9.Aleksandar Prijovic

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: 9.Aleksandar Prijovic

Δημοσίευση από MANIAKOS »

obanebane έγραψε:Αποτι φαίνεται πουλήθηκε ήδη.
Και από αύριο θα είμαστε τεταρτοι,στη φυσική μας θέση.
Τελικά η απογοήτευση είναι μεταδοτική,κατάθλιψη σε πιάνει εδώ μέσα,δικαίως δε λέω,κουράστηκα όμως και την κάνω για λίγο,δε ξέρω για πόσο θα δείξει.
Τα λέμε παλικάρια.

Αστα αυτα κ γυρνα
Άβαταρ μέλους
White Ranger

Δημοσίευση από White Ranger »

Καλά στοιχεία βρήκαμε επιθετικό λέγαμε να βάζει στο πλεκτό την μπάλα αλλά στο χθεσινό ματς με 1 ευκαιρία που έχασε λές και πηδούσε χθες βράδυ!
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

Παλαιολόγος έγραψε:τι να κανει και ο σερβος,αφου ειναι αθλια η επιθετικη μας λειτουργια

εχουμε την μπαλα στα ποδια,δεν ξερουμε τι να την κανουμε
δεν μπορουμε να μπουκαρουμε στην περιοχη ε και τι επιλεγουμε; μια ευκολη σεντρα,κανα σουτ της απελπισιας

τι να σου κανει ο σερβος;
μονο με φορ διπλα ή με εξτρεμ που πατανε περιοχη μπορει να τον κρινεις
αν δεν ελεγες σερβος, θα ημουν σιγουρος οτι το ποστ εχει γραφτει για τον κλαους...βεβαια τοτε δεν ηταν αποδεκτο αυτο το επιχειρημα....
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Από εσένα περιμένω πολλά περισσότερα. Πέρυσι λέγαμε ότι μας στοίχησε οτι δεν είχαμε φορ. Φέτος;; Είσαι καλός,χρυσός κ κανένας δεν αμφισβητεί την αξία σου αλλά φέτος σε θέλω για να πάρω πρωτάθλημα και εμφανίζεσαι επιεικώς νωχελικός. Δεν είναι δυνατόν να μην έχεις βάλει ούτε ένα τετ α τετ. Να μπαίνεις σε όλες τις φάσεις χλιαρά. Σε εκτιμώ πολύ σαν παίκτη αλλά για το χθεσινό φέρεις μεγάλο μερίδιο ευθήνης καθώς θα μπορούσες να τελειώσεις το παιχνίδι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασπρόμαυρος Εβρίτης την Δευ 27 Νοέμ 2017, 09:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Παλαιολόγος έγραψε:τι να κανει και ο σερβος,αφου ειναι αθλια η επιθετικη μας λειτουργια

δεν μπορουμε να μπουκαρουμε στην περιοχη ε και τι επιλεγουμε; μια ευκολη σεντρα,κανα σουτ της απελπισιας

Παλαιολόγε εγώ τον θέλω για να μου κάνει το γκολ στην μία ευκαιρία που θα του δοθεί. Χθες του δόθηκε για ακόμη μια φορά αλλά την πέταξε. Δεν έχω την απαίτηση να δημιουργήσει.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

νωχελικός ήταν πάντα ρε παιδιά ο συγκεκριμένος, ποτέ δεν έβαλε το πόδι του στη φωτιά, ποτέ δε γυάλισε το μάτι του
πάντα με το στυλ το "ψιλοβαριέμαι" και το στυλ ντίβας έπαιζε

απλά τώρα δε μπαίνουν τα σουτ του
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Αλέξανδρε μου, έτοιμοι είμαστε να σε βγάλουμε Κλάους των τελευταίων δύο ετών κι εσένα, ελέω του Ρουμάνου...
Ελπίζω τουλάχιστον το deal της μεταγραφής σου να χει ήδη κλείσει πριν σε απαξιώσουμε και να μην είναι μικρό...

Υ.Γ. Συμβουλευτείτε τα στατιστικά του, αυτά για τα εντός κι εκτός έδρας γκολ του, τα τελευταία 3-4 χρόνια!! :shock:
Θα τα βρείτε πολύ χρήσιμα για να δείτε για ποιον λόγο εκτός έδρας δεν κερδίζουμε ούτε την Κάτω Ραχούλα... :ugeek:

Υ.Γ. 2...Πουτ@να λακκούβα, χτεσινή... :twisted: :x :redcard:
BIacky

Δημοσίευση από BIacky »

obanebane έγραψε:Αποτι φαίνεται πουλήθηκε ήδη.
Και από αύριο θα είμαστε τεταρτοι,στη φυσική μας θέση.
Τελικά η απογοήτευση είναι μεταδοτική,κατάθλιψη σε πιάνει εδώ μέσα,δικαίως δε λέω,κουράστηκα όμως και την κάνω για λίγο,δε ξέρω για πόσο θα δείξει.
Τα λέμε παλικάρια.
Το κακο δεν ειναι αυτο που αισθανεται ο φιλος ο bane το κακο ειναι οτι μαλον ολοι καπως ετσι ειμαστε....το οτι ξενερωναμε τοσα και τοσα χρονια οντας χωρις διοικισεις με λεφτα κτλ...
ηταν λιγο πολυ φυσιολογικο,το οτι αισθανομαστε ετσι με Ιβαν και κατα γενικη ομολογια εχοντας το καλυτερο ροστερ ειναι αυτο που με φοβιζει....Δεν μας εδιωξε απο την Τουμπα
η φτωχια και η ανυπαρξια και θα μας διωξει το χρημα....Ωχ Θεε μου....
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:

Παλαιολόγε εγώ τον θέλω για να μου κάνει το γκολ στην μία ευκαιρία που θα του δοθεί. Χθες του δόθηκε για ακόμη μια φορά αλλά την πέταξε. Δεν έχω την απαίτηση να δημιουργήσει.
εχει την καλυτερη αναλογια σε αυτο απο καθε αλλο φορ στο ελληνικο πρωταθλημα,αν υπηρξε δηλ κανεις καλυτερος αποα υτον στον τομεα

με λιγες τελικες κανει το γκολ
δεν ειναι ο φορ που θα συμμετεχει στην δημιουργια ή κατι τετοιο
ειναι παστελωτης με εξαιρετικα τελειωματα .αυτο
το θεμα ειναι να περνα η μπαλα στα ποδια του
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Συμφωνώ σε αυτό αλλά φέτος δεν το κάνει. Στα εκτός έδρας για να είμαι ακριβής. Στα ματς με Απόλλων,Λάρισα,Κούλα και χθες του δόθηκαν ευκαιρίες και αστόχησε σε όλες. Και σε φάσεις θεωρητικά εύκολες για την ποιότητα του.
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:

Γκολ στην μια ευκαιρία δεν κάνει κανένας!!
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δεν διαφωνώ,αυτό που λέω είναι οτι έχει χάσει πολλά σημαντικά τετ α τετ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

paokpantou έγραψε: Γκολ στην μια ευκαιρία δεν κάνει κανένας!!
Ο Πρίγιο πέρυσι.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Πιστευω θα ξεκινησεις βασικος,αλλα ειτε ξεκινησεις,ειτε οχι και μπεις αλλαγη,το ή τα γκολ θα τα ή το βαλεις
Σου παει το γηπεδο,εντος εδρας θα παιζουμε,τιποτα δεν εχεις να φοβηθεις.
Παστελωσε τα(ο)οπως περσι.
Το μονο που εχεις θεμα ειναι στις μονομαχιες ειδικα ΕΚΤΟΣ- περιοχης στα ψηλα,στις κεφαλιες που σου παιρνουν.
Με τετοιο μποι δεν πρεπει,να χανεις κεφαλια.
ΕΝΤΟΣ περιοχης δεν σε φοβαμαι,τα καρφωνεις τα γκολακια σου και με το κεφαλι και με τα ποδια
Τετατετ να μη χασεις το Σαββατο.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

αμα εχει ενα φορ ακομα διπλα του θα σκοραρει,αλλιως δυσκολα ,θα πρεπει τα εξτρεμ να πατανε περιοχη να μην παιζουν μονο πανω κατω και σεντρα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”