11. Zlatan Muslimović

Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Οταν εχεις προσωπικο μαρκαρισμα απο τον Κυριακο και εχεις και Μαιστοροβιτς σε βαθος, τι να κανεις? Αυτη η ΑΕΚ εσπαγε μονο απο το ακρα και δυστυχως εχθες ημασταν τραγικοι εκει.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Καλώς έκανε και ξέσπασε (και ευτυχώς έμεινε στα λόγια, αλλά τουλάχιστον έδειξε ότι δε μπορεί να του κουνιέται κάθε παιχτάκι της σειράς). Κατά τα άλλα ήταν απελπιστικά μόνος... Τι να τον κρίνεις. Πολλές φορές θαυμάζω που τρέχει και κυνηγάει χαμένες μπαλιές αλλά όταν το κάνει συνέχεια και ειδικά σε περιπτώσεις που είναι φανερό ότι ο αντίπαλος keeper θα μπλοκάρει, τζάμπα χάνει δυνάμεις.
salamalenco

Δημοσίευση από salamalenco »

Kilkis4Paok έγραψε:Α-Ν-Υ-Π-Α-Ρ-Κ-Τ-Ο-Σ

Αδερφέ όχι και ανύπαρκτος!Οταν παίζεις 4-3-3 και τα άκρα σοθ δεν βοηθάνε καθόλου τον επιθετικό μοιραία και αυτος χάνεται και ειδικά όταν είναι ανάμεσα σε δύο θηρία όπως είναι ο Κυργιάκος και ο Σουηδός!Για μένα ο Μουσλιμοβιτς έπαιξε πάρα πολύ καλά σήμερα!
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Ρε συ Φώτη τώρα το πάμε πολύ μακριά. Αν αρχίσουμε να βγάζουμε όλα τα αρνητικά μετά από κάθε ήττα, μόνο διχόνοια προκαλούμε. Τροφοδοτήθηκε καθόλου σήμερα? Είχε ελεύθερους χώρους? 2-3 φορές συνέβη και προτίμησε να κάνει σουτ γιατί στην τελική θα έδινε καμιά πασούλα και μοιραία θα χανόταν το τόπι από την περιοχή
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

fotis52 έγραψε:To χειροτερο ειναι οτι ειναι ατομισταρος και δεν τη δινει απ το δεξι στ αριστερο....

Σε πολλες φασεις ειχε επιλογη για πασα και προτιμησε να κανει σουτ για να γινει ηρωας...Δεν θελω να κανει δηλωσεις "θα βαλω γκολ", "θα γαμησω", "θα δειρω", γιατι παρασυρεται ευκολα.....

Καλος, χρυσος, αλλα καζανοκεφαλος μεχρι βλακειας και καπως ετσι εξηγειται η μετρια καριερα που εχει κανει....

Καζανοκέφαλος μέχρι βλακείας;
Σόρρυ ρε Φώτη δε θέλω να σε προσβάλλω, αλλά μ' αυτά που διαβάζω από τον θεωρητικά σκεπτόμενο λαό του ΠΑΟΚ σήμερα εδώ εγώ μάλλον δεν είμαι Παοκτσής αλλά και μάλλον έβλεπα άλλο άθλημα και ίσως μπερδεύτηκα!

Ο Ζλάταν πήρε 10 φορές μετρημένες τη μπάλα (και άλλες 20 πήδηξε για κεφαλιά με τον καλύτερο Έλληνα αμυντικό .. και όχι μόνο .. σε τέτοιου είδους στυλ παιχνιδιού) .. τις 6 ήταν 20 μέτρα έξω από την περιοχή με τρεις-τέσσερις της ΑΕΚ κολλημένους στην πλάτη του να τον πιέζουν, τις άλλες 4 φορές την πήρε 5-10 μέτρα έξω από την περιοχή και δύο από αυτές βρήκε κάποια εκατοστά ελεύθερου χώρου για να σουτάρει και ορθώς το έπραξε.
Δεν βγήκε ούτε μία φορά σε τετ - α - τετ, όποτε έπαιρνε τη μπάλα ή θα τον κοπανούσαν οι Κυργιάκος - Μαϊστόροβιτς ή θα ήταν εντελώς πλάγια σε θέση που θα έπρεπε να είναι ο Παντελής συνήθως, δεν δέχτηκε μία .. ΜΙΑ .. ΜΙΑ γ@μώ το σπίτι μου κάθετη πάσα για να φύγει στην πλάτη της άμυνας ή έστω να έχει προοπτικές να κάνει κάτι καλό σε φάση, έτρεχε ουσιαστικά 90' σαν το μαλάκα πιέζοντας τον Σάχα και όλη την άμυνα της ΑΕΚ πηγαίνοντας αριστερά - δεξιά χωρίς λόγο και ουσία μιας και κανείς από τους τρεις πίσω του δεν το έκαναν ψηλά ώστε να τον υποστηρίξουν, είναι ο μόνος επιθετικός στο μοναδικό παιχνίδι όλων των παιχνιδιών της γης που σε ολόκληρο ματς δεν του δόθηκε η μπάλα μέσα στην περιοχή για να κάνει σουτ και το μόνο που κατάφερε ήταν αφού βρήκε ελάχιστα μέτρα να πιάσει δύο σουτ σε όλο το παιχνίδι και θα τον πούμε ατομίσταρο και καζανοκέφαλο;

Δεν ξέρω τι σημαίνει ποδόσφαιρο για εσάς, δεν ξέρω αν εγώ βλέπω χόκεϊ και δε την έχω σακουλευτεί ακόμα, αλλά θεωρούσα ότι ο σωστός επιθετικός είναι αυτός που έχει το ένστικτο σκοραρίσματος και δεν ταλαιπωρεί τη μπάλα.
Γι' αυτό δεν κ@λώσαμε όλοι με τον Ζλάταν στο φιλικό με την Ουντινέζε που τον είδαμε για πρώτη φορά; Επειδή έπαιξε 30' και στις δύο περιπτώσεις που βρήκε χώρο εξαπέλυσε χωρίς δεύτερη σκέψη το σουτ πετυχαίνοντας γκολ στη δεύτερη;

Δεν φταίει ο Βερόν που δεν έδωσε ούτε μία σωστή μπαλιά που θα προωθούσε το παιχνίδι, δεν φταίει ο Βιερίνια που αν και μπήκε ορεξάτος και έδειξε ότι θα κάνει κάτι καλό χάθηκε κι αυτός στη μετριότητα, δε φταίει που από δεξιά ο Τζιμπούρ έβγαινε συνέχεια με τριγωνάκια, δεν φταίει που ο Παντελής το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να καταστρέφει κάθε επιθετική προσπάθεια γυρνώντας τη μπάλα στον Δάρλα ή κάνοντας ανόητες σέντρες, δεν φταίει που όποτε έπαιρνε τη μπάλα ο Μουσλίμοβιτς στο μισό της ΑΕΚ είχε δίπλα του Μαϊστόροβιτς - Κυργιάκο - Πελετιέρι - Ενσαλίβα και από τους υπόλοιπους 9 δικούς μας οι 7 ήταν στο δικό μας μισό και οι δύο που ήταν θεωρητικά κοντά του πετούσαν χαρταετό, δε φταίει γενικά η ομάδα η οποία δεν έκανε σε όλο το ματς μία οργανωμένη σοβαρή επίθεση που να έχει 6 σωστές μεταβιβάσεις πριν χαθεί το τόπι χρησιμοποιώντας τους Ίβιτς - Βερόν - Παντελή για παράδειγμα, που η ομάδα δεν μπόρεσε να κρατήσει το τόπι στο μισό γήπεδο της ΑΕΚ έστω και γυρνώντας τη μπάλα άσκοπα πάνω από λίγα δευτερόλεπτα ώστε να δημιουργηθούν κάποιες έστω υποτυπώδεις ευκαιρίες αλλά φταίει ο ατομίσταρος Μουσλίμοβιτς ε;

Δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά είμαι πολύ απογοητευμένος από όσα έχω διαβάσει συνολικά σήμερα από αρκετούς .. Ρίχνουμε ευθύνες σε ανθρώπους που δεν φταίνε .. Πάμε να φέρουμε την καταστροφή με γκαρίδες και κορόνες του στυλ ΠΑΟΚ είμαι ποιο Ουεφάκι και τι έκανε ο Σάντος που κατέβηκε έτσι και ξέρω γω και που 'ναι ο Γεωργίου και που 'ναι ο Κλάους και που 'ναι ο Ηλιάδης και που είναι η μάνα μου!
Δεν πάμε να πάρουμε καμια μετοχή λέω γω; Δεν ντρεπόμαστε λίγο;
Ο Σάντος κατέβηκε ορθά να κρατήσει τον έλεγχο του αγώνα και μετά να δει πώς θα του βγει. Δεν θέλει να γίνει αυτό που έγινε στο 2ο ημίχρονο που παρότι δεν φάγαμε γκολ ναι μεν δημιουργήσαμε κι εμείς κάτι ψιλοευκαιρίες αλλά γίναμε ευάλωτοι πίσω και από καθαρή τύχη δεν φάγαμε κι άλλο γκολ.
Δεν θέλει να μην έχει τον έλεγχο του ματς και μαγκιά του. Αν έβαζε Γεωργίου ή αν έβαζε Μπακαγιόκο από την αρχή θα κερδίζαμε; Πάλι καλά που ήταν ο Γκαρσία μέσα και έδειρε λίγο τον κόσμο και έκοψε γιατί αν είχαμε Βερόν - Ίβιτς και οποιονδήποτε άλλον (Μπακαγιόκο - Μπαλάφα - Ηλιάδη - Μπιζέρα) στον άξονα τότε ο Καφές και ο Πελετιέρι θα είχαν εγκατασταθεί μόνιμα έξω από την περιοχή μας και θα έληγε 3-0!
Είπαμε ρε παιδιά ότι έχουμε κάποιους παίχτες που όταν δεν παίζουν ή όταν παίζουν και έχουν άσχημο παιχνίδι η ομάδα δε την παλεύει .. τι θα κάνουμε τώρα; Θα τα γκρεμίσουμε όλα και θα αναλύουμε μαλακίες; Τα πιστεύετε αυτά που λέτε ή τα λέτε μόνο για να βγάλετε την καύλα σας πριν πάτε για ύπνο επειδή τρελαθήκατε;
Πόσες φορές κατάφερε να περάσει το κέντρο ο Γκαρσία (πλην στημένου);
Πόσα σουτ έκανε ο Βερόν έξω από την περιοχή; Πάτησε περιοχή ο Βερόν; Από τα 90' ο Βερόν ήταν ή όχι τα 70' στο μισό του ΠΑΟΚ;
Ο Ίβιτς (αν και πιστεύω ότι δεν έπρεπε να βγει) πόσες κάθετες έβγαλε και πόσα σουτ έκανε;
Ο Παντελής έκανε τίποτα άλλο εκτός από το να γυρνάει στον Δάρλα και να βγάζει σέντρες μπανάνες που και να τις πάρει ο επιθετικός η μπάλα δε θα έχει δύναμη;
Ο Σνάουτσνερ πόσα λάθη έκανε και πόσες φορές βγήκαν από κείνη τη μεριά με τριγωνάκια και σέντρες με προϋποθέσεις για γκολ που το γλιτώσαμε κατά λάθος με ή χωρίς δική του ευθύνη;
Κάναμε εμείς κάτι τέτοιο;
Υπήρχε ηρεμία από Αντόνιο και Κοντρέρας; Είδατε πώς έπαιζε ο Κυριακός;
Μπορούσαμε να φάμε άνετα 2ο γκολ ή όχι;
Τα μόνα σουτ - ευκαιρίες που έχουμε να λέμε πλην των στημένων είναι ένα σουτ του Ίβιτς και ένα του Μουσλίμοβιτς;
Και μου λες ότι ο Μουσλίμοβιτς είναι καζανοκέφαλος και ατομιστής;
Έπαιζε κάθε παίχτης της ΑΕΚ 2 φορές καλύτερα απ' ότι έχει παίξει φέτος; Τρέχανε όλοι σαν σκυλιά; Γυάλιζε το μάτι τους (με την καλή έννοια); Θέλαν τη νίκη παραπάνω από σένα; Πλην των Μουσλίμοβιτς - Γκαρσία με όλα τα κακά που κάνανε από ποιόν είσαι ευχαριστημένος από πλευράς απόδοσης; Ήταν πιο αποφασισμένοι σε κάθε μονομαχία;
Ωραία χάσαμε .. Τον ήπιαμε .. Τι θα κάνουμε τώρα; Εσείς που λέτε ότι ο ΠΑΟΚ που ξέρετε εσείς πάει για πρωτάθλημα και πάντα για τη νίκη .. Θα μείνουμε τώρα στην ήττα ή θα πάμε για το Κύπελλο;
Γιατί πρέπει να βάλλουμε κατά πάντων επειδή δεν παίξαμε καλά; Συμφωνώ ρε μάγκες .. κι εγώ το ήθελα το ματσάκι και στεναχωρέθηκα πάρα πολύ .. Αλλά τι θα γίνει τώρα; Η ΑΕΚ το ήθελε πιο πολύ .. Έβαλε γκολ στο 45' και αυτό μας κόστισε .. Γιατί πρέπει να ισοπεδώσουμε πάλι παίχτες και προπονητή; Βρέθηκαν σε κακή μέρα η πλειοψηφία των παικτών μας και δυστυχώς χάσαμε .. τι να κάνουμε;
Τώρα έχουμε δύο ματς με τον Άρη και ένα με Πανθρακικό .. Πάμε για το 3Χ3 να γουστάρουμε και ας γίνουμε επιτέλους σοβαροί άνθρωποι .. Δεν γίνεται όποτε κερδίζουμε να κάνουμε όνειρα για πρωτάθλημα και όποτε χάνουμε να μιζεριάζουμε και να ισοπαδένουμε τους πάντες!
Τι να πω .. Πάω για ύπνο γιατί μ' αυτά που διάβασα πραγματικά έχω ξενερώσει τη ζωή μου!
Υγ: Φώτη αφορμή πήρα από το ποστ σου .. δεν πάνε όλα όσα είπα σε σένα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Yiankos την Δευ 12 Ιαν 2009, 03:56, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

Yiankos έγραψε:

έτρεχε ουσιαστικά 90' σαν το μαλάκα πιέζοντας τον Σάχα και όλη την άμυνα της ΑΕΚ πηγαίνοντας αριστερά - δεξιά χωρίς λόγο και ουσία μιας και κανείς από τους τρεις πίσω του δεν το έκαναν ψηλά ώστε να τον υποστηρίξουν,

+1
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

+1
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Ρε παίδες αφού ο άνθρωπος είπε ότι έκανε λάθος. Τι το συνεχίζετε? 8)
Θα αναγκαστεί ο Ζλάταν να ξεσπάσει στον άρη.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ελεος ρε..
Κι αυτόν σκάρτο τον βγάλατε???
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Μακάρι όλοι οι παίχτες μας να είχαν το πάθος και τον αγωνιστικό τσαμπουκά που έδειξε χτές ο Μούσλι.Μόνος του έδινε μάχες μπροστά με τα γομάρια της αεκ!Μία μπαλιά της προκοπής δεν πήρε!Μερικοί κράζουν χωρίς να σκέφτονται....

:?
Dante
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dante »

Όλοι οι αντίπαλοι δείχνουν να έχουν καταλάβει το όχι και πολύ έξυπνο παιχνίδι που πάμε να παίξουμε. Προσπαθούμε συνέχεια με βαθιές μπαλιές να τροφοδωτίσουμε ένα παίχτη ο οποίος σε κάθε αγώνα παλεύει με τις συμπλιγάδες. Γι'αυτό τον λόγο έχουμε γίνει πολύ δυσκίλιοι στο γκολ. Πρέπει να βρούμε και άλλες επιθετικές λύσεις
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

τραγουδια που ακουει και σιγοψιθυρίζει ο μουσλι (αφιερωμενα στον σαντος!) καθε φορα που παιζουμε:
ειμαι μονος μου - πασχαλης τερζης
μονος μου - χατζηγιαννης μιχαηλ
πως να το εξηγησω(τοσα βραδια μονος και δεν ερχεσαι - βερτης νικος (μετοχος ΠΑΕ ΠΑΟΚ)
μονος μου - ρεμος αντωνης
μονος - παναγιωτης ψαλτης
μονος - χρηστου γιωργος
μονος μου ξανα - πλουταρχος γιαννης
ποιο καλη η μοναξια - παριος γιαννης
μοναξια μου ολα - πυξ λαξ
παλι μονος μου μιλαω - αλκαιος γιωργος
πρωτο τραπεζι αποψε μονος μου - γονιδης
μονος αργα μεσανυχτα - πλουταρχος γιαννης
και τοτε μονος - διονυσιου στρατος
και μαζι και μονος - βιταλη ελενη
πιο μονος δεν γινετε - μακροπουλος
μονος κανω σκεψεις βραδινες - τερζης πασχαλης
μονος σε διπλο κρεββατι - γονιδης σταματης
μονος θα πονω θα πινω - σφακιανακης νοτης
δεν αντεχω να'μαι μονος - δαναος χρηστος
μοναξια μου - καλιδης πανος
τη μοναξια φοβαμαι - ηλιαδη αγγελικη
νυχτες μοναξιας - ρεμος αντωνης
οδοσ μοναξιας - τασσιος γιαννης
καλησπερα μοναξια μου - πλουταρχος γιαννης
α ρε μοναξια - καρρας βασιλης(μετοχος ΠΑΕ ΠΑΟΚ)-δαντης χρηστος
:) :x :)
drunkfreak

Δημοσίευση από drunkfreak »

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

αμα τα χαφ σου δεν μπορουν να κλείσουν προς τα μεσα και να τροφοδοτήσουν ΣΩΣΤΑ τον παιχτη....δεν ειναι μονος.
οταν θα παρεις χαφ και θα κανουν αυτο το απλο πραγμα και δεν μπορει...τοτε ναι πες ειναι μονος.
xtbabis

Δημοσίευση από xtbabis »

ψυχαρα εισαι ρε Ζλαταν και τα δινεις ολα. σημερα μεχρι δεξι μπακ εφτασες για να παρεις μπαλα να ανεβασεις την ομαδα. κριμα που δεν εχουν και αλλοι το παθος και τη τρελα σου
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”