Ιβάν Σαββίδης ΙV
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV
Οχι, καλυτερα να αρχισουμε να τον φτυνουμε να παει στο διαολο...
Τι λες; ποια απο τις δυο ειρωνειες εχει πιο πλακα; Στην ειρωνεια ομως ειμαστε ολοι απαιχτοι...
Τι λες; ποια απο τις δυο ειρωνειες εχει πιο πλακα; Στην ειρωνεια ομως ειμαστε ολοι απαιχτοι...
- PAOK_Antarctica
το ιδιο λεμε
αν δεν ειρωνευοταν την αντιθετη αποψη το προηγουμενο μηνυμα, δεν θα υπηρχε το δικο μου
αν δεν ειρωνευοταν την αντιθετη αποψη το προηγουμενο μηνυμα, δεν θα υπηρχε το δικο μου
μαγαζι γωνια ειμαστε τσουρμο οι επενδυτες .....το ακουω εδω και σαραντα χρονια.....Μαυρο Χιονι έγραψε:Nα τον αλυσοδεσουμε τότε για να μη μας φύγει.
Το κακό με τον Ιβαν είναι οτι μιλάει σαν πολιτικός...δεν πιστεύει αυτά που λέει απλά τα λέει γιατί πρέπει να τα πει.
Ομως στον πεινασμένο ΠΑΟΚτση δεν μιλάς για τιτλους και εικοσάδες της Ευρωπης γιατί φουσκώνουν τα πονεμένα
μυαλά του περνοντας στα σοβαρά τα ευφυολογήματα σου.
Πες ρε Πρόεδρε ήρθα στον ΠΑΟΚ για να κάμω μπίζνες στην Ελλάδα, σας σβηνω τα χρέη, θα σας παρω και 2-3 παιχταραδες και θα δωσω την ΠΑΕ στον Γιωργη να ξεκαυλώσει λίγο.
Εγω έχω άλλες δουλειες...
Αμα ξηγιοσουν έτσι μια χαρούλα θα ημασταν όλοι...
Ομως στον πεινασμένο ΠΑΟΚτση δεν μιλάς για τιτλους και εικοσάδες της Ευρωπης γιατί φουσκώνουν τα πονεμένα
μυαλά του περνοντας στα σοβαρά τα ευφυολογήματα σου.
Πες ρε Πρόεδρε ήρθα στον ΠΑΟΚ για να κάμω μπίζνες στην Ελλάδα, σας σβηνω τα χρέη, θα σας παρω και 2-3 παιχταραδες και θα δωσω την ΠΑΕ στον Γιωργη να ξεκαυλώσει λίγο.
Εγω έχω άλλες δουλειες...
Αμα ξηγιοσουν έτσι μια χαρούλα θα ημασταν όλοι...
Πρόεδρε πού είσαι? Τι κάνεις? Όλα καλά?
" Ήμασταν μέχρι τώρα υποχείρια των μάνατζερς...", είχες δηλώσει όταν ανέλαβες την Προεδρία του Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Τώρα τι...γίνεται?
" Ήμασταν μέχρι τώρα υποχείρια των μάνατζερς...", είχες δηλώσει όταν ανέλαβες την Προεδρία του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Τώρα τι...γίνεται?

- The_Stalker
Το γράφω εδώ, αλλά η ερώτηση απευθύνεται περισσότερο σε συνοπαδούς.
Έχεις δικαίωμα επειδή έβαλες ένα κάρο λεφτά, να φτιάχνεις μια αομάδα και να την καταστρέφεις όποτε γουστάρεις γιατί είσαι ξεροκέφαλος πόντιος ή για να παίζει live football manager το χαϊδεμενο σου;
Αναλόγως της απάντησης, έχεις μια ασφαλή εκτίμηση του χρόνου που απαιτείται για τίτλο (εννοείται χωρίς να γίνεις γαύρος).
Έχεις δικαίωμα επειδή έβαλες ένα κάρο λεφτά, να φτιάχνεις μια αομάδα και να την καταστρέφεις όποτε γουστάρεις γιατί είσαι ξεροκέφαλος πόντιος ή για να παίζει live football manager το χαϊδεμενο σου;
Αναλόγως της απάντησης, έχεις μια ασφαλή εκτίμηση του χρόνου που απαιτείται για τίτλο (εννοείται χωρίς να γίνεις γαύρος).
-
Φαινεται να επικρατει μια αισθηση οτι εχουμε καταστραφει, η οτι ολα γινονται μπουρδελο....εγω λεω να ηρεμησουμε λιγο και να περιμενουμε..το πιο τρελο ειναι οτι φωναζαν οι περισσοτεροι οτι δεν κανει ο λεοβατς και τωρα ξαφνικα γινομαστε κωλος επειδη ειναι τελειωμενος....
Γινομαστε κώλος γιατι έχουμε να δουμε διπλό απο πέρσι...χασαμε θεωρητικα το πιο ευκολο πρωτάθλημα της ιστοριας μας, η ομαδα γενικότερα δεν δειχνει σημάδια ανάκαμψης, η τύχη μας έχει γυρίσει την πλάτη...
Ε, πάλι καλά είμαστε...
Ε, πάλι καλά είμαστε...
- The_Stalker
Ρε συ Ξενιτεμένε,
δεν είναι ο λόγος αυτός που αναφέρεις. Εγώ μπαίνω σήμερα και βλέπω:
α) δεν αντέχει ο Λέοβατς
β) "τραυματίστηκε" ο Πρίγιοβιτς
γ) εκτός και πάλι ο Σαμπράνο
Για το φάουλ της μείωσης της διαπραγματευτικής ικανότητας τα είπαν μια χαρά τα παιδιά.
Εγώ όμως βλέπω ότι φτιάχτηκε μια ομάδα με το καλύτερο ρόστερ μετά το 77, το οποίο ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ θα απαξιωθεί και θα αποξηλωθεί το Γενάρη και θα πάμε πάλι φτου κι απ' την αρχή. Αυτό είναι που με σκάει.
δεν είναι ο λόγος αυτός που αναφέρεις. Εγώ μπαίνω σήμερα και βλέπω:
α) δεν αντέχει ο Λέοβατς
β) "τραυματίστηκε" ο Πρίγιοβιτς
γ) εκτός και πάλι ο Σαμπράνο
Για το φάουλ της μείωσης της διαπραγματευτικής ικανότητας τα είπαν μια χαρά τα παιδιά.
Εγώ όμως βλέπω ότι φτιάχτηκε μια ομάδα με το καλύτερο ρόστερ μετά το 77, το οποίο ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ θα απαξιωθεί και θα αποξηλωθεί το Γενάρη και θα πάμε πάλι φτου κι απ' την αρχή. Αυτό είναι που με σκάει.
- aspromaura ioannina
Ηρεμα ρε συ Ριζλα ποιο πρωταθλημα χασαμε;Τιποτε δεν χασαμε.Rizla έγραψε:Γινομαστε κώλος γιατι έχουμε να δουμε διπλό απο πέρσι...χασαμε θεωρητικα το πιο ευκολο πρωτάθλημα της ιστοριας μας, η ομαδα γενικότερα δεν δειχνει σημάδια ανάκαμψης, η τύχη μας έχει γυρίσει την πλάτη...
Ε, πάλι καλά είμαστε...
Ούτε όμως θα το πάρουμε μια ενδεχόμενη νίκη στην ξανθούλα...Κοιτάμε το δάσος κι όχι το δέντρο, το ξανάπαμε...
Παρεμπιπτόντως, γι αυτό ακριβώς συμφωνώ μέχρι κεραίας με τον The_Stalker...
Η απουσία του Πρόεδρου απ την διοίκηση είναι πλέον εμφανέστατη, ακόμα και μέσω skype...
Παρεμπιπτόντως, γι αυτό ακριβώς συμφωνώ μέχρι κεραίας με τον The_Stalker...
Η απουσία του Πρόεδρου απ την διοίκηση είναι πλέον εμφανέστατη, ακόμα και μέσω skype...

Οταν στις αρχες μιλουσε,στραβωναμε γιατι μιλαει,χωνεται κλπ.Θυμαμαι γραφοταν απο πολλους "δωσε ενα μπατζετ,και ασε αλλους να διοικουν".Τωρα που δε μιλαει,λεμε οτι λειπει,και απο μακρυα δε γινεται κλπ.Ουτε εμεις οι ιδιοι δε ξερουμε τι θελουμε,τον Ιβαν κραζουμε.Γενικο το σχολιο,τυχαια κατω απο το δικο σου Γκοραν.