Δηλαδή, το 1/3 της ομάδας ήταν αρχηγοί!!!!
20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
-
Μπαρκαρούτσος
Re: 88. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Είχαμε 7 αρχηγούς;;
Πολλές προσωπικότητες μαζεύτηκαν στην ομάδα. Οπότε βγάλανε 7 αρχηγούς!!!
-
Μπαρκαρούτσος
Θα έλεγα κάτι για τις προσωπικότητες μέσα στην ομάδα, αλλά είμαστε ήδη off-topic.
- White Ranger
To 3/3 είναι τι το 1/3 φιλε.Ζαντός έγραψε:Είχαμε 7 αρχηγούς;;![]()
![]()
![]()
![]()
νομιζω οτι αποδειχτηκε και σημερα περιτρανα...Sera4 έγραψε: παρολα αυτα δεν συμμεριζομαι αποψεις περι κορυφαιου μπακ κλπ...ο παιχτης μπορει να εκτεθει αρκετα ευκολα στην πιεση του αντιπαλου...
χαιρομαι που βλεπω να λυνονται τα ποδια σου...ελπιζω να μπορεσουμε να σε εφοδιασουμε και με ενα καλο αριστερο μπακ για να δουμε επιτελους αυτα που πρεπει απο την πλευρα σου...
Λυπάμαι σήμερα για εσένα... Ακόμα και αν δεν σε αρέσει να παίζεις σε μια θέση... πρέπει να κάνεις αυτό που πρέπει!!!
Μαρκάρισμα με τα μάτια έχοντας χέρια πίσω από την πλάτη και οπισθοχωρώντας είναι βούτυρο στο ψωμί του επιθετικού, να σουτάρει στο 1ο γκολ ή να πασάρει στο 2ο...
Δεν θέλω να πω τι μου θύμισες από πέρσι!!!
Λυπάμαι και είσαι και αρχηγός!
Φέρεις ποσοστό της ευθύνης και για τα 2 γκολ!
Μαρκάρισμα με τα μάτια έχοντας χέρια πίσω από την πλάτη και οπισθοχωρώντας είναι βούτυρο στο ψωμί του επιθετικού, να σουτάρει στο 1ο γκολ ή να πασάρει στο 2ο...
Δεν θέλω να πω τι μου θύμισες από πέρσι!!!
Λυπάμαι και είσαι και αρχηγός!
Φέρεις ποσοστό της ευθύνης και για τα 2 γκολ!
- pisakaipoupoula
μεγάλη η ευθύνη σήμερα...το χάιδεμα και τ αγαπημένα παιδιά τέλος!
- back in black
Σήμερα χτυπούσε μέχρι και τα πλάγια, αλλα ρε γμτο δεν τον πήραμε για αυτό. Ευθύνεται και στα 2 γκολ.
- Sick Bastard
«Αν θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα τότε πρέπει να μάθουμε να παίζουμε με αυτή την πίεση. Έχουμε πει πως θέλουμε το πρωτάθλημα από την αρχή της σεζόν αλλά πρέπει να μάθουμε να παίζουμε με αυτή την πίεση όπως είπα, για να γίνουμε πρωταθλητές πρέπει να το συνηθίσουμε αυτό».
Ποιά πίεση ρε Αντελίνο, θα μας τρελάνεις κι εσύ;
Σε όλα τα εκτός την ίδια εικόνα έχετε απ την αρχή της χρονιάς.
Τα ίδια στη Λάρισα, τα ίδια στη Ν.Σμύρνη, απλά εκεί που ο αντίπαλος είναι καταφανώς
χειρότερος παίρνετε το χι.
Με αντιπάλους ίσους κάθεστε και χάνετε και το κακό είναι ότι όχι μόνο δεν ξέρετε πως
αλλά και ότι νομίζετε ότι ήσασταν και καλύτεροι κιόλας και δεν αξίζατε την ήττα.
Ποιά πίεση ρε Αντελίνο, θα μας τρελάνεις κι εσύ;
Σε όλα τα εκτός την ίδια εικόνα έχετε απ την αρχή της χρονιάς.
Τα ίδια στη Λάρισα, τα ίδια στη Ν.Σμύρνη, απλά εκεί που ο αντίπαλος είναι καταφανώς
χειρότερος παίρνετε το χι.
Με αντιπάλους ίσους κάθεστε και χάνετε και το κακό είναι ότι όχι μόνο δεν ξέρετε πως
αλλά και ότι νομίζετε ότι ήσασταν και καλύτεροι κιόλας και δεν αξίζατε την ήττα.
Για σένα τι να πω σήμερα ρε Αντέ? Μόνο ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κι αυτό δεν νομίζω ότι φτάνει... 
Γρηγόρη... δες τα δύο γκολ που δεχτήκαμε ... ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!goran 64 έγραψε:Για σένα τι να πω σήμερα ρε Αντέ? Μόνο ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κι αυτό δεν νομίζω ότι φτάνει...
Ο Βιερινια φταιει μωρε που επαιζε αριστερο φουλ μπακ στα 32 του? Προφανως και θα αφησει κενα πισω του οταν συνεχως ανεβαινε γιατι τον ειχαμε αναγκη μπροστα χωρις μαλιστα να εχει την παραμικρη καλυψη.