Răzvan Lucescu
- ΑποστόληςΑ
Re: Răzvan Lucescu
Εγώ δεν τον θέλω, αλλά αναφέρομαι στη φήμη που γράφει η εφημερίδα. Η φήμη δεν είναι απαραίτητα είδηση.
Α ρε Ραζβαν,η επιτομη του πρωταθλητισμου εισαι τοσα χρονια στο κουρμπετι για αυτο σε στηριζει ο Γιωργος.
- White Ranger
Εμένα με έβαλε και σε σκέψεις χθεσινές από τον Matos δηλώσεις "που είναι ο καλύτερος που γύρισε αρκετές ομάδες και δούλεψε με προπονητές κτλπ".
Ενώ έλεγα δεν μπορεί είναι για την ΟΜΑΔΑΡΑ μας λίγος θέλει προπονητή με dna ΠΑΟΚ.
Έλεγα μπορεί να φταίνε και οι παίχτες αλλα με τις απογοητεύσεις που μας πέρασαν βαθμολογικά ενώ δεν πήραμε αποτελέσματα που έπρεπε ίσως να φαινεται η απογοήτευσή μου και το λέω αυτό!
Ενώ έλεγα δεν μπορεί είναι για την ΟΜΑΔΑΡΑ μας λίγος θέλει προπονητή με dna ΠΑΟΚ.
Έλεγα μπορεί να φταίνε και οι παίχτες αλλα με τις απογοητεύσεις που μας πέρασαν βαθμολογικά ενώ δεν πήραμε αποτελέσματα που έπρεπε ίσως να φαινεται η απογοήτευσή μου και το λέω αυτό!
Ελπίζω αύριο να σε τελειώσει ο κόσμος με μαζική γιούχα στο πρόσωπο σου ζητώντας να μας αδειάσεις την γωνιά πριν η κατάσταση στο πρωτάθλημα γίνει μη αναστρέψιμη και εκτός του να κανείς δώρο το πρωτάθλημα προχωρήσεις και σε πλήρη διάλυση του ρόστερ..
- sourmenetes
- Moderator
Το να ειρωνευεσαι την αποψη των αλωνων τι νοημα εχει;;;ικανοποιει το εγω σου;;;Sick Bastard έγραψε:Μη σκας ρε, θα έρθει ο Άγγελος (για 5η φορά) και θα τα σαρώσουμε όλα σε λέω.joshua έγραψε:Εγω παντως μεσω της στηριξης του Λουτσεσκου φοβαμαι πως θα οδηγηθουμε σε στοχευση παικτων με σειρα απομακρυνσεων ακομα και τον Γεναρη,θα επιδιωξουν ισως και ελληνοποιηση του ροστερ για να επανελθει το περιφημο dna κατι που θα μου προκαλεσει ανησυχια οχι μονο για την φετινη αλλα και για την επομενη χρονια σε ενα deja vu της χρονιας που ακολουθησε αυτη του Στεφενς...
Αέρα ρε, μπαμπα μπούμπα, μπαμ πάταγος, θα μοιράζουμε 3αρες μέσα έξω
θα μπαίνει ο Άγγελος θα τους αγριοκοιτάζει και θα λιώνουνε ρε
μόνο με τη φανέλα ρε, αλάργα, Αλαμάνα και Γραβιά ρε, παλουκάρια
γιατί η ντομπροσύνη παίζει κι αυτή μπάλα, καθαρά κούτελα, Μίλαν Κούντερα
και μετά, τον ''Μάη θα μαστε καλά'' θά φέρουμε κι ένα ωραίο άσπρο άλογο απ τις αχανείς
στέπες της Ρωσσίας και θα το καβαλήσει ο Άγγελος, θα κοτσάρει κι έναν σταυρό,
''Εν τούτω νίκα'' και παριζάκι Νίκας κάνει καλό
και μετά στο νέο γήπεδο, μια θύρα θα ονομαστεί σε Άγγελος ο Πορθητής, γιατί σε λέω
και μην το γελάς, Αγγελάρα να το ξέρεις το πρωτάθλημα εσύ θα μας το φέρεις
(φέτος, ε. Τώρα, όχι σε καμιά 20αρια χρόνια, τώρα να, φέρτε Άγγελο
σε λεώ να πάρουμε 3 κούπες ταυτόχρονα, πρωταθλητές Αυγούστου, πρωταθλητές γραφικότητας
και πρωταθλητές Ελλάδας 2017-18, έτσι γαμεί ο ΠΑΟΚ ρε μονιά).
Ολοι λενε την αποψη τους.
- Sick Bastard
Δεν ειρωνεύομαι.
Τρολάρω πάνω στο τρολάρισμα για τον Άγγελο απ όπου κι αν προέρχεται.
Όπως και να χει, αν δε σ αρέσει, σβου, δεν έχω πρόβλημα.
Τρολάρω πάνω στο τρολάρισμα για τον Άγγελο απ όπου κι αν προέρχεται.
Όπως και να χει, αν δε σ αρέσει, σβου, δεν έχω πρόβλημα.
Για να ειμαστε παντως δικαιοι ,δεν εφερε ο Λουτσεσκου τον Λεβεκ με αποτελεσμα να χαραμιζει εκει τον Βιερινια ενω ο Γαλλος διακοπευει.Δεν εφερε ο Λουτσεσκου 2 ποιοτικους μεν αλλα με παραπλησια χαρακτηριστικα μεσους,2 οκταρια οπως φαινεται να ειναι και ο Ελ Καντουρι, με αποτελεσμα να λειπουν απο το παιχνιδι μας στοιχεια επιτελικου.Δεν εδιωξε τον Κλαους ο Ρουμανος, απομακρυνση για την οποια επιμονα ζητουσε αντικατασταση και δεν εγινε ποτε.Δεν πηρε ο Λουτσεσκου τον Μακ γιατι θα ταιριαζε στο 4-4-2 του Στανογεβιτς,ενω μαλιστα ξεραμε πως στο τελος του καλοκαιριου θα αποκτηθει ο Βιερινια, με αποτελεσμα να ψαχνουμε εναγωνιως ομαδα να δωσουμε τον Ενρικε και ωρες ωρες να αναπολουμε τον Βραζιλιανο.Η ομαδα μπορει να εχει ενα ποιοτικο ροστερ για τα δεδομενα της σουπερλιγκ,πως θα μπορουσε αλωστε να μην εχει οταν εχουν ξοδευτει ασυληπτα ποσα σε σχεση με την πλειοψηφεια των αντιπαλων, αλλα δεν παυει να στερειται πολλες φορες ποδοσφαιρικης λογικης.Στο τελος τελος δεν επελεξε ο ιδιος τον εαυτο του ως αυτον που θα εδινε τον χαρακτηρα πρωταθλητη που τοσο λειπει στον ΠΑΟΚ.
Ισχύουν όλα τα παραπάνω, αλλά για την απουσία από το παιχνίδι μας στοιχείων επιτελικού φταίει και ο ίδιος που έχει αδρανοποιήσει τον Μπίσεσβαρ.
Ως απαντηση σε αυτο θα μπορουσα να σου πω πως αν ειχε αποκτηθει ενας απο τους 2 (Μαουρισιο η Ελ Καντουρι) , και αντι τους ενος ενα 6ρι με @@ οπως ζητουσαμε ολοι τοτε ισως να χωρουσε ο Μπισεσβατ.Σε μια γενικα σοφτ ομαδα δεν μπορω να τον αδικησω καποιες φορες οταν αφηνει τον Ολλανδο εξω,τουλαχιστον απο την αρχικη εντεκαδα.
Θυμασαι ισως την καλοκαιρινη αγωνιωδη κουβεντα για το κατα ποσο ο Μαουρισιο ειναι 6ρι και ο Μαροκινος 8ρι.
Θυμασαι ισως την καλοκαιρινη αγωνιωδη κουβεντα για το κατα ποσο ο Μαουρισιο ειναι 6ρι και ο Μαροκινος 8ρι.
Το ποδόσφαιρο είναι απλό αλλά μερικές φορές το απλό είναι δύσκολο εστω και ετσι ομως στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια το εύκολο το κάνουμε δύσκολο.
1) Την στιγμή που ο Πελκας κανει σπριντ μισό γηπεδο για να προλάβει τον δεξί χαφ του Πανιωνιου που ειχε την μπάλα ο Κόρμπος περπατώντας έφτασε μέχρι την περιοχή του ΠΑΟΚ.
2) Ο Πελκας έπρεπε να ακολουθήσει τον Κόρμπο στο κεντρο και αφου αποφασίζει και παει στα πλάγια έπρεπε να τον κανει φάουλ, να παρει κίτρινη κάρτα και σταματάει την αντεπίθεση.
Τελικά και τριπλά έφαγε και ο Κόρμπος ασίστ έδωσε.
Τα λαθος εσωτερικά μαρκαρίσματα για κάποιους ΑΡΔ της πόλης του ΠΑΟΚ μεταφράζονται σε "H επιστήμη σηκώνει τα πόδια ψηλά".

1) Την στιγμή που ο Πελκας κανει σπριντ μισό γηπεδο για να προλάβει τον δεξί χαφ του Πανιωνιου που ειχε την μπάλα ο Κόρμπος περπατώντας έφτασε μέχρι την περιοχή του ΠΑΟΚ.
2) Ο Πελκας έπρεπε να ακολουθήσει τον Κόρμπο στο κεντρο και αφου αποφασίζει και παει στα πλάγια έπρεπε να τον κανει φάουλ, να παρει κίτρινη κάρτα και σταματάει την αντεπίθεση.
Τα λαθος εσωτερικά μαρκαρίσματα για κάποιους ΑΡΔ της πόλης του ΠΑΟΚ μεταφράζονται σε "H επιστήμη σηκώνει τα πόδια ψηλά".

Γεια σου Τζος. Ολα καλα αδερφε. Παρακολουθω το φορουμ τακτικα.joshua έγραψε:Που χαθηκες εσυ ρε?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Το ακομα πιο εξοργιστικο ειναι οτι καλυπτει και τον σκορερ Γεσιλ πανω στο "ανεμελο" τρεξιμο του

- navigator11
Ευτυχώς, είσαι καλά! Ο Πέλκας πάλι όχι και τόσο ...paok87 έγραψε:Το ποδόσφαιρο είναι απλό αλλά μερικές φορές το απλό είναι δύσκολο εστω και ετσι ομως στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια το εύκολο το κάνουμε δύσκολο.
Δε χωνεύεται το πόσο ηλιθιωδώς φάγαμε αυτό το γκολ.