Βόλλεϋ 2017/18

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Hermann

Re: Βόλλεϋ 2017/18

Δημοσίευση από Hermann »

Για τον κόσμο ισχύει θα ΄πρέπε να υπάρξει μεγαλύτερη προσέλευση. Πάντως διαφωνώ odi για το σημείο που λες για τον Χιόν. Δε ξέρω πολλά από Βόλλευ, τελευταία ότι βλέπω αλλά ξαφνικά ο παίκτης απ΄το 3ο σετ και μετά άλλαξε και τον πήρε η κατηφόρα. Στα 2 πρώτα σετ ήταν πολύ καλός και δεν είχε υποδοχές που φεύγαν στο φιλέ κλπ αλλά από την αρχή τρίτου και μετά που χτίσαν τη διαφορά ήταν πολύ πεσμένος. Δύσκολη η εξίσωση με κοινοτικούς, Χιόν, Γκόμεζ, Κουμεντάκη και λοιπούς, πρέπει να δούνε τι θα κάνουν και σε 20 μέρες που θα ανοίξει η μεταγραφική περίοδος να κινηθούν.
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Μπράβο ρε Odi με κάλυψες πλήρως... Τα είπες όλα αν και έχω και εγώ τις αμφιβολίες μου για τον συγκεκριμένο παίκτη.

Ίσως το ότι πέρσι είχα Ντάντε, ίσως το ότι όταν είπαν πάμε για κάτι καλό στην Ευρώπη περίμενα κάτι άλλο δεν ξέρω αλλά από την αρχή της σεζόν αυτός ο παίκτης στα μάτια μου δεν τραβάει...

Σήμερα δεν ήταν καλός πάντως. Νευρίασε μέχρι και τον προπονητή μας και τον πέταξε έξω για να βάλει τον Σωτηρίου...

Κατά τα άλλα είσαι ο μοναδικός που ανέφερες για το λίμπερο μας και έχεις ΤΟΣΟ δίκαιο...

Υ.Γ. Είμαστε πανηγυρτζήδες... Αν εξαιρέσεις το ποδόσφαιρο άντε και το χάντμπολ σε όλα τα άλλα είμαστε όπου γάμος και χαρά...
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Odi έγραψε:Ας αρχίσουμε με τα βασικά:

1)Λαέ του ΠΑΟΚ :redcard: . 3.000 κόσμος αντί για 5.000 μίνιμουμ για μια ομάδα που σου έχει χαρίσει 4 τίτλους σε τρία χρόνια. Σε ένα Σαββατοκύριακο που κανένα άλλο τμήμα δεν αγωνίζεται εντός έδρας. Ντροπή η προσέλευση.

2)Δεν καταλαβαίνω που είδατε τόσο κακό τον Γκιον. Στην υποδοχή εμφανώς ανώτερος του Χιμένεθ, στην επίθεση πολύ εντυπωσιακός. Τα ίδια λέγαμε και πέρυσι με τον Ντάντε και μετά κάναμε κωλοτούμπες. Αν κάποιος ακραίος υστέρησε σήμερα, ήταν ο Σαφράνοβιτς. Πολλά λάθη στο σερβίς, κακός και στην επίθεση.

4)Κακή εμφάνιση από τον Παπαδημητρίου. Δεν ήταν καλός στην υποδοχή, είχε λάθη στις άμυνες. Ίσως θα έπρεπε να παίξει ο Κωνσταντινίδης παραπάνω.

5) Πολύ κακή η ομάδα στο μπλοκ. Αυτό έγινε κυρίως γιατί έπαιξαν οι δύο κεντρικοί κυρίως (Τακουρίδης-Πελεκούδας) και δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου ο Παπαγγελόπουλος (δεν ξέρω τι θέμα έχει με την μέση του).

6)Τεράστιο ζήτημα ο +1 ξένος. Σήμερα φάνηκε ξεκάθαρα η σημασία αυτού του κανονισμού-εξυπηρέτηση. Στην ερώτηση που έκαναν εγώ ο ίδιος στην συνέντευξη τύπου, ο κόουτς παραδέχτηκε πως ήταν πολύ πολύ σημαντικό σημείο στο παιχνίδι. Εάν ο γαύρος δεν είχε τον +1 ξένο, θα κερδίζαμε σήμερα.

7) Χάρι Γκόμεζ. Η ομάδα του οφείλει να τον περιμένει ως τα Χριστούγεννα ως ανταπόδοση για την προσφορά του. Αν δεν μπορεί ή αν φοβάται, πρέπει να πάρουμε διαγώνιο μεγάλης κλάσης.

8)Πολύ σοβαρός ο προπονητής μας. Βαθύς γνώστης του αθλήματος με συναίσθηση της πραγματικότητας. Θα την βρει την άκρη.

9) Μην με κάνετε να παραθέσω τα περυσινά σας ποστ περί ανυπαρξίας της ομάδας και περί κλάσεως του γαύρου κλπ κλπ. Μάθετε να κάνετε λίγο υπομονή και μην κρίνετε και ζητάτε κεφάλια με το παραμικρό.
Επειδή είναι στην προηγούμενη σελίδα, παράθεση για να έρθει και σ' αυτή!
Πλήρης ανάλυση και δεν χρειάζεται να ειπωθεί κάτι παραπάνω..
Ωραίος Odi !
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Σωστός ο Γιάνναρος...
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

και μενα με κανει αισθηση αυτη η εναλλαγη αποψεων για γκιον
την μια φοβερος,την αλλη για πεταμα!

προσωπικα θελω να τον δω σε καποια ματς,δεν μπορεσα παρα ελαχιστα να τον δω,λενε δεν εχει καλη υποδοχη κ.λπ

το θεμα ειναι το εξης,πως και να τον αλλαξεις δεν ειναι δεδομενο πως θα βρεις κατι καλυτερο

αντιθετως ο γκομεζ αν δεν τα καταφερει μεχρι τα χριστουγεννα,υποχρεουσαι να βρεις

ειναι τελειως διαφορετικη η αντιμετωπιση του ενος με του αλλου θεματος

επισης γιατι οχι και γκιον και κουμεντακη,εχε δυο ακραιους με διαφορετικα στοιχεια,πλουραλισμος
αν σηκωνει το μπατζετ,διοτι προτεραιοτητα φυσικα ειναινα δουμε ο γκομεζ τι θα κανει
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Το θέμα είναι αν βγαίνουν τα χρήματα για τις αλλαγές που θέλουμε......
να μας ενημερώσει κάποιος παρακαλώ
Και αν πραγματικά έχουμε στόχο να περάσουμε στον επόμενο γύρο του CL, θα έπρεπε οι αλλαγές η μια αλλαγή τουλάχιστον να γίνει τώρα. Το CL είναι σημαντικό γιατί μας κρατάει σε εγρήγορση εν μέσω της καχεξίας του διαλυμένου ελληνικού πρωταθλήματος
Ο πασαδόρος του γαύρου ποιος είναι; (γιατί γράφετε καλά λόγια γι αυτόν και δεν είδα το mats)

:pano:
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Έχει γίνει εξοικονόμηση πάντως αν σκεφτείς ότι πηγαίναμε για ακραίο των 120 χιλιάδων (χώρια που σίγουρα έχουν σκεφτεί το ενδεχόμενο από πέρυσι να μη τα καταφέρει ο Γκόμεζ και να γίνει επένδυση) και πήραμε τον Ραμόν. Κάπου είχα διαβάσει ότι τον ήθελε μια άλλη ελληνική ομάδα πριν λίγα χρόνια αλλά δεν έκλεισε γιατί ζητούσε 20 χιλιάρικα οπότε δε νομίζω να παίρνει πολλά περισσότερα.

Του γαύρου είναι ο Fabian Drzyzga.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

με παλιο γκομεζ ή αγκαμεζ

παμε για τιτλο
τωρα και για αλλο παιχτη γιατι οχι; ας φερει..αν ειναι καλος γεια σαν
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Θελω καποιος σχετικος να μου πει αν ο γκαρας ειναι καλυτερος απο τον παπαδημητριου και γενικα αν χρειαζομαστε και λιμπερο.βεβαια αυτο ειναι το τελευταιο που θα συζητουσαμε.
Επισης υπερτερουν σημαντικα στο μπλοκ.Σέβομαι απεριόριστα τον αθλητή και την αξία του Γκόμεζ αλλά...Ειναι ωρα για γενναιες αποφασεις οσον αφορα το μέλλον του και ισως τον Γκιον.Νομίζω ότι ο Γκόμεζ θέλει αλλά πλέον δεν μπορεί. Αν υπάρχει πιθανότητα για Αγκάμεζ γιατί όχι. Πολυ καλος Πελεκουδας, Σαφρανοβιτς εγγυηση.
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Ήμουνα εχθές στο παιχνίδι. Γύρισα πιο μπερδεμένος απ'οτι πριν απο το παιχνίδι. Επίσης γύρισα εκνευρισμένος.

Ο κόσμος πράγματι θα έπρεπε να είναι περισσότερος. Απο την άλλη βλέποντας τις αντιδράσεις κάποιων παικτών και μελών της διοίκησης στο τέλος του παιχνιδιού, γελάκια, αγκαλιές, συζητήσεις, αλλά και τη γραμμή στα ΜΜΕ, "δεν πειράζει", "στο τέλος θα δούμε", "δεν μετράνε τα παιχνίδια", τότε νομίζω οτι απαξιώνεται η προσπάθεια και του κόσμου που πήγε στο γήπεδο. Δεν μπορεί να ζητάς στήριξη, και όταν χάνουμε να λέμε δεν πειράζει. Ας αποφασίσει η ομάδα οτι αν το Κύπελλο, η κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος και το Champions League δεν είναι στόχοι και οτι είναι για πέταμα, να το ξέρουμε και εμείς και να μη χαλιόμαστε και στεναχωριόμαστε, ουτε να ξελαρυγγιαζόμαστε στα παιχνίδια. Αφού όπως λέτε οι περισσότεροι ΔΕΝ παίζουν ρόλο. Εμένα προσωπικά αυτή η νοοτροποία με προσβάλει. Επίσης δεν συμφωνω οτι αυτά τα παιχνίδια δεν μετράνε. Στο πρώτο μας πρτάθλημα και κύπελλο τερματίσαμε πρώτοι στην κανονική διάρκεια. Σε πολλούς στην κερκίδα δεν άρεσε το κλίμα μετά το τέλος του αγώνα. Και επειδή πηγαίνω ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια, ήταν και λίγο διαφορετικό απο προηγούμενες ήττες. Πιο light. Ας αποφασίσουν αν θέλουν να φτιάχνουν ομάδα για τα play off να μη στεναχωριόμαστε για τα υπόλοιπα. Αλλά να μην έχουν απαίτηση για sold out.

Aπο εκεί και πέρα. Συμφωνώ με τον Odi για το απίστευτα κουραστικό θέμα του διαγωνίου. Δεν θα επεκταθώ άλλο. Όλοι γνωρίζουν τα πάντα. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω οτι εφόσον ο Γκόμεζ δεν μπορεί γιατί δεν χρησιμοποείται τουλάχιστον ο Σακόγλου προσωρινά. Ούτε αυτός μπορεί?

Μιλάμε για τους κεντρικούς. Εκπληκτικός ο Πελεκούδας, δεν είχε να ζηλέψει τίποτα απο το γερμαναρά του γαύρου, πολύ καλός μέχρι και το δεύτερο σέτ ο Τακουρίδης. Ο Παπαγγελόπουλος τι απέγινε? Αντιμετωπίζουμε την πιο ψηλή ομάδα των τελευταίων ετών και ο ψηλότερος και πιο βαρύς κεντρικός μας λείπει. Ούτε αυτός μπορεί να παίξει?!? Μήπως έγινε λάθος επιλογή?

Ο Σαφράνοβιτς στα δύο πρώτα σετ ήταν ο καλύτερος παίκτης. Το πρώτο το κοντράραμε στα ίσια και αν δεν κοιμόταν ο πάγκος σε κρίσιμα σημεία θα το παίρναμε. Ήμασταν μπροστά, το πως χάσαμε, αποτελεί μυστήριο. Το δεύτερο σέτ το πήραμε άνετα. Ενώ στο τρίτο μόλις κουράστικε ο Σαφράνοβιτς και μπλόκαραν τον Μαρτινες, αντίο ελπίδα. Καταρρεύσαμε σαν χάρτινος πύργος. Είναι ντροπιαστικό να χάνει η ομάδα 14-25 στην έδρα της. Και μπορούσε να είναι και μεγαλύτερη διαφορά. Ο προπονητής πως εξήγησε την κατάσταση στο τρίτο σετ? Γενικά πολλά, πάρα πολλά λάθη απο την ομάδα στα υπόλοιπα σετ.

Απο τον Ανώμαλο εχθρό, ξεχώρε ο σοβαρος και μετρημένος ο κεντρικός τους. Πολύ καλή προσθήκη. Προκλητικός ο βούλγαρος σαπιοκοιλιάς, ο οποίος αν και εντελώς αγύμναστος ήταν ο καλύτερος τους παίκτης. Η ποσοτική διαφορά στους ξένους αποτελεί ΤΕΡΑΣΤΙΑ ανισορροποία, η οποία φαίνεται ξεκάθαρα στο γήπεδο.

Edit:

Σχετικά με τον Μαρτίνες, νομίζω οτι η επιλογή του έγινε με βάση και την κατάσταση του Γκόμεζ. Ο Μαρτίνες είναι πολύ καλός επιθετικά, πολύ αλτικός, υστερεί σε υποδοχή και μπλόκ. Ίσως αποκτήθηκε παίκτης με αυτά τα χαρακτηριστικά για να καλύψει το επιθετικό κενό που άφησε ο τραυματίας Γκόμεζ. Με έναν ποιοτικό διαγώνιο σε καλή αγωνιστηκή κατάσταση, ίσως θα γινόταν διαφορετική επιλογή του δεύτερου ακραίου. Ίσως κάποιος πιο ψηλός, με καλύτερο μπλοκ και υποδοχή. Ίσως πάλι να τραβιόταν λίγο πιο αμυντικά το πολυεργαλείο Σαφράνοβιτς όπως έγινε την πρώτη χρονιά στο Ντάμπλ με Γκόμεζ και Χιμένες, ή και πέρσι στο τέλος όταν ο Ντάντε άρχισε να παίζει και αποκτήθηκε ο Στάροβιτς.
Άβαταρ μέλους
mrpink

Δημοσίευση από mrpink »

Επόμενο παιχνίδι, πάλι εντός έδρας, με τις γριες Χαλκίδας μεθαύριο, Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, στις 19:00. Οι αντίπαλοί μας τα πηγαίνουν αρκετά καλά μέχρι τώρα. Βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς και 13-6 σετ. Στην προηγούμενη αγωνιστική νίκησαν στην έδρα τους τον Εθνικό μπειραιώς με 3-1 σετ. Η ομάδα μας δεν μπορεί να έχει άλλο στόχο παρά την επιστροφή στις νίκες. Ο αγώνας δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Εγω αυτη την ομαδα δεν τη φοβαμαι,την ωρα που πρεπει θα ειναι ετοιμη.Ποιος το περιμενε οτι αυτη η ομαδα περσι και οχι μονο περσι,θα το επαιρνε.Νομιζω κανεις.Και οτι και να κανει φετος,εγω μαζι τους,που πιστευω παλι,οτι στο τελος εμεις θα πανηγυρισουμε παλι.Οταν ερθει ο καιρος(προς το φαιναλ φορ Κυπελλου και μετα,μεχρι τα πλει οφ) και δεσουν + να προστεθει ισως ενας ξενος ή κοινοτικος ακομη + βρουν την κορυφωση σε φορμα,οταν και θα πρεπει(οταν θα παιζονται οι τιτλοι).Αυτα απο μενα.
Ειδικα μετα το 0-3 το περσινο μεσα στην Πυλαια,στον 4ο τελικο,ποιος το πιστευε;

Απο αλλη ομαδα δεν ειμαι ευχαριστημενος.

:pano: :nairepaok: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

1-1 τα σετ με Ηρακλή Χαλκίδας και 22-22 στο 3ο. Έχει βαλθεί να μας τρελάνει αυτός ο σύλλογος!
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

2-2 και όλα θα κριθούν στο 5ο σετ!
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Kριμα χαθηκε ο ποντος. :|
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”