη για να δείξει και μέσα στο γήπεδο πόσο έχει θιχτεί.

Δεν έχει λογική να τον αφήσεις εκτός ενδεκάδας.
Σε ποιες δηλωσεις αναφερεσαι φιλε giapas; Αν εχουμε δει τις ιδιες δηλωσεις, εγω δεν εντοπισα κατι ανησυχητικο, ισα ισα που δηλωσε: Ο ΠΑΟΚ είναι ικανοποιημένος με τον Πρίγιοβιτς και ο Πρίγιοβιτς με τον ΠΑΟΚ.

Στην τελικη ουδεις αναντικαταστατος και ουδεις υπερανω..παγκου. Καθε παιχτης οφειλει να σεβεται το συμβολαιο του και τον κοσμο. Δεν λεω οτι ο Πριγιο δεν το κανει, απλως απαντω στο υποθετικο σεναριο που γραφεις οτι εχει πισμωσει λογω παγκου. Τελος, ας παυσουμε να ριχνουμε ολο το βαρος στον Λουτσεσκου. Αν ο Πριγιοβιτς και καθε Πριγιοβιτς ειναι αδιαφορος ή σε κακη αγωνιστικη κατασταση ειναι ευθυνη του ιδιου και οχι του Λουτσεσκου. Φιλικα.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Ωπς περασε και η ηλικια,για το τοπικ του Πριγιοβιτς πηγαινε αυτο.Αν γινεται να μεταφερθει το παραπανω ποστ στα του Πριγιοβιτς

Και μια και ηρθαμε εδω,θαθελα λογω κακοκαιριας(καταιγιδας συμφωνα με την ΕΜΥ)να παιξεις και ενα 3-5-2.
Περσι ο πρακατοχος σου παντως,το επαιξε και λογω συνθηκων καιρου(βροχης σε ολο τον αγωνα)και λογω αντιπαλου και λογω συχνοτητας αγωνων,αποροια (τραυματισμων -τιμωριων παικτων)
Θα ηθελα να το δω μεσα στα Πηγαδια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”