Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από sourmenetes »

Φυγε μονος σου...
Εισαι εκτος τοπου χρονου...

Επειδη μου ειπαν οτι δεν ακουστηκε στην τβ,εφαγε τρελο μπινελικι ο ρουμανος.

Ακουστηκε το "λουτσεσκου μπινε ...."
Εχασες ενα ακομα ματς μονος σου.
Μου βγαλες τον τσιμιροτ για να βαλεις ποιον...;;;;
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Τη συνεντευξη περιμενες ρε ντανι για να το καταλαβεις;
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Εικόνα
για την απόλυση ή παραίτηση λουτσέσκου
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δε νομιζω να παραιτηθει.
Μονο αν τον διωξουν
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

θα μεινει για να ερθει του χρονου ο μπαρμπα λουτσος
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν ξερω απο που να αρχισω...Να μιλησω για το μενταλιτε της ομαδας που ενω το σκορ ειναι 0-1 στο ημιχρονο μπαινει απιστευτα χαλαρη και αφηνει μια τρυπα ΝΑ εχωντας ανεβασει τους παντες λες και ειμαστε στο 94 και χανουμε? Να μιλησω για αυτο που εβλεπα στην τηλεοραση και πλεον επιβεβαιωσα στο γηπεδο,την πιο στατικη επιθεση που εχω δει στα οσα χρονια βλεπω ποδοσφαιρο? Χαφ να παλευουν σκοτωμενα να περασουν 2 και 3 αντιπαλους μηπως βρεθουν σε θεση για σεντρα χωρις να εχουμε καν ανεβασει παικτες στην περιοχη,χωρις να περιμενουν παικτες για πιθανο ριμπαουντ.Να βλεπεις τον νιονιο να βγαζει τριγωνακια στην οποια προσπαθεια για αντεπιθεση και εμεις να μην μπορουμε να αλλαξουμε οχι 2 αλλα ουτε μια πασα? Τον καημενο τον Βιερινια που τον λυπηθηκε η ψυχη μου να τον βλεπω στα 32 του να τρεχει πανω κατω να καλυψει ολη την αριστερη πτερυγα και καπως ετσι να τρωμε γκολ? Να θυμηθω οτι σε 6 παιχνιδια εχουμε 2 γκολ σε ροη παιχνιδιου και αυτα απο τον Ματος,το δεξι μπακ? Δεν ξερω τα νευρα μου ειναι κροσια και πρωτη φορα στα 43 βρεθηκα σε γηπεδο να βριζω στελεχος της ομαδας...Αν δεν φυγει και σημερα δεν εχει νοημα να ασχοληθουμε αλλο την φετινη χρονια με το αθλημα.Περιμενω μυνημα στηριξης του απο τον Γιωργακη.Αναρωτιεμαι αυτος το ακουσε το συνθημε μηπως και καταλαβει ποσο ανεπιθυμητος ειναι στις ταξεις των οπαδων?
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Και τον Μεσι να του φερεις πρωτάθλημα δεν περνεις με αυτόν....
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

ΔΡΟΜΟ ΡΕ, ΟΥΣΤ, ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ?
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

joshua έγραψε:Δεν ξερω απο που να αρχισω...Να μιλησω για το μενταλιτε της ομαδας που ενω το σκορ ειναι 0-1 στο ημιχρονο μπαινει απιστευτα χαλαρη και αφηνει μια τρυπα ΝΑ εχωντας ανεβασει τους παντες λες και ειμαστε στο 94 και χανουμε? Να μιλησω για αυτο που εβλεπα στην τηλεοραση και πλεον επιβεβαιωσα στο γηπεδο,την πιο στατικη επιθεση που εχω δει στα οσα χρονια βλεπω ποδοσφαιρο? Χαφ να παλευουν σκοτωμενα να περασουν 2 και 3 αντιπαλους μηπως βρεθουν σε θεση για σεντρα χωρις να εχουμε καν ανεβασει παικτες στην περιοχη,χωρις να περιμενουν παικτες για πιθανο ριμπαουντ.Να βλεπεις τον νιονιο να βγαζει τριγωνακια στην οποια προσπαθεια για αντεπιθεση και εμεις να μην μπορουμε να αλλαξουμε οχι 2 αλλα ουτε μια πασα? Τον καημενο τον Βιερινια που τον λυπηθηκε η ψυχη μου να τον βλεπω στα 32 του να τρεχει πανω κατω να καλυψει ολη την αριστερη πτερυγα και καπως ετσι να τρωμε γκολ? Να θυμηθω οτι σε 6 παιχνιδια εχουμε 2 γκολ σε ροη παιχνιδιου και αυτα απο τον Ματος,το δεξι μπακ? Δεν ξερω τα νευρα μου ειναι κροσια και πρωτη φορα στα 43 βρεθηκα σε γηπεδο να βριζω στελεχος της ομαδας...Αν δεν φυγει και σημερα δεν εχει νοημα να ασχοληθουμε αλλο την φετινη χρονια με το αθλημα.Περιμενω μυνημα στηριξης του απο τον Γιωργακη.Αναρωτιεμαι αυτος το ακουσε το συνθημε μηπως και καταλαβει ποσο ανεπιθυμητος ειναι στις ταξεις των οπαδων?
τζοσουα μην το ψαχνεις δεν χρηζει αναλυσης το θεμα...αν μαζεψουμε τα εγκληματα που εχει κανει στα παιχνιδια θα γραψουμε βιβλο...
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

joshua έγραψε:...Να μιλησω για το μενταλιτε της ομαδας που ενω το σκορ ειναι 0-1 στο ημιχρονο μπαινει απιστευτα χαλαρη και αφηνει μια τρυπα ΝΑ εχωντας ανεβασει τους παντες λες και ειμαστε στο 94 και χανουμε?...
Αυτό ακριβώς.

Επιπλέον, μετά το 1-1 η ομάδα έδειχνε ανίκανη να αντιδράσει και λύγισε από την πίεση. Με τον Νιονιο επαιζες και έπρεπε να βαλεις ενα γκολ σε 35 λεπτά. Άδεια ψυχικά ομάδα, απείθαρχη που ούτε καν το πίστευε. Απαράδεκτη εικόνα για την οποία έχει τεράστια ευθύνη.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ειμεθα λίγοι
Τελος
Η πικρή αληθεια
Άβαταρ μέλους
Αιτωλος

Δημοσίευση από Αιτωλος »

Άιντε ρε τελειώστε τον επιτελους. Μας δουλεύετε τωρα;
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Μακάρι να πάρουν την απόφαση να τον απολύσουν, αυτό το πράγμα δε μπορεί να συνεχιστεί. Ας διορθωθεί το λάθος της απόκτησης του. Τόσοι ικανοί προπονητές εκεί έξω ειναι διαθέσιμοι
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σοβαρα τωρα δεν ακουστηκε το συνθημα? Πρεπει δηλαδη να περιμενουμε το παιχνιδι με τον βαζελο να ακουστει απο 30000 μηπως και το παρουν αποφαση? Δεν υπαρχει σωτηρια...
Άβαταρ μέλους
Αιτωλος

Δημοσίευση από Αιτωλος »

Άγγελο να βγει η χρονια και ψάξτε προπονητή ξένο όνομα για τα επόμενα χρόνια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”