Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Alastor

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από Alastor »

Θα συμφωνησω και εγω. Κανενας Αγγελος δεν κατεστρεψε την ομαδα. Επισης κατι Τζαβελλες που περπατουσαν αδιαφορα οταν εβγαινε στην κοντρα ο Αστερας κανενας δεν τους εδιωξε τοτε,παρα μονο περσι επι Ιβιτς. Ας μην ειχαν στηριξει τον Ιβιτς περσι τον Δεκεμβριο και θα σας ελεγα εγω τι Κυπελλο θα παιρναμε.

Επισης η διαιτησια στα ματς μετα το διπλο στο Καραισκακη επι Αγγελου ηταν οτι χειροτερο θυμαμαι την τελευταια 7ετιας,με λεβαδειακους να γινονται μπαρτσελονες

Αν ειναι να παμε σε υπηρεσιακο προπονητη,τοτε ο Αγγελος μπορει να γινει ο δικος μας Λεμονης.Αλλιως φερτε τον προπονητη που επρεπε να χατε φερει περσι
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

paok87 έγραψε:Το ποδόσφαιρο είναι απλό αλλά μερικές φορές το απλό είναι δύσκολο εστω και ετσι ομως στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια το εύκολο το κάνουμε δύσκολο.

1) Την στιγμή που ο Πελκας κανει σπριντ μισό γηπεδο για να προλάβει τον δεξί χαφ του Πανιωνιου που ειχε την μπάλα ο Κόρμπος περπατώντας έφτασε μέχρι την περιοχή του ΠΑΟΚ.

2) Ο Πελκας έπρεπε να ακολουθήσει τον Κόρμπο στο κεντρο και αφου αποφασίζει και παει στα πλάγια έπρεπε να τον κανει φάουλ, να παρει κίτρινη κάρτα και σταματάει την αντεπίθεση.

Τελικά και τριπλά έφαγε και ο Κόρμπος ασίστ έδωσε.

Τα λαθος εσωτερικά μαρκαρίσματα για κάποιους ΑΡΔ της πόλης του ΠΑΟΚ μεταφράζονται σε "H επιστήμη σηκώνει τα πόδια ψηλά".

Εικόνα
Τις βλακεια του Πελκα, που δεν κανει φαουλ στο δεξι χαφ αλλα κυριως μετα ξεχνιεται πισω κρατωντας onside τον γεσιλ, την κατεγραψα απ'την πρωτη στιγμη..Οπως και τη νωχελικοτητα του κρεσπο στην αρχη της φασης..

Αλλα η συγκεκριμενη αναλυση ειναι τελειως μα τελειως οσον αφορα τον Πελκα και τον Κορμπο..
Γιατι ο Πελκας εξαρχης ετρεξε να δωσει βοηθεια στα πλαγια λογω του οτι ανεβαινε και ενας παικτης του νιωνιου απο πισω, αφηνοντας τον κορμπο στον κανιας.
Τον οποιο ο ισπανος δεν ανεβηκε ποτε να πιασει, γτ μαλλον διστασει να το κανει, οταν ειδε ν'ανεβαινει απ'τα αριστερα παικτης του νιωνιου, που δν ακολουθησε ποτε ο λημνιος (ο ματος ηταν πτωμα)..

Καλα ρε 87αρη, αυτα τα γατια** διαβαζετε?
Διαβασα χθες λιγο καποια πραγματα (τον προτεινε ο Hermann στον Vaggt για τον διαγωνισμο) και εμεινα με το στομα ανοιχτο με την εμμονικη απεχθεια που βγαζει εναντιον καποιων παικτων μας (οπως κ αρκετοι εδω μεσα)..
Κατι που φανηκε και απ'το γεγονος οτι απ'ολο τον αγωνα αλλα και τη φαση, εστιασε αποκλειστικα στον πελκα (που εχει μεγαλη ευθυνη)

**
Επειδη οι ΑΡΔ της πόλης του ΠΑΟΚ θα κανουν ξανά το μαύρο άσπρο να μην ξεχνάμε πως ο Ατρόμητος των απουσιων έπαιζε σημερα, αυτόν τον Ατρομητο κέρδισε ο ΠΑΟΚ, με ανύπαρκτο πέναλτι και γκολ απο κόντρα.
Αυτα που κοροιδευαμε δηλαδή τοσα χρονια;!
Εγω προσωπικά δεν έγινα ΠΑΟΚ ετσι φαση, η διάφορα μας με τους κοκκινοπρασινοκιτρινους ηταν πως εμείς λέγαμε την αδικία αλλα τελικά ακομα και αυτο εχει ημερομηνία λήξης, κι αν σημερα ήμουν ξανά παιδάκι δεν θα γινόμουν ΠΑΟΚ αλλα ο χρόνος δεν γυρνάει πισω, για 3 βαθμούς με τον Ατρομητο δεν "πουλάω" την ψυχή μου εγώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τρί 28 Νοέμ 2017, 19:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
takis4

Δημοσίευση από takis4 »

είναι ιεροσυλία να μιλάμε άσχημα για άγγελο, ο άγγελος είναι ζωντανή ιστορία του ΠΑΟΚ... με παίχτες τις πλακας και προεδρους τις πλακας σε σχέση με τα σημερινά δεδομένα σήκωσε και κυπελλάκι ... ας προσέξουμε λίγο τι λέμε και για ποιον...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

DAAT και sic δεν χρειάζεται τόση ένταση. Τα Post με τους χαρακτηρισμούς κλπ είναι εμπρηστικά.

Παρακαλώ επεξεργαστείτε τα. Το βράδυ θα ξανασυνδεθώ. Αν υπάρχουν ακόμη σε αυτή τη μορφή, θα με φέρετε στη δυσάρεση θέση να τα διαγράψω και δεν θέλω να το κάνω.

Και οι δύο έχετε δείξει πως μπορείτε να εκφραστείτε πιο ήπια και με πιο ουσιώδη τρόπο.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Σίμπα αυτην την τελευταια μαλακία που έχεις παραθέσει ποιος την έγραψε; :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μετα αναρωτιουνται καποιοι γιατι γινεται κουραστικο το φορουμ...Ενα ποστ του DAAT που σιγα το σοκαριστικο που εγραψε εφερε καμια δεκαρια παντελως ανουσια και οφτοπικ ποστ...
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Σικ πιστευω σου απανταω σε αυτο που με ρωτας στο προηγουμενο ποστ μου.
Παντου σε ολο τον πλανητη ρε φιλε οι οπαδοι οταν η ομαδα τους δεν πηγαινει καλα, θα κραξουν, θα βρισουν.

Θα γινει και σε ενα φορουμ αυτο πρεπει να το δεχτεις ακομη κι αν διαφωνεις μαζι του. Δηλαδη εσυ σεβεσαι τον προπονητη του ΠΑΟΚ, ομως αυτον που ειναι προπονητης του ΠΑΟΚ, τον χ, καποιοι οπαδοι δεν τον θελουν για τον χ,ψ. λογο.
Δεν σου λεει κανεις να το υιοθετησεις αυτο. Απλα οταν αυτο εκφραζεται στο φορουμ με τετοιο τροπο που ειναι μεσα στα πλαισια των κανονων του φορουμ, εγω προσωπικα πιστευω οτι δεν ειναι σωστο να του κανεις τετοια επιθεση, ειναι στην ουσια σαν να κανεις επιθεση στον μοντ που περασε το σχολιο του επειδη του φανηκε αρκετα νορμαλ για να περασει.

Και σου ξαναλεω, οταν παραπονιεσαι για το φορουμ πρεπει να δεις και λιγο τα δικα σου (οπως και ο καθενας μας). Δηλαδη οκ αηδια το φορουμ, αλλα δεν σκεφτεσαι οτι απατωντας οπως απαντησες στον DAAT (o οποιος λογικα θα εχει γαμηθει στο φταρνισμα) θα συμβει ενα κλασικο αλισβερισι απαντησεων και εντασεων που αν μπει ενα αλλο μελος θα πει οντως αηδια το φορουμ.

Ομως σε αυτο θα εχεις συμβαλει κι εσυ χωρις να το εχεις καταλαβει.

Τελευταιο απο μενα Σικ γιατι εχει δικιο και ο Τζος σε αυτο που λεει.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Το φεισμπουκικο γατι που εκανε την αναλυση που παρεθεσε ο 87αρης Ριζλα..

Υ.Γ. 87αρη νο οφενς! Καλως επεστρεψες
DAAT

Δημοσίευση από DAAT »

Ηπιος ειμαι και ο καθενας ας διαγραψει οτι θελει.

Θεωρω οτι ο προπονητης χανει το πρωταθλημα και διαλυει και το ροστερ.Για αυτο θα τον γιουχαρω. Καποιος μπορει να γιουχαρει και εμενα ,κανενα προβλημα.

Απλα ξαναλεω ,δε εξαρταται το πρωταθλημα ,ουτε απο εμενα ,ουτε απο θετικες ενεργεις κατα τη γνωμη μου αλλα απο τον προπονητη και οσους αποφασιζουν
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

simba έγραψε:Το φεισμπουκικο γατι που εκανε την αναλυση που παρεθεσε ο 87αρης Ριζλα..

Υ.Γ. 87αρη νο οφενς! Καλως επεστρεψες
Ε,τον κερατουκλη πως τα λέει ομως, ε; :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ήπιος δεν είσαι για κανένα λόγο. Τέλος πάντων, δεν δίνω συνέχεια σε ένα τόσο κουραστικό θέμα.

Το βράδυ θα φύγουν χαρακτηρισμοί κλπ όμορφα..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Καταλαβαινετε πως αν ενοχλει αυτο που εγραψε ο DAAT κατα αναλογια δεν θα πρεπει να αναπαραχθει απο το site η ανακοινωση της θυρας 4 ως προσβλητικη για τον θεσμο του προπονητη του ΠΑΟΚ.Καταλαβαινετε με τις παπαριες ασχολουμαστε κοροιδευοντας τον εαυτο μας?
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

DAAT έγραψε:Βρε να με κραξει οσο θελει.Το θεμα ειναι οτι εγω (ευτυχως) δεν προπονω τον ΠΑΟΚ.
Μπορεις να πιστευεις οτι με θετικη ενεργεια θα παρουμε το πρωταθλημα. Σεβαστοτατο.
Μπορω ομως και εγω να πιστευω οτι καθε λεπτο που μενει ο τυπος στον παγκο ειναι χαμενος χρονος.Επομενως με την φατσα μου ,εχω δικαιωμα να τον γιουχαρω.Οπως εχεις δικαιωμα να διαφωνεις μαζι μου.
Το θεμα ειναι πως ουτε εγω ,ουτε εσυ θα παρουμε ή θα χασουμε το πρωταθλημα οποτε δε εχει σημασια. Θα το παρουν ή θα το χασουν αυτοι που προπονουν και διοικουν.εμενα παντως δεν με.πειραζει αν θες δωστου μια ανθοδεσμη και μετα γιουχαρε εμενα.Αν ετσι παρουμε διπλο καπου ,μεσα ειμαι
Αδερφε, αν το διπλο κρινοταν απο την ανθοδεσμη ή την γιουχα, τοτε σιγουρα η ανθοδεσμη θα ειχε περισσοτερες πιθανοτητες. Δηλαδη λεμε το ιδιο πραγμα. Ουτε το μεν, ουτε το δε θα διαμορφωσουν το αποτελεσμα. Ομως το προβλημα ειναι στο οτι η γιουχα δημιουργει εντασεις και προβληματα που δεν δημιουργει η ανθοδεσμη. Και θα προσπαθησω να το εξηγησω:

Πες οτι ερχεται ενας γαυρος και σου λεει ο παπαρας ο Λουτσεσκου, ο αρχιδας ο Βιερινια, ο αμπαλος ο Πελκας και ο γελοιος ο Μακ. Θα χαλαστεις ετσι δεν ειναι; Αντιθετα, δεν νομιζω να χαλαστεις οταν σου πει: "ρε συ εκεινος ο Μαουρισιο που εχετε, τι παιχτουρα ειναι". Βλεπεις λοιπον αμεσως πως η γιουχα ειναι αιτια χαλασματος ενω η επευφημια οχι. Τωρα, οταν αυτη η γιουχα προερχεται απο τους ιδιους μας τους οπαδους, ειναι διπλα ενοχλητικη. Σεβαστειτε αυτο τουλαχιστον ρε γμτ. Οτι ειμαστε σε ΟΠΑΔΙΚΟ φορυμ. Δηλαδη το να πεις "γαμω τον ταδε παικτη" ειναι σαν να μπεις μεσα σε μια εκκλησια και να φωναξεις: "μαμω την Π... ", αντε να μην το πω. Τοσο παραλογο ειναι αυτο που λεω;
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

DimitrisS έγραψε:Σικ πιστευω σου απανταω σε αυτο που με ρωτας στο προηγουμενο ποστ μου.
Παντου σε ολο τον πλανητη ρε φιλε οι οπαδοι οταν η ομαδα τους δεν πηγαινει καλα, θα κραξουν, θα βρισουν.

Θα γινει και σε ενα φορουμ αυτο πρεπει να το δεχτεις ακομη κι αν διαφωνεις μαζι του. Δηλαδη εσυ σεβεσαι τον προπονητη του ΠΑΟΚ, ομως αυτον που ειναι προπονητης του ΠΑΟΚ, τον χ, καποιοι οπαδοι δεν τον θελουν για τον χ,ψ. λογο.
Δεν σου λεει κανεις να το υιοθετησεις αυτο. Απλα οταν αυτο εκφραζεται στο φορουμ με τετοιο τροπο που ειναι μεσα στα πλαισια των κανονων του φορουμ, εγω προσωπικα πιστευω οτι δεν ειναι σωστο να του κανεις τετοια επιθεση, ειναι στην ουσια σαν να κανεις επιθεση στον μοντ που περασε το σχολιο του επειδη του φανηκε αρκετα νορμαλ για να περασει.

Και σου ξαναλεω, οταν παραπονιεσαι για το φορουμ πρεπει να δεις και λιγο τα δικα σου (οπως και ο καθενας μας). Δηλαδη οκ αηδια το φορουμ, αλλα δεν σκεφτεσαι οτι απατωντας οπως απαντησες στον DAAT (o οποιος λογικα θα εχει γαμηθει στο φταρνισμα) θα συμβει ενα κλασικο αλισβερισι απαντησεων και εντασεων που αν μπει ενα αλλο μελος θα πει οντως αηδια το φορουμ.

Ομως σε αυτο θα εχεις συμβαλει κι εσυ χωρις να το εχεις καταλαβει.

Τελευταιο απο μενα Σικ γιατι εχει δικιο και ο Τζος σε αυτο που λεει.
Καλα τα λες Δημητρη αλλα υπαρχει ενα "σκαλωμα" στο ολο σκεπτικο σου. Λες "δεν ειναι σωστο να του κανεις τετοια επιθεση" και "απατωντας οπως απαντησες".

Μιλας για επιθεση. Στην ουσια απλα αντεγραψα το υφος και τα λογια του. Αλλα το προβλημα για εσενα και τον joshua ειναι αυτο. Δεν εκφραζετε καμια ενοχληση για την αρχικη επιθεση και στηλιτευετε την απαντηση σε αυτην. Η μονη διαφορα ηταν οτι η αρχικη επιθεση απευθυνοταν σε μελος της ομαδας ενω η δευτερη σε μελος του φορουμ. Σας ενοχλει περισσοτερο το δευτερο οπως φαινεται απο τις αντιδρασεις σας. Δεκτον, αλλα κατ'εμε αυτο ειναι καταντια για ενα οπαδικο φορουμ. Το να θεωρουνται δηλαδη τα μελη του φορουμ σημαντικοτερα απο τα μελη της ομαδας της οποιας ολοι ειμαστε οπαδοι.

Ναι, δεν ειπε και τιποτα τραγικο ο DAAT, αλλα αν απαριθμησουμε τις τραγικοτητες που εχουν ειπωθει εδω μεσα....
Και φυσικα, οταν εχουν περασει στο ντουκου ολες αυτες οι τραγικοτητες εχουμε φτασει στο επιπεδο να λεμε "ε και σιγα το σοκαριστικο". Ε βεβαια. Η γιουχα για τον Λουτσε θα μας σοκαρει; Εδω εχουμε διαβασει μεχρι και οτι ο Ματος ειναι φερεφωνο του Γιωργη και παιζει βιολοντσελο σε κουαρτετο εγχορδων. Σιγα τωρα που ειπαμε και για λιγη γιουχα και κατι εγινε. Την αλλη εβδομαδα θα γραφουμε για κλωτσιες και μπουνιες στον Λουτσεσκου και καποιοι θα λενε: "ενταξει μωρε, σιγα το σοκαριστικο".
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θα το μετανιωσω αλλα δεν πειραζει...Καταλαβαινεις sic οτι στην λογικη σου πρεπει να πας και στα γραφεια της θυρας 4 να διαμαρτυρηθεις για την ανακοινωση της και να τους πεις κατα αντιστοιχια κοιμισμενους γιατι δεν επιτρεπεται μια οπαδικη θυρα να βαλει κατα στελεχους της ομαδας? Καταλαβαινεις πως αν χασουμε στην Ξανθη και οι οπαδοι γιουχαρουν θα πρεπει αν εισαι στο γηπεδο να σηκωθεις και να πεις εεεεε παιδια μην γιουχαρετε μελη της ομαδας.ΟΠΑΔΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΡΕ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΝ ΦΙΛΑΘΛΟΙ.Οκ κανεις δεν υποστηριζει να αρχισουμε τα μπινελικια αλλα μην περναμε και στην αλλη πλευρα...

Υ.Γ 3 σελιδες σχολιων and still counting για ενα ποστ που κατα πασα πιθανοτητα δεν θα θυμοταν κανεις...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τρί 28 Νοέμ 2017, 20:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”