2. Νίκος Αραμπατζής

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Αφήσαμε το Μπαλάφα και τώρα πιάνουμε τον Αραμπατζή ..
Πέρυσι φύγε Μαλεζά άμπαλε, φέτος φωνάζετε κιόλας .. ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ!
Πριν ένα-δυο μήνες που μας βγήκαν κάποια γκολ από στημένα ή ξέρω γω .. "Α ρε ομάδαρα που έχουμε πρωτάθλημα φέτος να ούμε ξέρω γω στον Πύργο τον Λευκό και ποια ΑΕΚ και ποιος Βάζελος αν ξεκινάει τον Μπακαγιόκο ο καρπουζάς θα το σηκώσουμε" ..
Τώρα έπεσε η απόδοση της ομάδας "Ε και να δεν ξέρω ίσως ο Μπακαγιόκο να είναι μόνο για αλλαγή και αυτός ο Βερόν δεν θα αντέξει πολύ, και έχουμε και τραυματισμούς τώρα και δεν ξέρω τι θα καταφέρουμε με Παντελή και Ίβιτς"

Είμαστε τρελοί κωλοτούμπες και το αποδεινύουμε κάθε εβδομάδα ..
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Πες τα ρε Γιάνκο..
Πες τα γιατί εγώ δεν μπορώ άλλο με την προπονητολαγνεία και τη Σαντολογία..

Μάστερ έπρεπε να έχουμε όλοι ρε στην προπονητική

Και θέλετε να σας πω κάτι που και σήμερα διαπίστωσα??
ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΠΑOΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ..
ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΕΤΕ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ????

ΑΝΤΕ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ..
ΑΛΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ (ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΙΔΕΡΑ..) ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ..

ΟΛΟΙ ΝΤΕΜΕΚ ΜΑΘΑΜΕ ΜΠΑΛΑ!!!

ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΕΣ..
ΑΦΗΣΤΕ ΣΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑ!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος free4 την Πέμ 15 Ιαν 2009, 02:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

free4 έγραψε:
ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΠΑOΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ..
.... χρόνια τώρα...
Άβαταρ μέλους
simosdr

Δημοσίευση από simosdr »

Σε πολλη κακη μερα.Ελπιζω να την ξεχασει γρηγορα και να μας δειξει την μπαλαρα που ξερει και τα μονοκομματα σουτ που καταληγουν στα διχτια.
Τα λαθη του ηταν πολλα ολοι τα ειδαμε αλλα δεν βοηθησε και η υπολοιπη ομαδα.
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

Με κάθε εμφάνιση του πάντως δικαιώνει τον Σάντος γιατί δεν τον βάζει ποτέ βασικό...και μην μου πείτε για τον τραυματισμό γιατί έχει 3-4 μήνες που κάνει προπονήσεις κανονικά πήρε κάποια παιχνίδια στα πόδια του και ακόμα δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκετε...κρίμα γιατί ήταν πολύ καλός παίχτης και το μόνο που μας έχει μείνει πλέων από αυτόν είναι το goal που είχε βάλει στην Αεκ στην τούμπα!
xtbabis

Δημοσίευση από xtbabis »

Οι ιδιοι που τον στηριζουν τωρα θα ειναι και αυτοι που θα τον κοροιδευουν στο τοπικ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΛΠ πως λεγεται δεν θυμαμαι, οταν θα παρει μεταγραφη στον Ιωνικο και θα ειναι μαζι με τον γκονζαλες π
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

xtbabis έγραψε:Οι ιδιοι που τον στηριζουν τωρα θα ειναι και αυτοι που θα τον κοροιδευουν στο τοπικ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΛΠ πως λεγεται δεν θυμαμαι, οταν θα παρει μεταγραφη στον Ιωνικο και θα ειναι μαζι με τον γκονζαλες π
Και αυτοί που τον βρίζουν τώρα είναι αυτοί που έβριζαν τον Σάντος γιατί δε τον έβαζε!
xtbabis

Δημοσίευση από xtbabis »

O Nικολακης εβαλε ενα γκολ με την αεκ πριν 5χρονια και εριξε σταχτη στα ματια του κοσμου γιατι πολυ απλα καποιοι δεν ξερουν μπαλα ή δεν ξερουν τι βλεπουν.

Παικτικα ανηκει στην κατηγορια Χασιωτης και οσο να φαινομαι κακος τωρα πιστευω οτι θα τον δουμε μετα τον ΠΑΟΚ σε κανενα Πανσεραικο,Μακεδονικο κλπ
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

κοιταχτε ποσο πολυ ξεχνάτε καποιοι....

πριν 2 χρονια ηταν η μεγαλύτερη μας παιχτουρα και αναντικατάστατος στον ΠΑΟΚ και ολοι φωνάζαμε ανανέωση...οταν τραυματίστηκε ολοι κλαιγόμασταν....

τωρα (συμφωνώ οτι ειναι τελείως χαλια αυτον τον καιρο) ολοι τον κράζουν και τον λενε αμπαλο.....

αυτοι είμαστε τελικα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Falegkos την Πέμ 15 Ιαν 2009, 15:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Δεν ειναι λιγοι οι ποδοσφαιριστες που μετα απο εναν σοβαρο τραυματισμο δεν επανηλθαν ποτε στην προηγουμενη κατασταση. Η διαφορα του φετεινου Αραμπατζη απο τον προπερσινο ειναι χαωδης. Αν δεν ειχε μεσολαβησει ο τραυματισμος του, φετος θα μιλουσαμε για ενα απο τα καλυτερα δεξια χαφ του πρωταθληματος, αν βεβαια ειχε μεινει στην ομαδα και δεν ειχε κατηφορισει στη χαβουζα. Δε νομιζω να αμφισβητει κανεις οτι ξερει μπαλα, ολοι τον εχουμε δει στα καλα του. Αλλα απουσιασε απο την ενεργο δραση μακροχρονια. Θα μου πει κανεις : " δεν του ζηταμε να ξεσκιζει, αλλα δεν μπορει να κανει ουτε ενα σωστο κοντρολ, ουτε μια σεντρα της προκοπης, ουτε καν πλαγιο! ". Φυσικα δεν γινεται αυτα τα βασικα να τα εχει ξεχασει. Αρα το προβλημα του ειναι προβλημα ψυχολογιας. Εκει πασχει ο Νικος και πρεπει να καταφερει να πιστεψει οτι μπορει να μας δειξει τον Αραμπατζη που ξεραμε. Χρειαζεται παιχνιδια και βοηθεια απο την κερκιδα. Ελπιζω να βρει τον εαυτο του και να ξαναγινει ο παλιος Αραμπατζης. Τοτε ο ΠΑΟΚ θα εχει κερδισει μια ακριβη μεταγραφη. Στο χερι μας ειναι.
xtbabis

Δημοσίευση από xtbabis »

εγω προσωπικα φιλε falegko(αν παει στο προσωπικο το ποστ σου) τα ιδια ελεγα για τον συγκεκριμενο και τοτε και τον συγκρινα με χασιωτη επειδη παιζαν μαζι τοτε ειχαν το ιδιο στυλ στις κινησεις τους, το τρεξιμο τους κλπ(

αυτον που πιστευα και δεν με δικαιωσε ηταν ο Στελακης για αυτο επαψα να κανω κριτικη για αυτον
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Το καλό με την χθεσινή εμφάνιση του Αραμπατζή, είναι ότι την γλύτωσε ο Παντελής...

:( :(
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Η αλήθεια είναι ότι εχθές ήταν πολύ κακός ο αραμπατζής και όσες φορες έπαιξε φέτος δεν έδειξε να βρίσκει το παλιό καλο του εαυτό.Ο αραμπατζής είναι σίγουρα στις προπονήσεις τις ομάδας από το καλοκαίρι τον είχα δει στο αεροδρόμιο όταν είχε έρθει η ομάδα για προετοιμασία στην ολλανδία.
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

Συμφωνώ απόλυτα και με χίλια με τον Μπύρα.Βασικά κρίμα για τον Νικολάκη γιατί είναι και ένα από τα πουλέν μου.Αλλά το κακό για τον Νικολάκη είχε ξεκινήσει από τον Πανσερραικό που δεν του χαν κάνει σωστά και ολοκληρωμένα την εγχείρηση γι αυτό έπαθε ότι έπαθε στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Πολυ βελτιωμενος σε σχεση με τα προηγουμενα παιχνιδια ειδικα στο πρωτο ημιχρονο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”