Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
cambiaso

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από cambiaso »

Στην Τσερνομορετς ειχε εναν Γκριγκορτσουκ κ Μαρσειγ εναν Τρουσιερ και ενα Εμον...τωρα βραζιλια δεν ειδα αλλα τι προπονητες να ειχε εκει....
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

παντως εχει την αξια της και η δηλωση ματος,κακα τα ψεμματα
μεγαλυτερη απο του μεσου οπαδου.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Κάθε μέρα που περνάει και κάθετε στον πάγκο της ομάδας είναι χάσιμο χρόνου και μαύρη σελίδα του συλλόγου..

Οι λόγοι πολλοί.. εως πάρα πολλοί..

Απ ότι κατάλαβα πρέπει να πούμε πρώτα και επίσημα το "Καλό Καλοκαίρι" και μετά θα φύγει..
Και ξανά προς τη δόξα τραβά.. και του χρόνου με υγεία!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

kos έγραψε:
giapas έγραψε:Μόλις διάβασα ότι ο Μάτος δήλωσε ο Λουτσέσκου είναι από τους καλύτερους προπονητές που είχε ποτέ. Γενικά οι δηλώσεις του δείχνουν μεγάλο σεβασμό.

Μεγάλη έκπληξη αυτή και φυσικά κρατάω τη γνώμη ενός γνώστη του αντικειμένου από το τι γράφει ο καθένας εδώ μέσα.

Μεγάλη έκπληξη πραγματικά , αν είναι πραγματικές οι δηλώσεις του.
εχεις δει στις αμερικανικες ταινιες που του κανουν κηδεια και ανεβαινει καποιος για να μιλησει για τον νεκρο?
δεν βλεπεις αμερικανικες ταινιες?
εχεις δει ειδησεις στην ελλαδα που παει η καμερα κατω απο το σπιτι του φονια και λεει ο γειτονας "ηταν καλο παιδι, δεν εδωσε ποτε δικαιωματα στην γειτονια"?
κατι τετοιο
Ίσως έχει δίκιο. Νομίζω ότι αν ήθελε να δηλώσει κάτι συνηθισμένο θα το έλεγε αλλιώς αλλά και πάλι δε ξέρω.

Κι εμένα μου έκανε εντύπωση

@ Josh δε μου φαίνεται ο μάτος να είναι το φερέφωνο της διοίκησης.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω θα πω πως ενα κουαρτετο Ματος-Μιχελ-Γιωργης-Λουτσεσκου δεν ειναι καθολου τυχαιο ειδικα οταν στηριζεται και στην δημοφιλια του πρωτου.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Αν είναι να παίζουν οι παίκτες όπως παίζει ο Μάτος , ας μπούνε κι άλλοι σε αυτό το κουαρτετο .
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ασχετο το ενα με το αλλο και ακομα και ο βραζιλιανος δεν ειναι οτι ειναι μερος ενος συνολου που εχει φτιαξει ο προπονητης.Ατομικη ποιοτητα βγαζει.
Άβαταρ μέλους
marauder

Δημοσίευση από marauder »

Ρε τον Μάτος, ρόμπα μας έκανε, μπράβο του
Άντε τώρα να το καταπιεί αυτό ο εγωισμός του ανώνυμου οπαδού που έχει γράψει καμια εκατοστή μνμ στο paokmania για να φυγει ο προπονητής
Ούτε που φαντάζεται ο Μάτος τι τον περιμενει...
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Παλαιολόγος έγραψε:παντως εχει την αξια της και η δηλωση ματος,κακα τα ψεμματα
μεγαλυτερη απο του μεσου οπαδου.
Υπαρχει αυτο και υπαρχουν οι θεωρειες συνομωσιας και οι εικασιες....
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

joshua έγραψε:Και εγω θα πω πως οι δηλωσεις του ειναι κατευθυνομενες απο την διοικηση και ολο αυτο θα εχει ασχημη καταληξη.

ε να πω κι εγω οτι εσυ εισαι κατευθυνομενος απο υποπτα κεντρα αφου ο καθ' ενας μπορει να λεει οτι γουσταρει...

Ενταξει, ειπαμε δεν τον γουσταρουμε τον Ρουμανο αλλα να φαντασιωνομαστε ...κουαρτετα εγχορδων...
το τερματισατε
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Καλά έχετε σαλτάρει παίδες.

Δηλαδή δεν μας φτάνει η ψεκασμένη καθημερινότητα που επιβάλλει την αποδοχή κάθε θεωρίας συνωμοσίας, τώρα έχουμε και την υιοθέτηση θεωριών που είναι ανέφικτο να ισχύουν :

Άντε και να δεχτώ οτι ο παίκτης είναι ύποπτος (γιατί θέλει να παίζει; για να παίρνει μπόνους; για να μοιράζει το χρήμα με τον καταδικασμένο τ.δ.; ένας θεος ξέρει γιατί)

Άντε και να δεχτώ οτι ο ανίκανος τ.δ. τα έχει σκατώσει και δίνει αβέρτα γραμμές για ψεύτικες δηλώσεις που κάνουν κακό στην ομάδα

Άντε και να δεχτώ οτι κανείς άλλος τριγύρω δεν τα καταλαβαίνει αυτά.

Αλλά ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ??? Δηλαδή αυτός τι συμφέρον έχει να τρυπιέται η επιχείρησή του;

Ρε πάμε καλά; Έλεος
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Του Μάτος λογικό να του αρεσει ο Ρουμάνος, μιας που αποδίδει τέλεια ο ίδιος. Είναι όμως και ο χαρακτήρας του τέτοιος. Τα ίδια είχε πει και για τον Ίβιτς, ενώ μίλησε θετικά και για Στανόγιεβιτς. Ο Μάτος, προτιμά να κάνουν οι παίκτες την αυτοκριτική τους και να μην τα ρίχνουμε όλα στον προπονητή. Καλά κάνει ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ. Ο Πέλκας πάντως πέταξε μια χαρά και έγκαιρα την μπιχτή του λέγοντας αυτό που τώρα λέμε όλοι, ότι ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ δεν πρέπει να παίζει για να κρατήσει το 1-0, αλλά να καθαρίζει τα ματς. Το δηλώνουν βλέπω σήμερα και οι παλέμαχοι του ΠΑΟΚ. Ο Πέλκας όταν το είχε πει, έπαιζε βασικότατος, παρολου που ο Ρουμάνος τον είχε 'φτιάξει' προσωπικά. Την είδε αρχηγός του ΠΑΟΚ, γιατί είναι, και μίλησε σωστά ο μικρός. Αν η αλλαγή είχε γίνει μετά το παιχνίδι με Λάρισσα, που το φώναζε η ποδοσφαιρική λογική, μέχρι τώρα μόνο το παιχνίδι στο τηγάνι να παίρναμε και θα ήμασταν 1ο φαβορί για το πρωτάθλημα. Αυτό ήταν το παιχνίδι της χρονιάς, με τον πραγματικό ανταγωνιστή. Εκεί τον βγάζεις νοκ άουτ. Ο Ραζβάν όμως τον ανέστησε. Βασικά η διοίκηση του ΠΑΟΚ. Ο Λουτσέσκου είναι αυτό που είναι. Δεν αυτοεπιλέχτηκε. Τα αντανακλαστιικά αυτής της ομάδας είναι εκνευριστικά στη λήψη αποφάσεων και όλα γίνονται με μια βάση επικοινωνιακή. Πιο πολυ πολιτικό κώμα θυμίζουμε σε οργάνωση, παρά ποδοσφαιρική ομάδα.

Δε θέλει πάντως τώρα πανικό στην επιλογή προπονητή. Αν γίνει, να παρθεί η καλύτερη δυνατή απόφαση. Αν γίνει επιλογή υπηρεσιακού για μέχρι το Μάίο, εγώ προτιμάω τον Άγγελο, που δεν έχει να χάσει τίποτα. Λέτε για τον Γκαρσία, αλλά είναι πολύ άδικο για το πουλέν μας. Αν ο Γκαρσία φέτος χάσει το πρωτάθλημα, θα χάσει αρκετούς πόντους στην οπαδική βάση. Είναι ένα χαρτί που πρέπει να προστατέψουμε. Να πάρει την ομάδα όταν θα είναι έτοιμος. Για Ίβιτς εννοείται είμαι θετικός. Με Ίβιτς θα δούμε σίγουρα μια βελτίωση. Με Άγγελο θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Βαθιά μέσα σας ΟΛΟΙ σας το ξέρετε, αλλά το τρέμετε για κάποιον λόγο (κατά τα άλλα ο ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα). Ίσως γιατί δε θέλετε να τον ξαναδείτε σε προετοιμασία του ΠΑΟΚ και να φέρνει Ανδράλες και Κουτσόπουλους. Εγώ λέω υπηρεσιακός μέχρι το Μάιο, και να έχουμε ξακαθαρίσει ότι θα φέρουμε όνομα για το καλοκαίρι, ακόμη και αν πάρει ντάμπλ.

Ούτε εγώ θέλω Άγγελο για κανονικό προπονητή. Πάντα ήταν ειδικών αποστολών. Ο ιδανικός προπονητής, θέλω να δίνει μια σταθερότητα στην ομάδα, σοβαρός, και να έχει νοοτροπία πρωταθλητισμού, όπου ο ΠΑΟΚ θα πηγαίνει για το 2-0 και 3-0 και μετά ας ρίχνει απόδοση. Θελω έναν προπονητή δηλαδή σαν τον Ντούσαν Μπάγιεβιτς, σαν τον Βαλδέρβε, σαν τον επιθετικό Σάντος την πρώτη φορά που ήταν στην Αεκ. Όχι όμως μόνο να έχει θεωριτικά αυτά τα χαρακτηριστικά, αλλά να τα έχει στο βιογραφικό του αποδεδειγμένα, όπως όταν φέραμε τον Μπάγιεβιτς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Δευ 27 Νοέμ 2017, 17:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Cantona4

Δημοσίευση από Cantona4 »

Όταν ο Πέλκας θα δίνει στην ομάδα ότι και ο Μάτος, τότε ν αρχίσει τις μπηχτές και αυτός. Οι βετεράνοι ασχολίαστοι. Αυτό είναι το σωστό, ο καθένας την αυτοκριτική του, πρώτα ν αποδόσει τα μέγιστα και μετά, δικαιωματικά, ας πει την άποψή του.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πιο τρύπημα μωρε και πια θεωρία συνομωσίας; Χτες ένας λαός φώναζε συγχρόνως Λουτσεσκου @&νε ....γιε και Λεο Ματος οε οε οε και σήμερα εμφανίζεται όλως τυχαίως στα μέσα δήλωση του τελευταίου να υπερασπίζει την καψούρα της διοίκησης και να λέει άκουσον άκουσον είναι λάθος να μιλάμε για τον προπονητή μετά από κάθε άσχημο αποτέλεσμα ως άλλος κυβερνητικός εκπροσωπος. Ούτε ψέμματα λέω ότι είπε ούτε ότι παίζει κάτι τρελό απλά την ώρα που όπως είπε και ο Σαββιδης όλοι του ζητάνε το κεφάλι του Ρουμάνου να λέει και αυτός το αγαπημένο παιδί της εξέδρας λέει τα καλύτερα.Τοσο περίεργο σας φαίνεται να εκφράζει ένας παίκτης την άποψη της διοίκησης; Εγώ απλά καυτηριάζω την κάψα κάποιων στην ΠΑΕ για τον Ρουμάνο.Εσας δηλαδη σας φαινεται τυχαια,συμπτωματικη η σημερινη δηλωση του Ματος στην πρωτη του νομιζω συνεντευξη σε αθηναικο μαλιστα μεσο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Δευ 27 Νοέμ 2017, 17:23, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία φέτος.Η μη κατάκτηση του Πρωταθλήματος θα είναι σκέτη αποτυχία.Με τέτοιο γεμάτο και ποιοτικό ροστερ εκατομμυρίων χωρίς Ευρώπη απτην αρχή της χρονιάς Με Βαζελο πεθαμένο και ολυμπιακό αεκ να έχουνε χάσει ένα σωρό βαθμούς δεν υπάρχει δικαιολογία ρε παιδιά.Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να έχει τουλάχιστον +6 βαθμούς από αυτούς που έχει σήμερα.Αρα ψέμματα τελείωσαν ο κόσμος Βαρέθηκε ο ΠΑΟΚ δεν είναι καμιά ομαδουλα της σειράς έχει πολλά χρόνια να πάρει Πρωτάθλημα και είναι κρίμα για τέτοιο μέγεθος που είναι η ΟΜΑΔΑ μας! Αν χάσουμε το Πρωτάθλημα με 1 βαθμό διαφορά η με 10 για μένα είναι το ίδιο το αποτέλεσμα μετράει!Δεν γίνεται να μην μπορείς να κερδίσεις τον Πεθαμένο Νιωνιο την Αεκ με 10 παίκτες τον τυχερό Ολυμπιακό τον Λεβαδειακο Απωλλονα Λάρισα Δεν γίνεται! Τα ψέμματα τελείωσαν φέτος η Πρωτάθλημα η θα ξηλωθουνε όλοι όταν λέμε όλοι όλοι όμως!Υ.γ παίκτικα δεν γίνεται να μην παίζει ο Μπισεσβαρ είναι ο μόνος επιτελικός πολλά ματς τα χάσαμε γιατί είχαμε πρόβλημα εκεί!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”